Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mene od suta, koji ce kad tad prirodno stati, vise odusevljava Kodijeva odbrana.

Steta zaista sto nema neka video rekapitulacija (ili je ja nisam nasao)

Njegovo vracanje iz napada u odbranu za ucenje klinaca 

Brzina kojom povuce kontru 😍

Nije ni cudo sto ga Dusko gotivi.

Kod Radonje bi Kodi postao "domaca osovina" 😁

• Like 10
Posted
1 hour ago, suptil said:

Vidim na tviteru su se pojedini raspisali da CMM ignorise Batlera. Sta forumaska javnost ima da izjavi po tom pitanju?

Uobičajena laprdanja dokonih "navijača" kojima treba nova tema za kuknjavu.

To potiče iz rasprave tokom meča u Valensiji.

S obzirom da sam bio blizu naše klupe bilo je baš ovako

“Mislim da je to normalno. Intenzivna utakmica, energija raste. On vidi nešto, ja vidim nešto, raspravljamo se oko toga, ali onda o tome pričamo na klupi i posle toga se pomirimo. To zaista ništa nije ozbiljno, već je deo upoznavanja nečije ličnosti i načina komunikacije, prihvatanje onoga što druga osoba govori. I kao što vidiš, bukvalno za 30 sekundi izađemo nasmejani zajedno i kažemo da je to normalno”.

• Like 2
Posted

Graham protiv Olimpijakosa neka mala minutaza, mala uloga i jednostavni zadaci na terenu. Posle toga ide pauza i to upravo Graham treba da iskoristi maksimalno da sto vise udje u formu ali i u sistem ekipe.

Protiv Barselone je vec realno da ima neku minutazu i ulogu u ekipi.

• Like 7
Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Brzina kojom povuce kontru 😍

meni se cini da vuce istom brzinom kao ranije, samo sale to, za razlikue of sfera, bas forsira

ono sto cini mi se jeste novina, je neki hesi move i promena ritma

zastane na sekund u toj kontri i onda blow-by do kraja

• Like 4
Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Mene od suta, koji ce kad tad prirodno stati, vise odusevljava Kodijeva odbrana.

Mene odusevljava na preuzimanju, kad ostane sa centrom.

Bori se sa protivnickim centrom rame uz rame za poziciju. Na kraju bekovi odustanu od dodavanja 😄 

Jos kad se (dace Bog) vrati Bolomboj, ima da radi switch za sve pare.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Ovako nešto nas očekuje u najboljem slučaju do kraja sezone i sa čim idemo u Atinu:

1. Kodi (20min)

2. Grejm 1/2 (25min)

3. Batler 2/1 (25min)

4. Nwora 2/3 (25min)

5. Kalina (25min)

6. Dobrić (5-10min)

7. Moneke (25min)

8. Odzelej (15min)

9. Davidovac (0-5min)

10. Bolomboj (20min)

11. Motejunas (10min)

12. Izundu (10min)

Ukupno 215 minuta. To je tačno 15 minuta više ( od 200 min po utakmici) koje će Dobrić i Davidovac da dobiju a na uštrb nekih drugih igrača. A verujem da će biti i za njih neki minut u nekim,, specijalima". 

Ovo je sasvim realna i dobra brojka minuta gde će svi biti dobrano pokriveni dobrom minutažom koja je sasvim dovoljna da se pokaže da li je nekom dan ili ne. U zavisnosti od toga ali i problemima sa ličnim greškama će na spoljnim pozicijama da varira minutaža pa će negde Kodi da ima 30min a možda Grejm i/ili Batler po 10,15min.

Na poziciji tri će najviše uzeti Kalina i Nwora, ako Kalina, kao što često zna, uđe u samoubilački mod. Tako da Nwora je tu a koji minut i Dobrić će tu pokupiti. 

Isto tako i na poziciji četiri gde će gro minuta deliti Moneke i Semi pa u zavisnosti od problema tokom meča sa ličnim greškama(čitaj Moneke) ili taktičke prirode će i minuti varirati. Deda će tu sigurno pokupiti neki minut ako situacija dozvoli. 

Centarska linija će nam najbolje na kraju biti raspoređena kad svi sa te pozicije budu na okupu.

Ne ako, nego kad Bolomboj krene sa ekipom biće na 100% i ne sumnjam glavni baja u reketu a iza sebe će imati dva centra koja i te kako mogu da ponude svašta iz svog repertoara. Imaćemo jednu od najraznovrsnijih centarskih linija u Evroligi. 

Sve u svemu, ne brini ciganijo, niko neće biti ljut zbog minuta. Biće za sve poprilično dovoljno. Samo je pred nama drugi i teži izazov sad. Da se konačno kompletiramo i kliknemo jedni sa drugima. A kad se to desi...

,, Συγγνώμη, θα ήθελα να πάρω ένα μεγάλο γύρο. Τρέχω στην αίθουσα, σε λίγο θα παίξει το αστέρι μου".

(,, Izvinite, ja bih jedan veliki giros za poneti. Žurim do hale, uskoro igra moja Zvezda".) ❤️

Edited by Čočo
  • Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Čočo said:

10. Bolomboj (20min)

11. Motejunas (10min)

12. Izundu (10min)

Mene samo i dalje zanima sta cemo sa kubanskim stimarom

Posted

Inace ocigledno da ce Grejm umesto Miljenovica na klupu protiv Olimpijakosa, kao i da nece biti Davidovca.

Izjava Alimpijevica:

,,Davidovac je doživeo povredu prepona, Zvezda je poslala Miljenovića, očekujemo priključivanje Dobrića posle prve utakmice. Sa Partizanom je drugačija situacija jer je njihov zdravstveni bilten dosta lošiji".

Posted
5 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Izjava Alimpijevica:

,,Davidovac je doživeo povredu prepona, Zvezda je poslala Miljenovića, očekujemo priključivanje Dobrića posle prve utakmice. Sa Partizanom je drugačija situacija jer je njihov zdravstveni bilten dosta lošiji".

20230910-175118-1.gif

• Like 1
  • Ha-ha 22
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Ovako nešto nas očekuje u najboljem slučaju do kraja sezone i sa čim idemo u Atinu:

1. Kodi (20min)

2. Grejm 1/2 (25min)

3. Batler 2/1 (25min)

4. Nwora 2/3 (25min)

5. Kalina (25min)

6. Dobrić (5-10min)

7. Moneke (25min)

8. Odzelej (15min)

9. Davidovac (0-5min)

10. Bolomboj (20min)

11. Motejunas (10min)

12. Izundu (10min)

Ukupno 215 minuta. To je tačno 15 minuta više ( od 200 min po utakmici) koje će Dobrić i Davidovac da dobiju a na uštrb nekih drugih igrača. A verujem da će biti i za njih neki minut u nekim,, specijalima". 

Ovo je sasvim realna i dobra brojka minuta gde će svi biti dobrano pokriveni dobrom minutažom koja je sasvim dovoljna da se pokaže da li je nekom dan ili ne. U zavisnosti od toga ali i problemima sa ličnim greškama će na spoljnim pozicijama da varira minutaža pa će negde Kodi da ima 30min a možda Grejm i/ili Batler po 10,15min.

Na poziciji tri će najviše uzeti Kalina i Nwora, ako Kalina, kao što često zna, uđe u samoubilački mod. Tako da Nwora je tu a koji minut i Dobrić će tu pokupiti. 

Isto tako i na poziciji četiri gde će gro minuta deliti Moneke i Semi pa u zavisnosti od problema tokom meča sa ličnim greškama(čitaj Moneke) ili taktičke prirode će i minuti varirati. Deda će tu sigurno pokupiti neki minut ako situacija dozvoli. 

Centarska linija će nam najbolje na kraju biti raspoređena kad svi sa te pozicije budu na okupu.

Ne ako, nego kad Bolomboj krene sa ekipom biće na 100% i ne sumnjam glavni baja u reketu a iza sebe će imati dva centra koja i te kako mogu da ponude svašta iz svog repertoara. Imaćemo jednu od najraznovrsnijih centarskih linija u Evroligi. 

Sve u svemu, ne brini ciganijo, niko neće biti ljut zbog minuta. Biće za sve poprilično dovoljno. Samo je pred nama drugi i teži izazov sad. Da se konačno kompletiramo i kliknemo jedni sa drugima. A kad se to desi...

,, Συγγνώμη, θα ήθελα να πάρω ένα μεγάλο γύρο. Τρέχω στην αίθουσα, σε λίγο θα παίξει το αστέρι μου".

(,, Izvinite, ja bih jedan veliki giros za poneti. Žurim do hale, uskoro igra moja Zvezda".) ❤️

Bolomboj i 20 minuta iz ove perspektive deluje kao nemoguca misija od sad pa za 3 meseca. Do tada ko živ, a ko mrtav. 

Treba sacekati jos Izundua i onda u rotaciji Kodi, Batler, Miljenovic, Graham, Dobric, Nvora, Kalinic, Odzelej, Moneke, Davidovac, Motiejunas, Izundu povezati neki period bez povreda. U globalu ovo je roster koji ce da izgura 70% sezone i u Euroligi i u Aba. 

Ostale treba zaboraviti. Teske su to povrede, cesto se posle takvih povreda desavaju i one sitne koje igrace opet odvajaju od parketa. 

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Šiljokapi said:

Ti to predviđaš da svaku utakmicu igramo po tri produžetka?:default_sofa:

Ne nego kad sam sabrao video sam da imam višak 15min. To su tačno minuti koje sam dao Dobriću i Davidovcu. Imaće oni tih 15 minuta na uštrb nekih igrača. Svakako ne može više od 200min. 😅

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Čočo said:

Ne nego kad sam sabrao video sam da imam višak 15min. To su tačno minuti koje sam dao Dobriću i Davidovcu. Imaće oni tih 15 minuta na uštrb nekih igrača. Svakako ne može više od 200min. 😅

Kako god, samo da se nekako dovučemo do srede veče

• Ha-ha 1