Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Strašna energija. Brutalni smo kad meljemo i stisnemo. Bravo momci! Atmosfera fantastična u hali. 3
VukVule1988 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nwora odigrao kljucnu odbranu u zadnjih par napada na Vezenkovu. Parirao mu svojom visinom. Plus izmisljen faul na čistoj rampi. 37 1
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Ko ce da doceka jutro, kaficu na poslu i listanje avangarde i slusanje pantica Kaže nameštaljka 1 2
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mnogo mi je drago sto smo veceras dobili. Trebaju nam dve pobede u naredne 4 utakmice. A sledi nam Barsa. I zato je ovo pobeda kao kuca. Da podsetim da smo Barsu poslednji put u Beogradu dobili pre ravno 8 godina (Milko Bjelica i Rocesti 22 i 23 kosa). Bas dugacka pauza. U naletu smo, Barsa zaista nista posebno, traze se pod Paskvalom, primili sad 44 za poluvreme od Asvela. Bas dobra prilika plus rasteeceniji nakon Olija. 18
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vreme je da Barsa plati za sve loše sudijske odluke u prethodnim sezonama. 28 4 3
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Daj bre jebote, namrvite mu leba na sitno i pravac Kalis, ovo je horor 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ministar odbrane Nigerije, kakav igrač i kakva glava. Edited 7 hours ago by Sector 12 12 2
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Najbolje od svega je sto Oli ne moze puno bolje od ovoga, a mi mozemo. Pisao sam na EL temi, ne bih menjao ovaj nas tim za njihov glavu za glavu. Tacnije ne bih menjao ni za ciji tim bukvalno. San zivi.. 31
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Cavani said: Najbolje od svega je sto Oli ne moze puno bolje od ovoga, a mi mozemo. Pisao sam na EL temi, ne bih menjao ovaj nas tim za njihov glavu za glavu. Tacnije ne bih menjao ni za ciji tim bukvalno. San zivi.. Dobro Plavsica bi menjao. 2 10
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Dobro Plavsica bi menjao. Tu ce doci dva tvrda crna burazera, zidari po profesiji. 3 7
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako dodje Carter Nwora ce manje da igra Ajde, to je to 1 10 1
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ova Zvezda te može sredtii na razne načine. Takav arsenal je za divljenje. Jedva čekam naredni meč. 3
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Opaaaaaaa, opleeetiiiiiii! Kakva 4/4, kao brzi voz! Nista nije lepse nego pobediti "bracu". Pogotovo kad vidis koliko se i oni trude i nerviraju, za razliku od njihovih navijaca. Juce mi kaze grk, nece gledati utakmicu jer ide na fudbal, ali da nam zeli da mi pobedimo jer smo im talija - kad god ih dobijamo oni te sezone odu na F4. Rekoh mu "druze, prihvatam, vidimo se na F4" 😄 10 5
dzakala Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ima li neko da javi Vladi Djurovicu da Cartera nema ove sezone
Diogen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Oly je odigrao odličnu utakmicu, Vezenkov i Dorsey klasično isporučili svoje, Milutinov za 25 minuta 6 po. 7 sk. i 4 ass. Čak je i prokenjalo Furniera pa je imao doprinos iznad svog proseka. Plus su imali sreće dosta odbijenih lopti njima u ruke i iz nekoliko takvih otvoreni šutevi mislim da smo 3 trojke tako dobili. Dakle oni su dali sve što su imali i + su imali sreće i nije im vredelo. A i dalje su legit F4 tim. To samo pokazuje koliko smo mi zajebani, i to nam centra pola utakmice glumi Moneke, jer nam 3 prva centra nisu u stroju. Dobili smo sve 4 prošlogodišnje F4 ekipe, i to ako se ne varam sve sa dvocifrenom razlikom. A trebalo bi da nam se makar dvojica centara uskoro pridruže. Ono što hoću da kažem, je da idemo na F4, i najeb@*#%^# im se mile @&^%*#+ svima. 😁 Edit: typos Edited 7 hours ago by Diogen 3
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Dve stvari: Na - 12 za njih sa blagim osmehom i pritiskom 120/80 sam samo čekao našu rapsodiju i preokret. Za to je ova ekipa zaslužna. Samo najbolje se očekuje. Timčina. ❤️ Koliko nam je samo svih ovih godina falio igrač koji kad imaš osećaj da će se srušiti Arena on pogodi. Dobrodošao Grejm. Skidam kapu. ❤️🎩 Edited 7 hours ago by Čočo 18
Bagzzi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) "Kad se vrati Izundu, Nwora ce manje igrati, jer znate oni igraju istu poziciju" -Vlade Djurovic 😂😂 Edited 7 hours ago by Bagzzi 8
Гвозден Чекић Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 25 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: 4/4 za anale. Pregazili smo ih. Kapa dolje momcima Прегазили смо им…. анале…. извињавам се
Recommended Posts