tejlor Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 hours ago, tejlor said: Sve se crta da dobijemo. Sve se crta da dobijemo Real. 5
Aleksa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, drakon1 said: Ali, jedna boljka ostaje: Najvecu dreku pravimo kad nasi igraci izvode bacanja. Pogotovo u 1. poluvremenu kad su iza kosa delije, na bacanjima za nas oni vitlaju zastave u pozadini, svi dizu ruke, mašu i plješću. To kosarkaski pismena publika ne radi. Kad tvoj tim izvodi bacanja ti zavezes gubicu u tih 10 sekundi, proslavis kos i onda opet cutis 10 sekundi dok tvoj tim izvodi 2. bacanje. Posle se dernjaj. Ali ne. Tri-cetiri ogromne zastave iza kosa, buka, mlataranje rukama... Nekoliko smo bacanja tako promasili, Moneke sa air ball-om čak. Ali, ide to tako godinama. Сад би неко помислио да је жалгирис шутирао 0/10 бацања кад су нападали према кошу где су биле делије, а не скоро перфектно. Ова теорија ти пада у воду и то толико нема смисла да је пресмешно. Чуј сметају им барјаци и руке. Нек Сале пусти на тренингу пљескање руку и песме на звучник и доведе Багзија и Дозета да машу барјацима док наши вежбају бацања.(као што је Артета? својим фудбалерима пуштао атмосферу са енфилда и тако им склањао притисак) 3
Čočo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Luka i Kuzma su u emisiji večeras rekli da Markus Hauard dolazi kod nas?! 😳 5 1
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Luka i Kuzma su u emisiji večeras rekli da Markus Hauard dolazi kod nas?! 😳 Jedino ako zele da ga se otarase jer izgleda bas tuzno cele sezone
avakss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Luka i Kuzma su u emisiji večeras rekli da Markus Hauard dolazi kod nas?! 😳 Kroz zajebanciju je receno..
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Plejmejkeri nam jesu tužni, daleko najslabija karika u rosteru. Nema tu prostora za napredak, nagledali smo se obojice prošle sezone. Radije bih doveo pleja nego beka ali eto valjda će Graham uskoro zaigraiti. 7
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Real da danas dobije nakon 4 produžetka pa umorni na put za BG, ako je moguće uz neko presedanje u Dubaiu. 2 25 1
Dragan Mićić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 hours ago, djenkoslav said: Kodiju svirao aut, a nije čepao (bar ne po ono jednom snimku), to se baš retko vidja. Situacija u prvom poluvremenu, Gos izbija Kalini loptu iz ruke, sudija koji stoji skroz kontra od te situacije pokazuje loptu za Zalgiris i pokazuje da je lopta udarila kalinu niz butinu. Odlaze da gledaju snimak, gledaju pogresnu kameru iako se na drugoj kameri lepo vidi da nije ni blizu butine. Ostaje lopta za zalgiris. Priznajem da nisam cuo njihov razgovor ukoliko je bilo nekog . 3
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Prilicno sam siguran da su tu iz inata ostavili loptu Zalgirisu. Ili su slepi. 3
Popular Post Bogoljub Gagic Posted 8 hours ago Popular Post Posted 8 hours ago Развод, прозивања од стране Анђуса, натписи испред зграде и сада не виђа своју ћерку... све то у јако кратком периоду. Сада смо ми њему потребни као што је он нама био када је одлучио да се врати и одбије први налет Партизана. Држи се брате наш! 16 90
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Elem, sinoć Butkevičius rekord karijere (14 poena). Baš sam se pitao ko će da ispuni rubriku samo protiv nas. Ako na to dodamo da su ispunjeni i ostali preduslovi za poraz (Ulanovas ubacio kamen sa ramena, Lo se pretvorio u Stefa) pobjeda je još veća. 15
Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zasluzio je Kalina jedno dobro skandiranje pre pocetka meca sa Realom. Siguran sam da ce biti posebno motivisan posle 41
Filbi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Развод, прозивања од стране Анђуса, натписи испред зграде и сада не виђа своју ћерку... све то у јако кратком периоду. Сада смо ми њему потребни као што је он нама био када је одлучио да се врати и одбије први налет Партизана. Држи се брате наш! kad se pre razvede 1
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Eto nakon 0:2 slutilo je da ce skor biti 0:5 s obzirom na raspored, ali momenat se skroz okrenuo i sada na 2:2 mislim da nema navijaca Zvezde koji ne veruje da se moze dobiti i Real za 3:2. Zato je sport lep. Neverovatna energija Zvezdinog skracenog rostera, sada je samo pitanje koliko je ostalo svezine za drugi mec u duplom kolu. Zvezdina najveca snaga na ovom mecu su bili igraci na 3/4 s obzirom da su cuvali bukvalno sve od 1 do 5 sta god je trebalo, a zakljucno sa onom petorkom na kraju gde su u isto vreme na terenu bili, ako se ne varam, Nwora-Semi-Deda koji su odigrali fenomenalno u odbrani, a usput i napunili kos Zalgirisa. Utisak mi je da je Sasa odlicno vodio utakmicu u smislu izmena i izbora petorki, prilagodio se maksimalno situaciji i cestim izmenama odrzavao intenzitet odbrane. Odlicno je pogodio i sa Miljenovicem na pocetku drugog poluvremena iako decko nije dao nikakav doprinos u napadu, ali se uklopio u to energetsko ludilo citave ekipe i pet minuta koje je odigrao je bilo zlata vredno da neki drugi igraci malo predahnu i dodatno se sacuvaju faulova. Deluje da je Nwora konacno onaj igrac koji je falio Zvezdi godinama, kojem ide lopta u ruke i sve ostalo ce da odradi sam. Lepo je igrati timski i igrati akcije tako da igrac ostane na ziceru, ali mora da bude i ovakvih igraca u rosteru ako zelis da napravis neku razliku. Mislim i da je ovo jos jedan primer kako nekada silni izostanci, povrede i teska situacija u klubu ujedine ekipu, ali je jasno da u ovakvom ritmu utakmica sa skracenim rosterom ne moze dugo da se izdrzi. Zato je doselekcija obaveza, ali sad treba biti jako pametan i odabrati igrace koji nece previse poremetiti ovu hemiju u nastajanju, a opet biti pazljiv i da se ne dodje ponovo u situaciju gde ce roster biti prenatrpan kada se vrate povredjeni igraci. Svakako deluje da se Zvezda izvlaci iz krize i uz to ima sasvim dobar raspored sa malo putovanja van Bg sto bi morala da iskoristi da dopuni zalihu pobeda. 5
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 hours ago, Dragan Mićić said: Koliko auta su iz prve sudili njima, ono gazenje preko pola se ne sudi. Na dva minuta do kraja na 6 razlike, moglo je ovo da ode i na drugu stranu. Po nas se završio savršeno jer je Izundu brat prikucao loptu dva sprata ispod ali je ovo sramotno da se ne svira, jebote sudija DIREKTNO gleda u igrača i ne vidi nogu posred linije. I dalje ne mislim da se namerno navlači (iako Žalgiris godinama ima fino suđenje) prosto ovo je nekvalitetno suđenje i tu nema leka. 16
pavlaka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ukoliko se ispostavi kao istinito sto su rekli Luka i Kuzma, ja cu jbg prvi put morati da se napijem u zivotu. Svi znate koliko zelim tog kosarkasa u svom voljenom klubu ❤️ 1 8
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 40 minutes ago, Sector said: Plejmejkeri nam jesu tužni, daleko najslabija karika u rosteru. Nema tu prostora za napredak, nagledali smo se obojice prošle sezone. Radije bih doveo pleja nego beka ali eto valjda će Graham uskoro zaigraiti. Nije da se ne slažem ali nama nasušno treba bek ili će Nwora da izgine ko Manchester. Neki kombo možda. Brzo će The last cut , samo za @Sinnermana, posljednji rez. 1 1
quentin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako sam dobro ispratio, Nwora za sada ima najveći PIR index u ovom kolu (34). Vidjećemo da li će danas neko da ga nadmaši. 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Luka i Kuzma sinoć najavili Markusa Howard-a do kraja nedelje.
mrvica Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Sinnerman said: Luka i Kuzma sinoć najavili Markusa Howard-a do kraja nedelje. Neka, cekacemo Kenana da se oporavi ipak 😁 4 1
kojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Na dva minuta do kraja na 6 razlike, moglo je ovo da ode i na drugu stranu. Po nas se završio savršeno jer je Izundu brat prikucao loptu dva sprata ispod ali je ovo sramotno da se ne svira, jebote sudija DIREKTNO gleda u igrača i ne vidi nogu posred linije. I dalje ne mislim da se namerno navlači (iako Žalgiris godinama ima fino suđenje) prosto ovo je nekvalitetno suđenje i tu nema leka. Generalno se slazem sa ovim, ali mislim da bas konkretno ovaj sudija je doneo najvise diskutabilnih odluka sinoc. Par slucajeva gde je cak bio najdalji od lopte i svirao neke faulove/aute na suprotnoj strani terena gde uopste nije njegov ugao (jedna od situacija je bila borba za skok ispod kosa zalgirisa gde je dunuo loptu za njih pa je sudija koji je zaista mogao da vidi situaciju - preinacio odluku u loptu za nas). Ne znam, delovalo je kao da posle pocetnih gresaka nastavio da tera 'inat' sa nekim odlukama koje deluju da su namerno dosudjene u korist zalgirisa. Ali posle ovakve pobede jos je sladje, ostavljamo iza nas, samo je problem sto oni nemaju nikakve posledice maltene i farsa ce se nastavljati 2
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, bodo said: Nije da se ne slažem ali nama nasušno treba bek ili će Nwora da izgine ko Manchester. Neki kombo možda. Brzo će The last cut , samo za @Sinnermana, posljednji rez. Svakako da, treba nam upotrebljiv igrač spolja pogotovo ako Graham neće još. Jasno je da se sa ovakvom rotacijom ne može još dugo te da se rizikuju nove povrede. Valjalo bi koliko danas da neko potpiše i da igra protiv Baskonije samo je pitanje ima li dobre opcije na tržištu. Nisam komentarisao ni jedan rumor ali mi se Malachi najviše dopada. Ako sam dobro shvatio od povratnika se prvo očekuju Dobrić i Plavšić koji teško da mogu da nam pomognu, pogotovo Plavšić koji nadam se neće sekunde vidjeti u EL. 5
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vratio sam podcast sada,ovo je receni kroz salu @pavlaka razocaran😀 2 1 1
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Bacio pogled na sve naše poene. Ono u drugom poluvremenu kad Deda leđima školuje Gosa, kako je Masiulis popizdeo, uleteo u teren i jebe majku celoj ekipi jer nije došla pomoć Gosu. Prelepo nešto. edit...još ovaj ugao 😍 Edited 7 hours ago by NMX 1 4
Recommended Posts