Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, VISOKOLETAC said:

E, ovo je vec forum koga znam.

Ne nego će da pljušte pohvale i za performans igrača i trenera i za ove pičkaste izjave nakon utakmice. Kakav klub takav i forum, ja bih rekao. 

• Like 14
  • Thanks 2
Posted

Svakom se moze desiti da lose vodi utakmicu,pa i Obradovicu..ono sto se nije smelo desiti treneru,da postane megafon Vujcicu,i upravi i da vec duze vreme izgovara navijacima lazi koje mu oni serviraju,pogotovo oko povreda igraca.Cemu onaj cirkus oko Monekea,na treningu?Da li je neko zaista verovao da ce biti spreman za utakmicu?Neka Sale pogleda sebe u ogledalo,i prestane da bude potparol ljudi koji su izgubili svaki legitimitet kod navijaca.On je trener,i to dobar,voli Zvezdu.Greske oko vodjenja mogu i da se isprave,i verujem da hoce...ceo zivot je u sportu,i zna da gospodja karma uvek dodje po svoje

• Thanks 1
Posted (edited)

Nego jel sudijski kriterijum kriv što držiš ovog CMM koji se raspada svih 30 minuta?

Jel kriv kriterijum što si ohladio prvo Nworu pa onda zaboravio Batlera skoro celu četvrtinu?

Jel kriv kriterijum za to što nisi odbranio ni jedan jebeni napad u 4/4 i gde te Vašington trpa kao da je Stef Kari?

Jel kriterijum kriv što nisi znao gde udaraš i vadiš se na kriterijum sudija i tražiš ali nije kao tvoj prezimenjak.

Kakva bedna izjava jednog trenera kluba za koji navijam?

Sram te bilo te KZŠ.

Imao si 15 dana da se spremiš za Barsu i derbi a mi izgledali nikad gore.I što ekipa više trenira sa tobom sve je gora i gora.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 7
Posted
3 minutes ago, Sector said:

Večeras bih mu se zahvalio odmah. 

Neka vodi Tomović do kraja.

Nakon pobede protiv Fenera, Tomovic je zasluzio da makar jos 2,3 utakmice bude prvi trener

• Like 4
Posted

Neki highlight.

Deki Davidovac u dve tranzicije smiruje napade a mi ne mozemo kos da kupimo, igrac koji oseca trenutak.

Nwora ne moze na dva, mislim moze ali on nema kretnje niti brzinu beka. Nesto moze da napadne ali nije to to, niti sam usled njegovih dobrih partija promenio misljenje, niti cu.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Issey said:

Stavio bih bukvalno nekog klinca da igra umesto njega. Jeste naša legenda, ali ne možeš pogledom da pratiš igrača da ti uzima loptu ispod koša i kuca, i to na egalu... 

On ima zaslužene kredite, da je bilo ko odigrao kao on većeras dobio bi zvižduke na sledećoj utakmici samo tako. Ja sam i dalje u šoku zbog zbog bezmudosti koju je pokazao, ovo je nivo ispod najgorih utakmica Nedovića i Šabaza.

• Like 1
Posted

E sad. Sferi je užasno vodio tim, mnogo prije Spartaka je izgubio igru. Ali, nikad ovako osiono nije odgovarao. Ja razumijem da je Saši ovo novi prvi derbi, pa je baš nervozan, ali nemoj biti tako samoživ.

Ja Kodija obožavam, ne bi mi imali ovih 9 pobjeda nikako da nije bilo Kodija, posredno ili neposredno.

Ali ali ali. Reci druže partizan je jak tim, sa brutalnim igračima, prodali smo zadnju četvrtinu, nije išlo jbga.

A ne, ujebali nas sudije, kme kme..

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

@Don Dusko

Bolje zaključaj ovo nego da čitamo žalopojke. Što li sam pa ušao da čitam ovo. Izgubili smo jer nije igrao Moneke, i to je to. Kratka rotacija i loše odluke u 4. četvrtini. Da je igrao Moneke dobili bi ovo sigurno. Jebi ga...

• Ha-ha 10
Posted (edited)
37 minutes ago, Sector said:

Večeras bih mu se zahvalio odmah. 

Neka vodi Tomović do kraja.

Meni bilo glupo da isto ovo napišem, a pomislio sam. Pre svega zbog onih koji su pisali da samo čekamo prvi poraz da ga teramo. Ne radi se uopšte o porazu. Radi se o načinu na koji način izgubiš i od koga. Sad kad pročitam to od nekog drugog, nije mi uopšte glupo. 

Edited by Sinnerman
  • Like 8
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

Polako. 
Nije smak sveta i da budemo (A nećemo  po svemu prikazanom) 

Imamo dobar tim, bićemo samo bolji. 

Aha. Razbićemo na gostovanjima.

Posted
5 minutes ago, suptil said:

Ako ti ovakvog Partizana u kome je raspad sistema ne mozes da pobedis, iskljucujes se u zadnjoj cetvrtini onda da batalimo da pratimo i igramo kosarku. Anestiziran je crno beli svet. Upravo se Zeljko vari i to je to. Partizan je prosao kroz usko grlo a Zvezda da se dobro zamisli. 

Jedan dobar deo ovoga je i poenta svega. Nije Partizan u raspadu ali jeste bio kao pod anestezijom. Par odluka sudija, par naših budalaština, i vratiše se ljudi. A oni kad krenu da melju, to izgleda jezivo. Plašio sam se tog momentuma. I on se desio baš pred sam kraj tekme.

Loš poraz sve ukupno. 

Sve u svemu, ide otrežnjenje. Mi smo po kvalitetu tu negde oko desetog mesta. Par gore, par dole. Bice neizvesno do kraja. Svakako, ovo večeras mnogo boli.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, forumko topic said:

Lepo neko napisa na live. Izgleda da ipak njje bilo do korone

Kukao je da tad nije imao podršku navijaça a sada jako radi da izgubi podršku koju ima

Posted

E, da. Sad će uskoro da se spominju Dozet i Bagzi, jer smo izgubili utakmicu, a i po rasporedu, bićemo u slobodnom padu.

Sad kreće jebanje svega Saši, Dozetu, Bagziju i Drčeli. A i pojedinim igračima, klasika. 😄😭

• Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Polako. 
Nije smak sveta i da budemo (A nećemo  po svemu prikazanom) 

Imamo dobar tim, bićemo samo bolji. 

Koliko videh na lajvu, ti nisi gledao ovo veceras. Aj daj boze da si glas razuma, ali trenutno strah nije bez osnova s obzirom na pad u igri, povrede svako malo i tezi raspored koji sledi

Posted

Da li vas je malo sramota kada napišete da je utakmica nameštena ili tako bude samo lakše? Razbio ga Ocokoljić kao zvečku u paramparčad. Ova 4/4 će se sigurno negde izučavati na nekim predavanjima. 

• Ha-ha 5
Posted (edited)
5 minutes ago, Don Dusko said:

I opet se videla mana Nworinog ball handlinga.

Dobar igrac al pre bi ti dao Batleru u zavrsnici loptu u ruke.

Taj ključni napad ulazi Batler i šapuće nešto Kodiju. Ja sam pomislio da mu je preneo akciju.

Iz auta se lopta daje Batleru, on bez driblinga odma baca Kodiju a ovaj prosledjuje Nwori koji na postavljenu odbranu ima najrizičniji dribling da zaglavinja u trojicu i izgubi loptu i utakmicu. 

Pa dal je moguće da je to nacrtano jer ova rotacija lopte je išla bez pritiska na hendlera.

Edited by wing
Posted

Lako je biti zen kad ti ide, kad dobijamo svi se ljubimo u usta.

Budi i kad sjebes sve sto moze da se sjebe, covek svojerucno ohladio Nworu kad smo mogli na +20, dao najgorem suteru u ekipi koji standardno pada energetski u nastavku slobodu da igra hero ball umesto da rutinski privede mec, nacrta akciju, iznudi bacanja.

Nije za otkaz ali zuti karton sto se mene tice.

• Like 3
Posted (edited)

Nwora ne sme da petlja sa loptom, Mekintajer dobro cuvan+mentalna blokada...Kalinić zaista loš u poslednje vreme, Wašington večeras bio njihov M-will.

PS naši centri večeras nekonkretni spori, nedorasli.

Edited by Miloš 52
  • Like 1
Posted

Koja zabava ovde posle poraza ahahhaah

Najaci ste 😉😁😂😂

Kako brzo padate posle jednog poraza, boli jeste ali utakmice se redjaju kao na traci, u Utorak vec sledeca sansa za pobedu.

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Da li vas je malo sramota kada napišete da je utakmica nameštena ili tako bude samo lakše? Razbio ga Ocokoljić kao zvečku u paramparčad. Ova 4/4 će se sigurno negde izučavati na nekim predavanjima. 

Nekada se za spominjanje namestenih utakmica dobijao ban. 

• Like 1