Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Glava gore! Ovo nije bila naša utakmica, ali ovo je ta ekipa! Ne boj se ti Zvezdo..❤️ 5 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Medeni mesec se zavrsio. Bice vam vraski tesko sledece kolo, cak mi je kkp blagi favorit. 1 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šut za tri kriminalan, Kalina dekoncentrisan, Grem i Batler i dalje bez pravog doprinosa, Nvora i Moneke ispod svog standarda. Sasvim dovoljno razloga za poraz. 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Baš užasno izdanje, nije nikakav čarobni štapić Paskavala već smo se raspali. Vidjećemo u narednom periodu da li je došlo do pada forme ili se samo desilo. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Losmi17 said: Medeni mesec se zavrsio. Bice vam vraski tesko sledece kolo, cak mi je kkp blagi favorit. Danas je dosta glupih stvari ispisano ali ova je najgluplja. 3 1 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg ne moze uvek da se pobedi,usra nas Brizuela jbg... Idemo dalje.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Muski nas Barsa pocistila. Spremili utakmicu bas kako treba. Mi smo deluje tako usli sa lako cemo utakmicu a kad sut ne ide a u odbrani ne budemo pametni, samo kapu da skinemo Barsi. Fale nam malo "mesane" petorke i da se izadje iz sablona. Sto ne sumnjam da cemo videti vec protiv Grobara. 11
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Los trenutak igrati protiv Barse. Iskusnom timu prijala pauza, a Paskval imao vremena da implementira svoje metode. Bolje da smo imali neko gostovanje.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa ovakvim procentima i ovolikim brojem gluposti teško je dobiti i Zadar a kamoli Barsu sa Paskvalom. Šta smo radili ovih dana nije mi jasno.Grejem i Batler ne da nisu implementirani u ekipu nego deluju kao pali sa Marsa još uvek.Večeras se niko nije pojavio nego su svi bili daleko ispod nekog svog nivoa. Sad ide serija teških utakmica.
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kada god smo se primakli birali smo najgluplja resenja. Pritom, brdo primljenih poena u zadnjim sekundama napada. Jbg, prilicno glupo odigrano. Idemo dalje! 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čestitke gostima. Tri puta smo se vratili, četvrti put nismo. Loš šut, kad je trebalo okrenuti loše odluke, srljanje Monekea uglavnom, ali to je njegov stil, pukovnik ili pokojnik. Sve u svemu veoma zrela, rutinerska partija Barse, u prvom poluvremenu Klajburna, kasnije timski uz par blistanja Brizuele. Druga je ovo ekipa u odnosu na Penjarojinu. Vidljiv je i problem liderstva sad kada se bekovska linija kompletirala. Ne vidim ulogu Butlera i Grejema još uvek. Nije se iskristalisalo. Takođe skok je falio više zbog zagrađivanja. Paskval tačno odredio minute i prvoj i drugoj petorci, majstorska partija. Idemo dalje, porazi su prirodna pojava. 3
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni samo nije jasno zašto se forsira Dobrić da bude bek, kad ti na klupi sede Batler i Grejem. Baš glupost. A i Dobrić u strmoglavom padu od Monaka još. I dalje sa njim nešto kao pokušava. A za Kalinića tek... Ne znam što radi one Jokić pasove, to mu je prošlo ja mislim samo protiv Panate ili koga već, onaj ludački pas.
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaka cast Barsi, majstorska partija. A mi da se saberemo pa cemo ih dobiti, da smo zdravi zivi♥️🍀
Knipex Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Spustili su nas na zemlju. Vrhunski su pripremili utakmicu sa fokusom na odbranu. Skoro celu utakmicu su igrali maestralnu odbranu. Otvorenih šuteva za 3 nije bilo. Kontrola skoka, preuzimanje,... Batler nijednog trenutka nije imao prostora da šutne za 3. Devontea su samo jednom pustili. Imali su sreće u napadu da pogode neke teške šuteve, ali jbg dešava se. Dobili bi nas i da nije bilo toga. Možda je u pravu Plavšić da je prelomila Brizuelina trojka sa 8m na 62:63, ipak imam utisak da bi nss dobili i bez toga. Svaka čast Ćaviju na pripremi utakmice. 4
keli165 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Poprilično su nas prebili i svaka im čast na tome..
forumko topic Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Zašto smo do sada dobijiali? Pa igrao je tim. Danas su se individualno utrkivali Nvora, Moneke, Grejem i usrali su sve. Kodi se borio kao lav. Ostatak tima podbacio. Ne može se tako dobiti ovakva Barsa. Nvora je dobar, ali previše siluje loptu 1
Giorgio II Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Bili si dobri oni večeras a još više od toga smo mi bili loši(ne samo vezano za njih već i sami od sebe) i jako glupi...prosto, priprema i pristup su bili kao da je treća utakmica u 5 dana a ne prva posle 10 i to je poražavajuće...Ali i dalje je to jedna utakmica, još mnogo ih ima , videćemo od čega su momci... Ja sam, iskreno, malo razočaran onime što Batler pruža...nije ni Grahan blistao ali se baš skoro vratio. Valjda će se u narednih mesec dana adaptirati jer nemamo taj luksuz da imaju povremene trenutke bljeska u nekoj "meh" sezoni...trebaju nam 1
ZvezdaBL Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Nikad lošije vođenje utakmice od strane Saše, niko nije ni na približnom nivou od ranije, Moneke i ziceri postaje već frustrirajuće, derbi ide mir u kući je potreban Beogradu i Srbiji ( znate vec o cemu pricam) teška priča baš, neka nam je Bog u pomoći 1
Pero_Cameron Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Nwora kao da nije ni doručkovao, svaki šut mu je jedva dobacio prvi obruč 2
Zadnji vezni Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Takodje,ova utakmica me podsetila na Sfera i one šablonske i unapred određene petorke i minute. Ako želimo da dobijemo Batlera treba mi dati slobodu i minute.Dečko kao da igra pod ručnom i u nekom strahu od greške.Taj njegov prvi korak retko kad koristi i kad probije prvi liniju nekako deluje neodlučno.A imam utisak da u njemu ima strašne košarke.
fradler Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 7 minutes ago, Losmi17 said: Medeni mesec se zavrsio. Bice vam vraski tesko sledece kolo, cak mi je kkp blagi favorit. Jbg, i nama i Panati, odučavanje od košarke i u Beogradu i u Atini. 1
JPM Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Naslov na B92 inače "Panter presudio Zvezdi". Jedno desetak sekundi sam buljio u naslova pa zatvorio stranicu. Ne može biti dalje od istine.
Recommended Posts