TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, dunaj95 said: Ako je Saletova najveća greška i krivica što je odgovornost dao CMM u 4/4 , našem najboljem i najkonstantnijem igraču ove sezone i ako je zbog toga kriv 1/1 onda ok... Kriv je što je su mu u petorci bili CMM, Kalinić i Davidovac (prva dvojica celu četvrtinu), gde ništa nismo odbranili, a napadu se sasvim očekivano sve svodilo na CMM. Ne bi mnogo bolje ni da je Batler bio umesto CMM sa ovom dvojicom. 1
Pjanovic18 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poraz boli. Kao i uvek protiv komsija. Podrska treneru kao i ekipi, nije ocekivano da 5 vecitih derbija za redom pobede gosti ali posle 13 razlike na 5 min pred kraj boli. Jedina stvar koju bih zamerio treneru je izjava posle utakmice gde izjavljuje: utakmica kao i svaka druga. To on kao covek sa ovih prostora ne moze i ne sme da kaze.Kakva crna utakmica kao i svaka druga , ovo je Srbija a ti si Srbin. Ako gledamo tabelu da, nosi samo 2 boda. Ali u ovoj zemlji je derbi nesto vise od utakmice, imas priliku da ih zakucas na dno i da ih nema ni na mapi.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 8 minutes ago, TB Told said: Kriv je što je su mu u petorci bili CMM, Kalinić i Davidovac (prva dvojica celu četvrtinu), gde ništa nismo odbranili, a napadu se sasvim očekivano sve svodilo na CMM. Ne bi mnogo bolje ni da je Batler bio umesto CMM sa ovom dvojicom. bilo bi dovoljno bolje, kao što je bilo bolje uvek sinoć kada je batler bio prvi plej. rešavao je bez problema svič i tajrika koji je izlazio na njega, što ulazima pod koš, što prangijatom. mi smo sa CMM odustali od napada, sem ako tapkanje lopte 24 sec ne smatramo napadom. bojim se kanal CMM na poslednjih par utamica ukazuje na njegovu psihičku nestabilnost i nedopadanje ideje da se spoljna linija pojača šuterima kao što su batler i graham. s tim da su i jedan i drugi kompleksniji igrači od spot-up, da su neki već implementirali druge kvalitete (batler) a da ih i graham polako pokazuje. druga stvar je ako obradović misli da tim mora da ima bezuslovnog lidera bez obzira na stanje njegove forme, onda moramo izraziti sumnju da će ga ovaj tim imati na poziciji 1-2. ili treba izdržati krizu igre CMM da se vrati lepši i stariji i videti da je ono što je igrao u ovih par vrhunskih tekmi EL u bgd bila njegova labuđa pesma za sezonu a da je ovo sinoć zapravo pravi CMM koga znamo takvog i iz prošle sezone. no dobro, ja ću prilagoditi svoja očekivanja od tima i kluba na realne gabarite koji su prosečni, eventualno prolaz u play off ili play in, kojom prilikom će se postaviti pitanje zašto je oteran sferopulos nakon što je uradio vrhunsku selekciju. siguran sam da obradović ne bi zadržao pola ovog tima, naročito ove dovedene na granici njegovog dolaska. Edited 3 hours ago by rodriguez
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 49 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Sinoć smo dobili potbrdu da ono protiv Barse nije bilo slučajnost. Jednostavno, lako bi se preboleo Barsin poraz i prvi naredni da se dobio derbi. Sad sa ovim ishodom ciganska masa će tražiti pobedu protiv Hapoela kao nešto sasvim normalno, dok će poraz izazvati potrese u klubu. To samo govori koliko smo histericna i nedokazana skupina navijaca. Usponi i padovi plus sa ovoliko povreda i ispadanja iz ritma su nesto sasvim normalno. Tako i grozno vodjene utakmice kao ona juce. Pa isti taj Sale je imao neke utakmice gde se jasno video njegov trenerski pecat u pozitivnom svetlu. Svako normalan bi ocekivao poraz protiv Hapoela tamo a pobedu nad Virtusom kuci. Razumem donekle rant kod ljudi, i mene nervira sto smo izgubili od Partizana na ovako tupav nacin, ali ovi zuti,crveni kartoni i slicne nebuloze. Tacno treba odmoriti od ovog topica zarad dusevnog zdravlja. Stize duznik u nedelju, pravi navijaci bi morali pruziti podrsku timu tamo gde je mesto za to pa cemo onda imati kredit da im seremo po glavama ako ne opravdaju ocekivanja. Nista jos nije izgubljeno ove sezone, imamo dobru hemiju, bilo je bas dosta pehova. Edited 3 hours ago by Kosjan Willavić 9 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 21 minutes ago, rodriguez said: bilo bi dovoljno bolje, kao što je bilo bolje uvek sinoć kada je batler bio prvi plej. rešavao je bez problema svič i tajrika koji je izlazio iz njega, što ulazima pod koš, što prangijatom. mi smo sa CMM odustali od napada, sem ako tapkanje lopte 24 sec ne smatramo napadom. Ne smatram da ima osnova za takvu tvrdnju. Mi smo prednost stvorili sa petorkom CMM, Batler, Nwora, gde su Batler i Nwora imali dovoljno prostora i za šut i za prodor, jer odbrana Partizana nije mogla da se koncentriše na samo na jednog igrača. Ta petorka je sa +4, otišla na +16. Sa druge strane, petorka u kojoj imaš zajedno napadački nevidljive igrače koji ne mogu da spuste loptu na parket, ne može drugačije ni da igra osim tako što će lopta biti skoro ceo napad kod plejmejkera. Edited 3 hours ago by TB Told 2
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve je ispričano,moramo da se stisnemo par dana, naravno da je ovakva reakcija kada se izgubi dobijen meč, od Partizana. Da je neka druga ekipa,ne bi to ovako strašno podneli,uključujući i mene. Tačno je da smo bili bolji i vodili 40min, ali šta da se radi, idemo dalje. Sinoć su nestvarne čet i izgubljene mečeve imali i Bajern i Virtus, skoro pa iste prednosti gubili u zadnjem kvartalu. Sledeća je Hapoel, deluje nemoguće jer će igrati napokon u Izraealu, ali to može i da bude i naša šansa,tamo će se pripremiti karnevalska atmosfera, i lako može da se desi ako krene po zlu, da ih pritisak pojede. Oni su realno u padu, i ozbiljno se izvlače već 2-3 meča i dobijaju izgubljeno(Asvel,Virtus), tako da i to ne može stalno. Da se nama za početak vrati Moneke, da imamo 10 igrača redovnih u rotaciji,bez daljih povreda pa da vidimo šta i kako možemo. Narednih 5 mečeva,iskreno nigde nismo bez šanse za pobedu. 4
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago da, sla 2 minutes ago, TB Told said: Ne smatram da ima osnova za takvu tvrdnju. Mi smo prednost stvorili sa petorkom CMM, Batler, Nwora, gde su Batler i Nwora imali dovoljno prostora i za šut i za prodor, jer odbrana Partizana nije mogla da se koncentriše na samo na jednog igrača. Ta petorka je sa +4, otišla na +16. Sa druge strane petorke u kojoj imaš zajedno napadački nevidljive igrače koji ne mogu da spuste loptu na parket, ne može drugačije ni da igra osim tako što će lopta biti skoro ceo napad kod plejmejkera. okreni obrni vraćamo se na suštinu, da CMM ne može sam da iskreira napad. u ovoj CMM batler nwora postavi, CMM je prenosio loptu u polje KKP i onda je lopta bila ili u rukama batlera ili je kružila po perimetru, gde ćeš bolji primer od one situacije u kojoj u istom napadu trojke sami ko duhovi pucaju svi iz naše spolje linije, njih trojica a na kraju pogađa nwora. jasno je da je to trenera i njegove iluzije da će kalinić i davidovac da brane napad partizana i da je to bitnije nego da damo koš. jbga sale, izvini se. 1
chimamoneke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ljudi moji ako pratite malo i ostale rezultate i utakmice videćete da se svi od vrha do dna tabele ove sezone tabaju medjusobno vrlo jako i da ne postoji ekipa kao Olympiacos prosle sezone da je toliko dominantan nego svi dobiju po šamar. Isto tako u ovom delu sezone skor znaci dovoljno da ljudi jos dolaze na utakmice eto Fener kao primer koji nije ni u snovima bio 2. pa se ipak desilo. Jednostavno ogromne pare su ulozene i bacite pogled npr. na Makabi koji ce vrlo verovatno da se ugura negde od 8-12 mesta, pronašli su igru imaju vise nego kvalitetan sastav konacno su kuci, Pariz prosle sezone je imao 11-4 i bio ubedljivo prvi pa su se borili do poslednje utakmice na knap da izvuku play in. Tako da puna podrška Saletu koji je pokazao u Monaku ovo sto pricam da se tu oko januara februara diže forma do maksimuma i onda krece unistavanje svega pred sobom i pohod ka osvajanju jer čemu maštati play off ako bi da ga izgubiš 😂 Malo pozitive samo i bice sve dobro a mi umemo da budemo ko neke histerične žene posle svakog poraza i izjava mu je bila na mestu skroz Edited 3 hours ago by chimamoneke
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 11 minutes ago, TB Told said: Ne smatram da ima osnova za takvu tvrdnju. Mi smo prednost stvorili sa petorkom CMM, Batler, Nwora, gde su Batler i Nwora imali dovoljno prostora i za šut i za prodor, jer odbrana Partizana nije mogla da se koncentriše na samo na jednog igrača. Ta petorka je sa +4, otišla na +16. Sa druge strane petorke u kojoj imaš zajedno napadački nevidljive igrače koji ne mogu da spuste loptu na parket, ne može drugačije ni da igra osim tako što će lopta biti skoro ceo napad kod plejmejkera. Tom logikom sa kojom se ja u potpunosti slažem bi onda trebalo da je bar jedan od dvojice Butler ili Nwora stalno na parketu jer su to naši najpotentniji igrači. Tu je još i Graham za koga naprosto svi čeznemo da zaigra na sličnom nivou kao i ova dvojica. Uz uslov da nisu u problemu sa ličnima. Edited 3 hours ago by bodo
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago "Jedva čekam da dođe ova pauza, da mogu da implementiram neke svoje ideje. Iako sam to pokušavao i prilično sam dobro prepoznavao, koga, kako treba", rekao je Obradović pred Barselonu i Partizan. Lol Nemoj više legendo molim te, drži se onoga što ti Tomović govori i skloni se u stranu. 3 7
chimamoneke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A i mi smo pretežno odrasli na fudbalu gde čuvanje rezultata na gol razlike moze i po pola sata i vise, gde je u košarci to vec druga matematika i jedna do 2 lose odluke na gostujucem terenu i na 20+ dovedu do kolapsa. Makabi pre 2 sezone protiv istog Partizana i sinoc Monaco protiv Fenera
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako zanemarimo imena dva kluba koja su igrala, ovakvih utakmica ima svako kolo u EL. I bolji treneri se raspadnu i veći preokreti se dese. Mene najviše plaši što nisam siguran da Obradović ume da zaustavi kola kad krenu nizbrdo u toku same utakmice. Nadam se da ima da ponudi još nešto osim - vi ste dobri šuteri, samo pucajte za tri, mora da uđe. Imao je on i većih raspada. Na F4 je posle +12 na poluvremenu, izgubio treću četvrtinu 27:2 i ostao bez finala. Nisam nikad pogledao tu utakmicu, mogao bih ovih dana, baš me zanima kako je moguć taj rezultat za 10 min i šta je tačno pokušao kad je sve stalo. Sve u svemu, nije dobro u poslednje vreme, ali je i dalje ok pozicija za nas, pa da vidimo šta možemo kad su nas svi shvatili ozbiljno. Potpisao bih 8. mesto na kraju sezone. 7
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima li objašnjenja za netražen čelindž kod onih, vrlo važnih, 2+1 Tajrika Džonsa gde se Grejem postavlja van polukruga za školski faul u napadu? Još jedna minijatura Saleta, potrošili smo čelindže ili sam ja loše video situaciju? 5
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Potpisao bih 8. mesto na kraju sezone. plus milijardu i mislim da je sasvim realno sem ako nam se komšije kojima smo dali vetar u leđa za još jednu luđačku seriju ne use*u u život u ostatku sezone. 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, fradler said: "Jedva čekam da dođe ova pauza, da mogu da implementiram neke svoje ideje. Iako sam to pokušavao i prilično sam dobro prepoznavao, koga, kako treba", rekao je Obradović pred Barselonu i Partizan. Ideja zvana vaskrsenje domaće osovine. Šteta što Dobrić nije igrao, falio je u onoj go to petorci sa Kalinom i Prađedom. 1 2
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sasin poraz. Nedopustiv je izostanak reakcije dok nas stizu, a mi se zajebavamo i igramo za publiku. Predugo klupiranje Batlera i Nvore zarad Kodija i Grejema koji bas nisu bili u elementu. Elem, Izundu je dosta bolji igrac od Litvanca. Prosla je medeni mesec faza, sem trikova u sesiru - tesko Dmo moze sta da nam ponudi. Super za treceg centra, ali kako godina bude odmicala bice izuzetno bitno da se Bolomboj vrati i bude spreman da igra. Kalina odigrao bas losu utakmicu isto. Deda nepotrebno ovoliko na terenu itd. Bas me podsetilo na Sfero utakmice gde su unapred nacrtane izmene. Generalno smo i one prethodne utakmice dobijali 1 na 5 igramo u finisu. To ce nekad doneti, nekad odneti. Bilo bi super samo da imamo plan B i da probamo da cvrstinom dobijemo neku tesnu zavrsnicu, a ne da se Vasington posprdava i sutira kako hoce i odakle hoce. 7
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Ideja zvana vaskrsenje domaće osovine. Šteta što Dobrić nije igrao, falio je u onoj go to petorci sa Kalinom i Prađedom. Dobrić uvek igra onako kako domaći igrač treba da igra protiv njih. Sinoć je falio, pre svega defanzivno. Pantera je brutalno udvajao kad god je to bilo potrebno, verujem da bi i Vašingtona poremetio svojom agresivnošću 1 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zvezda će ove sezone imati skor 22-16 ili 21-17, što će biti dovoljno za poziciju između 6-8. Ako nam izmakne direktan top 8 imaćemo 2 prilike da ga se dočepamo. A onda da grunemo najjače i probamo doći do "Atine". Svaka je utakmica priča za sebe. Ovo je maraton. Da, jeste derbi izuzetno bitna utakmica ali baš da te ukanali za ostatak sezone, to nikako. Ostalo je još 23 utakmice, a prošlo je 15. 6 1
chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Zvezda će ove sezone imati skor 22-16 ili 21-17, što će biti dovoljno za poziciju između 6-8. Ako nam izmakne direktan top 8 imaćemo 2 prilike da ga se dočepamo. A onda da grunemo najjače i probamo doći do "Atine". Svaka je utakmica priča za sebe. Ovo je maraton. Da, jeste derbi izuzetno bitna utakmica ali baš da te ukanali za ostatak sezone, to nikako. Ostalo je još 23 utakmice, a prošlo je 15. Bas tako, i kad pogledamo objektivno derbi u gostima je u top 5 najtezih utakmica za pobediti tako da samo napred i ovo je i realna predikcija 1
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 22 minutes ago, fradler said: Ima li objašnjenja za netražen čelindž kod onih, vrlo važnih, 2+1 Tajrika Džonsa gde se Grejem postavlja van polukruga za školski faul u napadu? Još jedna minijatura Saleta, potrošili smo čelindže ili sam ja loše video situaciju? Msm da uopste nije bio polukrug u pitanju, nego da je sudijska bila da nije bio sa obe noge na parketu. Kao I kod rampe Izundua, noge Tajrika, faula nad Vosingtonom u napadu...jednostavno je bilo tih par domacinskih odluka. Idemo dalje...dobijamo wannabe ponos Izraela sa Cimom & Kobrom i vracamo se u vrh. Edited 2 hours ago by leki bg 1
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, chimamoneke said: Bas tako, i kad pogledamo objektivno derbi u gostima je u top 5 najtezih utakmica za pobediti nedović i janis se ne bi složili sa ovom tvrdnjom.... oh wait
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Sinoć smo dobili potbrdu da ono protiv Barse nije bilo slučajnost. Jednostavno, lako bi se preboleo Barsin poraz i prvi naredni da se dobio derbi. Sad sa ovim ishodom ciganska masa će tražiti pobedu protiv Hapoela kao nešto sasvim normalno, dok će poraz izazvati potrese u klubu. I treba da izazove.Tri vezana poraza bi upalile alarme u svakoj Evroligaskoj ekipi,osim Asvela. 2
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rastaviće nas Hapoel. Tek ćemo da osetimo prizemljenje. Domaćinska smo ekipa, teško dobijamo u gostima, a Hapoel igra dobro, a tek se zagrevaju za domaći teren koji nisu videli dugo. Śteta za ovaj poraz sinoć, bila je odlična prilika da se pobedom zadržimo na vrhu, jer tek ide serija gostovanja i verovatno dosta poraza. Saša je loše vodio utakmicu, ali ga ne bismo ispolivali govnima, da je makar priznao da je pogrešio, a ne da krivi sudije. Virtus se mora dobiti, zbog mira u kući, Hapoel nije prava adresa za utehu. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne opravdavam sprdnju sa Saletom i njegovim trenerskim znanjem ali fakat je da je utakmica pod Tomovicem bila najpametnije odigrana utakmica ove sezone. Moguce da je to i zvog reakcije tima i zelje ali ja sam sinoc u 4/4 video samo jedan pametan napad. Utrcavanje dede i asist Donatasa. 3
Recommended Posts