Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je nestvarno. Evo naježen sam već pola sata, na ivici da pustim "radosnicu".

Ovo je tim. Ovo je jebeni tim! 

I ako ih ostane trojica na kraju, ne brinite, igraće 3 na 5 i napašće taj f4.

Karakter! Cojones!

Zvezda je najbolja!!! ❤️

• Like 19
  • Love 11
Posted

Kodi Miler KakavFrajer!™

Neverovatna utakmica za njega i Butlera, svaka čast :Hail::Hail: Mislim da konačno imate tog pojedinca kome ide lopta u finišu da rešava.

• Like 17
  • Love 3
Posted

Svaka čast svima.

Najdraže mi zbog Dobrića kome se prigovara za najmanju grešku, tipa nije ni za KLS više. Odigrao je perfektan meč.

Butler nije spor, već igra za njega postaje sve sporija.

Kodi motor i srce ekipe. Ostali odlični, posebno Odželej.

• Like 27
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Ljudi moojiiii aaaaaaa 😍😍😍

Kakva je ovo TIMČINA

Maltene cu zaplakati od srece. Pa sta je ovo, kakva je ovo odbrana bez 2/3 tima. 

Kakvo drugo poluvreme. Pokajte se nevernici. 

A vi sto ste odigrali na poklon kvotu na Monako preko 1.5, well nadam se da vam je makar malo krivo ato pojma o kosarci nemate.

BRAVO SASA, BRAVO MOMCI!

Idemo da osuncamo dupe u Valensiji i tresnemo domacina usput.

btw...da li je iko (ko ga je ranije gledao) zaista sumnjao u Batlera. Lutka ce tek da kida.

Ja stvarno ne znam TIMCINA!A ovde na forumu samo se trazi neko ili nesto da se pljuje.

Evo i bez Cime i Izunudua dobili Monako.Plavsa imao korisne minute!

• Like 5
  • Love 3
Posted

Ne da nisam verovao, već sam bio siguran 99% da gubimo. Srećom, ovo je tim berserkera i ubica. Naklon do poda svima.

• Like 5
Posted

Kalina 35min, Kodi 34, Semi 31. 

Noz u zubima, prava PO borba, vrhunsko vodjenje Obradovica.

U koliko smo samo vazduha dobili ovom pobedom.

• Like 22
Posted

I mnogo mi je drago zbog Šegija.

Pošto se kao navijači uvek hvalite time da su u klubu dobri momci, on je bukvalno jedan od najboljih likova ikad u KKCZ, a pljuvao ga ko stigne. Trebalo bi mnogo više da ga cenite, ima u njemu (još) košarke.

• Like 20
  • Love 9
Posted
5 hours ago, Guru said:

Ko je to Batlera predstavljao kao nekog ultimativnog mamojeba? Pitam pošto se to baš često pominje, a ja sam očigledno propustio ceo taj hype train.  

Ukrcavaj se dok je vreme

• Like 1
  • Ha-ha 11
Posted

Od pobede, koja je nestvarna, vise me raduje odnos Kodija i Batlera. Kakve momcine, kakav medjusobni respekt  i koliko je sujeta Kodija na 0 :23:

Ognjene alal ti vera :heart:

• Like 29
  • Love 1
Posted

Koliko samo teska utakmica.

Neka muka u stomaku, od samog pocetka, bukvalno mi samo osecaj zalosti sta se sve izdesavalo sa povredama.

Oni na +7, bas mi bilo tesko tada da gledam.

I onda kao nesto stizemo, oni opet malo odu, mi stignemo i prestignemo, rasmisljam, kako cu se smoriti kad izgubimo, mislim se nemamo sa kim da izvucemo do kraja.

I onda poslednja cetvrtina, opet oko egala i kada smo krenuli napred, nije vise bilo stajanjaaaaaa.

Znaci momci, svaka cast!

Da ti kao tim mozes da nadoknadis sve ove povrede, i da imas ovakav skor, gde ti iz kola u kolo neko ispada iz rotacije, je prosto neverovatno!

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Sasa!!!

• Like 18
  • Love 11
Posted
1 minute ago, DameTime said:

I mnogo mi je drago zbog Šegija.

Pošto se kao navijači uvek hvalite time da su u klubu dobri momci, on je bukvalno jedan od najboljih likova ikad u KKCZ, a pljuvao ga ko stigne. Trebalo bi mnogo više da ga cenite, ima u njemu (još) košarke.

Sale mu je dao pravu ulogu. Onda dodje i samopouzdanje.

• Like 5