Plant Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Samo da uspe da poslozi bekove i otkljucace ekipu. Batler, CMM i Grem na 1/2 za 80 min ... to mu dodje nekih 26,27 minuta max, optimalna minutaza. S tim da mora da se zna kod koga su kljucevi ... nadam se da CMM klizi na dole Edited 3 hours ago by Plant 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bas tezak poraz, najvise jer smo izgubili od ovakve ekipe, ne sto je Partizan nego sto su bas losi. Ocigledno imamo dosta problema na gostujucim utakmicama, ova ekipa je daleko od stabilne i ozbiljne koja bi u gostima mogla rutinski igrati. Da smo prvo poluvrijeme bolje igrali vec bi tad imali 15+ razlike koliko je Partizan ocajan bio, realno ovo je bila egal utakmica u kojoj smo mi imali seriju u trecoj cetvrtini oni u cetvrtoj, a podjednako losi jedni i drugi. Pozitivno je po meni najbolja(najzrelija) utakmica Batlera do sada. Sto se tice kritika stvarno nevjerovatno, bas sam sve iscitao i nisam mogao vjerovati, koliko je ljudi ovdje cekalo kiks Obradovica, strasno, a tek ovo oko Kodija, prvi sam kritikovao kad je dosao,pa i u toku prosle sezone, ali sada nakon ovakvih igara ovakvog starta sezone oplesti ovako po njemu zbog jedne dvije lose utakmice je stvarno.. 4
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izgubili smo dobijeno, ponovo smo oziveli mrtvaka, faza medenog meseca sa Saletom je prosla, Montejunas/Odzelej fora na 5 us izvaljeni. U narednih 4-5 utakmica u EL bice jesi li nindza ili mindza. 13
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, Gaga said: Nije, samo se ne miri sa činjenicom da su dovedeni Grejem i Butler da preuzmu ključeve ekipe,Saša će ovo morati da seče na ovaj ili onaj način,neko će tu morati da izvisi. Mora se saseci tako sto ce preci u ulogu bekapa od 10-15 minuta, dok Batler treba da preuzme kljuceve ekipe sa 25-30 po utakmici 3
chimamoneke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 19 minutes ago, Plant said: Samo da uspe da poslozi bekove i otkljucace ekipu. Batler, CMM i Grem na 1/2 za 80 min ... to mu dodje nekih 26,27 minuta max, optimalna minutaza. S tim da mora da se zna kod koga su kljucevi ... nadam se da CMM klizi na dole Trenutno iako jeste CMM u padu ja mislim da je okosnica koja treba da rilja dugo Grem Batler CMM Nvora Moneke i Odzelej a ima vrlo vise nego dovoljno mesta za sve. Pozicija 1/2 = 80 minuta Nvora nek pokupi 5 i ostala trojica po 25 i svi zadovoljni Pozicija 3 nvora 20 kalinic 20 opet prezadovoljni i od toga kalinic moze da se dozira i izmedju 15-20 gde bi razliku pokupio Odzelej koji ce hvatati 15 na poziciji 4 i koji minut viska u small ball rotacijama na poziciji 5 gde dolazimo do toga da Moneke ima svojih 25 minuta Sto se centra tice neka se izbore i kako je ko u formi nek kupi minute sebi Dobric ne upada najbolje u ovoj kombinaciji niti Deda al sta da im radis jednostavno i ovi minuti nosioca mogu biti redukovani na osnovu losije forme i nekome drugom dodeljeni. Meni licno vrlo nejasno bilo oko minutaže Grema koji treba da bude taj koji ce oduzeti Kodiju suteve i uzimati ih kad protivnik odigra dobru odbranu a daleko od toga da je nesiguran u prenosu niti da da je i on los defanzivac I naravno u nekim postavama i opcijama i minutaza na poziciji 1/2 da bude redukovana dvojici od trojice na 20 minuta eto prostora za Miljenovica/Dobrica/Dedu da odrade svoje role a pogotovo Miljenovic da ishasluje svoje radi dokazivanja a na kraju dana i gradjenja buduceg prospekta Edited 3 hours ago by chimamoneke
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne bi bilo lose da se malo distanciramo, barem ja, previse ovo stvara nervozu, dugo mi se nije desilo da se budim u toku noci i ne mogu zaspati i to jer sam se potresao zbog poraza u kosarci, ne znam, treba se pokusati nekako udaljiti i povrsnije sve pratiti ali tesko ce to ici.. 3
Dz0nika Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, forumko topic said: Rastaviće nas Hapoel. Tek ćemo da osetimo prizemljenje. Domaćinska smo ekipa, teško dobijamo u gostima, a Hapoel igra dobro, a tek se zagrevaju za domaći teren koji nisu videli dugo. Śteta za ovaj poraz sinoć, bila je odlična prilika da se pobedom zadržimo na vrhu, jer tek ide serija gostovanja i verovatno dosta poraza. Saša je loše vodio utakmicu, ali ga ne bismo ispolivali govnima, da je makar priznao da je pogrešio, a ne da krivi sudije. Virtus se mora dobiti, zbog mira u kući, Hapoel nije prava adresa za utehu. Mislim da moramo ovde na tebi malo pozitivnije da gledamo na stvari. Ne uzimate u obzir da nam vecito fali neki bitan igrac, polako, nije ni polovina sezone a vi vec dajete zakljucke. Pritom u januaru bi trebalo da nam dodje najbolji igrac iz prosle sezone Bokiboj. Kad se on prikljuci, ozdrave odredjeni igraci e onda mozemo da pricamo. Kad na skoku nemamo Monekea mnogo trpimo, al videcemo ko ce da uzme skok kad na terenu budu Bolomboj i Moneke💪
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Disfruto said: Mora se saseci tako sto ce preci u ulogu bekapa od 10-15 minuta, dok Batler treba da preuzme kljuceve ekipe sa 25-30 po utakmici neće ići to tako kod SO a ni kod CMM. kodi ostaje lider sa perimetra a ostali će se uklapati u to. 30 za njega plus po 15-20 za drugu dvojicu. SO će čekati CMM da se poslože zvezde pa proradi ovo. 1
Starakajla Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ladno je Džons šutnuo nogom loptu u našem pretposlednjem napadu kod prodora Nvore. Delovalo mi je tako uživo ali sam pomislio da grešim, ne bi valjda to propustili da sviraju. Komedija 1
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svi kazu kljucan januar a mi smo sezonama unazad imali problem sa vracanjem na el scenu nakon Kupa. Taj pocetak i kraj februara uvek nas unakazi i spusti na zemlju Kod Sfera me je posebno nerviralo to stekanje u El, odmaranje ovog onog radi bezveznog Kupa Februar da docekamo sa egalom pobede/porazi i ja zadovoljan 3
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas mi je tesko pao ovaj poraz jos ne mogu da se oporavim, verovatno najbolniji jos od onog klizanja Jovica u Moskvi. Ne bih nesto mnogo kritikovao bilo koga jer jebiga ovakve stvari se desavaju Monako je juce prosuo 17 poena, Virtus 14 i to ba tima na domacim terenima. Kodi nas je vukao dugo i igrao stvarno sjajno cele sezone ali neminovno je bilo da padne u formi nekad i tu vidim iskljucvo Sasinu gresku sto nije preposnao i gurao vise Batlera. Ova ekipa je do sada pokazala da nije kao prethodne i ovo je prvi put da sam video neke patterne u porazima kao i kod one Duskove i Janisove ekipe i tu je jedino bitno da ovo bude izuzetak a ne da postane konstanta. U narednom periodu ce biti pravi test ove ekipe i znacemo na cemu smo, ako uspemo do kraja januara da budemo na pozitivnom skoru i Bolomboj se vrati spreman mozemo da se nadamo necemu..
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Starakajla said: Ladno je Džons šutnuo nogom loptu u našem pretposlednjem napadu kod prodora Nvore. Delovalo mi je tako uživo ali sam pomislio da grešim, ne bi valjda to propustili da sviraju. Komedija Ne, nije šutnuo loptu. Već ga je lopta pogodila nakon zadnje promene Nwore. Ako nema namere, nema ni prekršaja. Pre nego što iskomentarišeš da je nešto komedija, informiši se o pravilu. Bilo je mnogo škakljivijih situacija koje si mogao da navedeš na eventualnu štetu Zvezde. Edited 2 hours ago by le piaf
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, rodriguez said: neće ići to tako kod SO a ni kod CMM. kodi ostaje lider sa perimetra a ostali će se uklapati u to. 30 za njega plus po 15-20 za drugu dvojicu. SO će čekati CMM da se poslože zvezde pa proradi ovo. u tom slucaju plafon 10to mesto 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Taki said: Ne bi bilo lose da se malo distanciramo, barem ja, previse ovo stvara nervozu, dugo mi se nije desilo da se budim u toku noci i ne mogu zaspati i to jer sam se potresao zbog poraza u kosarci, ne znam, treba se pokusati nekako udaljiti i povrsnije sve pratiti ali tesko ce to ici.. “ Jer niko kao ja ne zna da te voli, nikog kao mene tvoj poraz ne boli” Glavu gore brate naš!
chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Disfruto said: u tom slucaju plafon 10to mesto slažem se 1
Trigger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja nekako na ovu sezonu i pored rezultata koji je napravio gledam kao na nultu Sašinu sezonu da tako kažem. Nemam i dalje neka prevelika očekivanja i ne padaju mi toliko teško ovakvi porazi. Zatekao je mnogo repova, uspeo je neke da neutrališe, ali biće tu turbulencija još. Ono što se dešava ove sezone sa povredama je nešto što ipak nije baš toliko često u smislu ovolikog broja povređenih igrača, trajanja svih povreda i konstantnog pojavljivanja novih. U takvoj situaciji stvarno je teško prvenstveno trenirati, a naročito igrati utakmice u ligi gde nema slabe ekipe, odnosno sve ekipe su veoma kvalitetne i ne praštaju. Na sve to dovedeni su i neki novi igrači kojima treba aklimatizacija i uklapanje, Saši takođe treba aklimatizacija i uklapanje naročito jer se vidi da to nije isti čovek od pre 5 godina. Radio je dosta na sebi i psihološki, a i košarkaški tako da i njemu treba vremena da sve to posloži u svojoj glavi i da isključi emocije koliko je to moguće. Bilo je i biće ove sezone i lepih pobeda, ali i stresnih poraza, ali nekako sam spreman na takvu sezonu. Ono što ne najbitnije je to da igrači i on imaju maksimalnu podršku ove sezone i da igraju sa vetrom u leđa. Zašto to kažem? Pa zato što je ovo faktički godina gde se nadam da će Saša isflitrirati sve što treba i sa ozbiljnim planom i timom napravljenim skroz po njegovoj meri ući u sledeću sezonu. To je druga sezona trogodišnje licence i tu su mi ogromna očekivanja. Jedna od bitnijih stvari je povratak Bolomboja i njegovo uključivanje jer on može sa pravilnim radom da bude jedan od tih zamajaca za dalje. Tako da na ovu sezonu posmatram na neki takav neki način. Para ima očigledno i neću oko toga da se zamajavam mnogo, znamo svi gde živimo. Tako da od mene podrška, dosta mi je više promena trenera i svega što to prati. Konstruktivna kritika da, ali podrška od mene ukoliko nadam se postoji plan.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, mister-no said: Ne, evo ti si toliki stručnjak.. Pošto si ti branio Sferopulosa. Pa nam objasni ti otkud nam tolike pobede a oterasmo Sferopulosa. Ne bismo ni bili u ovoj situaciji .. I ti bez blama postavljaš neka pitanja ?! Aj troskok Jesam se zajebao za Sfera i priznajem al nisi odgovorio na pitanje. Zanimljivo je kako posle svakog poraza isti forumaši pišu iste stvari a kad se pobeđuje nema vas nigde da pišete ko je loš i ko svojim košarkaškim znanjem nije za naš klub.
Nellthe Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nevezano za poraz, jako je jebeno uigrati ekipu i podijeliti uloge kad su ti igraci non stop roviti i neki se privikavaju na evropu i bla bla... Da smo bar krenuli sa citavom ekipom, pa se napravila neka hijerarhija pa i kad se neko povredi, uskace neko drugi, kad se taj vrati zna svoje mjesto u rotaciji.... Nama moraju biti Butler-Nwora nosioici napada, ako kojim slucajem Devonte se skonta, jbg ko je hot hand nek igra. Onda je tu i Moneke, pa tek onda CMM. Sto se mene tice nek CMM igra i 35 minuta, jer je fizicka zvjer, ali mora malo da smiri strasti sa sutem i da forsira prodor i razigravanje vise. Opet kazem, ovo su stvarno nerealne okolonosti sa kojima se mi susrecemo uslijed povreda. Naravno bije opravdanje za poraz sinocnji jer amo vodili 16 razlike, trebalo je samo privesti kraju kad su se vec tako ponudili. Protiv Hapoela jako male sanse, jedino ako se i oni ne pogube jer je prva utakmica kuci pred svojoj publikom, pa mozda zastekaju malo. Vec protiv Virtusa mora da ide Statement win 10+ sa kontrolom meca od 1. Minuta A pobjede na gostovanjima ce doci, igrali smo protiv bas jebenih ekipa u gostima do sada (izuzev Bajerna, ali to ne racunamo).
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Žena mi je na poluvremenu rekla da mi je rano za preventivni bensandin...da ipak sačekam kad oni povedu. Na poslu sam javio da kašljem i da nisam za ljude. Većina kolega su napaćeni grobari, žedni krvi. A i razumem ih. Oglodali bi me. Ali oni su mi manja muka od kolega cigana koji su svi u mantri jedan za jedan...,,told you bro". Njih bi redom podavio. Edited 2 hours ago by wing
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Grejemu i Batleru treba još vremena da dođu na maksimum... i jedan i drugi su puno talentovaniji igrači od Kodija...ali trenutno su daleko od njegovog nivoa... Grejem pogotovo... sa CMM i Nworom kao glavnim igračima na vanjskim pozicijama smo napravili veliku seriju, i ne možeš ti tek tako Kodiju reći, aj pomjeri se sad su njih dvojica glavne baje... pogotovo što ni jedan ni drugi nisu odigrali ništa spektakularno, ni konstantno ... VUK je zaslužio puno više poštovanja od navijača, čeka se da on odigra jednu slabu pa da se nipodištava i pišu SRANJA, tipa da je sa njim na kecu top 10 plafon... Izvlače se neke statistike o broju uzetih šuteva, i "daju se ključevi"igračima koji su juče šutirali 1/5 i 3/10...jednako loše kao i Kodi... a nisu se sa procentima usrečili nešto posebno ni na prethodnim utakmicama, izuzev Grejemovih 3/4 protiv Olija.... 1 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam što se ovoliko nervirate i dalje oko utakmice. Naš trener je rekao na konferenciji da je njemu ovo poraz kao i bilo koji drugi, ništa više i ništa manje. Još je začinio sa izjavom da nije znao kao trener šta treba da uradi (ovo se valjda na sudije odnosilo? Ako sam dobro razumeo). Šta se vi onda ovoliko nervirate 😄😭 Zamislite kako je meni kad u društvu od nas 15, samo drugar i ja navijamo za Zvezdu. Kakvo polivanje smo mi tek dobili uživo
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, dunaj95 said: Grejemu i Batleru treba još vremena da dođu na maksimum... i jedan i drugi su puno talentovaniji igrači od Kodija...ali trenutno su daleko od njegovog nivoa... Grejem pogotovo... sa CMM i Nworom kao glavnim igračima na vanjskim pozicijama smo napravili veliku seriju, i ne možeš ti tek tako Kodiju reći, aj pomjeri se sad su njih dvojica glavne baje... pogotovo što ni jedan ni drugi nisu odigrali ništa spektakularno, ni konstantno ... VUK je zaslužio puno više poštovanja od navijača, čeka se da on odigra jednu slabu pa da se nipodištava i pišu SRANJA, tipa da je sa njim na kecu top 10 plafon... Izvlače se neke statistike o broju uzetih šuteva, i "daju se ključevi"igračima koji su juče šutirali 1/5 i 3/10...jednako loše kao i Kodi... a nisu se sa procentima usrečili nešto posebno ni na prethodnim utakmicama, izuzev Grejemovih 3/4 protiv Olija.... Njegove brojke su nerealne i pitanje je trenutka kada ce opasti. Ne postoji u pozicionom napadu i to je dovoljno da ne bude prva opcija. Ekipe sve vise i vise skautiraju i ne daju nam tranziciju. Sinoc vuk sutira 2 puta za 3 preko Dzabarija??????? Dzabarija kojeg je svaki igrac u EL probio, Washingtona, takodje na kraju krajeva bekovi Kluza su uspeli da ga probiju, ali ne i covek kojem je to navodno glavno oruzije. Dozvolio je sebi da umisli da je glavni, a nije i ne sme da bude. Batler i Grejem sveukupno od pocetka sezone imaju manju slobodu nego sto je imao Jago. Sta treba da uradi Dzered Batler da zasluzi 30 minuta i da se pita za sve? Igra dobru odbranu, sinoc i na preuzimanjima dole odlican, a o napadu da se ne prica. CMM kod Sase ima identican tretman kao Majk Dzejms ali nije to isti nivo igraca i sto pre to Sasa shvati bice bolje po ovu ekipu. 2
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Disfruto said: Njegove brojke su nerealne i pitanje je trenutka kada ce opasti. Ne postoji u pozicionom napadu i to je dovoljno da ne bude prva opcija. Ekipe sve vise i vise skautiraju i ne daju nam tranziciju. Sinoc vuk sutira 2 puta za 3 preko Dzabarija??????? Dzabarija kojeg je svaki igrac u EL probio, Washingtona, takodje na kraju krajeva bekovi Kluza su uspeli da ga probiju, ali ne i covek kojem je to navodno glavno oruzije. Dozvolio je sebi da umisli da je glavni, a nije i ne sme da bude. Batler i Grejem sveukupno od pocetka sezone imaju manju slobodu nego sto je imao Jago. Sta treba da uradi Dzered Batler da zasluzi 30 minuta i da se pita za sve? Igra dobru odbranu, sinoc i na preuzimanjima dole odlican, a o napadu da se ne prica. CMM kod Sase ima identican tretman kao Majk Dzejms ali nije to isti nivo igraca i sto pre to Sasa shvati bice bolje po ovu ekipu. Vi zaboravljate da je CMM od pocetka sezone jedini zdrav plej ,Yago i kad je zdrav to nije igrac za EL,druga stvar Grem.se tek oporavio i trebalo bi da sada ima malo i vece poverenje od Saše ,a ako mislite da je Batler dobar kao plej onda se varate.Tako da je CMM morao pa kako god,sreca sto je bio izuzetan za ovo vreme
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Preterujete sa pljuvacinom po Kodiju. Igra dosta bolje nego prosle sezone. Juce je imao losu utakmicu, i generalno bedan pristup, ali nije samog sebe drzao na terenu onoliko. 4
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, fradler said: Ima li objašnjenja za netražen čelindž kod onih, vrlo važnih, 2+1 Tajrika Džonsa gde se Grejem postavlja van polukruga za školski faul u napadu? Još jedna minijatura Saleta, potrošili smo čelindže ili sam ja loše video situaciju? Napisah u prethodnom komentaru, kamera je 3 puta u toku utakmice hvatala moment kad pomićnici sa klupe sugerišu Saletu, jednom nisam razumeo kontekst, jednom su mu sugerisali zamenu kad je Izundu dobio 4. grešku, i sugerirali challenge za namernu nad Nworom. Sve to Sale nije video iako je imao mnogo bolji pregled sa parketa od pomoćnika koji sede iza njega. Osim toga što si napisao, nije tražen ni challenge niti je bilo pobune i pritiska u zadnjem minutu pro možda i odlučujućem posedu, kad je nakon onog ulaska u reket sa desne strane i zadnje promene Nwore neko od igrača KKP odigrao nogom i lopta je završila kod njih, a sudije ostale neme. Ponavljam, za jednog trenera takvog profila, Sale je sinoć nopravio neverovatno puno previda i fokusom nije bio u utakmici kako to treba i mora da bude. Moje je mišljenje da je izgoreo i da je previše bio srcem u svojoj ulozi a to je poremetilo njegov fokus i brzinu reakcija na razvoj situacije. Što ie najgore, nisam siguran da on to može iskontrolisati i skedeći put, jer je prosto čovek jedna od većih ciganštura koja je nosila naš dres, i jer će uvek biti sa viškom emocija i uzavrelom krvi ispred naše klupe, a sposobnost da se iskontrolišu emocije i hladna glava je jedna od elementarnih stvari koje u njegovom poslu čine tu razliku izmedju pokojnika i pukovnika. 1
Recommended Posts