Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naša nova realnost je da će ova ekipa pružiti još koji procenat preko 100% i ako ne budu igrali Nwora i Batler u utorak. Iskočiće neki Jago, Deda, Izundu, ne brinem. Imamo još 32 utakmice u EL. Verujem da je sada bitnije da se drži ova energija i želja nego ko će istrčati u utorak. Jebeš Asvel. Tek kad izgubimo od njih i Makabija mi smo na svome, s obzirom šta nas je sastavilo. Najjači utisak danas su mi oni zagrljaji na kraju utakmice, smeh, sprdnja, energija među igračima. Lupaju po leđima malog Radošića za upis, ostade bez vazduha klinac, iskreno se svi raduju kao za brata rođenog. Najkonstantniji i najbitniji nam trenutno CMM igra košarku života, za Monekea je samo pitanje dana kad će eksplodirati zvanično i zatrpati nekoga, jedino što posle onog pipanja vrha Pionira počinjem da se brinem i za njegov siguran doskok. 

• Like 11
  • Love 2
Posted

Ja ne znam onaj Vujcin od kako se obreo u klubu sve neke začkoljice, nemusti odgovori, nesto covek mumla sebi u bradu. On bi nesto da kaze, a vise bi da cuti, a u isto vreme i da demantuje i da potvrdi. Verovatno ovo radi u dogovoru sa klubom, jednostavno rečeno zamlacuje narod nemuštim informacijama koje dovode do zabune. 

Covek mi je antipatičan jos od b92 kad je vodio sportski deo vesti.

• Like 9
Posted
3 minutes ago, srlepajce said:

Sasa bas posebno ceni Kodija. Ne znam da li su se poznavali od ranije, deluje da jesu, ali ponovo ga je pomenuo na kzs da je on neko na koga treba mali Miljenovic da se ugleda i od koga da uci.

Malo mi je bilo nejasno ovo sa kzš. Nisam siguran da li je pohvalio Kodija i da Miljenović treba da se ugleda na njega ili je hteo time da motiviše Kodija na poluvremenu - da će zalaganjem i na ovakvom tipu utakmice Miljen videti od njega i da će se tako i on ponašati u karijeri i kasnije spominjati Kodija kao uzora.

Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

Malo mi je bilo nejasno ovo sa kzš. Nisam siguran da li je pohvalio Kodija i da Miljenović treba da se ugleda na njega ili je hteo time da motiviše Kodija na poluvremenu - da će zalaganjem i na ovakvom tipu utakmice Miljen videti od njega i da će se tako i on ponašati u karijeri i kasnije spominjati Kodija kao uzora.

Moguce 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Mislim da nije ruptura jer ne bi mogao da hoda.

Đoković je osvojio AO sa rupturom mišića stomaka.

• Like 1
Posted (edited)

Vujičin je Čovićev igrač tako da ono saopštenje od pre dva dana u stilu "Nije govno već se pas posr'o" ne čudi. Mene sad tako razbesni kad čitam tu neke koji kao mrtvi ladni pišu "Pa klub nije demantovao povredu, demantovao je da je ahilova tetiva". Ma jel tako? (sočna psovka) Tako i Vučić ima običaj da spinuje, isti princip. 

Edited by Sinnerman
  • Like 1
Posted

Što se mene tiče ne bih rizikovao sa Ifeanyi-jem sledeće nedelje. Međutim, imam poverenja u naš visoko profesionalni medicinski tim. Kako je Boki? Hoće li do maja?

Posted
2 minutes ago, Sinnerman said:

Inače koliko je bolest uzela maha u glavama pojedinaca možemo videti na primeru ovog primata iz reda polumajmuna. 

Batice, to je jos pristojno sta su pisali za @Gudura sinoc. 

Posted
12 minutes ago, Bejn said:

Što se mene tiče ne bih rizikovao sa Ifeanyi-jem sledeće nedelje. Međutim, imam poverenja u naš visoko profesionalni medicinski tim. Kako je Boki? Hoće li do maja?

Kakve veze imaju nasi doktori sa Bolombojem koji se leci u Americi kod ko zna kakvih strucnjaka i ko zna kakvim metodama?

• Ha-ha 1
Posted

Inače gledam sada ove sa B92, njjma je glavna sportska vest, veća i od naše pobede kako je Nwora povredjen i večeras, ali nema izvinjenja pošto nije ahilova tetiva, niti su bilo kakav demanti na sajtu objavili, već se u tekstu i hvala i kažu:

,,Kao što je naš b92 portal sinoć i najavio, Nwora je povredjen i očekivano nije igrao protiv Mege".

A uopšte ne kažu: ,,Kao što smo najavili da je povredio Ahilovu tetivu", već okreću stvari i hvale se kako su oni prvi saznali za povredu, ali sada ne pišu koju odmah..

Posted
14 minutes ago, Sinnerman said:

Inače koliko je bolest uzela maha u glavama pojedinaca možemo videti na primeru ovog primata iz reda polumajmuna. 

A ti isti ovamo pene da im kaze za pojacanje.Stoka da izvines.

Mada bi sve ovo bilo izbegnuto da klub izadje transparetno i kaze sta je.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Srce mi se slama.I ja imam cerku i ne mogu da zamislim ni jedan dan bez nje.

Isto brate. Kad spavam, sanjam cerku.

• Love 2
Posted
8 hours ago, Krle said:

Kakve veze imaju nasi doktori sa Bolombojem koji se leci u Americi kod ko zna kakvih strucnjaka i ko zna kakvim metodama?

Pre nego je otisao u Ameriku lecili su ga ovde ko zna kakvi strucnjaci, ko zna kakvim metodama.