DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, NikolaTest said: Oprosticemo ti ruznu proslost, jos nije kasno da predjes na pravu stranu. Prijave su otvorene do f4! Malo teže, once you go black (and white), you never go back. Ali umem da cenim igrače protivničkih klubova. 1 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, NMX said: Batlere sine, samo slušaj šta ti pametni ljudi pričaju Kalina opet ima šljivu, sad kad nema Nede šta izmišljamo sa kim se ove sezone tukao? 1 1
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je ovo sigurno najdraza pobeda ove sezone, bez ovoliko igraca delovalo je skoro nemoguce pobediti, ali smo i to uspeli. Neverovatna cetvrta cetvrtina za Batlera koji je pokazao sta sve moze, a verujem i da moze mnogo bolje od onoga sinoc, a takodje i vrhunska partija najgoreg igraca u Evroligi Ognjena Dobrica. Za Valensiju oporaviti igrace i da se pobijemo za jos jedan brejk. 1
Christofer Moltisanti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, Sinnerman said: Sastavu za šta??? … Pa nije to baš tako 🤣🤣 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 39 minutes ago, NMX said: Tresnuli smo Monako. Prelep je dan. Sunce sija. Uživajte, cigani. Ne moramo odmah da kopamo po zdravstvenim kartonima. Vratiće se kad se oporave. Imamo Jaga, Miljenovica, Plavšu, Batlera koji ulazi u formu. Dedu, Dobrića... Imaće ko da igra u Ljubljani. Uživajte ljudi Uživanje je na maks😁❤️ Ali baš da ne žmurimo. Jago je bio kriminalan. A svako ko pohvali Plavšića za ono sinoć,onda zaista ne znam koliko niski kriterijumi se koriste čak i ako je on pitanju. Lik ima 216,promašio je 3 zakucavanja, 10 zicera na 30cm od koša. Prva odbrana kada je ušao, mislio sam je neka parodija, kada je iskočio i okrenuo ledja da juri vazduh, cela hala je zanemela na toliko odsutvo mozga i koncetracija, ma kakav da ima pritisak,nema 10god i nije prvi put na terenu. Taj čovek zaista mora što pre iz Zvezde. Sinoć smo dobili, uprkos njemu, a ne što je uradio bilo šta korisno. Ne znam mu Index, ali teško je u plusu čak i sa 5 poena i par skokova,onako vizuelni osećaj mi je takav. 8 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Todo said: Uživanje je na maks😁❤️ Ali baš da ne žmurimo. Jago je bio kriminalan. A svako ko pohvali Plavšića za ono sinoć,onda zaista ne znam koliko niski kriterijumi se koriste čak i ako je on pitanju. Lik ima 216,promašio je 3 zakucavanja, 10 zicera na 30cm od koša. Prva odbrana kada je ušao, mislio sam je neka parodija, kada je iskočio i okrenuo ledja da juri vazduh, cela hala je zanemela na toliko odsutvo mozga i koncetracija, ma kakav da ima pritisak,nema 10god i nije prvi put na terenu. Taj čovek zaista mora što pre iz Zvezde. Sinoć smo dobili, uprkos njemu, a ne što je uradio bilo šta korisno. Ne znam mu Index, ali teško je u plusu čak i sa 5 poena i par skokova,onako vizuelni osećaj mi je takav. Bez ljutnje druže, sramotan post. Ne treba da se žmuri isto koliko i ne treba da se čeka svaka jebena prilika da se ukaže na nešto loše. Svaki igrač je sinoć uzidao sebe u pobedu. Tačka. 18 2
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Todo said: Sinoć smo dobili, uprkos njemu, a ne što je uradio bilo šta korisno. Ne znam mu Index, ali teško je u plusu čak i sa 5 poena i par skokova,onako vizuelni osećaj mi je takav. Indeks mu je bio 8, primera radi Tajsu je bio 2, a Hejsu 5. Plus minus mu je ostao na 0. Ispratio je ekipu energetski kako treba, da treba bolji igrac od njega treba, ali kad vec nema ko drugi da igra onda maksimalna podrska. 9
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago SVAKA ČAST i igračima i treneru. Priznajem prvi nisam verovao u pobedu. Još jednom svaka čast.
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NMX said: Bez ljutnje druže, sramotan post. Ne treba da se žmuri isto koliko i ne treba da se čeka svaka jebena prilika da se ukaže na nešto loše. Svaki igrač je sinoć uzidao sebe u pobedu. Tačka. Nema ljutnje,zašto bi ovo je forum. Znam samo šta je 20 000 ljudi koje je verovalo osećalo i uzdisalo na svaki njegov potez sinoć,niko njemu nije zviždao, ali ono je ispod svakog kriterijuma košarkaškog. Njegova uloga je bila da odmori par minuta neke igrače a da ne odemo u totalni kanal kada je tu, ako je to dovoljan kriterijum da bude deo rostera,onda priznajem da sam preterao. Uostalom, ide još naredna 2-3 meča, baš ću sačekati komentare ovde kada ipak bude "uticao na rez", kako će se pisati. Dubi i Pao nisu bili pre 3 mes,neka se prelista.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam da posle ovakve pobede i ovakve rotacije gde ti fali 8 igraca kukas sto ti Yago ili Plavsa igrali. Jebem mu misa. Za ABA ligu ne brinem, da odradimo posao protiv sokica pa i ako izgubimo verujem da cemo biti pravi kada dodje plej of. 8
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Todo said: Ali baš da ne žmurimo. Jago je bio kriminalan. A svako ko pohvali Plavšića za ono sinoć,onda zaista ne znam koliko niski kriterijumi se koriste čak i ako je on pitanju. Lik ima 216,promašio je 3 zakucavanja, 10 zicera na 30cm od koša. Prva odbrana kada je ušao, mislio sam je neka parodija, kada je iskočio i okrenuo ledja da juri vazduh, cela hala je zanemela na toliko odsutvo mozga i koncetracija, ma kakav da ima pritisak,nema 10god i nije prvi put na terenu. Taj čovek zaista mora što pre iz Zvezde. Bas zato sto ne zmurimo videli smo da je Plavsic sinoc doprineo na terenu, kao drugi centar, vise nego D-Mo kojem nije bio dan... pokrio je 14min bez nekih gluposti, odrzao +/- u egalu, bio je prakticno 6. igrac tima po indeksu, uhvatio 6 bitnih skokova (ono sto on i treba da donese), dok je D-Mo za nesto malo vise vremena bio negativan i po +/- i po sopstvenom indeksu... "promašio je 3 zakucavanja, 10 zicera na 30cm od koša." <- bukvalno nije istina. 8 minutes ago, Todo said: Sinoć smo dobili, uprkos njemu, a ne što je uradio bilo šta korisno. Ne znam mu Index, ali teško je u plusu čak i sa 5 poena i par skokova,onako vizuelni osećaj mi je takav. Da nam nije bilo Plavsica mi bi ovo, bez zezanja, tesko dobili. Odzelej i ostali ne bi mogli da pokriju toliko minuta na centru (preostalih 25min ako uzmemo da je D-Mo igrao 15min). 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Indeks mu je bio 8, primera radi Tajsu je bio 2, a Hejsu 5. Plus minus mu je ostao na 0. Ispratio je ekipu energetski kako treba, da treba bolji igrac od njega treba, ali kad vec nema ko drugi da igra onda maksimalna podrska. Ok rekao sam vizuelni,očigledno je pogrešan. On je podršku od mene imao i sinoć,kao i od cele hale,niti mu je ko zviždao, ali nelagodu i uzdahe na svaki drugi potez jednostavno ne možeš da ne primetiš. Ono sinoć je herojska pobeda,celog tima, veće i od one u Pireju prošle god, ali to ne znači da je Plavšić bio dobar,čak i za minimalni kriterijum. U svakom slučaju, da se ne duži,ne volim samo kada se preteruje u hvaljenju,treba imati meru. Danas je dan za uživanje! 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Napisao sam i posle Dubaia, a i sad želim...Velika, najveća moguća podrška za Uroša Plavšića! Svi zaslužuju podršku, naravno, ali ipak je najpotrebnija onima koji nisu u formi, trenutno osjećaju veći pritisak, ili iz ovog ili onog razloga ne pružaju partije kakve se očekuju i kakve mogu. Uostalom već je Saša to spomenuo na konf sinoć. Ako i posle toga postoje neke dileme, i moramo i dalje da "crnimo", iliti da "malerišemo" što kaže trener, onda smo za pozmatranje definitivno. Pravi navijači moraju da pruže najveću podršku kad je najteže. Kad ih ide mogu i sami, ne trebamo im mi. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Uz onu protiv Fenera u Istanbulu, najvažnija pobeda DO SAD, jer će još važnijih tek biti. Sve se crtalo pred ovaj meč da izgubimo, renomiran protivnik koji juri pobedu nakon nesrećnog poraza, mi iskasapljeni povredama nakon 6 sati leta iz Dubaija, sa jednim funkcionalnim centrom i dodatnom frustracijom što se niko od povređenih ne vraća...kad ono međutim. Desio se baš taj scenario koji je bio potreban, kičma tima Codi, Kalina, Semi je izriljala bez predaha, dočekasmo Butlera i njegovo umeće, dobismo nešto od Plavšića, ali ne bi ovde bilo ne samo pobede nego ni neizvesnosti bez Dobrića koji je odigrao partiju sezone, a možda i jednu od najboljih u karijeri kad se uzme sve u obzir. Baš je bio kao neki naš Causeur iz Reala, zatvoriš nekako sve a on te mučki i hladnokrvno natrpa. Bravo Šegi! Kao što nisam zamerao ekipi nakon poraza od Dubaija, neću zameriti ni neki naredni, potrošnja je ogromna, a niko se ne štedi ni 1%. Nama u principu trebaju Chima, Nwora i Izundu, sve ostalo je totalni overkill. E da, juče sam postao i ujak i tako objedinio sve funkcije, još samo nisam deda, ali ta je titula rezervisana samo za ozbiljne glave. 22 10
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad su našli da nam uvale gostovanje Cedeviti koja je jedan od boljih EC timova. To nam je potrebno ko čir dupetu. Nadam se da neće biti forsiranja nekog od nosilaca. 1
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od sezone gde se vecina navijaca tesko identifikovala sa timom za mesec dana dodjosmo do toga da ne znamo ko nam je od igraca drazi 🙂 p.s. jel Strazel i dalje klima glavom?
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Nama u principu trebaju Chima, Nwora i Izundu, sve ostalo je totalni overkill. Sve se slazem sto si napisao samo bih dodao i Graham-a (da ne mora da se Yago muci u EL, dovoljna mu je ABA). I nadam se da cemo uskoro i zaigrati u tom sastavu, za koju nedelju. Pisnuo sam u gace na samu pomisao. 😁 Jos ako Bolomboja vratimo na onaj nivo na kom je bio, tamo negde do proleca... p.s. cestitke na "ujastvu". 1
Steve Gerrard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Todo said: Uživanje je na maks😁❤️ Ali baš da ne žmurimo. Jago je bio kriminalan. A svako ko pohvali Plavšića za ono sinoć,onda zaista ne znam koliko niski kriterijumi se koriste čak i ako je on pitanju. Lik ima 216,promašio je 3 zakucavanja, 10 zicera na 30cm od koša. Prva odbrana kada je ušao, mislio sam je neka parodija, kada je iskočio i okrenuo ledja da juri vazduh, cela hala je zanemela na toliko odsutvo mozga i koncetracija, ma kakav da ima pritisak,nema 10god i nije prvi put na terenu. Taj čovek zaista mora što pre iz Zvezde. Sinoć smo dobili, uprkos njemu, a ne što je uradio bilo šta korisno. Ne znam mu Index, ali teško je u plusu čak i sa 5 poena i par skokova,onako vizuelni osećaj mi je takav. Alal ti vera kolega kad mozes pod ovim uslovima i okolnostima "da ne zmuris" ... I Plavsicu i Jagu hvala do neba,nemaju kvalitet za Zvezdu, al eto taj jago pogodio bitnu trojku, ovaj odigrao najbolju tekmu i ti se hvatas za sitnice... Ovakvi komentari mi nikada nece biti jasni, sta jos treba da se desi da ovo prestane..
feanorlfc Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je ono zakucavanje Dobrica bio 'taj momenat' njegove utakmice. Od onog promasaja u polufinalu protiv Amera igra stegnuto, uvek sa nekim oklevanjem, polaganje kada moze da zakuca, cak i bezanje od kontakta na momente... Kada je zakucao na onaj pas Montejunasa, pomislio sam da je to to, to je Dobric od pre par godina. Ima svoje limite ali igra bez straha i respekta i uvek na maksimumu. Posle idu i flouteri, trojke, sve je lakse. Nece ovo biti njegov standard, naravno, ali ovo je njegova igra i njegov stav. 5
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, Sinnerman said: Ne postoji tim u EL koji bih menjao za ovaj glavu za glavu. Meni je to dovoljno. gde smo dosli svega nekoliko nedelja od gotova sezona, ne moze niko da trenira ovog frankenstajna od selekcije 🙂 2 1
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Često za sebe kažemo da smo najbolji navijači na svetu, ali smo definitivno najgori. Ubrajam i sebe tu. Baš na primeru tog Plavšića možemo da vidimo. Tačno je da nema kvalitet koji nam je potreban, a šta mi uradimo kao nAjBoLJi navijači? Prozivamo, sprdamo, ismevamo, nabacimo 5x dodatni pritisak, jer...profesionalac je, prima dobre pare, ko ga jebe. Nije on ni prvi, ni poslednji, jer smo mi prilično dosledni. A čisto logički gledano...da li će igrač, koji mora da igra u tom trenutku, odigrati bolje ako pre utakmice se stvori atmosfera podrške ili linča i ismevanja njega na forumima/twitterima/komentarima, od frizure, preko izbora žene, pa do igračkih kvaliteta, koji jesu tanki za ovaj nivo? I svi znamo odgovor i skoro svi radimo upravo suprotno. A u konačnici, nije bitan ni on pojedinačno, jer...stvarno prima odlične novce, neka istrpi, ali upravo je on deo puzzle-a, koji nam je potreban da pobedi tim za koji navijamo. Baš to jedno slobodno bacanje, gde ruka zadrhti ili ne, može odlučiti celu utakmicu. I zato je Saša u pravu 120% onom izjavom, da mu je potrebna podrška, jer i od njega će zavisiti naši rezultati, bar dok se ne vrate alfa mužjaci. Mada, ne zavaravam se ja da će se nešto promeniti, jer ne jebemo mi živu silu. Mi smo najbolji, najjači, najlepši navijači...u svojoj glavi, a zapravo smo samo najglasniji. I na ovaj i na onaj način. 15
Recommended Posts