Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj sad period bez utakmica je mnogo vazan.

Prije svega nadam se da im je Sale dao dovoljno vremena da odmore, a onda i da implementira jos vide neke svoje ideje i zamisli. 

Mozemo mnogo dobiti iz ove mini pauze samo da je kvalitetno iskoristimo.

• Like 18
Posted
47 minutes ago, Chaos Is Me said:

Saša i Kalina su sportski radnici i ne učestvuju u određivanju budžeta namenjenog za leba i igara, a Kalinić je i eksplicitni antićaci kao što je dobro poznato.

Kao eksplicitni antićaci je verovatno svestan i ko sedi u upravi kluba i kako se taj klub finansira, pa je svejedno došao da baš tu igra košarku, bude deo tih leba i igara i prima platu koju su mu obezbedili upravo Čović i Drčelić, a da mu pritom svakako ne bi bila ugrožena egzistencija da je principijelno odbio da bude deo svega toga i umesto toga otišao u neku Španiju, Tursku, ili Italiju. 

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Guru said:

Kao eksplicitni antićaci je verovatno svestan i ko sedi u upravi kluba i kako se taj klub finansira, pa je svejedno došao da baš tu igra košarku, bude deo tih leba i igara i prima platu koju su mu obezbedili upravo Čović i Drčelić, a da mu pritom svakako ne bi bila ugrožena egzistencija da je principijelno odbio da bude deo svega toga i umesto toga otišao u neku Španiju, Tursku, ili Italiju. 

Kalinic ima mnogo razloga da bude bas tu gde jeste. Najpre privatnih (zbog cerke). Zatim drugih emotivnih (prema klubu). I ko zna sta jos... 

Po slicnom principu (ljubav prema klubu i mogucnosti da ucestvuju i pomognu) su u klubu i neki ljudi koji nisu igraci. Pa i taj Zile Vasic. Naravno da zna da sedi sa cacijima poput Drcelica, ali nije jedan od njih. Mozda ce postati, zapravo sigurno ce postati ako Hulja nastavi da jase a on sa njima provede puno vremena, ali za sada je daleko od te price, barem onoliko koliko sam ja pratio njegov rad i pre dolaska u Zvezdu (konektovani smo na LinkedIn-u).  

• Like 2
  • Thanks 3
Posted

Ima vremena da spremimo utakmicu sa Barselonom. Nas je sada najveci problem nedostatak jos jednog igraca na poziciji 5. Koji god god od tri povredjene petice, da nam je u timu, mnogo bi znacilo, posebno u odbrani.

Mozda ce da zvuci prepotentno, ali kada se sabere i oduzme sve, Zveda je blagi favorit protiv velike Barselone. I to mora da se iskoristi, moramo da ih napadnemo. Da oni budu ekipa koja se brani, a ne mi, ako me razumete. Zvezda je sada ekipa koje se svi u  Evroligi pribojavaju i znaju da, da bi se Zvezda pobedila, mora da se odigra vrhunski, najbolje sto se moze, a da se Zvezda natera na mnoge greske. Zvezda je sistem, koji je naucen da moze da igra bez bilo kog igraca, a to je najvise zasluga trenera. Videli ste sta znaci Nwora za tim na utakmici sa Olimpijakosom. On nije lider tima, ali je skorer i konstantan. I ekipa je uspevala u velikom broju utakmica da nadomesti njegovo odsustvo. Sto ste takodje videli.

Nikakva mastanja o F8, F4, trofeju Evrolige...Utakmicu po utakmicu. Sada imamo odmor i priliku za neko osvezenje ekipe, a onda sledi paklena dva meseca, tek posle kojih cemo otprilike moci nesto da prognoziramo, ali i tada ce jos uvek moci svasta da se promeni. kao sto se i prosle sezone promenilo. Posle KRK, kao balon smo se izduvali. Odjednom je nestao duh ratnickog tima.

• Like 12
Posted
3 hours ago, NMX said:

Zika Vasic je daleko od ćacija. Svakako nije van trenutnih priča ali je momak pametan i obrazovan. Iz kulturne i fine porodice. Jeste u real estate biznisu, mozda cak blize Vujku i Bosnjaku nego Drceli ali svakako nije ćaci (u smislu nepismene sns rendom budale). 

Gledao sam njegov podkast i covek ne pravi razliku izmedju je l i jer...  Mogu da se slozim da deluje pristojno, mozda blago ljigavo, ali to i moze biti pozeljna osobina u hotelijerstvu ili u servisiranju igraca u klubu. Svakako deluje da ga stranci bas vole.

Posted
35 minutes ago, Blade said:

Ima vremena da spremimo utakmicu sa Barselonom. Nas je sada najveci problem nedostatak jos jednog igraca na poziciji 5. Koji god god od tri povredjene petice, da nam je u timu, mnogo bi znacilo, posebno u odbrani.

Mozda ce da zvuci prepotentno, ali kada se sabere i oduzme sve, Zveda je blagi favorit protiv velike Barselone. I to mora da se iskoristi, moramo da ih napadnemo. Da oni budu ekipa koja se brani, a ne mi, ako me razumete. Zvezda je sada ekipa koje se svi u  Evroligi pribojavaju i znaju da, da bi se Zvezda pobedila, mora da se odigra vrhunski, najbolje sto se moze, a da se Zvezda natera na mnoge greske. Zvezda je sistem, koji je naucen da moze da igra bez bilo kog igraca, a to je najvise zasluga trenera. Videli ste sta znaci Nwora za tim na utakmici sa Olimpijakosom. On nije lider tima, ali je skorer i konstantan. I ekipa je uspevala u velikom broju utakmica da nadomesti njegovo odsustvo. Sto ste takodje videli.

Nikakva mastanja o F8, F4, trofeju Evrolige...Utakmicu po utakmicu. Sada imamo odmor i priliku za neko osvezenje ekipe, a onda sledi paklena dva meseca, tek posle kojih cemo otprilike moci nesto da prognoziramo, ali i tada ce jos uvek moci svasta da se promeni. kao sto se i prosle sezone promenilo. Posle KRK, kao balon smo se izduvali. Odjednom je nestao duh ratnickog tima.

Згазићемо их. Много боље изгледамо као тим него они. Матори су, троми, играју баш споро и мислим да не могу да прате наш ритам. И од Партизана би изгубили да Клајбурн није погодио ону лелујаву са центра терена. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Koliko glupih komentara i rasprava ko je caci ko nije,ljudi shvatite samo da nas i ove preko puta finansira drzava,i od nje zavisimo nazalost,to ko je caci ko ne,koga bre briga kad su rezultati dobri? Dok god ne dodje do privatizacije klubova vodice se ove glupe rapsrave i teorije zavere...besmisleno totalno.Politika i sport ne idu jedan sa drugim i batalite vise to,uzivajte u rezultatu ,u igri ,u nasoj legendi Saletu ,to je najvaznije.

• Like 9
  • Love 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
2 hours ago, Guru said:

Kalinic je pre svega dosao da igra kosarku u Zvezdi koja je postojala i koja ce postojati i posle ove vlasti. A onda i da bude anticaci, i to jasno i glasno. Bas kao i Vanja preko puta. I obojica su bili u ta dva kluba i pre upliva SNS vlasti. I bice i sutra kada ovi budu pohapseni, a mi se vratimo u KLS. Na tribinama, na terenu, u foteljama. Kao sto cemo i mi svi ovde isto da navijamo za ta dva kluba.

Tako da, najbolje da ce Kalinic da odbija da igra u svojoj Zvezdi jer su slucajni prolaznici ovi koji jesu tu. Bas kao i Vanja preko puta.

Jebiga, ne damo vam ni Zvezdu, ni Partizan, i radicemo u skladu sa nasim nacelima, pa vi ako hocete - terajte nas. Treba i za to imati stav i muda. Obojici kapa dole za to. Oni su uradili ono sto je do njih.

Edited by Markoss
  • Like 39
Posted
3 hours ago, GameChanger said:

Gledao sam njegov podkast i covek ne pravi razliku izmedju je l i jer...  Mogu da se slozim da deluje pristojno, mozda blago ljigavo, ali to i moze biti pozeljna osobina u hotelijerstvu ili u servisiranju igraca u klubu. Svakako deluje da ga stranci bas vole.

Nema jer i je l' na engleskom 🤣

• Ha-ha 1
Posted

Dobro nije baš ista situacija u poređenju Kaline i Vanje. Kalina izražava bunt prema sistemu u trenucima dok igra za Crvenu zvezdu. Vanja je viđen pre dve, tri godine na protestu dok je igrao za Baskoniju. Od tada se nije oglašavao po pitanju protesta. 

Ne osuđujem ga da se razumemo, ko zna šta sve trpe zbog tog izjašnjavanja, ali eto samo sam želeo reći da nisu baš kompletno iste situacije. 

• Like 11
Posted

Nisam toliko ispratio tog Ziku Vasica, ali po svemu sto sam ovde procitao naravno da je caci.

Danas niko ne moze da ucestvuje u velikim projektima gde ima velike love, a da nije deo caci ekipe. Ili da bude deo upravnog odbora bilo cega. Makar toliko da mu se ne nakace mafijasi na vrat i traze reket da ne bi zavrsio u cevapima.

Caci 1/1.

• Like 5
  • Thanks 2
Posted

Reče Plavšić (komentator) po završetku meča da bi Izundu mogao da bude spreman za Barsu. Sad ne znam da li je to njegova pretpostavka ili info.

• Like 8
Posted

Nikola Kalinic kao osoba privatno jeste anticaci. Nikola Kalinic kao kosarkas nema nista protiv cacija. To vazi i za sve druge sportiste u nasim klubovima. Ja sutra da stojim u prvom redu ispred cacija ili policije i podmecem svoju glavu pod pesnice i pendreke ne bih dao doprinos u borbi protiv rezima kakav Kalinic ili neki drugi igrac moze da da ako kao sportista nekog kluba kaze koju recenicu o ovome sto se desava u zemlji. Ali su oni svi odlucili da cute i suruju sa Terizicima i Drcelicima. Eto par nasih igraca se jeste pojavilo na protestima, ali se ne bi ni znalo za to da ih neko u prolazu nije uocio i uslikao. 

• Like 1
Posted

Neke indicije su da bi trebao početkom decembra da bude u Beogradu. Tako da, još malo da se strpimo i eto nama BoBo stiže. 😍

• Like 7
Posted

Koliko god je rezultatski ovo što radimo ostvarenje sna i pogled na tabele EL izaziva refleksno trljanje očiju u neverici čim se zagrebe po toj površini stvari postaju daleko od sjajnih i lepih.

Trenutno smo i mi i komšije režimski protagonisti i naravno da su nam uprave ćacijevske pa i uz retke izuzetke, zna se da iza oba kluba stoji država i ova kriminalna vlast. Jedini razlog zašto smo konkurentni na ovom nivou su milioni koje i jednima i drugima u džep trpa ćaci vlast čime kupuje vreme i ispunjava drugi deo one starorimske hleba i igara po kojoj se vladalo plebsom. I sama ta činjenica, da smo na neki način manipulisani i da vlast plaća da bi se mi radovali nekim uspesima, iako je ogromna većina navijača oba kluba suštinski protiv ove vlasti, ostavlja bljutav ukus u ustima i tera na razmišljanje kakvi smo to zaista mi i kakve to trule i prećutne kompromise pravimo sa onima za koje znamo da su ološ i bagra.

Pratim ovo što se dešava kod komšija, saga oko Žoca na koju nisam tamo ni želeo da im stajem na muku a i znam da u stanju uzavrelih emocija malo ko želi da sasluša bilo koga “sa ove strane” ma koliko dobronamerno ili iskreno neko želeo da im makar pruži podršku. Čitao sam temu, video sam da su mnogi od njih izgubili takt, čak i neki umereniji ostavljali prilično neprikladne komentare, ali sve je to za očekivati. Izgubili su velikog trenera, ličnost oko koje ceo klub gravitira i koji je bio razlog i uzrok velikog hajpa. I meni je kao navijaču CZ žao što odlazi jer prosto ne volim da ljudi koji vrede i koji imaju renome, integritet i ime odlaze iz struke iz bilo kog razloga u situaciji kad još uvek mogu da daju. Na kraju se ispostavlja da je glavni konflikt i tu upravo onaj izmedju njega i ćaci uprave, a iskreno se pitam i kako je on sa svojim eksplicitnim stavovima protiv vlasti, podrške studentima i sl. uopšte i do sad mogao da radi pod istim krovom sa Limarom i njegovom sns ekipom u Upravi.

Dakle, isto smrdi na obe strane brda, samo je problem što reče Goran Bregović, taj što je ovde svako oguglao na svoj prdež pa mu smeta samo komšijski smrad.

I sad, na forumu uzavrele glave, medju navijačima uzavrela krv, pred Arenom se čekaju igrači sa treninga i sam Bog zna šta sve može nekom pasti na pamet, podele sve dublje i sve jače, a Drčela i Limar imaju zajedničku firmu i partnerski mlate milione na naprednjačkim tenderima. A da ne pričam o zajedničkim gradjevinskim biznisima pojedinih vodja navijača sa obe strane brda koji su članovi sns organizovane kriminalne grupe. Kad zapravo čovek sagleda realno i kritički na sve, mi smo kao društvo i narod u takvoj banani da je smešno čime se uopšte zaludjujemo. Ali, upravo to ova vlast i želi da vidi i upravo OVO kupuje svojim prljavim milionima koje sipa u oba kluba nemilice.

Baš bljutav osećaj, i samo se nadam da nekoj usijanoj glavi neće pasti na pamet neka glupost, i da niko od igrača neće biti napadnut ili ugrožen. Slušam kako se na aerodromu kliče da umru sva ciganska deca, pa drugari jebeš i sport i košarku i sve, u mnogo smo dubokim go*nima kao društvo, narod, i ljudi. Baš ali baš da se zapita čovek čemu zavaravanje i o čemu mi ovde pričamo. Zastranili smo kao ljudi, i to je naš najveći poraz. Jad i čemer…

• Like 2