Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, suptil said:

@Урош19 Ко је организовао нападе код Нвориних поена у тој серији 6-8 поена. Не знам само да ли је Калина сам преузео организацију на Нвору или је са клупе стигла наредба да се Коди склони устрану. Велико браво за Калину из тог периода утакмице

Bukvalno se nije desilo. Od osam poena Nwore u četvrtoj četvrtini 4 poena su bila na dve asistencije CMM, kod preostale dve dvojke su bile iso akcije Nwore s tim da kod jedne jeste Kalina predao loptu, dok u drugoj Kalina nije ni pipnuo loptu u celom napadu. Dakle ne postoji nikakva organizacija od strane Kalinića.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Sreća popio sam 13 rakija i tek sad uključio utakmicu

5 minutes ago, Урош19 said:

Imao je Kalina i dobrih i loših momenata večeras kao i većina igrača, samo me smara sve veća toksičnost prema svima posle svake utakmice. Čast pojedincima koji napišu smislenu kritiku. Eto i Deda se poliva za odbranu a u onom hrkljušu od 4/4 je ukrao jednu loptu i skinuo važan skok a ne sećam se da je imao nekih ispada zbog kojih smo primili poene.

😄 

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
2 minutes ago, Itachi Uchiha said:

😄

Zato i rekoh ne sećam se hahaha

Just now, Don Dusko said:

Dobro i Uros pise ovde posle 13 rakija.Covek bi pomislio da bi pljuvao igrace i trenere kao mi trezni.

Iskreno baš baš retko ulazim u ozbiljno pljuvanje igrača, prošlo me je to pre jedno 6 godina a i ne vidim poentu tolike negativnosti. Ok mi je kad neko smireno iskritikuje.

• Ha-ha 2
Posted
8 minutes ago, Урош19 said:

Imao je Kalina i dobrih i loših momenata večeras kao i većina igrača, samo me smara sve veća toksičnost prema svima posle svake utakmice. Čast pojedincima koji napišu smislenu kritiku. Eto i Deda se poliva za odbranu a u onom hrkljušu od 4/4 je ukrao jednu loptu i skinuo važan skok a ne sećam se da je imao nekih ispada zbog kojih smo primili poene.

Edit: Da ne spominjem polivanje Saleta koji je do pre 3 kola bio bog, a sad 30% ljudi piše da je prevara bez da uzmu u obzir silne povrede koje su nas zadesile i to važnih igrača za rotaciju. Falio je Nvora skoro mesec dana, Čima dva puta po nekoliko utakmica, Grejem propustio pitaj boga kolko vremena, Izundu jedno mesec dana.

I isto tako je najzaslužniji za vraćanje Virtusa u egal nakon + 10 u drugoj četvrtini.

A što se Saše Obradovića tiče derbi je dovoljan za duži period kritika, kao i čijenica da tvrdoglavo forsira Kalinića i Davidovca sa minutažom koja je nesrazmerna njihovim mogućnostima.

• Like 4
Posted (edited)
8 minutes ago, TB Told said:

I isto tako je najzaslužniji za vraćanje Virtusa u egal nakon + 10 u drugoj četvrtini.

A što se Saše Obradovića tiče derbi je dovoljan za duži period kritika, kao i čijenica da tvrdoglavo forsira Kalinića i Davidovca sa minutažom koja je nesrazmerna njihovim mogućnostima.

Mislim da smo i posle derbija razmenili upise na ovu temu. Kritika ok (kao npr što si sad rekao prevelika minutaža za ovu dvojicu) ali neznalica, prevara, teranje i slično, što se provlači ovde još od derbija, ne bih nazvao kritikom već bih svrstao u polivanje. Mislim da kontaš šta hoću da kažem.

Edited by Урош19
Posted

Jedino sto ostaje od ove utakmice je pobeda. Sve ostalo je bilo za zaborav. Graham nastavlja da pokazuje koliko je grozan igrac. Da nije koliko toliko pristojan u odbrani, stvarno bi, sto neko ovde rece bio gori od yaga.

Covek ima bukvalno najgoru selekciju suta ikada, a i kad je sam promasi.

Posted (edited)

radovanje Batlera na kraju sa skakanjem po Čimi i pištanjem obrisalo mi je sve frustracije koje sam nakupio večeras...❤️‍🩹

Edited by wing
  • Like 3
Posted
19 minutes ago, Урош19 said:

Da ne spominjem polivanje Saleta koji je do pre 3 kola bio bog, a sad 30% ljudi piše da je prevara bez da uzmu u obzir silne povrede koje su nas zadesile i to važnih igrača za rotaciju. Falio je Nvora skoro mesec dana, Čima dva puta po nekoliko utakmica, Grejem propustio pitaj boga kolko vremena, Izundu jedno mesec dana.

ne znam kako je bilo na ovom forumu ali sam na nekoliko drugih primetio da su botovi terali i isterali sferopulosa iz kluba da bi slavodobitno vratili SO u klub. i sada se SO brani po svaku cenu od bilo kakve naznake kritike, kao da mu je večeras falio bilo ko od navedenih. pa nije, zvezda je kompletnija nego ikada ove sezone sem u prve 2-3 utakmice pod sferom. neki su vam i napisali da gromopucatelni povratak čime nije nikakav preduslov za bolju igru jer sa njim i gubimo i dobijamo, nije kvisko jer imamo druge probleme u klubu za koje se ne nazire rešenje ali eto, neka bude da je problem baš tih 30%. verovatno nemaju pojma o košarci.

Posted

Strasno bitna pobeda, koja bi garantovano bila poraz, da su se dobile neke prethodne utakmice.

Ona od utakmica, koje treba da dobijes, lagano na papiru, jer prosecan navijac Zvezde te generalno vidi na F4 svake sezone.

I onda klasika, gubis ceo mec par poseda, ali nekako uspes da povedes (to vec nije nasa klasika).

Dajes neku "drdu" za vodjstvo (oh, tek to nije neka Zvezdina klasika). I oni mase tricu za pobedu.

A na terenu i pored terena, klasicna "tako blizu, tako daleko" Zvezdina istorija:

Ivanovic 😍

Vildoza, koji je najbolju kosarku igrao bas kod nas, ali potpisao na pola sezone.

Kvinsi, citaj gore napisano (uz kasnije otkrivanje svog skrivenog talenta).

I na kraju, Obradovic Sasa ❤️

Second chance, jos izrazenije "tako blizu", ali i videcemo: "koliko daleko".

Sve u svemu, potrebna nam je bila ova pobeda, i dosla je bas zato sto smo  igrali u nekom momentu fantasticnu kosarku.

A ako mene pitate, da, igracemo je opet 2026, samo jos bolju!

Zvezda!

• Like 6
  • Love 1
Posted (edited)

Pa ne znam bas za Grema to sto se prica da je toliko los a cinjenica je da mu SO daje minutazu i odnosi se prema njemu kao Yagu i iskreno licno mi se vrlo ne svidja Saletov stil igre mada i ja to pricam kao laik i neko ko znatno manje zna nego isti taj Sale kojeg kritikujem ali mi samo ta minutaza i silovanje kalinica do 5og faula nejasna

I da ne shvati neko kao teranje ili bilo sta te vrste sto se mene tice puna podrska i igracima i treneru i da izguramo ovo kako treba

Edited by chimamoneke
  • Like 1
Posted (edited)

Uf, jako težak meč psihički.

Ovde se malo potcenjuje Virtus,koji je večeras odigrao sjajnu utakmicu, ne pitamo se samo mi na terenu. Sjajna energija, sjajni procenti, odlično vodjeno od strane Duška, tako da smo na mišiće i želju večeras dobili ekipu koja je imala odličan meč.

Ja ne znam ni šta trener da radi  kada se lomi utakmica tvoji igrači od 10 bacanja promaše 9 i to skoro u nizu. Ja ne znam da li sam skoro a možda i  ikad video ovako nešto. Očigledan je bio ogroman pritisak i jaka nervoza kod igrača, baš je bilo teško za igru.

Preživeli smo, sada ide Pariz,koji igra puno bolje od rezultata, mora jednom da ih krene....valjda neće protiv nas.

Edited by Todo
  • Like 1
Posted

Ali koliko mi kao navijaci nemamo kocnice kad se kritikuje nesto.Idemo toliko daleko da se prizivaju i bivsi treneri tipa Sfero da se vrati jer nam se ne svidja kako trenutni trener radi posao.

Msm stvarno treba da se prekine sa praksom da posle prve krize ide smena ili trazenje iste.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Nepopularno mišljenje. Ovo što Grejem trenutno igra je kurčinela. Doveden da pravi razliku, a bukvalno služi da se CMM odmori par minuta. Mislim da je neuporedivo bolji igrač, nego što pokazuje, ali ovo, komotno može i mali Jago

• Like 1
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Nepopularno mišljenje. Ovo što Grejem trenutno igra je kurčinela. Doveden da pravi razliku, a bukvalno služi da se CMM odmori par minuta. Mislim da je neuporedivo bolji igrač, nego što pokazuje, ali ovo, komotno može i mali Jago

Pa nego sta je nego je neuporedivo bolji igrac, i na kraju cu se pretvoriti ovde u bota tog coveka ali stv treba mu prostor i poverenje trenera koje izostaje

Posted

Biće bolji Grejem vremenom, dugo je pauzirao zbog povrede a i pre toga je dugo bio bez utakmice + prvi put u Evropi. Jbg, treba neko vreme da sve to dođe na svoje.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Todo said:

Ovde se malo potcenjuje Virtus,koji je večeras odigrao sjajnu utakmicu, ne pitamo se samo mi na terenu. 

To je tacno.

Virtus igra bas organizovanu i dobru kosarku. Na hasl i kvalitet smo ih dobili, ali su igrali bolju kosarku. Pre svega su defanzivmo bili bolji od nas

Mnogo su nas lepo zatvarali.

• Like 1
Posted

Dobro bre ljudi, muci se cela liga u ovom rasporedu, po kolu imamo 3+ iznenadjenja i gustih zavrsnica, nije sve tako crno, bitno je na kraju dana da smo dobili. 

Gledao sam drugo poluvreme samo zbog obaveza, bacanja nas bas ubijaju ne znam kako godinama imamo taj problem. 

Sto se Kaline tice, bas je u kanalu, ali ocekujem da se digne, pitanje je samo koga cemo dobiti na neku njegovu dobru partiju, to prosto mora da se desi. 

Grejm mi je sve veca misterija, slusam hvalospeve o njemu iz strucnog staba od prvog treninga posle povrede, a na parketu nema pomaka, danas mi se svidelo par napada kako je jurio Edwardsa, ali mora da doprinese i u napadu, mislim da mu treba vremena da udje u ritam, treba ga u Aba ligi pustiti da malo privatizuje napade... 

A sad divljaci iz Pariza, bice jebeno tamo, trebaju nam bas svi u ritmu da ispratimo njihovu jurnjavu i dobijemo. 

• Like 3
Posted

Jako bitna pobeda, bas bas...

Jako dobra hemija i atmosfera u ekipi.

Batler je igrao generalno los mec, jako norsalantan i nesiguran u dodavanjima, par lopti u ruke, i poslednji njegovi poeni isto greska u dodavanju, cista sreca sto se vratila kod njega.

Dobro je da pobedjujemo i kada igramo lose i kada je pad forme.

Kodi odlican, nas najbolji igrac od pocetka sezone.

Bacanja bas frustiraju, mnogo promasnih, inace bih ih davno resili.

• Like 1
Posted

A zašto se ovde konstatno uporedjuju minuti Kaline i Davidovca sa Batlerom?

Kakve oni veze imaju, kao da kažemo CMM igrao više od Izundua.

Njih dvojica 4/3 igrači a Batler 1/2. Mislim ja se slažem sa tim da igraju previše,ali to nije na uštrb Batlera. Njegove minute jedu CMM,Nwora i Grejem.

• Like 2
Posted (edited)

Ko nije primetio. Hasijel uz ekipu večeras. Konačno da nas sreća pogleda. Stena Semi cementirao pobedu zlata vrednu. 😁😎🏀

Edited by božija noga
Posted

Izundu svega 11min, DMO 4min, 25min smo igrali small ball bez potrebe. U redu je Sasa, znamo da Semi ima velik biceps i da volis da ga guras na pet, al ne moras vise da iznenadjujujes trenere po EL. 

Daj da igramo smislenu kosarku.

Posted

Bezveze se pljuje ovoliko po igracima i treneru u pobedi. Problema ima, a imaju ih i druge ekipe. Na euforiju i zelju smo pobedili 7 utakmica za redom kada su se mnogi evropski velikani mucili u tom periodu i gubili od nas ovako 'rdjavih'. Logicno je bilo da ce se nasa sok terapija izazvana promenom trenera zaustaviti i gde ce se javiti prvi problemi. Treba uigrati sve igrace, vratiti iz povreda i nemoguce je u kontinuitetu igrati odlicno, a period od dva i po meseca svakako nije mali. Bolje je i sad doci do pada forme , nego u martu, aprilu. Ni drugi nisu uigrani,ni drugi ne delju svaku tekmu po 15 razlika nekog, ni drugima ne cveta napad/odbrana, ali zasigurno je najteze igrati ili biti trener KKCZV. Toliko forumskih majstora i strucnjaka, a vecina od njih nema ni utakmicu seniorske kosarke ili bar trening odradjen sa petlicima, a svima se nadje mana i to postaje dogma. Od zalizane giros prevare, sada do celave prevare, dosli smo do toga da bi rado vratili repatu prevaru. Evidentno je, a sto nema direktne veze sa 'SO',  je da je Kalina u velikom padu, gde je do Monaka igrao jako fino; Motejunas do Dubaija, Nwora iako kida, jos trazi onaj ritam od pre povrede ( Moneke isto ) i onda ocekujete da nam igra ista bude kao protiv Reala i Panate. E PA NE MOZE. I Barsa je eto jedva pobedila Baskoniju iako igraju najlepsu kosarku, Real jedva dobio Pariz, itd... Kodi opet odigrao ono svoje, sada nam valja. Uz sve svoje mane, izmislio je kosarku za tipove sa kojima ga poredite(tipa Walkup) i odlicnu sezonu iza sebe ima cak i uz ove dve uzasne utakmice koje je imao. Nije neko ko resava, ali jeste neko ko nam mnogo donosi. Semiju svaka cast,najkonstantniji je, uvek prisutan i uvek znaci na terenu. Jasno je da Motejunas nema sta da trazi na terenu kad se vrate Rivero i Bolomboj(ako se vrate iole upotrebljivi), gde bi uz Izundua mogli fino da rasporede tih 40min na centru, a da se polako uvode. Donatas i Plavsa nek cepaju ABA,kad vec imamo taj luksuz. Do neke nove pobede/poraza ili pak neslane sale o Saletovoj implementaciji...