Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pregazice nas ko plitak potok. Nekako smo gurali bez povrijedjenih ali odsustvo Plavse je nenadoknadivo. 4 5
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobar osećaj uz jutarnju kafu u kancelariji. Puta pada Barsa. Samo da ne poginemo od Parra, Calea i ostalih Brizuela. 3
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da mi onog Gruzijskom medjeda ustopujemo, Panter moze da odvuce na obe strane. 1 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote “Razmišljamo o rotacijama… Kodi (Miler-Mekintajer) je u najvećoj ulozi – preopterećen je i minutima i važnošću (za tim). S druge strane, imamo Devontea (Grejema) i Džej-Bija (Džereda Batlera) koji se i dalje uklapaju u evropski stil igre. O tome treba malo da povedemo računa. Videćemo i šta sama utakmica daje, zavisi i od situacije na terenu, ali u glavi nam je da razmišljamo na duže staze u tom kontekstu”, kaže Obradović i obrazlaže: “Svaki dan su i jedan i drugi sve bolji. Znamo da je na početku bilo… Neću da kažem ‘glupih’, ali ne dobrih faulova Batlera. Devonte gleda malo duže igru, više shvata šta je potrebno da se radi, ali i Džej-Bi je svakim novim treningom bolji. Uz to je vrhunski čovek, igrač koji voli da sarađuje sa trenerom i da sluša ono što mu se kaže. Napreduje velikim koracima, na svakom treningu vidiš da je naučio nešto novo”. Sale Shaolin master Kakva smirenost i taktičnost 5 2 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mene brine samo to što su oni odmorni. Kvalitet i iskustvo imaju ali su matori. Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Samo da Brizueli ne bude ovo ona jedna dobra koju odigra po sezoni. 7
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Барселона је просечна екипа и енергија из протеклог периода је гаранција победе вечерас. Не треба се заносити резултатима, али не треба се ни правити да не играмо сјајно. Свима је мука да играју против нас, а и ови што су добили наш повредама осакаћени тим су пропишали крв да осигурају те победе. Енергија и фокус и то је све. Они су матори и троми — четврти отпозади по ухваћеним скоковима иза бедног Асвела, полупаног Партизана и Ефеса који игра без центара, те са најмање блокада у такмичењу. Обруч и рекет бране паклено лоше, међу пет најлошијих тимова су по процентима шута противника под кошем и колико год би нам добро дошли Боломбој и Изунду због тога, сигуран сам да имамо у нашим атлетичним крилима довољно квалитета да експлоатишу ту млаку одбрану њихових високих играча. Треба Монеке екипа мало више пазити да се диже рука на шутеве споља (други су по проценту убачених тројки) и наравно ценити лопту јер лукавством знају да надоместе недостатке у атлетици због чега су при врху по украденим лоптама. Ако будемо близу њихових шутера и са друге стране поштујемо лопту кад је код нас, размонтираћемо их. Па да онда Саша, Душко и Шарас победама следеће недеље учине Звезду усамљеном на врху табеле Евролиге после 15 кола. 🤞 10
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Sector said: Mene brine samo to što su oni odmorni. Kvalitet i iskustvo imaju ali su matori. Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Samo da Brizueli ne bude ovo ona jedna dobra koju odigra po sezoni. Kako odmorni kad su im 2 udarne igle Sato i Sheng igrali reprezentativnu kosarku? 2
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uvek se izvuku nekako ovde,nadam se da nece veceras ponovo
Vonko Normalni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Sector said: Mene brine samo to što su oni odmorni. Kvalitet i iskustvo imaju ali su matori. Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Samo da Brizueli ne bude ovo ona jedna dobra koju odigra po sezoni. Већи део екипе јесте имао паузу, као и ми. Али њихов практично једини плеј Саторански и битан играч Шенгелија су током ове паузе одиграли две утакмице по 30 минута за репрезентације, након што су у новембру за клуб одиграли 9 утакмица. Тако да на те две позиције можемо енергетски да их "убијемо". Вероватно ће Пантер да има доста лопту у рукама, а то може да се одрази на његов шут.
Medranotzz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zajebana Euroliga, drugo i deseto mesto u pobedu razlike. Moras biti fokusiran svaki minut
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Sector said: Da smo u onom ritmu prije pauze ne bih mnogo brinuo ovako sam bojažljiv. Mala je bila ova pauza, mišljenja sam i da nam je bila potrebna zbog velike potrošnje pojedinaca i zbog treninga. Tako da msilim da ćemo biti još bolji. 1
perikle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je samo nije realno da Satoranski koji je generealno kamenjar ima 52% za tri. Kontam da su 80% otvorene ali opet. Izgleda da se svi kockaju sa njim.
Vonko Normalni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, perikle said: Meni je samo nije realno da Satoranski koji je generealno kamenjar ima 52% za tri. Kontam da su 80% otvorene ali opet. Izgleda da se svi kockaju sa njim. На три шутнуте тројке по утакмици. Истрпећемо вечерас ту његову једну и по тројку.
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uh, stigao petak! Još malo strpljenja ali pundravci ne sede skrštenih ruku Ja se samo plašim da nam je ova pauza bila predugačka i da su nam obrtaji opali. Ali su momci dobro odmorili. Večeras je DeDa ključ, ne može Semi sam da pokrije bar 25 min na 5 i još koliko na 4? Ili ipak može? I sigurno, koliko god svi igraju basket, večeras zavisi samo od nas Neka momci obuju dobre gumenjake pa pravac preko potoka
spanac2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lepa analiza, by Clutch Data. Crvena Zvezda: A Defensive Juggernaut Rising to the Top 1
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, Čvarkov said: Bitno je šta misle trener i igrači i kako se oni postave i spremaju za utakmicu, a ne mi na forumu. A na šta su nas navikli do sada, nema razloga za brigu. Sigurno neće potceniti jednu Barsu i preoraće parket za pobedu. Naravno, da je to bitno. Da se to sa navijaca ne prelije na njih. Navikli nas na pobede jesu, veceras ce biti rovovska borba da se to nastavi. Docekasmo i ovaj dan. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Srećan rođendan mašini. Danas da dobije najbolji poklon za rođendan. ❤️ 14 2 2
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Најважније је да не постоји размишљање "Лако ћемо". Плаши ме креирана извесност око исхода уназад пар недеља. То је до квалитета али и изграђеног идентитета екипе. Мирно чекам утакмицу. Лагао бих ако кажем да не очекујем још једну у низу. Претерао бих ако кажем очекујем рутинирање. Ипак очекујем јасне обрисе будуће машинерије Саше Обрадовића. Са друге стране волим да гледам Пантерове текме. Надам се да ће бити у моду са којим можемо да живимо. Следеће недеље имамо утакмицу сезоне, после ње улазимо у финиш јесењег дела првенства. У доброј смо позицији. Напред Звездо! 1
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Energija i borba veceras, uz prepoznatljive momente u odbrani i koncentraciju citav mec. Pokazali su momci da na ovako visokom nivou mogu da se nose sa najjacim protivnicima, neka tako bude i veceras. Kvalitet je jako ujednacen, tabela to pokazuje i jasno je koliko je svaki naredni mec tezak i ozbiljan ispit.
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo nam treba hard difens end tranzišn ofens, da ovim Barseloninim starkeljama izace dusa na usta. Moramo ih pregaziti, veci smo, jaci smo, brži smo… 1
Wingwalker Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) Ne pamtim kada sam bio ovako spokojan na dan tekme. Da pojasnim, ne da sam siguran u pobedu već da znam da ćemo biti na top broju obrtaja i hladne glave. Sale još uvek okuplja stado, definiše uloge i limite po pozicijama a tek treba da im podigne formu za najbitniji deo sezone. Takav kompletiran roster ne samo da niko neće nabiti stoka razlike već će im teško uvaliti neku jaču seriju koje su trenutno trend u ovom takmičenju...valagamajci nisu ni do sada. I sada smo u vrhu lige po malom broju dozvoljenih lakih poena, drugi po realizovanim procentima protivnika za tri i drugi u ofanzivnom skoku. Naš najbolji defanzivni rejting u EL naravno ne dolazi samo od timske odbrane jer ovo ispod je za naklon. Codi Miller-McIntyre, whose defensive rebounds lead to 1.33 PPS, a rate that would rank 1st in the EuroLeague Chima Moneke, whose defensive rebounds translate to 1.24 PPS Semi Ojeleye allowing only 0.36 PPP in 11 Isolation possessions Jared Butler allowing only 0.38 PPP in 8 Isolation possessions and Nikola Kalinic whose opponents haven’t yet scored on him in 7 Isolation possessions. jedna je majka, ali jedan je i TATA. Edited 19 minutes ago by Wingwalker 5
Creed Bratton Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 2 hours ago, Vonko Normalni said: На три шутнуте тројке по утакмици. Истрпећемо вечерас ту његову једну и по тројку. Ako se ne varam u onom mecu kad je Mirota gazio liniju nam je ubacio 5 trojki.. 1
perikle Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 minutes ago, Wingwalker said: Ne pamtim kada sam bio ovako spokojan na dan tekme. Sale i ova timčina koja se još uvek okuplja i lagano dobija finalne obrise a tek treba da nagruva svoju formu za najbitniji deo nema razloga nikoga da se plaši. Nisam sujeveran pa mogu i da ispalim da samopouzdanje u dobru igru dolazi i od činjenice da ovu ekipu niko kada se kompletira sigurno niko neće nabiti stoka razlike. I sada smo u vrhu lige po broju malom dozvoljenih lakih poena, drugi po realizovanim procentima protivnika za tri i drugi u ofanzivnom skoku. Najviši odbrambeni rejting u EL nije samo rezultat timske odbrane već i ovakvih statsa... Semi Ojeleye allowing only 0.36 PPP in 11 Isolation possessions Jared Butler allowing only 0.38 PPP in 8 Isolation possessions and Nikola Kalinic whose opponents haven’t yet scored on him in 7 Isolation possessions. Jedna je majka, ali i jedan je TATA. sta znaci tacno isolation possessions? Secam se da mu je Lo dao 2 trojke iz izolacije?
Wingwalker Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 30 minutes ago, perikle said: sta znaci tacno isolation possessions? Secam se da mu je Lo dao 2 trojke iz izolacije? pitanje je kada je odradjena analiza...jeste neverovatno da su ga samo 7 puta napali iz izolacije za 13 kola i skoro 27mpg. edit...objavljeno 05.decembra isolation possession refers to a strategic play where a single player is matched one-on-one with a defender, often without the involvement of teammates. to isključuje asistenciju kolega znači, bez postavljenih blokova...čak i bez neprimerenih dobacivanja sa strane. Edited 17 minutes ago by Wingwalker
Recommended Posts