Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Čestitke Nwori za MVP nagradu najkorisniji igrač oktobra ❤️ 

Šteta zbog povrede, jer bi uveren sam bio i najbolji strelac za mesec oktobar, jer bi pokidao protiv Asvela i Makabija nema sumnje, čak bi verujem bio i MVP makar jednog od ova 2 kola, jer je bio u nestvarnoj formi.

Što se ovog duplog kola tiče, ovo je prvi put da je Crvena Zvezda u istoriji dobila 2 dupla kola u sezoni i to u nizu, a tek je početak sezone.

Bravo za Monekea za MVP nagradu za 7.kolo,  šteta za Mekintajera mogli bismo i tu imati prvi put u našoj istoriji u duplom kolu oba MVP-a kola Evrolige, ali Šengelija je večeras bio neverovatan, a Mekintajera je MVP nagrade koštalo drugo poluvreme i nekoliko promašaja trojki prvenstveno, u prvom poluvremenu je imao 7 asistencija i 17 poena uz maltene nijedan promašaj, tako da sa dabl dabl učinkom je Mekintajer zaista zaslužio za ovakvu igru MVP nagradu, alii biće prilike još dosta.

Takodje ovo je najbolji skor posle 8 kola u istoriji Crvene Zvezde, do sada je 4-4 skor bio najbolji posle 8 kola(prošle sezone).

P.S sada vidim da je Kodi podelio za oktobar nagradu prvog asistenta sa Džejmsom i Franciskom sa 6.8 asistencija, a Moneke je na 3.mestu po broju skokova sa 7.3. Dok je Nwora treći strelac Evrolige i na 3.mestu po broju ukradenih lopta sa 1.5.

Zvezda je najbolja odbrana EL(sinoć smo jedino primili previse poena i protiv Bajerna Armanija, i protiv Asvela smo se opustili mogli smo lagano ispod 60 poena primiti i nabaciti kao Zalgiris protiv Asvela odlicnu kos razliku, koju smo zbog Plavsica ispustili na kraju)

Edited by Zvezdaš96
Posted (edited)
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

giphy.gif

Glede Panate, "matematicar" u meni, odje vidi klasican aritmeticki niz:

Zvezda: wwwwwww.

Panata: wwlwll. (zamena clanova 😁)

Dakle, dobijamooooo u sredu 🫠

Edited by BojanaCZV
  • Like 4
  • Love 8
  • Thanks 1
Posted
30 minutes ago, BojanaCZV said:

Glede Panate, "matematicar" u meni, odje vidi klasican aritmeticki niz:

Zvezda: wwwwwww.

Panata: wwlwll. (zamena clanova 😁)

Dakle, dobijamooooo u sredu 🫠

I ja tako mislim jer zadnji put kad je Zvezda pobedila Panatu bio sam u Areni sa jednim kolegom sto smo zajedno polomili nogu u Tivtu.

• Ha-ha 5
Posted
7 hours ago, Zvezdaš96 said:

Bravo za Monekea za MVP nagradu za 7.kolo,  šteta za Mekintajera mogli bismo i tu imati prvi put u našoj istoriji u duplom kolu oba MVP-a kola Evrolige, ali Šengelija je večeras bio neverovatan, a Mekintajera je MVP nagrade

Ako mene pitaš, Šengelijina partija mi baš nije nikakav problem, naprotiv… 😜

• Like 2
Posted

Sledi nam 5 utakmica u 11 dana sa sve putovanjem u Emirate. Bas gust raspored jbg.

Trebace svaki igrac koga imamo. Nadam se da Sale sutra zausta odmara nosioce, ako je moguce ikako da uopste ne igraju ni CMM ni Cima ni Kalina.

Imamo municije valjda dovoljno u ostalima, sutra Batler i Ogi trpaju ovu nejac sto nas je ponizila pre par meseci.

• Like 3
Posted
9 hours ago, Zvezdaš96 said:

Čoveče ova Baskonija od kako je izgubila od Zvezde melje i ne staje, ljudi bili na nula pobeda, sada razvalili ljudi glatko Dubai i Efes i odigrali sjajno duplo kolo.

Takodje i Žalgiris sve bolji i bolji i samo meljuu od kako ih je Zvezda razbila.

Jedino Asvel tone li tone, njima ni Bog ne može pomoći.

Videćemo Makabi hoće li posle poraza od Zvezde vezati neke pobede..

Interesantna statistička analiza, rekao bih i da Mega posle poraza protiv nas melje i ne staje. 

Posted
8 hours ago, VISOKOLETAC said:

giphy.gif

2 hours ago, Kladovljanin said:

Dobro jutro na CIGANI 

FB_IMG_1761975158436.jpg

do 16og mesta jebote. koj vam je q???

Posted
8 hours ago, Crni said:

I ja tako mislim jer zadnji put kad je Zvezda pobedila Panatu bio sam u Areni sa jednim kolegom sto smo zajedno polomili nogu u Tivtu.

Ciju nogu?

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Kako nam se na startu sezonu namestilo da u nizu igramo protiv dužnika iz prethodne/prethodnih sezona i to u Beogradu i to baš od dolaska Saše Obradovića i vratili im svima i to u nizu:

Žalgiris- POBEDA 

Real- POBEDA

Mega- POBEDA

Makabi- POBEDA

Spartak- ?

Panata- ?

Buducnost- ?

Dubai- ? 9nije u BG, ali smo i od njih bolno izgubili na startu prosle sezone tamo)

Edited by Zvezdaš96
Posted
9 hours ago, Crni said:

Kako se "zajedno" lomi noga? Ispričaj doživljaj, živ bio.

• Ha-ha 15
Posted
1 hour ago, NMX said:

Sledi nam 5 utakmica u 11 dana sa sve putovanjem u Emirate. Bas gust raspored jbg.

Trebace svaki igrac koga imamo. Nadam se da Sale sutra zausta odmara nosioce, ako je moguce ikako da uopste ne igraju ni CMM ni Cima ni Kalina.

Imamo municije valjda dovoljno u ostalima, sutra Batler i Ogi trpaju ovu nejac sto nas je ponizila pre par meseci.

Nije nam baš trebalo gostovanje Emiratima u duplom kolu pa još prvi meč ali šta je tu je, ako ništa dobili smo već dva dupla kola pa za dalje ni 1/1 neće biti neki problem.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Sector said:

Nije nam baš trebalo gostovanje Emiratima u duplom kolu pa još prvi meč ali šta je tu je, ako ništa dobili smo već dva dupla kola pa za dalje ni 1/1 neće biti neki problem.

Ako pobedimo Panatinaikos, neću zameriti momcima ni da imamo 0-2 u duplom kolu, jer Dubai je kod kuce dobar, a Monako ce igrati u Beogradu 2 dana ranije u gostima protiv Partizana pa ce biti u prednosti, jos ako nama Motijunas ne igra, definitivno je Monako i po odmoru, aklimatizaciji bas u prednosti.

Tako da, dobiti Panatinaikos, i doci do 7-2 je imperativ, pa u duplom kolu ni 0-2 neće meni biti problem..

Posted
6 minutes ago, drakon1 said:

Kako se "zajedno" lomi noga? Ispričaj doživljaj, živ bio.

jedan ga drzi a drugi mu lomi nogu 😶

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 2
Posted
18 minutes ago, Sector said:

Sto ti noge klecaju na Dubai? Dubai i Partizan su ekipe sa najlosijom formom trenutno u El - tri vezana poraza. Utakmicu po utakmicu treba gledati. 

Posted
19 minutes ago, suptil said:

Sto ti noge klecaju na Dubai? Dubai i Partizan su ekipe sa najlosijom formom trenutno u El - tri vezana poraza. Utakmicu po utakmicu treba gledati. 

Desiće se i taj poraz.. Ali neće još 🙂