suptil Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, liv7 said: Retko se slazem sa njim,ali u pravu je da je neverovatno da Kodi,Batler,i Nwora nemaju ni minut zajedno veceras.I da smo najbolji kad su sva trojica na parketu.To bi,naravno,posledicno drasticno smanjilo minute Kalini.Sto bi,verujem bilo dobro i za ekipu,i za njega.Ovo pisem kao neko veoma postuje Kalinu,u svakom smislu. Kalina je odigrao sasvim dobro veceras. Nwora je bio uzasan zajedno sa Odzelajem. Slobodno pljujte ali kada pljujes u vis lose se prodje. Kalina je bio sasvim ok veceras. 2
kokodakalo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mi u poslednje vreme utakmice gubimo defanzivno, a mislim da je to jer gotovo da nemamo centre. 9 1
Truman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vise me pogadja utakmica Asvel-Efes zbog fantazija nego ova nasa. Jedva cekam i molim boga da Butler ode u neki drugi tim sledece sezone da mogu na miru da uzivam u njegovoj kosarci gde ga nece sikanirati trener. Davidovca premestiti na tribine jer je on nekako sve ubedio da je, zato sto je par puta sacuvao beka, on neki elitni defanzivac i da treba uvek biti na beku. Ubi ga Hifi trebace mu par dana u Sokobanji da se oporavi. Dok god je Kodi prvi plej i dok god Sasa silji kurac njime i pokusava da nam nesto dokaze, ja cu ovaj tim gledati rekreativno, kao sto pogledam i ostale utakmice u kolu. Ako, i kada se odluci za neku smisleniju kosarku i Butlerom kao prvom violinom ovog tima, tada cu imati neka ocekivanja. Inace, 10.-13. mesto je nase merilo.
suptil Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, kokodakalo said: Mi u poslednje vreme utakmice gubimo defanzivno, a mislim da je to jer gotovo da nemamo centre. Apsolutno nemamo igru u reketu. 6
drakon1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Obradovic je veceras osrednje lose vodio utakmicu (ne "sramotno; to je bilo protiv KKP), ali je imao je previse neraspolozenih igraca. Dvojica najraspolozenijih (Butler i Moneke) su predugo bili na klupi. Pariz je bio bolji i barem veceras je Obradovic to i priznao, a ne da priziva "sreću" protivnika ili sudije.
Summerfunk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, rodriguez said: Inače čestitam hejterima zalizanog girosa, njemu je trebalo 15 meseci da mu tim zaliči na ovo za šta su Obradoviću trebala 3. Zapravo, Saši je trebalo mesec dana jer je tad izjavio da će da implementira svoju igru i viziju za tih 9 dana. Tako da... 1
Miloš 52 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago I deliim misljenje da je trebao pokušati još jednom sa Grejemom.
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 minutes ago, Guru said: Mi trenutno nemamo trenera, a mislim da je košarkaškom klubu trener ipak neophodan... Znači moraćemo ili da dovedemo jednog, ili da ovaj zbunjeni čovek što nervozno šetka ispred klupe počne da obavlja tu funkciju. Jebiga znali smo to da ce biti problema kad se Sale vrati. Sada sto smo jebiga mislili da ce biti drugacije to je drugi par opanaka. 1
Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Moj miljenik Odzelej je bas podbacio, ne mozes masiti otvorene suteve, ako to ne ubacujes, sta ces? Nvora drogiran, verovatno najgori mec u njegovoj karijeri. Davidovac u svom stilu, da ima pasos bilo koje zemlje na ovom svetu ne bi mogao od kosarke kiflu da zaradi, neka zalepi sliku Covica na zidu spavace i neka mu pali svecu za zdravlje sto mu je obezbedio i vise nego luksuzan zivot. Tvrdim da Zvezda ima vrhunski tim, koji na zalost vodi lik koga je Ocokoljic oducio od kosarke. 8
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 12 minutes ago, TB Told said: Šta je falilo kad su njih dvojica bili zajedno na terenu do sada? Ne znam no Nwora kada ne trpa onda ga mrzi da igra odbranu i sve.
liv7 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 3 minutes ago, suptil said: Kalina je odigrao sasvim dobro veceras. Nwora je bio uzasan zajedno sa Odzelajem. Slobodno pljujte ali kada pljujes u vis lose se prodje. Kalina je bio sasvim ok veceras. Ja ne pljujem Kalinu,pre bih rekao da ti pljujes one koji misle drugacije..i da,mislim da je u vis. Edited 17 hours ago by liv7
Small Owl Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam da li je stvarno tako ali čini mi se da Batler počne ubadati hrpu poena kad smo vec izgubili..tj kad god je on dao hrpu poena, da smo izgubili. Znam, zvuči bogohulno ali takav mi je utisak. 2
Miloš 52 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ok 10:8, to i nije toliki problem, ali igra prijatelji forumaški, nam klizi u donji do tabele (ispod 10.mesta).
suptil Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, liv7 said: Ja ne pljujem Kalinu,pre bih rekao da ti pljujes one koji ne misle drugacije..i da,mislim da je u vis. Ja tebi nisam ni reko da pljujes Kalinu... Tako da ne znam sta si se navrzo na mene i uvredio. Popi pivo i opusti se. 1
dunaj95 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ogromni su kiksevi napravljeni protiv Partizana i Pariza... već u "startu" kaskaš dvije pobjede nad ozbiljnom konkurencijom... nažalost san o vrhunskoj sezoni i visokom plasmanu kratko je trajao... realnost je opet 8,9,10 mjesto... Jednostavno smo prestali da trčimo, preskačemo jednostavna rješenja, štopamo loptu, ne igramo odbranu, a sve je to uticalo, vidno, i na atmosferu i na samopouzdanje ekipe... Batlera je milina gledati i na minus 20. Ozbiljna igračina... jel potpisao 2 god sa NBA opcijom na ljeto? 9
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ovaj čika što ljubi zvezdin grb na parketu je izgubio od Ocokoljica ( uz dužno poštovanje) pri vođstvu od +16. Gasi mešalica motaju kablove. Edited 17 hours ago by No name 6
Guru Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 8 minutes ago, Guru said: Mi trenutno nemamo trenera, a mislim da je košarkaškom klubu trener ipak neophodan... Znači moraćemo ili da dovedemo jednog, ili da ovaj zbunjeni čovek što nervozno šetka ispred klupe počne da obavlja tu funkciju. Zapravo, ako smo sami sebi uveli pravilo da u svakom trenutku mora makar jedan domaći igrač da bude na parketu (čak i kada ih imamo samo dvojicu u rotaciji od 11) onda i nismo košarkaški klub, pa nam samim tim ni trener nije baš neophodan. 6 3
K.Dot Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sferinih 12:8 sada deluju nedostižno. Obradović baš loš trener, ne deluje mi da tu ima nekog znanja kako se iščupati iz ove rupe. 7
suptil Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Evo Sale kaze energetski smo dole. Dakle u toku je pad forme.
Issey Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Efes će izgubiti od Asvela... Taman protiv nas da se podignu i krenu u seriju... 3
liv7 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, suptil said: Ja tebi nisam ni reko da pljujes Kalinu... Tako da ne znam sta si se navrzo na mene i uvredio. Popi pivo i opusti se. Ne pijem pivo,opusticu se na neki drugi nacin 😁.Sve ok, Suptil.🙂
Bode Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Od one pauze igramo bez ikakve koncepcije. Gomila izolacija i improvizacija, a u sustini jedno veliko nista od timske igre. Pogubio se Obradovic totalno, a deluje mi kao izrazito svojeglav tip, sto moze biti pogubno. Nadam se da ce doci sebi, jer sta god da je implemetirao tada, uticalo je destruktivno na tim. Deluje da je lose podelio uloge, Kalinicu pod hitno da smanji minutazu. 2
Miloš 52 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, suptil said: Evo Sale kaze energetski smo dole. Dakle u toku je pad forme. E nek nam je rekao...
quentin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Izgledalo je ponižavajuće koliko smo popili trojki i koliko puta su nam bukvalno uzeli loptu iz ruku na skoku. Dobili su nas na čistu agilnost i atletiku. 5
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Miloš 52 said: Ok 10:8, to i nije toliki problem, ali igra prijatelji forumaški, nam klizi u donji do tabele (ispod 10.mesta). Da, problem je s obzirom na raspored u januaru. 2
Recommended Posts