Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 53 minutes ago, JPM said: Ja sam ocekivao da ce Grejem biti privatnik. Kad ono Batler brat uzme loptu i ne vidi belu macku sem kosa. Samo da podsetim na onaj Batlerov coast2coast sa flashy driblingom koji naźalost nisu prikazali u slow motion-u. I da jesu... sumnjam da bi bilo jasnije ŝta se tamo desilo. Edited 52 minutes ago by Wingwalker
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Wingwalker said: Samo da podsetim na onaj Batlerov coast2coast sa flashy driblingom koji naźalost nije prikazan u slow motion-u. I da jeste sumnjam da bi bilo jasnije ŝta se tamo desilo. Ja to vidim kao dva poena.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 27 minutes ago, JPM said: Ja to vidim kao dva poena. Dva poena je i kucanje Nwore jednom rukom u kontri nakon ukradene lopte na centru i sa par koraka do koša...:). Moraš priznati da upravo Batler ne igra za raju...nema kod njega viška pokreta i nekih ultra fast kros-overa kao kod Devontea. Nisam video ni neko flexovanje nakon poena...samo osmeh. Meni on deluje kao klačer koji će biti ispred Devontea i Nwore kada se definišu uloge i minutaže i kada stignemo u rasplet sezone gde će upravo za takvu glavu Sale nacrtati zadnji napad ili očistiti reket za iso akciju. U stvarnosti...nije frik, nije introvertan...pametna je glava ali eto, za sada još uvek deluje sporo i van fokusa. A zna da zaglavinja vez jasnog plana. Kao da je došao prošle nedelje. Ipak i dalje računam da ga nisu tek tako ukenjali onih 20 lakih poena Monaku za 18 minuta. Edited 53 minutes ago by Wingwalker
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Talenat je nesporan, ali i dalje mnogo solira. Mozda nije do njega ali utisak je kad uzme loptu odbrana zna da nema vise dodavanja. Pa se vraca na centar kao Yago da hvata dribling. Nije se navikao jos, dacemo mu vremena.
NikolaTest Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 49 minutes ago, JPM said: Ja sam ocekivao da ce Grejem biti privatnik. Kad ono Batler brat uzme loptu i ne vidi belu macku sem kosa. Pa juče je Grejem i bio popriličan privatnik. Čim je ušao digao 2 trojke, drugu totalno van balansa u ranoj fazi napada. I nakon toga pokušavao dosta solo prodorima u nedostatku boljih rešenja. Najbolji je šuter, svakako da treba da šutira. Batler je jednostavno i dalje nesnadjen, ne razume još uvek dovoljno EL košarku za poziciju PG.
JPM Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 2 minutes ago, NikolaTest said: Pa juče je Grejem i bio popriličan privatnik. Čim je ušao digao 2 trojke, drugu totalno van balansa u ranoj fazi napada. I nakon toga pokušavao dosta solo prodorima u nedostatku boljih rešenja. Najbolji je šuter, svakako da treba da šutira. Batler je jednostavno i dalje nesnadjen, ne razume još uvek dovoljno EL košarku za poziciju PG. Ne svidja mi se ni jedan ni drugi trenutno. Semi je daleko korisniji za tim. Ali da, treba im dati posteno vremena. 1
NikolaTest Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ja sam zadovoljan odbranom obojice, tj nisam očekivao ovaj nivo od njih. Batler naučio da ne pravi glupe faulove, Grejem agresivan u odbrani, dobro pomaže. Ne spadaju svakako u grupu dobrih EL defanzivaca, nisu zato ni dovedeni, ali nisu igrač manje definitivno. 7
Dzo23 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ima još mnogo do marta i aprila kad je u suštini i najbitnije da igramo najbolju košarku. Naravno da treba vremena da sve dođe na svoje. Ne brinem za Grahama i Batlera, a i generalno za ovu ekipu. Iz aviona se vidi da je ovo jedna vrlo ozbiljna priča. Strpljen spasen.
forumko topic Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago I mene je Batler prijatno iznenadio odbranom.
Igor_ Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Grejm je iznad prosecan defanzivac bio cak i u Nba ligi. Cudi me sto citam dosta komentara da su ljudi ocekivali da je rupa u odbrani, verovatno ga nisu gledali nikad. 1
kokodakalo Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 13 hours ago, Todo said: One su zabranjene, ali to ne znači da neko bez trunke cimanja i neprijatnosti zapali istu i čadi u u hali od 20 000 ljudi. Još ako mu se obratiš po tom pitanju....vau. Arena nekako i guta taj dim, ali u prepunom pioniru. Al to je sklop ljudi, da udje u porodilište,mislim da ne bi imao nikakvih problema da sedne, zadimi jednu,iskulira dok gleda bebe. Sve ovo samo govori koliko u ovoj zemlji ustvari vlast ne funkcionise. Nema sta ko da se obraca takvoj osobi, redar primeti pozove policiju, policija izvodi iz hale i vodi kod dezurnog sudije. Po ubrzanom postupku kazna za izazivanje opste opasnosti. Ponovi se situacija na jos dve tri utakmice i vise nikom nikad ne padne na pamet da bude bahat. Bahatost kao i mnoge druge stvari se leci postojanjem pravne drzave i kaznjavanjem.
Recommended Posts