Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni licno jedan od omiljenih derbija u gostima. Mi katastrofalno krenuli u ABA ligi (mislim cak da smo dva trenera smijenili) i na ovoj utakmici nam se sve poklapa i razbijamo ih od prve do posljednje minute uz totalnu dominaciju na tribinama gdje je bilo oko 300 nasih navijaca. 3 1
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago da sam saša obradović, zaključao bi igrače u svlačioni i ceo dan danas im puštao samo ovo imamo dosta igrača koji ne razumeju šta igramo večeras
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neka oni budu bolji ceo meč ali da mi budemo najbolji kad je najvažnije i odnesemo pobedu Spoiler 2 1 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, rodriguez said: da sam saša obradović, zaključao bi igrače u svlačioni i ceo dan danas im puštao samo ovo imamo dosta igrača koji ne razumeju šta igramo večeras Ne znam tačno šta ćeš im pokazati ovim? Imali su dva čista šuta koja su promašili, vjerovatno za pobjedu. Strašno mnogo sreće smo imali... Onda je Vildoza izveo magiju, i za mene je ovo najbolja asistencija bez premca, imajući u vidu u kom momentu i na koji način je izvedena. Možeš ti to igračima pokazivati ali za ovo treba imati enormno veliki talenat i cojones. 3
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pravda za Raćko derbi, Uskok na pleju & Lazin bumerang koji Kuz amortizuje nosem 6
JoaoFelix2023 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U svakom derbiju u kojem je bilo gostujucih navijaca su gosti odnosili pobjedu.. neka tako bude i nocas
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, Molina23 said: Pravda za Raćko derbi, Uskok na pleju & Lazin bumerang koji Kuz amortizuje nosem 5 minutes ago, Molina23 said: Pravda za Raćko derbi, Uskok na pleju & Lazin bumerang koji Kuz amortizuje nosem Neverovatno izvođenje auta od strane Simonovića Inače kod frizera je već krenulo jako zagrevanje za derbi Edited 2 hours ago by Урош19 1 3
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Možda se mnogi niste ni rodili kada je ovo bilo, ali mi koji jesmo i bili ako ne odrasli, onda bar dovoljno veliki da shvatimo šta se oko nas dešava: Inače, to je bila ona sezona posle titule u sezoni 1997/1998, na kraju prekinuta zbog bombardovanja, u kojoj je Vlade Divac došao da nam ,,pomogne", što je debelo naplatio, a posle to nazvao ,,zivotnom greškom". Moja sreće posle ove trojke na kraju...Dan-danas ne postoji reč da se opiše. Edited 2 hours ago by Blade 3 4 1
astrix1402 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Estrella Roja said: @Čvarkov zaboravio si da dodaš i ovo: Za njega mi najzalije veceras sto ga nema, malisa bi nam doneo jos jednu pobedu.... 1
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, Dzo23 said: Ne znam tačno šta ćeš im pokazati ovim? Imali su dva čista šuta koja su promašili, vjerovatno za pobjedu. Strašno mnogo sreće smo imali... Onda je Vildoza izveo magiju, i za mene je ovo najbolja asistencija bez premca, imajući u vidu u kom momentu i na koji način je izvedena. Možeš ti to igračima pokazivati ali za ovo treba imati enormno veliki talenat i cojones. Plus je Nedović taj derbi šutirao trojke valjda 1 od 7, a sljedeću utakmicu koju smo igrali 0 od 6, čini mi se. Uglavnom, u dvije utakmice pogodio je tu jednu trojku iz nekih 13 šuteva. Stvarno nevjerovatno... 3 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Idemoooo ciganiiiii. Samo borba donosi pobedu! ❤️💪🔥 3 6 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, quentin said: Plus je Nedović taj derbi šutirao trojke valjda 1 od 7, a sljedeću utakmicu koju smo igrali 0 od 6, čini mi se. Uglavnom, u dvije utakmice pogodio je tu jednu trojku iz nekih 13 šuteva. Stvarno nevjerovatno... 1-7 derbi 0-5 Mornar Aba liga 2-11 Zalgirus Zamislite još da je dodao šut na ovu igru 😂 Dobro sećanje 👏 3
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Idemoooo ciganiiiii. Samo borba donosi pobedu! ❤️💪🔥 Coco- 10 dana za deljenje ove numere. 2 5 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Coco- 10 dana za deljenje ove numere. Svakako bolje Ana nego Ceca. U svakom smislu. ❤️
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Danas na meniju: - kumujem; - svadbeni rucak; - gledam sa kumom derbi; - kum tokom prve (van)bracne noci fleksuje ko Odzelej. 1 10
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Урош19 said: Inače kod frizera je već krenulo jako zagrevanje za derbi Ja se s 0.03 ne bih mnogo hvalio 🥱 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Čočo said: Idemoooo ciganiiiii. Samo borba donosi pobedu! ❤️💪🔥 Ima i dirti verzija pesme🤣 39 minutes ago, texas said: Ja se s 0.03 ne bih mnogo hvalio 🥱 U plasticnoj casi je loza, a u maloj sljiva, gasi se covek lozom. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sokmeniki said: Meni licno jedan od omiljenih derbija u gostima. Mi katastrofalno krenuli u ABA ligi (mislim cak da smo dva trenera smijenili) i na ovoj utakmici nam se sve poklapa i razbijamo ih od prve do posljednje minute uz totalnu dominaciju na tribinama gdje je bilo oko 300 nasih navijaca. Mislim dalje je ovde Majkl Skot izdominirao i posle ga nigde nije bilo cele sezone 😁😁
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Мој први гостујући дерби у фудбалу, 27.02.2016. године, Лућо Ибањез и Уго Вијеира решили. Ишао без карте. Рођендан мог оца. Мој први гостујући дерби у кошарци ће бити данас, исто идем без карте, обележевам 2 године како ми се ауто одједном запалило а ја остао нетакнут. Исход можете сами закључити. 2 2
perikle Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 2 hours ago, rodriguez said: da sam saša obradović, zaključao bi igrače u svlačioni i ceo dan danas im puštao samo ovo imamo dosta igrača koji ne razumeju šta igramo večeras I onda im udjes u glavu i nabijes toliki pritisak da se pogube totalno. To nikome ne treba.
BojanaCZV Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 44 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Mislim dalje je ovde Majkl Skot izdominirao i posle ga nigde nije bilo cele sezone 😁😁 Milion posto, nikada ovu utakmicu necu zaboraviti. Zvali smo ih tad na forumu: bibliotekari 😁 1
Igor_ Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Izgleda da ce Moneke da preskoci mec. Svaki dan drugi info. 1
Leo Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 4 minutes ago, Igor_ said: Izgleda da ce Moneke da preskoci mec. Svaki dan drugi info. Mogao si i ti u ovom trenutku da preskocis tu informaciju. 2 1
The_Big_S Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 4 minutes ago, Igor_ said: Izgleda da ce Moneke da preskoci mec. Svaki dan drugi info. Ma videlo se po Sašinoj izjavi da folira… plus onaj snimak sa treninga gde svi rade nešto a njega snimili samo kako šutira kao iz mesta i to je to
Recommended Posts