Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Svi smo znali da ce kad prodje osecaj urgetnosti i kada se igraci budu vracali iz povreda biti problem.

I to nam se upravo desava i Sale lose hendluje.Jbg.

Batler mora dobiti kljuceve tima to je valjda sada svima jasno?

I pre Nwore koji je wanabe iso strelac(lepo je kad ga ide al uzas kad ne).

Šta je falilo kad su njih dvojica bili zajedno na terenu do sada? 

Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Svi smo znali da ce kad prodje osecaj urgetnosti i kada se igraci budu vracali iz povreda biti problem.

I to nam se upravo desava i Sale lose hendluje.Jbg.

Ma kakvi, nije to problem. Problem je Sašin način igre od Barselone. On je tad svoje nešto implementirao i mi smo postali ekipa koju svi živi pune. I Virtus je bila upisana izgubljena utakmica, ali da Kalina nije dobio peti faul, izgubili bismo.

Od povređenih ti fali samo Bolomboj još da bi kompletirao roster, donekle. I ajde, Dobrić ume biti koristan kad se bacaka po terenu tih par minuta. (Rivero će se opet povrediti, Plavšića.... Karter OUT, Kenan i kad se vrati, pitaj kurca na šta će da liči van ritma).

Paskval bio dostupan, al valjda on ne oseća Zvezdu kao Saša. Nešto mi se čini da ni Saša ne oseća Zvezdu  😄 

• Like 5
Posted

Slazem se. Mislim na osnovu do sada vidjenog a i prethodnog mandata da Sale Obradovic, koga sam kao momak obozavao kao igraca, nije dobar ili bolje receno nije dovoljno dobar trener. Rano je, ali kriza igre postoji duzi period. Ne znam da li su igraci poceli da slave Bozic, ali mi deluje da ovaj covek ne zna sta da radi sa njima. Ne sugerisem nista, pisem hladne glave, milsim da Sale nije za nas. Daj Boze da me vreme demantuje i da ispadnem totalna neznalica.

• Like 5
Posted
1 minute ago, suptil said:

@TB Told Aj sjasi veceras bar sa Kaline.

Naravno da neću. Kancer tima, sramotna odbrana (u svakoj seriji Pariza je on bio na terenu) zbog čije uloge se prilagođava uloga svih drugih igrača.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Odakle vam to da je Paskval bio dostupan, bukvalno mu ne bi palo napamet da dođe u Srbiju da radi. Lik je premium trener, bukvalno za samo 4-5 timova u EL.

• Like 13
Posted

Ćelavi je mnogo gori trener nego što se čini. U Monaku je imao strašne igrače i mogao je sa njima da igra iso sranja. E ovde, treba da se pokaže sa osrednjim igračima(sem , recimo, dvojice vrhunskih). Eto , pokazao se. Protiv Partizana i večeras. Meni dovoljno. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, MaxP said:

Zlu ne trebalo, ne bi bilo lose da pocnemo da provjeravamo ostale trenere. Ovaj vec ozbiljno trokira. Ako bi se igraci okrenuli protiv njega (sto mi djeluje kao realan scenario) ne bi bilo lose imati neko okej ime tu negdje.

Nema ko drugi osim Tomovića, ako se bude tražio trener.

Saša ne mora da bude mnogo pametan, ali neka pokuša jednim da mu najboljih 5 igra zajedno, ili bar 3 najbolja spilja: CMM, Butler i Nwora. Možda se seti u narednoj godini, ako ne proba do kraja ove?

• Like 1
Posted

Ponovo smo igrača od 2+ miliona epski fulali. Mislio sam da nema šanse da će nam se uskoro ponoviti slučaj Nejpir...Sunce ti krvavo, ovaj Grejem je lošiji i od njega i to znatno. 

Što se tiče utakmice totalno smo nespremni ušli u meč. Živo me zanima kakva je uopšte bila priprema, šta su im predočili? Imam utisak da kad bi 10 puta igrali s ovim Parizom najmanje 9 puta bi nas rutinirali. 

Saša Obradović svakako treba da završi sezonu na klupi, iz više razloga, ali bojim se da on prosto nije taj. Raspali smo se nakon što je posle Olimpiakosa izjavio kako nije zadovoljan igrom i kako cemo sigurno igrati dosta bolje nakon što implementira svoje zamisli u rep.pauzi. 🤕

Ovo neodoljivo podsjeca na njegov prvi mandat. Prvih 10-ak utakmica odlično i onda totalni raspad. 

Ovo je divljastina teška. Veze s vezom nema! 

• Like 3
Posted

Ovo se jednostavno nije moglo dobiti. Mora se priznati , ljudi su nas nadtrčali i očigledno se mnogo bolje snalaze u toj jurnjavi i ispucavanju sa "samo" 11 izgubljenih lopti. Mnogo trčanja u leđa , mnogo šuteva u prvim sekundama napada. Nekad to prođe , nekad ne . Nažalost, večeras je to Parizu prošlo. E, da , Batler je definitivno stabilna mašina za davanje koševa.

• Like 1
Posted

Stvarno brine ova rotacija i Sasine odluke 

Uzasno vodjena utakmica

Preglupa tehnicka usrala momentum na -4 dok smo igrali bas dobru odbranu predvodjeni Kodijem

Cinjenica je da uloga Batlera nema veze sa Kodijem. Sa njim dvojicom delujemo najbolje. 

• Like 5
Posted
Just now, rodriguez said:

Odakle vam to da je Paskval bio dostupan, bukvalno mu ne bi palo napamet da dođe u Srbiju da radi. Lik je premium trener, bukvalno za samo 4-5 timova u EL.

Jes , baš će da dođe u ovu vukoebinu od "prestonice" i države.

Posted

Svaki minut mlohave kornjace sa brojem 7 na parketu, je uvreda za kosarkasku igru. A evo danas ih je bilo 21. A ortak mu po frizuri briljira pored klupe, sad vec nekoliko utakmica u nizu. Uspeo je nakon gomile utakmica overusage Kaline u stetocinskom modu, da ga zaboravi na klupi u prvoj pristojnoj utakmici nakon vise od mesec dana, i to u trenucima kad ne mozemo da odbranimo dve nacrtane ovce. Pokusaj okretanja momentuma sa Jagom i Pradedom u petorci, uz Kodija kao sutera iz coska, voimja oca🫣Doktorska disertacija na temu kako ne voditi utakmicu

• Like 3
Posted

Sasa Obradovic ne treba u sebi da ima nista kosarkasko ili trenersko, treba samo da ima ono malo sportskog duha i da veceras ukapira i presece sledece stvari:

1.Ko je prva violina tima, i ciji ovo tim treba da bude.Svaka cast Nworama Kodijima, svima..ipak u ekipi imamo igrac dve klase iznadq

2.Ko treba da igra 35+ minuta svaku utakmicu, i da ima toliku slobodu da jedino moze da izadje iz igre kada on to pozeli.Kakvo bre izvodjenje da ga cuvas od faula eeej!!!

3.Ko je glavni alfa muzijak u evropakoj kosarci.

U ekipi imamo super stara EL, mozda i potencijalno najboljeg igraca koji je zalutao u ovom takmicenju, i kojeg na kraju necemo umeti da iskoristimo za bilo kakav rezultat.

Sto se same utakmice tice, kako neko vec napisa, mnoge stvari su bile jasne nakon derbija

• Like 5
Posted

Mnogo znaka upitnika trenutno. Ako Saši treba Majk Dzejms, to ne sme da mu bude Kodi nego Batler. Po ko zna koji put smo svi videli. Izgubila se ona odbrana od pre mesec dana i uvukla se sumnja medju momcima. Sad je pravi trenutak da posle pauze ekipa pokaže da iz hemije koju su pokazivali pre mesec dana moraju kao tim i da se uzdignu. Ekipa ima isti kvalitet kao kad smo imali seriju od sedam pobeda. Ali i brinu mnoge stvari. Saša ili se pogubio ili koristi ovaj period da isprobao sve opcije i nadam se skrati rotaciju za drugi deo sezone. Baš bode oči da ,, slučajno" uvek mora da bude na parketu jedan igrač sa našim pasošem. Biće ovo sve okej. Bićemo sigurno u top 10 ili top 6. Ali nama već gori da se što pre vrate na teren Rivero a kamoli Bolomboj. Svi što pljujete po ovoj ekipi stavite prst na čelo i uključite glavu pošto mozak nemate i setite se da igramo mesecima sa centrom koji je predviđen na početku da bude treći centar i drugim centrom od 35 godina. Ekipa još nije zaokružena i trenutno se cedi suva drenovina iz nje. Ovo ne abolira Sašu i što se tiče njegovog posla mora što pre da krene da ga obavlja mnogo bolje od ovoga. 

• Like 3
Posted

Kalinic index 15, Deda 8. Lose utakmice bez sumnje obojice.

Nwora index -1, Ojeleje index 0, 0 poena za 24minuta.

Al aj da se kenja po prvima.

• Like 5
  • Thanks 4
  • Ha-ha 2
Posted

Mi trenutno nemamo trenera, a mislim da je košarkaškom klubu trener ipak neophodan... Znači moraćemo ili da dovedemo jednog, ili da ovaj zbunjeni čovek što nervozno šetka ispred klupe počne da obavlja tu funkciju. 

• Like 17
  • Thanks 2
Posted

Mislim sa se Batler ne uklapa u Sašino viđenje košarke. Previše postiže koševa .

Nama treba više ovih sto vole da se "guze" pod kosem, poput Kalinica I Davidovca...što pogode jednom od 20 pokušaja, a uzgred naprave milion grešaka . 

U jednom trenutku na parketu Deda,Kalina i Yago...još Kobra i bog da nas vidi. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, rodriguez said:

Sam je rekao da ga niko nije kontaktirao, pitao ga je neki novinar baš o tome, jer je ovde neko rekao da ga je Zvezda zvala, on tražio fiks ugovor na 3. god i platu od milion i nešto valjda?

Zašto ne bi došao? Platiš i on dođe. U suštini, kao i svaki trener ili igrač. Svi oni vole pare. Ali navijači vole samo da je domaće, trener, igrači, kafe kuvarica. Neće Sale kraj sezone dočekati, a već vidim scenario gde se vraća Radonjić. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, suptil said:

@TB Told Aj sjasi veceras bar sa Kaline.

Retko se slazem sa njim,ali u pravu je da je neverovatno da Kodi,Batler,i Nwora nemaju ni minut zajedno veceras.I da smo najbolji kad su sva trojica na parketu.To bi,naravno,posledicno drasticno smanjilo minute Kalini.Sto bi,verujem bilo dobro i za ekipu,i za njega.Ovo pisem kao neko veoma postuje Kalinu,u svakom smislu.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Kalinic index 15, Deda 8. Lose utakmice bez sumnje obojice.

Nwora index -1, Ojeleje index 0, 0 poena za 24minuta.

Al aj da se kenja po prvima.

Bravo, 1. put ove sezone se ovo desilo hahaha

• Like 2
Posted
Just now, No name said:

Nama treba više ovih sto vole da se "guze" pod kosem, poput Kalinica I Davidovca...

Ne guze se oni nego ih guze.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1