sinisat5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobra odbrana Batlera sinoć,pozitivno me iznenadio.. 2
Small Owl Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Bejn said: Manastir Šaolin je par hiljada kilometara udaljen od Tibeta. Nisam znao da su tamo boravili tibetanski kaluđeri. Inače Šaolin je poznat po borilačkim veštinama, pre svega. Druže, koga boli kurac, bubam poente radi, vjerujem da je jasno šta je suština komentara bila.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, forumko topic said: Ko će pre na teren, Nvora, Grejem ili Darko Plavšić? Bolomboy-Graham-Plavšić-Nwora
drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Z desna na levo ili s leva na desno 😂 Kada nasi kazu 2 do 3 nedelje:
MrTwister Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, božija noga said: Osim što imamo ministra odbrane (Semi). Imamo i momke koji vode naš napad. Zanimljiv stats. Strong defense is teamwork; one notable factor is all key CZV players with >25 mins per game showing high offensive ratings: C. Moneke | Off Rtg 126.5 in 25 mins C. Miller-McIntyre | 121 in 30 mins N. Kalinic | 118.4 in 26 mins J. Nwora | 114.5 in 30 mins Ima tu dosta razloga za optimizam, pogotovo se ova petorka po meni izdvaja kao jedna od najboljih u citavoj EL. Plave kolone su league percentiles. Spoiler Dok ovdje npr ima shot map vasih protivnika ove sezone u EL, odakle se moze izvuci zakljucak neki da vam mozda uskoro slijedi i neka regresija obzirom na league average i trenutno stanje koje je vama u oba smjera za 10% bolje od tog ligaskog prosjeka. Spoiler Odbrana 1 3
Dobar Los Milos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, K.Dot said: Sinoc kad se zakuvalo ono na centru oko Nunna, kada je krenulo gurkanje, Odzelej prvi u borbenim redovima, bukvalno je doleteo da se postavi između Miljena i igrača Pao. Kaze moj mali "kao da je jedva cekao da se neko drzne". :) 2
Bruda Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 20 minutes ago, Wook said: Truba je Dubai. Trebalo bi to da se dobije. Osakaćeni su povredama, ako ne bude igrao Kabengele biće lepa prilika da se dobije.
Recommended Posts