Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, liv7 said:

Pre nego je otisao u Ameriku lecili su ga ovde ko zna kakvi strucnjaci, ko zna kakvim metodama.

Aha, znaci dodatno su ga povredili nasi lekari? Ja stvarno mogu da razumem nezadovoljstvo sto su nam igraci povredjeni, ali ne mogu da shvatim da svi misle da se ti igraci kopcaju na ledja pa da svaka budala moze da ih prevari i da im se dodatno produzava period oporavka zbog nestrucnih lekara u EL klubu...

Ovde dodje neko i napise da je Bolomboj hteo da tuzi klub zbog nacina na koji su ga lecili, da hoce da zavrsi karijeru i onda naravno ajmo svi udrimo po lekarskom timu i pisimo kako oni nista pod milim bogom ne znaju. A onda u realnosti vidis da Bolomboj prati svaku utakmicu, da kaci na drustvene mreze sve oko naseg kluba i logicnim putem covek zakljuci da je sve od ovoga iznad sto se tvrdi neistina i da jedva ceka da se vrati.

Moze da se kritikuje klub zbog netransparentnosti, ali ne vidim sta je nas medicinski tim kriv recimo sada ako je Nwora povredjen i ne daju mu da igra dok se to skroz ne zaleci, pa bolje tako nego da igra na silu pa da ga zadesi sudbina Halibartona od pre par meseci

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Krle said:

Aha, znaci dodatno su ga povredili nasi lekari? Ja stvarno mogu da razumem nezadovoljstvo sto su nam igraci povredjeni, ali ne mogu da shvatim da svi misle da se ti igraci kopcaju na ledja pa da svaka budala moze da ih prevari i da im se dodatno produzava period oporavka zbog nestrucnih lekara u EL klubu...

Ovde dodje neko i napise da je Bolomboj hteo da tuzi klub zbog nacina na koji su ga lecili, da hoce da zavrsi karijeru i onda naravno ajmo svi udrimo po lekarskom timu i pisimo kako oni nista pod milim bogom ne znaju. A onda u realnosti vidis da Bolomboj prati svaku utakmicu, da kaci na drustvene mreze sve oko naseg kluba i logicnim putem covek zakljuci da je sve od ovoga iznad sto se tvrdi neistina i da jedva ceka da se vrati.

Ne znam šta nije jasno kad se Bolomboj povredio 13. marta, protiv Armanija, a naši nisu mogli da mu daju pravu dijagnozu ni 45 dana kasnije, pa je 25. aprila otišao u USA i tamo su mu otkrili koja povreda je u pitanju i operisan je  početkom maja. 

• Like 11
Posted
11 hours ago, Čvarkov said:

Da dodam na listu i day by day.

Mali ispravak. Kaže se day-to-day injury ili akronim DTD. Ali I'm getting better day by day.

• Like 2
Posted

Imali smo i ranije slične situacije pa smo uspjevali da registrujemo igrača na vrijeme ako je sve čisto. Pitanje samo koliko Butler može da nam pomogne odmah ali bez njega spoljnu liniju čine CMM, Yago, Miljen i Dobrić, gdje CMM izgleda kao Dončić lično.

Da nekako izvučemo pobjedu protiv Asvela koji je jači od Baskonije, pa protiv Maccabija šta bude, trebaće i malo sreće.

• Like 9
Posted
6 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ne znam šta nije jasno kad se Bolomboj povredio 13. marta, protiv Armanija, a naši nisu mogli da mu daju pravu dijagnozu ni 45 dana kasnije, pa je 25. aprila otišao u USA i tamo su mu otkrili koja povreda je u pitanju i operisan je  početkom maja. 

Dobro, i da je data odmah prava dijagnoza da li to znaci da bi se on lecio mesec dana ili bi se lecio isto koliko se i sada leci od dana kada je uspostavljena dijagnoza?

A da, ovde se koliko secam pricalo da je tek neki doktor specijalista za povrede kod igraca americkog fudbala uspeo da otkrije sta je problem.

Posted
13 minutes ago, Krle said:

Moze da se kritikuje klub zbog netransparentnosti, ali ne vidim sta je nas medicinski tim kriv recimo sada ako je Nwora povredjen i ne daju mu da igra dok se to skroz ne zaleci, pa bolje tako nego da igra na silu pa da ga zadesi sudbina Halibartona od pre par meseci

Spinujes.Nisam napisao da su ga povredili nasi lekari.Napisao sam da su ga ovde lecili "ko zna kakvi" i "ko zna kojim metodama" kao i Ti za one u Americi.Ako je Bolomboj ovde uspesno lecen,zasto je odlucio da se leci u Americi? Gde mu je postavljena prava dijagnoza ovde ili u Americi?Ko to "tera" Nworu da igra povredjen??Nisam procitao takav upis.

Posted
8 minutes ago, Krle said:

Dobro, i da je data odmah prava dijagnoza da li to znaci da bi se on lecio mesec dana ili bi se lecio isto koliko se i sada leci od dana kada je uspostavljena dijagnoza?

A da, ovde se koliko secam pricalo da je tek neki doktor specijalista za povrede kod igraca americkog fudbala uspeo da otkrije sta je problem.

Pričalo se i pisalo da je povreda otkrivena "slučajno". Mene zanima, kako je to tamo otkriveno slučajno, iz prve, a ovde nije moglo mesec i po dana. Naša struka nema sreće valjda.

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pričalo se i pisalo da je povreda otkrivena "slučajno". Mene zanima, kako je to tamo otkriveno slučajno, iz prve, a ovde nije moglo mesec i po dana. Naša struka nema sreće valjda.

Prvo, apsolutno nista ne znamo o tome na koji tacno nacin je otkriveno, mozda je i odavde poslat snimak na 10 klinika pa je neko uspeo da otkrije o cemu je rec, pa je covek otisao u Ameriku i operisao se. Drugo, ne mozemo porediti medicinsku negu u Americi i Srbiji, jer tamo verovatno postoje skeneri i masine kakve ovde mi necemo imati jos 30 godina.

Posted
30 minutes ago, Sector said:

Imali smo i ranije slične situacije pa smo uspjevali da registrujemo igrača na vrijeme ako je sve čisto. Pitanje samo koliko Butler može da nam pomogne odmah ali bez njega spoljnu liniju čine CMM, Yago, Miljen i Dobrić, gdje CMM izgleda kao Dončić lično.

Da nekako izvučemo pobjedu protiv Asvela koji je jači od Baskonije, pa protiv Maccabija šta bude, trebaće i malo sreće.

Kampaco? 🤣

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Dzabe masine ako je struka nestrucna.

Sve se slazem, ali znas i sam kolika je Amerika zemlja i kakvu tehnologiju poseduju, normalno je da ce njihova struka biti mnogo strucnija od nase

Posted

Posto je krenulo po portalima da se proziva kako je klub netransparentan, pa cak ne govori i kada ce Kenan da se vrati na teren, evo i ja koju rec o tome. Za Kenana, Rivera i Kartera se klub odmah oglasio i rekao sta se desava. Za Kartera je je sve receno kada su i doktori dali konacnu dijagnozu. Mozda su trebali da pisu na osnovu sumnji i pretpostavki? Kada ce se Karter vratiti na teren zavisi od njegovog oporavka i to niko ne moze znati. Za Kenana i Rivera se zna. Sto se tice Nvore receno je povreda lista je i odluka o igranju ce se procenjivati iz dana u dan. I na kraju saga Bolomboj. Naravno da su lekari u Americi bolji. Imaju  vece  mogucnosti, pristupa vecem fondu znanja i novijih tehnologija i na kraju iskustava, jer je tamo vise sportista nego sto mi imamo stanovnika. I povrh svega toga ni oni nisu odmah otkrili povredu, vec (kako je pisano) slucajno kada su snimali magnet, a on je stajao na prstima. Koliko je retka povreda govori i to je samo 5 sportista imalo. I na kraju svega toga, sta treba da se prica o povratku, kada je ocigledno da ni to niko ne zna. Mogu da pretpostave, ali to se ne objavljuje i bilo bi neozbiljno. To sto bi mi sve da znamo i da budemo mirni to je nas problem.

I da sto se tice fotografije sa Karterom objavljena je i na nasem instagramu. Covek koji je deo naseg kluba ga je obisao, neko iz naseg kluba je slikao tu fotografiju, Karter u nasoj opremi lezi u krevetu, garantovano je svakodnevno kod njega neko iz kluba i opet je problem. Nemam problema da se kritikuje klub kada je to opravdano, ali ovo mracenje iz navike mi je tu mac.

• Like 13
Posted

Iskreno, ne mogu se složiti sa tobom.

Uopšte nije bilo kao što si napisao, jer zvanično saopštenje kluba je bilo samo da je Karter na ispitivanju pa je rečeno da ćemo narednih dana imati analize, preglede i pratiti i koliko vidim posle toga nikakav zvaničan tekst našeg kluba o tome nije izašao na sajtu, ili fejbsuku, instagramu.

Što se tiče Kenana, ista je situacija, rekli su da ima citiram ,,POVREDU" ligamenata, a da ćemo biti dalje obavešteni, dakle ni dan danas nismo ni saznali da li je pokidao ligamente, koja je težina povrede, samo smo jednog dana ga videli u krevetu i to u Americi na sajtu kluba kako je operisan.

Što se Rivera tiče, tu je jedino ok bilo.

Što se Bolomboja tiče, jedino zvanično saopštenje na sajtu kluba je bilo kako je čini mi se sa stopalom imao problem i da će za 6 do 8 nedelja biti na parketu(taj tekst i saopštenje je iz marta 2025.godine)..

A za Nworu ili Plavšića i Dobrića, klub nikada nije ZVANIČNO ništa napisao o njima, ni kakva je tačno povreda, ni kada se vraćaju, već su portali i ljudi na forumu pisalo o tome, a takozvano novinari su izvukli nešto od Obradovića(pre toga Sferopulosa za Plavšića Dobrića)..

Ono što je meni takodje specifično, klub je i demantovao prvo povredu Nwore, a za ovu povredu lista koju ipak ima, nerado je Vujčin dobacio sinoć, ne rekavši nam kada je čovek uopšte povredio, jer mi apsolutno pojma nemamo ni za Dobrića ni Nworu ni Plavšića kada i kako su se povrdili, posebno, jer ni trening nije imao Nwora, a i hodao je skroz normalno i bio jako pozitivan nakon meča sa Baskonijom.

• Like 1
Posted

Sinonim smo za netransparentnost i javašluk kad su povrede igrača u pitanju i komunikaciji s navijačima o stanju tih igrača, trajanju oporavka, itd... Sramotno! Ovo veliki klubovi s velikom bazom navijača ne smiju da dozvole sebi. 

• Like 16
Posted (edited)

Mene to toliko iritira. Javljaju se na onu vest i demantuju povredu. A sada kaze Obradovic da je na terapijama i da nema konkretna informacija koliko ce da odsustvuje! Sta onda demantuju! Znaci povreda postoji. Kad Zvezda kaze 2 nedelje, ja znam da je bar 6-8 nedelja. Znaci bruka. Zato svi stalno i pitaju kad ce ovaj, kad ce onaj. Jer zvanicne informacije iz kluba nema! Ili je ne znamo. Kako ne znas kad ce?! Sem za Kartera, sve ostalo moras da znas! Za svaku povredu se zna predvidjeno vrijeme oporavka. U svakom profesionalnom klubu.

Edited by DelijaTb
  • Like 7
Posted
1 minute ago, Čočo said:

G4Htt-Fi-W0AAz-KY4.jpg

Ovako trebaju i naši. Naručiti u velikoj količini. Za svaki slučaj i za stručni štab. 😅

Narucimo ovo, igrac polomi:

Screenshot_20251026_113517_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.thumb.jpg.6b2d3f26c5deb99699e2e9589db206bc.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
3 hours ago, NMX said:

Gledam dolazak Batlera i docek na aerodromu. Jebes mi sve brat je poneo stvari kao da se seli negde na 3 godine. Jednim kolicima gura druga :lol_2:

https://www.instagram.com/reel/DQPFTUECPRM/?igsh=MWFpOTMybDU3YnhvcQ==

Meni je veca enigma kako je ovo sve spakovao za dan i po od potpisa do polaska. Moja zena kad se pakujemo za 10 dana letovanja, pocne da pere nedelju dana ranije, pegla decije majice 3 dana bez spavanja, dekretom prestane da kuva poslednjih 48h, a saplicem se na otvorene kofere od ponedeljka do petka vece. I sto je najjace, obicno se seti da bas 3 stvari fale u petak vece pred ponoc, pa umesto da spava ona 2 sata do čartera koji krece u 5 ujutru, suši fenom stvari do polaska.Sve u svemu, krace su trajale neke pripreme za ekspedicije u amazonsku prasumu. Jarede brate, daj neki tips kako da se ne razvedem  ako prezivim jos 2 puta takve pripreme za odmor🫣

Edited by Gudura
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5