Perkos2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Niko Zvezdo nema to što imaš ti! Kninsku Kobru i Kalinu doktora! Svaka čast, šampionski! 3
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovo je nestvarno. Evo naježen sam već pola sata, na ivici da pustim "radosnicu". Ovo je tim. Ovo je jebeni tim! I ako ih ostane trojica na kraju, ne brinite, igraće 3 na 5 i napašće taj f4. Karakter! Cojones! Zvezda je najbolja!!! ❤️ 20 11
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kodi Miler KakavFrajer!™ Neverovatna utakmica za njega i Butlera, svaka čast Mislim da konačno imate tog pojedinca kome ide lopta u finišu da rešava. 17 3
Wook Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Svaka čast svima. Najdraže mi zbog Dobrića kome se prigovara za najmanju grešku, tipa nije ni za KLS više. Odigrao je perfektan meč. Butler nije spor, već igra za njega postaje sve sporija. Kodi motor i srce ekipe. Ostali odlični, posebno Odželej. 27
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Ljudi moojiiii aaaaaaa 😍😍😍 Kakva je ovo TIMČINA Maltene cu zaplakati od srece. Pa sta je ovo, kakva je ovo odbrana bez 2/3 tima. Kakvo drugo poluvreme. Pokajte se nevernici. A vi sto ste odigrali na poklon kvotu na Monako preko 1.5, well nadam se da vam je makar malo krivo ato pojma o kosarci nemate. BRAVO SASA, BRAVO MOMCI! Idemo da osuncamo dupe u Valensiji i tresnemo domacina usput. btw...da li je iko (ko ga je ranije gledao) zaista sumnjao u Batlera. Lutka ce tek da kida. Ja stvarno ne znam TIMCINA!A ovde na forumu samo se trazi neko ili nesto da se pljuje. Evo i bez Cime i Izunudua dobili Monako.Plavsa imao korisne minute! 5 3
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne da nisam verovao, već sam bio siguran 99% da gubimo. Srećom, ovo je tim berserkera i ubica. Naklon do poda svima. 5
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Najgori igrac EL ❤️❤️❤️ I mamojebac kakvim se prica Butler! 5
Popular Post Markoss Posted 13 hours ago Popular Post Posted 13 hours ago Kakva smo mi timcina jebote. Jedna od najdrazih pobeda u zadnjih xy godina. Ovi momci bukvalno mogu sve. Kapa dole. Bice uzivanje navijati za Zvezdu ove sezone. 41 15
Cavani Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kalina 35min, Kodi 34, Semi 31. Noz u zubima, prava PO borba, vrhunsko vodjenje Obradovica. U koliko smo samo vazduha dobili ovom pobedom. 22
Starakajla Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Kodi Miler KakavFrajer!™ Ne: Kodi Miler ŠmekerFrajer!™ 2 1
Sector Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kita gore, još se ne spušta. Hvala momci za ovo istorijsko veče. 1 14 2
The_Big_S Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Auuuu ljudi moji koliko sam ja glup čovekkk 😱😱😱 .. Koliko veze nemam sa košarkom.. Priznajem! Praštajte 3 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I mnogo mi je drago zbog Šegija. Pošto se kao navijači uvek hvalite time da su u klubu dobri momci, on je bukvalno jedan od najboljih likova ikad u KKCZ, a pljuvao ga ko stigne. Trebalo bi mnogo više da ga cenite, ima u njemu (još) košarke. 20 9
GameChanger Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 hours ago, Guru said: Ko je to Batlera predstavljao kao nekog ultimativnog mamojeba? Pitam pošto se to baš često pominje, a ja sam očigledno propustio ceo taj hype train. Ukrcavaj se dok je vreme 1 11
bodo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I to još sve sa kriminalnim slobodnim bacanjima. Srce mi je puno. 4
srlepajce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Od pobede, koja je nestvarna, vise me raduje odnos Kodija i Batlera. Kakve momcine, kakav medjusobni respekt i koliko je sujeta Kodija na 0 Ognjene alal ti vera 29 1
BojanaCZV Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko samo teska utakmica. Neka muka u stomaku, od samog pocetka, bukvalno mi samo osecaj zalosti sta se sve izdesavalo sa povredama. Oni na +7, bas mi bilo tesko tada da gledam. I onda kao nesto stizemo, oni opet malo odu, mi stignemo i prestignemo, rasmisljam, kako cu se smoriti kad izgubimo, mislim se nemamo sa kim da izvucemo do kraja. I onda poslednja cetvrtina, opet oko egala i kada smo krenuli napred, nije vise bilo stajanjaaaaaa. Znaci momci, svaka cast! Da ti kao tim mozes da nadoknadis sve ove povrede, i da imas ovakav skor, gde ti iz kola u kolo neko ispada iz rotacije, je prosto neverovatno! Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Sasa!!! 20 11
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, DameTime said: I mnogo mi je drago zbog Šegija. Pošto se kao navijači uvek hvalite time da su u klubu dobri momci, on je bukvalno jedan od najboljih likova ikad u KKCZ, a pljuvao ga ko stigne. Trebalo bi mnogo više da ga cenite, ima u njemu (još) košarke. Sale mu je dao pravu ulogu. Onda dodje i samopouzdanje. 5
GameChanger Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ko besni psi.... nikad jaci fokus i nikad veca muda bravo momci!!! 7
Bogoljub Gagic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Посебно браво и за Плавшића, последњи од кога је било ко од нас очекивао неки допринос. 36
Recommended Posts