Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: 500 утакмица за капитена нека буде још толико ❤️ 8 25
Dobar Los Milos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja pricam sa Semijem tokom prenosa i nije me stid. 11
Manoly Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQXS5FRiCXe/?igsh=MThuYjFpYmQzYjlvbA== 1
VISOKOLETAC Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Decko 5 od 6 i to promasena jedna, jer mu je bilo glupo 🙂 Jos jedna crtica iz hale, Deda, Boze mi oprosti od kada je polomio kicmu , moze da sacuva bilo kog beka. Edited 10 hours ago by VISOKOLETAC 19 4 6
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, Crni said: Iz nekog razloga, posebnu ljubav gajim za tog momka. u svakom pokretu i grimasi vidi se da frajer hoće sad i hoće sve. kada ćelavi napakuje turbo na tu mašinu...💪zaustavljaće ga padobranom. Devonte' Graham has been unavailable so far this season due to a bone bruise, but he has received clearance to join first-team training. He will be available to Coach Obradovic as soon as he recovers from a cold and high fever. nadam se da je bar male boginje već preležao... ,,Čekajući Grahama...'' Edited 10 hours ago by Wingwalker 2 1
djenkoslav Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Deda, Boze mi oprosti od kada je polomio kicmu , moze da sacuva bilo kog beka. Legenda nije polomio kičmu, samo dodao još jedan zglob. 1
BojanaCZV Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Todo said: Bravo Zvezdoo!❤️🤍 Ogi 500 meč❤️ Za 7 dana na ovaj tim Nwora,Grejem,Batler🍀💪 Inače, utisak meča, brka iz Asvela,nestvaran lik u svakom smislu😅 Ima jedan navijac Partizana, isti on. Mislim da je nekim transparentom oko protesta postao viralan. I vidim ga u parkicu sa decom fazon dva dana posle toga. Znaci, oci moje verovale nisu kakav je to friz i kakvi su to brkovi. 3
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakav se spektakl crta sledece nedelje. Pao je pao vec vidim nasliv 😄 1
Dobar Los Milos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nadam se da cemo dobiti priliku da vidimo kako defanzivno izgleda petorka: Kodi, Dzordan, Semi, Cima i Boki. 11 3
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Nadam se da cemo dobiti priliku da vidimo kako defanzivno izgleda petorka: Kodi, Dzordan, Semi, Cima i Boki. tu i kiša odustaje od padanja... 6
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Koliko godina i kad pobedimo i kad izgubimo, najjaci utisak bude sudjenje, i mucan osecaj u stomaku. Koliko raspravki sa sudijama od strane Mitrovica, Petruseva, Teodosica, Kalinica... Klupa Zvezde ne dozvoljava da joj igraci negoduju za svaku sitnicu, fokus je na igru. Evo i Kalina je ponovo faktor kakav treba da bude. 24
dunaj95 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakava serija nakon više nego anemičnog starta... Ogromna pobjeda danas bez prve napadačke opcije, koju su mora se priznati fino odmjenili Dobrić i Miljenović... Bravo momci!!! Protiv Fenera, Žalgirisa i Reala smo sezonu stavili pod kontrolu i sada je sve lakše...Baskonija i Asvel su se "samo" nadovezali... Imamo finu zalihu i momentum pred realno ozbiljnije izazove...Prvo Makabi pa Panata pa ostali... Taman će nam se ako Bog da vratiti Nwora i Grejem, zaigrati Batler... 2
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, Crni said: Koliko godina i kad pobedimo i kad izgubimo, najjaci utisak bude sudjenje, i mucan osecaj u stomaku. Koliko raspravki sa sudijama od strane Mitrovica, Petruseva, Teodosica, Kalinica... Klupa Zvezde ne dozvoljava da joj igraci negoduju za svaku sitnicu, fokus je na igru. Evo i Kalina je ponovo faktor kakav treba da bude. Toliko pozitivne energije, svi srećni, nema Tea da sudijama jbe mater, niko nikog ne vredja 😁 5 2 14
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu. U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne... 2
kolanidja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu. U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne... Hvala na informaciji. Sa velikim nestrpljenjem iscekujem tvoju prognozu. Do sad si sve pogodio, stvarno za pohvalu. Mali je broj pravih kosarkaskih znalaca u koje spadas i ti u moru laika na ovom forumu. Kad budes skupio potrebne informacije, napisi tu prognozu. Inace pisi cesce. IDEMOO ZVEZDASIII! BRAVO SASA, BRAVO ZVEZDO! 1 27 1 1
ZvezdaBL Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Drčela trlja ruke i počinje štancati duple karte za Pao, Marakana će biti mala sledece srijede… Lijepo je biti navijac Crvene Zvezde ❤️ 4
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zvuci smesno, ali sve je ispalo kako sam i napisao. Rutinska pobeda, standardno dobra partija nosilaca večeras, kao i da moraju ova četvorica dati doprinos iz drugog plana posebno Odželej, Dobric, Miljenovic čak dosta i u napadu da bismo pobedili. Sve se tako i dogodilo. Čak ni ja nisam bio ovoliki optimista da ćemo ih baš pregaziti 25 razlike u trećoj četvrtini, to ni najveći optimisti nisu mogli pogoditi, a vidim da je i komentator bio u čudu u fazonu: ,,Auu zvezda pregazila ove kao plitak potok, ne znaju gde biju i gde se nalaze igrači Asvela.. A Čima pleše li plešee, melje ne staje! Još jednom bravo za Sašu i ekipu, fantastična utakmica i nadam se MVP nagradi za Čimu, zaslužio je! 1
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu. U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne... Ne žuri nigde, uzmi sve u obzir i odvagaj valjano... ...ali javi tačno vreme kada iznosiš prognozu da se ne poklopi sa mojim tuširanjem papagaja. Edited 8 hours ago by Wingwalker 1 25
Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 30 minutes ago, No name said: Toliko pozitivne energije, svi srećni, nema Tea da sudijama jbe mater, niko nikog ne vredja 😁 Say no more 1 20
Recommended Posts