Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne stigoh da se javim od Monaka, pokosio me grip nakon što sam glas izgubio u Areni.

Bila je to moja prva utakmica u Areni još od one promašene poludistance Mekintajera protiv Efesa, od čega se još nisam oporavio kako treba.

Naravno, kao i do sada, da iskoristim još jednu priliku da se izvinim Saši Obradoviću, što sam sumnjao u njega pre početka sezone. Čovek pre svega zna da traži tajm aut kad treba. Drugo, ume da podvikne, i iako možda ne deluje tako, uspostavio je jednu finu dozu autoriteta, taman toliko da igrači znaju da svaki meč moraju da igraju kao da im je poslednji.

Druga stvar Mekintajer. Čovek od koga najviše zavisi igra našeg tima, kako u napadu tako i u odbrani, nije on imao nimalo lošu ni prošlu sezonu, ali je utisak da mu ovaj roster daleko više odgovara. Prosto je uživanje gledati ga ovakvog, u jednom trenutku je bukvalno izašao da udahne vazduh i odmah se vratio u igru.

Treće, Saletov prvi pomoćnik radi sa našim najmlađim košarkašima pre meča na slobodnim bacanjima i mišljenja sam da ovaj čovek ima baš veliku ulogu u radu sa mladim igračima.

Četvrto, i možda oni što mi se najviše sviđa, veliku ulogu ima i Tomislav, sa kojim se Sale tokom meča baš dosta savetuje i posle duže vremena se čini da imamo baš dobar stručni štab. Samo da nemamo tih problema u medicinskom delu tima.

Što se same atmosfere tiče, i dalje mislim da to može daleko bolje, pre svega smatram da moramo da budemo malo mirniji kad naši igrači izvode slobodna bacanja, ali i da povećamo pritisak sa tribina kada je protivnik u začetku napada. Uglavnom, nekako se u vazduhu oseća da ljudi baš veruju u ovaj tim, iako je ispred mene sedeo jedan pajser koji je više čitao šta ima po informeru nego gledao šta se dešava na parketu, znam ružno je gledati u tuđe telefone, jebiga.

Mislim da možemo mnogo, a imao sam utisak kada je počela sezona i kada je Sfero vodio ekipu onako kako je vodio da ne bi imali ni deset pobeda za sezonu. Definitivno su neke stvari bile do trenera, iako je makar meni Sferopulos ostao u finom sećanju, kada se sve sabere i oduzme.

E da, možda sam propustio ovde na forumu, ali jedino mi nije jasno zašto Miljenović nije dobio ni minut protiv Monaka. Čak mi se na trenutke učinilo u četvrtak i da bi Plavšić mogao da svojih pet šest minuta po meču odigra korektno, iako mi ne deluje kao profesionalni košarkaš, ali ko sam ja da pričam o svemu tome kad sam već sve promašio pre početka sezone.

Elem, kako sada stvari stoje, deluje da nas čeka jedna prelepa sezona. Uživajmo dok traje, punimo Arenu kao i do sada i podrška igračima.

Pašće i Valensija.

• Like 3
Posted

Ne pijem od srednje škole. Dakle, nekih 20+ godina. Kad se prvi vrati iz povrede ima da se naroljam ko svinjče.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Bejn said:

Ne pijem od srednje škole. Dakle, nekih 20+ godina. Kad se prvi vrati iz povrede ima da se naroljam ko svinjče.

Pauziraces jos koju godinu.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ja: au muka mi je vise od teskih prica, bolesti i pacijenata

Isto ja: dodjem na ovaj forum posle posla da odmorim 😂

Teska patologija

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
9 hours ago, avakss said:

1.55 kvota na valensiju a na nas 2.50

Pa ako je sastav isti kao za Monaco, počastili su nas.

Igraju baš dobro kući, gledao sam ih par puta. Spoljna linija im je top.

• Like 2
Posted
14 hours ago, suptil said:

Receno je da Nwora i Devonte krecu u ponedeljak sa full treninzima, tako da...

ali nisu rekli od kog ponedeljka...

9 hours ago, Summerfunk said:

Ako ti se ne sviđam = blok. Ban me, jebe mi se, šta god. 😂😭

pazi sta pises, vujadin cita.

Posted (edited)
9 hours ago, Summerfunk said:

Je l ja nemam pravo da pišem šta mene radi, druže? 😂

Pišem šta se meni piše, ako ti smetam, blokiraj me. Ili apeluj na admine da me banuju, nije kao da me briga ako ćeš iskreno. I nisam vređao nikog od njih, ne znam na šta tačno misliš pod tim da sam nekog pljuvao? Ali okej. Možda i jesam nešto rekao što nisam mislio, mada i dalje stojim iza tih reči što sam napisao (da su uglavnom domaći sem Kaline škart igrači i da bih voleo da odu na kraju sezone).

I ne razumem, kakve veze ima što imamo toliko pobeda? Je l ne smem da kažem da mi smeta što idioti u klubu lažu oko povreda igrača? Ili moram da ćutim, jer, eto, vezali smo toliko pobeda, pa kao ko jebe što nam osam igrača leži u bolničkim odajama i ne znam ni da li su živi, zdravi, pravi i hoće li na teren?

Šta je ovo, je l sam ja u sudnici nekoj pa moram da budem maksimalno politički korektan bez lapsusa i nekih uvreda? Ej bre druže... na jebenom sam forumu hahahaha. Ako je tebi ili nekom drugom ovaj forum život i ako te pogađa u srce šta sam ja ili neko drugi napisao, bolje da odeš. Zarad sebe i svog zdravlja.

Ako ti se ne sviđam = blok. Ban me, jebe mi se, šta god. 😂😭

I ne vidim u cemu je problem ako imas armiju navijaca da izdas nedeljni pasus sa povredama igraca ako imas 8 povredjenih igraca od toga 4 do kraja sezone i 4 na koje se ceka.

Valensija⬇️

Nwora out

Moneke in

Gejem out

Izundu out

Ostavljas priliku raznim portalima da kalkulisu i zaludjuju narod skandaloznim izjavama.Od Bolomboja nema nista do bozica,Karter,Kenan i Rivero zavrsili sezonu.

Inace Kenan krenuo da se oslanja na nogu bez onih steznika.❤️💪

Edited by Placebo Lone star
Posted

Po meni je greska kluba sto je izlazio sa bilo kakvim informacijama kako bi umirio navijacku masu. Ne slazem se uopste da treba pred svaki mec davati informacije o povredama, neka protivnik priprema utakmicu bez tog saznanja. Na kraju je zaista ispalo bezveze sto su dali informacije koje su ili nepotpune ili cak lazne. Naravno da nisu namerno lagali, ali verovatno su se zaleteli u zelji da jave neku dobru vest, pa se kasnije nesto iskomplikovalo. Utakmice su maltene svaki treci dan i treba biti genije pa proceniti za koju tacno utakmicu ce se igrac vratiti iz povrede. Zato bolje neka cute, a navijaci neka se smire i neka ne divljaju. 

• Like 3
Posted

Naravno da nisu namerno lagali. 🙈🙉🙊

I tako je, ne treba da se obaveštavaju navijači, šta koji ku..c, ko je to izmislio. Ovo je rat i neprijatelju se ne smeju odavati vitalne informacije!

• Like 1
Posted
1 minute ago, Sinnerman said:

I tako je, ne treba da se obaveštavaju navijači, šta koji ku..c, ko je to izmislio. Ovo je rat i neprijatelju se ne smeju odavati vitalne informacije!

A sta tebi licno znaci ta informacija? Zelim da znam, kako bi bolje shvatio tvoj stav.

Posted
4 minutes ago, Sinnerman said:

Nemam neko visoko misljenje o ljudima u klubu, ali sam siguran da su dovoljno sposobni da procene da je u ovoj situaciji laganje gore nego cutanje. Tako da stojim iza toga da nisu hteli nikoga da lazu i prave budalom. 

Posted
15 minutes ago, VISOKOLETAC said:

A sta tebi licno znaci ta informacija? Zelim da znam, kako bi bolje shvatio tvoj stav.

Ništa tebra, to su neke stvari koje se u civilizovanom društvu podrazumevaju. Muljanje ovog tipa je svojstveno za jednu političko kriminalnu grupaciju, ne bih spominjao koju, pogađaj.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Sinnerman said:

Ništa tebra, to su neke stvari koje se u civilizovanom društvu podrazumevaju. Muljanje ovog tipa je svojstveno za jednu političko kriminalnu grupaciju, ne bih spominjao koju, pogađaj.

U kom civilizovanom drustvu? Ja bih voleo da mi navedes neki klub iz EL, ako preskocimo Efes, gde je to praksa. Ako izuzmemo ove reci kao civilizovano i kriminalna grupacija sto su opsta mesta, nisi mi odgovorio sta ta informacija znaci tebi licno.

• Like 1
Posted (edited)

Preljepo. 😍 Jednom Dobrić, dva puta Kalinić. Sjajno pripremljen meč. 💪

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Love 1
Posted

Mi smo sa ovolikim povredama i neodredjenim, ili bolje da kazem klizecim datumima povratka, bas zeznuti za skautiranje i pripremu meca od strane protivnika.

Jebe mi se da li ja znam kad ce se vratiti, vazno je da Sasa i igraci znaju i da se u skladu s tim pripremaju za sledece utakmice. A protivnici neka se misle... kao i mi jbg, ne mozemo mi da znamo a da to nije javno, pa da i protivnici znaju. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Volio bih znati koji je razlog igranja utakmica u ABA ligi ponedjeljkom, kad se vrlo lako moze igrati i vikendom, pogotovo kada si imao utakmicu u cetvrtak. 

Posted

Ne znam zašto se menjaju teze. Niko ne forsira povratak igrača ako se oni nisu oporavili. Kada se oporave, tada treba da igraju. Ovde ljudi ukazuju na manipulacije poput "ovu ne igra, ali sledeću igra", "sitna povreda, očekujemo ga u četvrtak", "pauza 3-4 nedelje"... Ovoga ima koliko god hoćete. 

Ovi što brane takve nastupe u javnosti i pred zvezdaškom publikom, neka ćute i nastave braniti ako nam se, ne daj Bože, povredi još neko od kčjučnih igrača. Kodi igra svaku skoro na maks obrtaja. 

Posted
17 minutes ago, Tormund said:

Ne znam zašto se menjaju teze. Niko ne forsira povratak igrača ako se oni nisu oporavili. Kada se oporave, tada treba da igraju. Ovde ljudi ukazuju na manipulacije poput "ovu ne igra, ali sledeću igra", "sitna povreda, očekujemo ga u četvrtak", "pauza 3-4 nedelje"... Ovoga ima koliko god hoćete. 

Ovi što brane takve nastupe u javnosti i pred zvezdaškom publikom, neka ćute i nastave braniti ako nam se, ne daj Bože, povredi još neko od kčjučnih igrača. Kodi igra svaku skoro na maks obrtaja. 

Kakve veze ima jedno sa drugim? Evo da prihvatimo da je tačna tvrdnja da se manipuliše informacijama o povredama (a nije), kakve to veze ima se opterećenjem ostalih igrača? Postojale bi manje šanse za povrede i manje bi se umarali ako bi navijačka javnost bila zadovoljna informacijama o stanju povreda?

• Like 2
Posted
15 minutes ago, Tormund said:

Kodi igra na proseku iz Baskonije od pre dve sezone i par minuta iznad prošlogodišnjeg proseka. Uvođenjem Batlera u igru i to će se smanjiti. Kakvi crni max obrtaji. U ABA igra beznačajne minute, lakše od najlakšeg treninga.

A imajući u vidu kako nepismenu ali instant uspeha željnu košarkašku publiku imamo, nije ni čudo što klub ne pušta sve informacije. Zamišljam recimo situaciju kao kod Efesa, povrede se 2-3 igrača long term (neki i season end) i onda se povredi Larkin, i izađe Vujčin i kaže - e, odsustvovaće XY 6-8 nedelja. Pa ako ovakve komentare moramo da čitamo sada, mogu zamisliti kako bi bilo u takvoj situaciji. I ne, naravno da ne bi bilo bolje jer je klub bio iskren. 

Imate dovoljno informacija od strane kluba. Sem ako nećete snimke MR i chat box u kome možete da pitate klub 24/7 za stanje ovog ili onog i da dajete preporuke za oporavak. 

Imamo neverovatan sled povreda. Od redovnih  i za košarku standardnih povreda možemo da diskutujemo samo o Izundu i Monekeu. Ostale povrede su jako ozbiljne, neke moguće i career ending. Klub na to nikako nije mogao da utiče.  Zamene su dovedene momentalno, tim je kliknuo i zaređao sa pobedama. Samo navlačite negativnu energiju danonoćnim kukumavčenjem oko povreda. Bespotrebno. 

• Like 6
Posted
39 minutes ago, VISOKOLETAC said:

U kom civilizovanom drustvu? Ja bih voleo da mi navedes neki klub iz EL, ako preskocimo Efes, gde je to praksa. Ako izuzmemo ove reci kao civilizovano i kriminalna grupacija sto su opsta mesta, nisi mi odgovorio sta ta informacija znaci tebi licno.

Kladim se i jako mi je bitno da znam.

:smajli koji se krsti:

Malo po malo, došli smo do toga da je zapravo suvišno obaveštavati navijače kada se povredi igrač, koji je stepen povrede i koliko se procenjuje da će odsustvovati. Šou program

:smajli koji se krsti: