Borky Posted yesterday at 05:50 PM Posted yesterday at 05:50 PM 2 hours ago, Čočo said: Vidim ne smeta mu da šutne pet trojki po meču. Kad misli da je on taj a ocigledno i Sasa misli tako. Ovo ostalo boranija!
Stefi88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jedva cekam tekmu sutra, da vidim gde smo trenutno bez 2 bitna igraca plus Dobric. Gde ste to videli da Bolomboj dolazi ove nedelje?💪🔥
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Šta kaže instać Bolombojeve svastike? Je l dolazi?
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 hours ago, Čočo said: Vidim ne smeta mu da šutne pet trojki po meču. Psihologija, positive visualisation. Pogodiš tablu, sledeći put obruč, polako.
Summerfunk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 hours ago, quentin said: Ali stvarno mi je neshvatljivo ovo petljanje u izjavama za medije. Kao, trenirao je, šutirao je, ne znamo..., a očito je bilo jasno da nije sposoban da igra. Volio bih da saznam logiku onoga ko je smislio takvu komunikacijsku strategiju. Nema logike, ne postoji to u Zvezdi. Kako i FK tako i u KK. Ovo sa povredama PR kaže Saši šta ovaj da prenese medijima da se javnost umiri, da sve izgleda kao da je super, da on eto, šutira na koš, može na nogu, nije to toliko opasno koliko se priča. Neće biti spreman za derbi iako je spreman. Ali zato neće ni protiv Hapoela igrati, da budu još sigurniji. A kad ne bude ni protiv Virtusa igrao, već navijao pored, opet jer nijie na 120% koliko Saša traži. (Što je i okej, samo kad bi tako rekli). Njima je ovo ok da se spekuliše po tviteru, forumu, instagramu nego da oni izađu u javnost i kažu. Al kontam da bi ih polivali svi živi. Od medicinskog tima, Saše, Dozeta, Bagzija... Pa je lakše ovako. Spreman je, al zapravo nije. Biće spreman za sledeću utakmicu, ali vrlo verovatno da neće. Mada ako bih se vodio nekom logikom, niko do sad nije napisao ništa za njega na twiteru, ovde ili bilo gde, nisu ga slikali u urgentnom u kolicima, tako da možda i nije toliko strašno i da će stvarno zaigrati protiv Virtusa. Ali da se klub nije ni oglasio, već ćuti dok neko ne lupi nešto pa to lešinari od medija prekopiraju samo... Edited 22 hours ago by Summerfunk
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 34 minutes ago, crni96 said: Nešto mi govori da sutra dobijamo 🤫 +25 Spoiler ...po turu. 2 4
Žilee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Utisak za sutra je takav da me uopste ne brinu Vasa i Elajdza kao glavni igraci,najveci strah me nekako hvata od Blejknija,za njega nema odbrana,sutira sta stigne,moze samo Bog da nas pogleda da on te suteve promasuje i onda mozemo da se nadamo necemu.Videcemo kako ce to Sale da ishendluje,pogotovo sto on ulazi sa klupe a nama Devonte i Batler ,bar da je Šegi tu pa bi on bio taj koji bi ga pritiskao ovako,bice veselo. Edited 21 hours ago by Žilee
rodriguez Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) nikog u klubu ič ne zanima šta se spekuliše po tviteru, forumu, instagramu, oni će sami odlučiti bez obzira na javno mnjenje kada će se neko vratiti u 12. vremena su se promenila, pritisak bukvalno miliona navijača je takav da u klubu nemaju ni vreme ni veštine da to hendluju. bio je lik na drugom forumu (a mislim da je i ovde) koji je tamo do poluđivanja smarao oko te komunikacije kluba vezano za povrede. a mogu misliti koliko vujičina zabole da se cima da bi takvi likovi malo manje dramili po mrežama. alternativa je da odmah proglase 3 meseca odsustva pa kada se vrati posle 2 nedelje - medicinsko čudo. ja bi možda probao tako nešto. sa druge strane ni povrede nisu bile ono što su nekad bile zbog ovog nehumanog tempa takmičenja a posebno nije izlazak iz povreda i ovogodišnji primeri igrača kao što su lesor ili keenan evans pokazuju da je klub u pravu što ne žuri. Edited 21 hours ago by rodriguez 2
crni96 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Мени је већа фрка за петак. Ако изгубимо кући против Виртуса то би баш био шамар и горак пораз 2
mindgame Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago idemo na 11:6 nakon ove nedelje. Živi bili pa videli. 4 1
Truman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 20 minutes ago, mindgame said: idemo na 11:6 nakon ove nedelje. Živi bili pa videli. Imam neki iracionalan osecaj da ce teze biti pobediti Virtus nego Hapoel. Ne samo sto im dolazimo u Beograd umorni, nego i prepaljeni Edwards koji ce protiv partizana bacati cigle, a protiv nas ce da postavi novi rekord za 3 poena. To sto nemaju pobedu u gostima nije odrzivo tokom cele sezone, i plasim se da ne popijemo bas mi taj metak.
Dropkick Murphys Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, mindgame said: idemo na 11:6 nakon ove nedelje. Živi bili pa videli. 11 zdravih i 6 povređenih? 1 6
Sinnerman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ne, obrnuto. Edited 17 hours ago by Sinnerman
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Vcrs nas vucina vodi do pobjede👍 Neće biti vučina ali biće rime. 9
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Butler masterclass 🫡 Devonte prvi put ide dvocifren To vam je reseno.
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 hours ago, Kooineeperk said: +25 Reveal hidden contents ...po turu. Htio si da kažeš Oturu 25+. 1
NikolaTest Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) A nije vam palo na pamet da izlaze sa laznim vestima da bi otezali protivniku pripremu meca za koji svakako nema dovoljno vremena? Engleski fudbalski klubovi su pretili svojim igracima (mozda i kaznili) za informacije o timu koje su preko jbn fantasy aplikacije izlazile u javnost. Prosto i jednostavno, niko ne zeli da olaksa protivniku pripremu meca. Jadni mi ucveljeni navijaci, kojima zavisi raspolozenje od toga sta je Sasa rekao. Edited 9 hours ago by NikolaTest 2
Smrtokapa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 hours ago, rodriguez said: bio je lik na drugom forumu (a mislim da je i ovde) koji je tamo do poluđivanja smarao oko te komunikacije kluba vezano za povrede. Tamo je možda jedan lik, ovde je trideset jedan lik. 1 4
Žilee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, BojanaCZV said: Veceras gubimo lagano. Ti brate onda nemoj ni da gledas ,sta da ti kazem 1 1 12 1
KCRivers Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Realno prethodne dve utakmice su nas bas onako spustile na zemlju i ohladile tako da ne mozemo ocekivati pobedu protiv trenutno prvoplasirane ekipe, naravno ovo bi bila sjajna prilika za brejk da smo recimo u punom sastavu ali ovako jako tesko i bilo bi prava senzacija. Mislim da ova ekipa mora da dobije nekog jakog u gostima konacno ako zaista zelimo da se umuvamo u plej of, da li je ovo ta utakmica videcemo.
Smrtokapa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, NikolaTest said: A nije vam palo na pamet da izlaze sa laznim vestima da bi otezali protivniku pripremu meca za koji svakako nema dovoljno vremena? Potpuno se slažem, samo se plašim da ne postanu predvidivi, trebalo bi da ubace i opciju gde kažu da igrač nije spreman a on zaigra. Svakako je "nemamo pojma da li će da igra" najefikasnija opcija sa stanovišta teorije informacija. Ja sam uvek zadovoljan kada navijači budu istrolovani, to je znak da sistem funkcioniše. 1
BojanaCZV Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Žilee said: Ti brate onda nemoj ni da gledas ,sta da ti kazem Sto da ne gledam Zile, ja se uvek uzdam u to da nemam pojma 😁 3 1
Recommended Posts