Bodie Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Možda je glupo pored ovakve rovovske borbe i pobede nekog posebno izdvojiti, ali Kalina danas bacio jednu prime partiju 11p 7sk 4 ast za 35min sa 34 godine. Evo i Saša ga posebno pomenuo na konferenciji. Srce i duša ovog tima. 33 4
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako se Saletu smeška brk na konferenciji ju ju ju Mislim da je i on svestan plafona svega ovoga 28 6
ZiS Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva konferencija Saše, otvoreno, iskreno i o timu ali pre svega o ambicijama… Konačno da i to čujemo. 25 1
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebaćemo mi ovu Valensiju samo da Čima i Nwora budu spremni. 6 1
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt. sad tek obratio pažnju na šut za 3. Večeras 12 od 18. 🤯 Onda kad je najviše trebalo. Lebac ti poljubim. 😍 13 1
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kaze Sasa povredio se i trener List ali treba da se vrati 2 8
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle duplog kola obavezno odmoriti Kalinu, Kodija, Semija i Čimu. Idealno da Nwora i Graham hvataju ritam u ABA, pa šta bude rezultatski. I neka mu igra Plavšić, trebaće izgleda bar još jedam meč u EL njegovi minuti. Večeras je ličio na košarkaša, bio bi bolji utisak da je ubacio neki zicer i bacanja. 1 1
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakva pojacanja je Zvezda dovela ove godine, to se desava nikad u zivotu! Svako je do sada pokazao da je pojacanje. Nvora Odzelej Moneke Motijunas Batler Izudnu Karter Miljenovic Ako je i mali deo Sferopulosa ucestvpvao u tome, hvala mu do neba! A Saletu hvala sto je ovaj tim podigao na sami vrh, verujem da cemo tu ostati. Dobric, Kalinic, Deda uz azdaju Kodija deluju kao zivi bedem Zvezdine tvrdjave. Batler se sali, za njega ovo nije nista specijalno, com bude u zoni komfora, utakmice poput ove bice redovno stanje stvari. Dva dana nisam mogao da spavam kad je potpisao za nas, pio sam ko da mi se rodilo musko. 1 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prvo nam izginuše bekovi. Nije problem, spuštaj dole loptu, za 3 šutiramo samo kad moramo. Pikamo old school basket i deljemo redom za 7 u nizu. Taman se protivnici naviknu, ispadnu nam krilni centri i centri iz rotacije. Nije problem. Vraćamo se na distancu, šutiramo 12/18 za 3. Protivnički treneri u fazonu: 6 2 1 9
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Devonte nece ni za 10 dana kako stvari stoje, Nwora se vraca. Probili smo usko grlo.
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dugo nije bio pozitivniji lik od Mateusa, bukvalno je na svakoj utakmici kosarkasa 31 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, srlepajce said: Na kraju snimka se vidi Dobrić koji je odmah utrčao da proslavi sa Batlerom, nezavisno od učinka, stvarno je zaslužio da bude kapiten. 4
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kakav osecaj covek ima. Edited 4 hours ago by Don Dusko 8 1
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Bode said: Kaze Vlade voditelju, "vidi kakve ruke Semi ima, ovo nije normalno"🤣 Izostavio si ključni deo. MNOGO JE DOBAR DEČKO. A MOŽE DA NOKAUTIRA SVAKOGA ❤️ 1 35
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Herojska pobeda, za mene ne baš 100% očekivana. Svaka čast celom timu, pobedili su na papiru boljeg protivnika. 1
djole_ynwa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Уживање је гледати Калину од када је дошао Саша... Ово није тим, ово је тимчина! 11 3
tejlor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nikad nisam imao ovakav mix emocija. Ne znam kako da se ponasam. 3
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Kakav osecaj covek ima. Ma daj bre, ovo je bolesno 😍 1
Nikom nista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Čočo said: Ova Zvezda, ove sezone, obara sve teorije univerzuma. Ova Zvezda ide do kraja! ❤️ Uz dobrog trenera, ekipa za top 6... bez ikakvih mozda, ali, ipak...
Dobar Los Milos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cody Grejem Batler Nwora Najgori igrac Evrolige Kalina Semi Moneke DeDa Bolomboj DM Izundu Ajde, ubrizgajte mi ovo u venu, molim vas, d'umrem srecan. 2 5
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nijesam vjerovao stvarno. Kakva borba za svaku loptu, svaki koš se slavi kao gol. Greške se brzo zaborave i nastavi se dalje. To govori koliko je ekipa psihički jaka i spremna da grize. Za Batlera se odmah znalo da je klasa. 3
Recommended Posts