Dobar Los Milos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 41 minutes ago, Stefi88 said: Neko je na prethodnoj stranici ostavio mejl na kojem treba pisati klubu, oni ce ti pomoci da se registrujes itd... Mi smo kupili tako karte. Mozes uzeti za bilo koji sektor, samo bez navijackih obelezja u suprutnom ce te prebaciti u gostujuci sektor. Upravo su mi odgovorili, bas kako si napisao. Drzi mi palceve. 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 31 minutes ago, bodo said: Pa sutra igramo sa Futurom ili ta nije važna. Ajmo još jednom da se pročita. Još jedan dan pa još tri dana.
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Ajmo još jednom da se pročita. Još jedan dan pa još tri dana. U pravu si. Krivo sam interpretirao. 1
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, Dobar Los Milos said: Upravo su mi odgovorili, bas kako si napisao. Drzi mi palceve. Srecno, pa se mozda vidimo u prelepoj Valensiji 🌞🔴⚪💪 1 2
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Stefi88 said: Srecno, pa se mozda vidimo u prelepoj Valensiji 🌞🔴⚪💪 Javi se taman 2
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Mile1 said: Javi se taman Hocu brate, bice nam extra 🌞🍺🍺
zastavnik dzemo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Dobar Los Milos said: Jel zna neko mozda da li je stranica BC Valensije uvek tako u q..., ili je to samo danas? Nema sanse da covek moze da se registruje (a moras ako hoces da kupis karte). Stavis samo spansku adresu, mi se tako registrovali i kupili karte
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Stefi88 said: Hocu brate, bice nam extra 🌞🍺🍺 Vidim ja da će se gledati zalasci sunca na plavom Mediteranu…. 1 10
Markovic_CZ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nikako da stignem da vam prenesem jedan zanimljiv dogadjaj od juče ujutru. Ima sam let u 6 30, i tamo negde oko 5 prolazim security control i oko mene tri stranca pricaju i čekaju da im stigne ranac sa dodatne provere, i ja pogledam i prepoznam onog žutog sudiju, i kažem mu:"Dobra utakmica sinoć, niste loše sudili", a on mi kaže :"Ti si sigurno navijač Zvezde!" ja rekoh: "Jesam!" i kažem mu za Monekeov 3 faul da nije postojao, a on kaže: "Kao što greše igrači i nama se isto desi".... Eto to je to. Cool su bili, nasmejani i normalni 🙂 14 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grese sudije, ja znam jednog da je nehotice ukrao parfem, a nedavno jedan nahvatan kao vodja krimi klana. Inace ok momci... 1 26 2
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije džabe ranac bio na dodatnoj proveri. 2 10 1
Markovic_CZ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 24 minutes ago, Crni said: Grese sudije, ja znam jednog da je nehotice ukrao parfem, a nedavno jedan nahvatan kao vodja krimi klana. Inace ok momci... Kud mi nije palo na pamet u tom trenutku pa da im to odgovorim... pih sad mi krivo 😀 Edited 1 hour ago by Markovic_CZ 1
Recommended Posts