srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kad komentarisete Batlera setite se Kvinsija kojeg Radonja uvodi na 3 sekunde u Valjevu i ovaj pravi faul 1 4
astrix1402 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ja kod Butlera vidim klasu. PItanje je trenutka, kad ce covek poceti da igra bas dobro. Ovo veceras sto sam gledao meni je bilo pristojno, imajuci u vidu sve okolnosti (ogradjujem se, nisam gledao prvu cetvrtinu, pa ne znam kakav je tad bio). Mozda posle svih sranja koja se nas zadesila zelim jednostavno da budem optimista, ali imam velika ocekivanja od Butlera i mozda jos veca od Devontea. Uz ove ostale i ako se stvarno vraca Bolomboy, ovaj tim moze bas mnogo. Bio bih zahvalan, ako neko napise, sta Ataman izvodi protiv nas, tj. ko moze da im igra. Hvala unapred Edited 10 hours ago by astrix1402
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nisam gledao, ko je komentarisao? Citam komentare na lajv temi
Howie Roseman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meni je u ABA ligi važnije da se niko ne povrijedi nego rezultat, tako da pišem ovaj meč kao pobjedu. 8
kokodakalo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Sinnerman said: Rekao Pobednik na tviteru jel da? ZvezdaBL ima najjace dojave. Ja koliko sam pratio za vreme prelaznog roka nije imao ni jedan promasaj.
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Nisam gledao, ko je komentarisao? Citam komentare na lajv temi Pa onaj koji nas uvijek prenosi. Jako je iritantan i naporan. Na kraju se jako razgalamio kad nas je okrenuo Spartak. Vrlo zanimljivo 2
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ček da ga nađem na listi dozvoljenih insajdera, budi tu. 2 minutes ago, kokodakalo said: ZvezdaBL ima najjace dojave. Ja koliko sam pratio za vreme prelaznog roka nije imao ni jedan promasaj.
Bejn Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bezvezno izgubljena utakmica. Ali nikad nebitnija ABA liga, idemo dalje.
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Polako sa bilo kakvim ozbiljnim zakljuccima za Batlera. Da se setimo Nana kad je dosao kako je izgledao (prvih 4-5 tekmi index ili u minusu ili jednocifren) pa je onda natrpao komsije hehe. Svakako ne vucem paralele, samo kazem da ce i njemu i nama biti potrebno vreme ali mi imamo srecu da imamo dzebane u napadu i bez njega pa kad i on doprinese - super. Vecerasnji poraz vise i ne pamtim, trazim potvrdi sa Jurceven zaista ne igra u sredu. Ako je tako, treba nam jedna namazana partija pod kosem, da D-Mo u tebe gledam. 7
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Pa dobro pogresio sam.Al ja ne bih pisao da li treba da nas brine Butler uopste. Covece 1 utakmica u Evropi i dobro zeznuo zavrsnicu.Imao je okej poteze. Nije sad da je odigrao tragicno. Jbt, ne razumem zasto je jeres da se tako nesto kaze. Niko nije rekao da je promasaj sigurno, taman posla. Ok, mozda su ocekivanja bila takva da pn odmah trpa koš pod utiskom one igre protiv Lejkersa, a to jeste nerealni bilo. Uostalom, mozda je i bolje da pocetak bude ovakav, a ne da prvu utakmicu bude odlican kao jebeni Šabaz. Svi veruju u njega, malo opreza nije kukumavčenje avansno.
drakon1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, TB Told said: Jago je imao katastrofalnu treću četvrtinu, ne četvrtu. On je u završnici imao jedan pokušaj za 2 i jednu izgubljenu loptu, ali to je bilo na +8. Izmena Dobrić/Miljenović, na 77-69 za nas, je presudila. Ostali smo bez protoka lopte u napadu, a sa druge strane je Dobrić u odbrani bio loš. Standardno loš. I Kalinić je apsolutno ostavio zenit svoje karijere iza sebe. Biće to i tamo neki bljesak, ali oslanjati se na njega 30 minuta je suludo. 3
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nisam gledao, ko je komentarisao? Citam komentare na lajv temi Debilcina ona, Karovic valjda. Zamisli covek slavi "decentralizaciju" kosarke. Ne zna on ni sta to znaci. 7 1
Howie Roseman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Vecerasnji poraz vise i ne pamtim, trazim potvrdi sa Jurceven zaista ne igra u sredu. Ako je tako, treba nam jedna namazana partija pod kosem, da D-Mo u tebe gledam. https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1889111/omer-yurtseven-out-three-weeks-panathinaikos-euroleague/ Sad na centru imaju samo Mitogloua i legendu Partizana Kouzelogloua. 1
Daiki Ito Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . 1
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uh što bi bilo lepo da dobijemo Atamana i $luka$a pa da ih Kumara vrati autobusom kući. Spoiler 1 5
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jbg, ne mogu Ognjena da pljujem ni vredjam. Meni je Ogi asocijacija na neku Zvezdu koja je bila bliza nama obicnim smrtnicima od ove Zvezde na sns steroidima. Medjutim to nije razlog da se ne kaze da Ogi, kada se svi ranjenici vrate, verovatno ima mesta u ABA ligi i to je to. A vidimo kako i to izgleda. jbg 4
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Daiki Ito said: Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . Pamte i rado ga se secaju.Kao sto se ja secam TOP 8, 2016. 2 1
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Daiki Ito said: Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . A u Evropi da pitas svi znaju ko je dobio Kup Radivoja Koraca 2016? 2 2
Bejn Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 5 minutes ago, JPM said: Debilcina ona, Karovic valjda. Zamisli covek slavi "decentralizaciju" kosarke. Ne zna on ni sta to znaci. Jeste. To je onaj što redovno rukobludi kada Zvezda izgubi u ABA ligi. Pravda za Edina i Koleta. Edited 10 hours ago by Bejn 1
MV91 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Polako sa bilo kakvim ozbiljnim zakljuccima za Batlera. Da se setimo Nana kad je dosao kako je izgledao (prvih 4-5 tekmi index ili u minusu ili jednocifren) pa je onda natrpao komsije hehe. Svakako ne vucem paralele, samo kazem da ce i njemu i nama biti potrebno vreme ali mi imamo srecu da imamo dzebane u napadu i bez njega pa kad i on doprinese - super. Vecerasnji poraz vise i ne pamtim, trazim potvrdi sa Jurceven zaista ne igra u sredu. Ako je tako, treba nam jedna namazana partija pod kosem, da D-Mo u tebe gledam. Три недеље паузе за Јуртевена, пише на СДНА. 1
feanorlfc Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 9 minutes ago, Howie Roseman said: https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1889111/omer-yurtseven-out-three-weeks-panathinaikos-euroleague/ Sad na centru imaju samo Mitogloua i legendu Partizana Kouzelogloua. Ali su zato spolja jaki kao crna zemlja, gde smo mi najtanji. ( i brojcano i kvalitativno dok se Batler ne uklopi). Bice interesantno svakako. Edited 10 hours ago by feanorlfc 1
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 7 minutes ago, Daiki Ito said: Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . Da ne ulazim u diskusiju šta je kome draže ali ja se dobro sjećam plesa Dilejnija, Rendolfa i ekipe u EL ko da je juče bilo a iskreno pojma nemam ko je bio šampion VTB te sezone. Edited 10 hours ago by Sector 13
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Igrali smo cak i solidno i bas odrzavali prednost kao protiv Makabija licilo na taj mec, ali umor, ili koncetracija uz njihov ludacki sut i jezivo sudjenje gde su sudije bukvalno bila 6.igrac njihov uz nase promasene zicere Motiejunasa, Kalinica i one izgubljene jako glupe Batlera i par srljanja Jaga su donele prevagu, bas nam ne leze 4.poraz u nizu i oni su sada lagano prvi, tako da opet cemo tesko doci do titule aba lige, jer mnogoo tezim putem mi deluje da idemo, posebno jer imamo mnogo jacu grupu od Partizanove i tek nas ceka paklen raspored Buducnost i Cedevita u Ljubljani gde godinama gubimo zaista. Batlera nije trebalo da ubaci u finisu, jer ispada da je on tragicar, a lik juce iz aviona dosao ni ne zna imena svih igrača, a Boga mi preterano mi je da bez 8 najboljih igraca putujemo u Suboticu, mislim makar jedan ove dvojice Moneke- Kodi je mogao da ide čisto jednog da smo imali večeras, verujem da bismo u finis meca usli sa dvocifrenom razlikom i rutinirali ih, ovako nam postaju rak rana kao sto sam i mislio, baš nam ne leže, evo sada smo nikada blie bili da ih pobedimo konačno, medjutim poraz koji ne boli mnogoo, ali ako nam se ovaj Grejem, Nwora ne vrate uskoro, biće nam gusto i da budemo na 4.mestu u nasoj grupi i prodjemo uopšte i u top 8 Aba lige, s obzirom na raspored. U sredu ipak verujem da mozemo konačno makar se Panatinaikosu osvetiti posle toliko godina i posebnoo nesrećna i glupa nezasluzena 2 poraza prosle sezone u Evroligi. Prognoziram dobar meč Zvezde i miriše mi da bismo baš mogli da natrpamo Panatinaikos!
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, feanorlfc said: Al.i su zato spolja jaki kao crna zemlja, gde smo mi najtanji. ( i brojcano i kvalitativno dok se Batler ne uklopi). Bice interesantno svakako. Jeste ali zajebano je uopste bez centra igrati.Videti prosle sezone kad je Oly nama gostovao kada su imali cini mi se samo Nikolu. 1
Recommended Posts