Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Miloš 52 said:

Ako ništa, privilegija je gledati ovo malo Batlera na parketu.

Nećeš dugo, Oly uveliko grize muda što nije jače zalegao. Ako dođe Spanulis za sledeću ili drugi deo ove sezone, ode Batler u Atinu. Grci ga već vide kao jednog od 2 najbolja napadača u EL.

Posted (edited)

Na KKCZ topiku od osnivanja foruma na snazi je bila, u većoj ili manjoj meri, iluzija po kojoj će Zvezda nekad učiniti nešto nadprosečno, odnosno napraviti taj neki iskorak u elitnom razredu evropske košarke.

Međutim, poveznica za sve te evroligaške sezone, pa čak i onu kad smo ušli u PO i izgubili od CSKA, jeste činjenica da je naš klub u evroligaškoj konkurenciji uvek prosečan do ispodprosečan bez obzira da li je budžet pet, sedam, petnaest ili dvadeset miliona evra. Jednostavno - hronično, a ne akutno, ne možemo bolje i ne umemo bolje...

Iz tog razloga sam, nakon višegodišnjeg nepisanja na ovoj temi, hteo da se prijavim jednim jednostavnim pitanjem koje glasi: još ste tu, drugari? 

A onda sam shvatio da mi, sa jedne strane, kao nekadašnjem zagriženom navijaču imponuje taj entuzijazam pa makar i bez pokrića, odnosno da je bolje nadati se nego izgubiti svaku nadu i pomiriti se sa istinom.

S druge strane mi je nekako žao onih koji se nadaju.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 6
  • Thanks 1
Posted

Sve su šanse da će morati ovde Dejo Radonjić da zasuče rukave, samo se nadam da neće biti prekasno.

Verujem da Obradović ima najbolje namere, ali prosto nije košarkaški trener. On na silu pokušava to da bude, što mu je nažalost omogućeno kao bivšem (velikom) igraču. Pritom je užasno sujetna i plitkoumna osoba, potpuno nesvesna kompleksnosti tog posla, on pojma nema koliko ne zna i ovo će vremenom biti sve gore.

No, to nam je što nam je, bar su očekivanja opet svedena na minimum. Vrebanje šanse da se uguramo u plejin je neka realna priča.

• Like 13
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Dusan Alimpijevic dok nije kasno i ne prokockamo ovo sto imamo. Sasa ocigledno nista nije napredovao iz prvog mandata, i da je najbolje funkcionisao kada je imao skracenu rotaciju. Da dozivim trenera koji ce nekom igracu dati punu slobodu, imamo top 3 igraca u evroligi koji ima minutazu kao filip covic u nekim situacijama. Sasa Obradovic veliko razocarenje ne zbog poraza, vec zbog toga sto nece da prizna da je pogresio forsorajuci kaline i cmma. Ako nije spreman da menja nesto, onda da se ne ljubimo

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, suptil said:

Evo Sale kaze energetski smo dole. Dakle u toku je pad forme. 

Čuveno decembarsko obaranje forme.

Posted
8 minutes ago, Crni said:

Moj miljenik Odzelej je bas podbacio, ne mozes masiti otvorene suteve, ako to ne ubacujes, sta ces?

Nvora drogiran, verovatno najgori mec u njegovoj karijeri.

Davidovac u svom stilu, da ima pasos bilo koje zemlje na ovom svetu ne bi mogao od kosarke kiflu da zaradi, neka zalepi sliku Covica na zidu spavace i neka mu pali svecu za zdravlje sto mu je obezbedio i vise nego luksuzan zivot.

Tvrdim da Zvezda ima vrhunski tim, koji na zalost vodi lik koga je Ocokoljic oducio od kosarke.

Nisi bas pratio proslu sezonu 🙂. Pogledaj play off i poslednjih par tekmi reguralne sezone. Zato su ga i isekli ovi iz Efesa.

• Like 1
Posted
1 minute ago, rodriguez said:

Nećeš dugo, Oly uveliko grize muda što nije jače zalegao. Ako dođe Spanulis za sledeću ili drugi deo ove sezone, ode Batler u Atinu. Grci ga već vide kao jednog od 2 najbolja napadača u EL.

Pa ako ima ugovor sa nama, a pisalo se da je sezona i po, tj. "pola"-ova i sljedeća grci mogu samo i grizti muda..

• Like 4
Posted (edited)
6 minutes ago, Guru said:

Zapravo, ako smo sami sebi uveli pravilo da u svakom trenutku mora makar jedan domaći igrač da bude na parketu (čak i kada ih imamo samo dvojicu u rotaciji od 11) onda i nismo košarkaški klub, pa nam samim tim ni trener nije baš neophodan. 

I što je najgore na istoj poziciji. Ali ako volimo tu dvojicu igrača mi ćemo da se pravimo da su svi drugi problemi bitniji. A ne to što nam rezultat zavisi od broja ličnih grešaka Kalinića.

Edited by TB Told
Posted
1 minute ago, fradler said:

Sve su šanse da će morati ovde Dejo Radonjić da zasuče rukave

Nemo' brate ko Boga te molim. Nemojte više. To su i za Sašu pisali, nemojte ljudi molim vas. Kao i u FK-u. Dajte neko novo ime, stranac neki, nešto. Neću da gledam domaće po 30 minuta. Nemojte ljudi više 

• Like 5
Posted

Ja sam siguran da kraj ugovora nece odraditi, glavu na giljotinu dajem, al se ne plasim da ce iscupati svaki dinar.

On se i kao igrac lepo opario od Zvezde, al dobro, ima likova koji padaju na patetiku, pa ce im i ovaj put prodati slicna sranja.

Jednog dana, ne tako daleko, shvatics da mu je Ocokoljic unistio karijeru, a meni ga nece biti zao-naprotiv.

• Like 1
Posted

Ljudi sta cemo sa Kendrik Nanom sa temua?

Skupa investicija je covek koji ne moze da pogodi 2 bacanja, a kamoli nesto drugo.

Za sad nije ni 0, nego minus, cak mi je i od Jaga gori, a mislio sam da je to nemoguce.

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Mile1 said:

Dusan Alimpijevic dok nije kasno i ne prokockamo ovo sto imamo. Sasa ocigledno nista nije napredovao iz prvog mandata, i da je najbolje funkcionisao kada je imao skracenu rotaciju. 

Daj ne zezaj Alimpijevic ne bi dosao ni da mu dupliramo Besiktasov ugovor. Tim mu igra neverovatnu kosarku, navijaci mu klicu a vlasnici ga obozavaju. Bkv nema ni jedan jedini razlog da sve to napusti i dodje u ovaj brlog gde Drcela i Ostoyah vedre i oblace. Trenutno su vece sanse da nas Zelimir pojaca nego Alimpije 😆

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 5
  • Thanks 1
Posted
Just now, vinogradskaopera said:

Ljudi sta cemo sa Kendrik Nanom sa temua?

Skupa investicija je covek koji ne moze da pogodi 2 bacanja, a kamoli nesto drugo.

Za sad nije ni 0, nego minus, cak mi je i od Jaga gori, a mislio sam da je to nemoguce.

Pa šta treba da radimo, ne kontam? Znali su da dve godine ne igra košarku, da je povređen, da je forma u drastičnom padu i opet ga doveli i rekli mu da će biti lider ovog tima. Šta sad može da radiš? Da se šutaš u dupe i moliš Boga da proigra dok mu ne istekne ugovor, eto šta možeš. Sreća je što je godinu dana samo ugovor. Šta sad kad je prošlo pola Evrolige. Ostaviš ga, nek igra 30+ u ABA pa ako vrati formu, nek piči i EL. Mi imamo skoro 2 miliona evra koja ne doprinose (Graham i Yago). 

• Like 8
Posted

Trebalo bi da neko pita Obradovića šta treba Butler da uradi da bi bio starter??? Ima top 3 igrača na svojoj poziciji u EL i lik mu daje minutažu na kašičicu. Tek kad krenu kola nizbrdo, onda se seti Butlera.

• Like 6
Posted (edited)

Sale ozbiljno gubi konce usled sujete i sablona, njegova izmena Nwora/Butler u kamenu zapisana, kao i Kalina na max mogucih minuta. Small ball prosao u par tekmi kada nije bilo izbora, ali zaboraviti Izundua kada nam skacu preko glave je uzasan propust. Nepravljenje faulova i seckanje igre oametnim faulovima je posebna prica koja nas odvela u 2-3 poraza. Ako se ne prilagodi bice ovo jos jedna od nasih sezona. Pri tome ovde ima kvaliteta na pretek samo mora da se zna kako to iskoristiti.

Edited by Dragon
  • Like 5
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Sve su šanse da će morati ovde Dejo Radonjić da zasuče rukave, samo se nadam da neće biti prekasno.

Spreman si za povratak Luke Mitrovica, Lazica, Jovica ?

Jovke, Kobra, Kalina, Deda, Mitar

A Drcela kaze pogledajte koliko nasih igraca je igralo u startnoj petorci.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, K.Dot said:

Sferinih 12:8 sada deluju nedostižno. Obradović baš loš trener, ne deluje mi da tu ima nekog znanja kako se iščupati iz ove rupe. 

Na 10:8 ste, idete u goste efesu, koji je uz KKP trenutno najgori tim EL (upravo izgubili od Asvela), i posle igrate kod kuce sa Valensijom. 

Deluije kao dobra prilika da se dodje do tih nedostiznih 12:8 :D. 

• Like 2
Posted

Dejan Stankovic i Sasa Obradovic, podilazi se masi koja se prima na tu jeftinu patetiku ljubljenja grba i slicno, a u stvarnosti su to dva duduka za svoj posao, koji gledaju samo da se okoriste.

Pisao sam i posle Fenera da bih glat dao Tomi ekipu do kraja sezone, da ne trepnem. 

• Like 18
  • Thanks 3
Posted

Želim ovom prilikom da se izvinim kolegi @Losmi17 jer sam mu protivrečio kad je posle Barse rekao kako je prošao medeni mjesec Saše i ove ekipe.  Prastaj...

Zaista nisam vjerovao da ćemo se ovako raspasti. Nerealno zaista. Od onakve igre protiv Panate, Monaka, Reala, dosli smo do ovoga? 🤷

Ok, nijedna ekipa ne može da melje konstantno, ali ova igra...Ovo veze s vezom nema. Igramo totalno pogrešno, da ne kažem glupavo. I to sad već duže vrijeme. 

Treba reći da imamo dva centra koja u najbolju ruku mogu biti druga opcija, i to nategnuto. Druga stvar, imamo tačno 0 pravih dvojki u ekipi. To jeste ozbiljan problem. Karter je taj, ali nažalost nema ga. 

Nworu su počeli mnogo bolje da čitaju. Napadaju mu dribling koji je visok, i teško se nosi s tim. 

Teška situacija, a tek slijedi paklen raspored. Vrlo lako možemo potonuti u negativni skor i ispod play in crte. 

• Like 2
  • Love 1
Posted

Ako postoji definicija trenerskog poraza to je ovo što nam je Obradović večeras demonstrirao.

U momentu kad smo se potpuno vratili i stigli na korak od preokreta napravio je debilnu tehničku u nebitnoj situaciji  kojom nas uvodi u potpuni kontraritam i vraća momentum na stranu protivnika.

Butlera izvodi iz igre i mirno gleda potop svoje ekipe koja ne može da kupi koš bes njega celu četvrtinu, i onda ga tako “sačuvanog” vraća na teren na -20 u ekipu koja se već predala u sada već one-way utakmici protiv potpuno razigranog protivnika.

Pa, majstore, svaka čast! 👏👏👏

Vadjenje Jaga iz zamrzivača sa konkretno nikakvim smislom dok ti Miljen kao neki klupski prospekt i igrač koji definitivno zaslužuje šansu u EL sedi na klupi 40 min glupost za medalju.

I, sve dok imamo trenera koji protiv bilo koje EL ekipe, a naročito ovako fizički dominantne i eksplozivne, drži na terenu usporenog Dedu olovnih nogu 21 jbni minut, džabe se nadamo bilo kakvom plasmanu u play in/off a kamo li F4. 

Kad čovek ne vidi da u ekipi ima legit MVP igrača EL nivoa i rodjenog lidera, oko kojeg ne formira igru i podredi ekipu njemu, nego mlati o nekom implementiranju iz nedelje u nedelju dok mi izgledamo sve manje kao TIM koji je zatekao u svlačionici posle Fenera a sve više kao razbijena banda, nadati se ne treba ničemu dobrom.

Pisao sam na prve glasine o njegovom povratku da nisam bio oduševljen, i da sam radije voleo da vidim Paskvala i Alimpija pre njega. Nije da nisam već pretpostavio da se nećemo baš usrećiti sa njim, ali da ćemo se tako epski raspasti sa njim za tako kratko vreme, stvarno priznajem da sam iznenadjen. Ovako ružno izgubiti od ekipe koja u 10 od zadnjih 11 utakmica ne zna za pobedu, jbni pakao, ne znam šta drugo da kažem… 🤬

• Like 12
  • Thanks 1
Posted (edited)

Unapred se odricem bilo kakvih ocekivanja od Nwore.

Dosta mi je jedan Martial za svog zivota. Isti kurac taj truli karakter. Ista frustracija, gledas visedecenijski potencijal, a znas da ce uvek da bude nekakvg razocaranja. Deprimira se tu ko od sale, psihicki klone kao da mu neko drugi kriv, a tipa promasio jedan sut. To mu sve utice na koncentraciju.

Imace ludacke utakmice Nwora, da se razumemo, ali nazalost sam poprilicno siguran da ce uglavnom da nas gura u blato kad mu nije dan, i da nece da reaguje dobro na sopstvene krize.

Edited by BattleBender
Posted
3 minutes ago, Diogen said:

Ako postoji definicija trenerskog poraza to je ovo što nam je Obradović večeras demonstrirao.

U momentu kad smo se potpuno vratili i stigli na korak od preokreta napravio je debilnu tehničku u nebitnoj situaciji  kojom nas uvodi u potpuni kontraritam i vraća momentum na stranu protivnika.

Butlera izvodi iz igre i mirno gleda potop svoje ekipe koja ne može da kupi koš bes njega celu četvrtinu, i onda ga tako “sačuvanog” vraća na teren na -20 u ekipu koja se već predala u sada već one-way utakmici protiv potpuno razigranog protivnika.

Vadjenje Jaga iz zamrzivača sa konkretno nikakvim smislom dok ti Miljen kao neki klupski prospekt i igrač koji definitivno zaslužuje šansu u EL sedi na klupi 40 min glupost za medalju.

I, sve dok imamo trenera koji protiv bilo koje EL ekipe, a naročito ovako fizički dominantne i eksplozivne, drži na terenu usporenog Dedu olovnih nogu 21 jbni minut, džabe se nadamo bilo kakvom plasmanu u play in/off a kamo li F4. 

Kad čovek ne vidi da u ekipi ima legit MVP igrača EL nivoa i rodjenog lidera, oko kojeg ne formira igru i podredi ekipu njemu, nego mlati o nekom implementiranju iz nedelje u nedelju dok mi izgledamo sve manje kao TIM koji je zatekao u svlačionici posle Fenera a sve više kao razbijena banda, nadati se ne treba ničemu dobrom.

Pisao sam na prve glasine o njegovom povratku da nisam bio oduševljen, i da sam radije voleo da vidim Paskvala i Alimpija pre njega. Nije da nisam već pretpostavio da se nećemo baš usrećiti sa njim, ali da ćemo se tako epski raspasti sa njim za tako kratko vreme, stvarno priznajem da sam iznenadjen. Ovako ružno izgubiti od ekipe koja u 10 od zadnjih 11 utakmica ne zna za pobedu, jbni pakao, ne znam šta drugo da kažem… 🤬

Ovo, "Vadjenje Jaga iz zamrzivača sa konkretno nikakvim smislom dok ti Miljen kao neki klupski prospekt i igrač koji definitivno zaslužuje šansu u EL sedi na klupi 40 min glupost za medalju". Od reci do reci.

• Like 7
Posted
3 minutes ago, Diogen said:

Da je ovo ozbiljan klub...šta će kao Drčela da mu kaže da se ne zeza i da ne drži najboljeg igrača na klupi?