JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, forumko topic said: Ako nekoga nazoveš giros majstor, to nije uvreda. Jel me zajebavaš? Aj minimum nekog poštovanja pokaži. Košarkaškog trenera evroligaša nazivati giros majstorom itekako jeste uvreda. 5
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Jel me zajebavaš? Aj minimum nekog poštovanja pokaži. Košarkaškog trenera evroligaša nazivati giros majstorom itekako jeste uvreda. Šta si se naložio, čoveče? Mislio sam da makar ti umeš da prepoznaš sarkazam, pametan si. Jebemu, je l treba da objašnjavam vic?
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, forumko topic said: Šta si se naložio, čoveče? Mislio sam da makar ti umeš da prepoznaš sarkazam, pametan si. Jebemu, je l treba da objašnjavam vic? Pa ne poznajem tvoj stil šale... izvini onda. Jebiga. 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Inače, nevezano za ovo moje skakanje na prvu loptu, zamolio bih ljude koji moderišu ovde da ne tolerišu uvrede na račun Saše Obradovića, a već je bilo raznih ćelafuto ili šta već to znači fazona. Argumentovana, konstruktivna kritika je ok. Uvrede NE. 10 2 1
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: U ovakvoj našoj situaciji sa povredama, oni su ne blagi nego popriličan favorit večeras. Carterova situacija nam je naišla u najgorem mogućem trenutku, pred seriju pobedivih utakmica kod kuće. Nema predaje naravno ali stvarno ne vidim ko će da nadoknadi njegove poene, mi imamo šansu večeras samo ukoliko i CMM i Yago odigraju strašne utakmice + Moneke, Nwora i Kalinić da budu na visokom nivou (ne, 2 poena protiv Fenera nisu visok nivo koliko god je energija bila dobra). Na sve to, moramo da vodimo veoma računa o faulovima bekova, posebno. Baš teška situacija.
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 hours ago, JPM said: Inače, nevezano za ovo moje skakanje na prvu loptu, zamolio bih ljude koji moderišu ovde da ne tolerišu uvrede na račun Saše Obradovića, a već je bilo raznih ćelafuto ili šta već to znači fazona. Podržavam i već sam zamolio za isto. Igračka legenda nam dolazi na mesto trenera ali ovaj put sa šlep sajlom i kablovima za paljenje a već je ovde "Ćelafuto" i to pre debija sa prepolovljenim rosterom. Budimo nekad i romi majkumu... Neki vickasti nadimak je ok ali ovaj je baš nivo kursadžija. Ako baš ne možete da se oduprete porivu, napišite 'ćelavi'. To je bar jedna transparentna i permanentna očiglednost... Edited 5 hours ago by Wingwalker 5 2
Šiljokapi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Wingwalker said: Podržavam i već sam zamolio za isto. Igračka legenda nam dolazi na mesto trenera ali ovaj put sa šlep sajlom i kablovima za paljenje a već je Ćelafuto i pre svog debija u prepolovljenom rosteru. Budimo nekad i romi majkumu. Neki vickasti nadimak je ok ali ovaj je baš nivo kursadžija. Ako baš ne možete da se oduprete porivu, napišite 'ćelavi'. To je bar jedna transparentna i permanentna očiglednost... Sve ok, dok je rezultat pozitivan. Kad krene crna serija....😂
Christofer Moltisanti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Lele Pre nekoliko godina je baš protiv Žalgirisa bila akcija neka u fazonu "Trojka za Kosovo" ili slično. Svaka trojka koju mi damo 3.000 Eur za ugrožene porodice tako nešto. Šutirali smo 0/19 koliko se sećam. Jedno veoma mučno veče u Areni je bilo. Iskreno se nadam da će igrači Meridiana imati više sreće nego porodice sa Kosova. 6 9
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote Zvezdi propala humanitarna akcija Svaka pogođena trojka košarkaša Crvene zvezde na sinoćnjom meču prtiv Žalgirisa trebala je da doprinese jednoj humanitarnoj akciji koju su "crveno-bijeli" organizovali sa svojim sponzorima, ali niko nije ni slutio da neće pogoditi nijednu, a šutirali su ih čak 19! 1 2
Borky Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja bih zamolio moderaciju da ne tolerisu vise ovo secenje vena i oplakivanje za svakim bivsim ttenerom i igracem jer postoji odgovarajuci topik za to. Hvala. 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Pre nekoliko godina je baš protiv Žalgirisa bila akcija neka u fazonu "Trojka za Kosovo" ili slično. Svaka trojka koju mi damo 3.000 Eur za ugrožene porodice tako nešto. Šutirali smo 0/19 koliko se sećam. Jedno veoma mučno veče u Areni je bilo. Iskreno se nadam da će igrači Meridiana imati više sreće nego porodice sa Kosova. Skoro sam se baš setio te utakmice i pisao ovde, mislim da nam je to bila prva ili druga EL sezona. 11 minutes ago, Borky said: Ja bih zamolio moderaciju da ne tolerisu vise ovo secenje vena i oplakivanje za svakim bivsim ttenerom i igracem jer postoji odgovarajuci topik za to. Hvala. Ne vidim da iko plače i seče vene, ostavljena su 3-4 upisa na račun komentara koje ćemo vrv čitati i za Sašu za otp 365 dana. 1
Christofer Moltisanti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Skoro sam se baš setio te utakmice i pisao ovde, mislim da nam je to bila prva ili druga EL sezona. Evo sad sam guglao, bila utakmica u top16 fazi 2015. godine Vilijams-Bobi sezona. 0/19 šutirali. Markus promašio za pobedu. Ali evo da sumiramo glavne stvari koje su protiv nas večeras: Žalgiris nam tradicionalno ne leži; Loša sreća sa humanitarnim akcijama; Povređeno 2/3 tima; Žalgiris prvi na tabeli i nema poraz do sad; Najverniji navijači dolaze povređeni na utakmicu; Kad se sve sabere, očekujem pobedu! 6
dzakala Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Fromthecorner said: Znaci veceras protiv prvog na tabeli, oni uz Monako bez ijedne povrede, mi bez 3 startera i jos 3 igraca. Nismo ih dobili poslednjih 5 puta, imamo novog trenera koji je drzao 2 treninga, tu je i takozvano “ukrajinsko sudjenje”. Tu je i skor Ulanovasa i Loa protitv Zvezde Ako nista momci nemaju sta da izgube pa se nadam da ruka nece zadrhtati i da cemo prebaciti tih 30% za 3… Svi parametri su tu, da ih veceras dobijemo 7 razlike u Areni 2
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, NMX said: Lele Dobro, mi nemamo igrača sa brojem 95 u ekipi... 4
Djirona Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, JPM said: Dobro, mi nemamo igrača sa brojem 95 u ekipi... Niti igraca koji nosi naocare... 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 22 minutes ago, Урош19 said: Sašu za otp 365 dana. you sweet summer child. 1
spajk32 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Djirona said: Niti igraca koji nosi naocare... Mozda upravo tom igraču trener zabrani da šutira trojke kao u prošlom klubu 🤕 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 59 minutes ago, NMX said: Lele Stara kladioničarska fora, namerno su njega stavili jer računaju da će da kamenjari. Sad bi bila fora da ih Codi ujebe sa nekih 4/5 za 3 pts 😁 1
mindgame Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago je l može neko da kaže ko ima info, kada se vraća Devonte Grem ? Verujem da ćemo sa njim izgledati drugačije i mnogo bolje bez obzira koliko su neki skepticni oko njega
MarioKempes Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Evo sad sam guglao, bila utakmica u top16 fazi 2015. godine Vilijams-Bobi sezona. 0/19 šutirali. Markus promašio za pobedu. Eh, guglao... i danas imam traume sa te utakmice, bio iza koša na koji je Markus bacio tu poslednju... da je ona ušla bilo bi mi sasvim ok što smo promašili prethodnih 18... Ovako se svake godine pred utakmicu s njima nađe neko da podseti na tih nula od koliko god već🤨
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 34 minutes ago, MarioKempes said: Eh, guglao... i danas imam traume sa te utakmice, bio iza koša na koji je Markus bacio tu poslednju... da je ona ušla bilo bi mi sasvim ok što smo promašili prethodnih 18... Ovako se svake godine pred utakmicu s njima nađe neko da podseti na tih nula od koliko god već🤨 0-19,0-19,0-19,0-19,0-19,0-19,0-19,0-19,0-19,0-19,0-19! Edited 5 hours ago by Don Dusko 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Stara kladioničarska fora, namerno su njega stavili jer računaju da će da kamenjari. Sad bi bila fora da ih Codi ujebe sa nekih 4/5 za 3 pts 😁 Teško će to da nas izvadi ako im ne metne i desetak sa penala a za to će morati dobrano da zadje u šumu. Sale ako večeras od Dede, Odželeja i Miljenovića izvuče zbirno više od 15 poena mi ćemo tu utakmicu dobiti uz Nvorinih 38 poena. 1
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro se ložio Kalina protiv Fenera, za razliku od prošle sezone gde je delovao kao da je u penziji od finala abe 2022. 9
Recommended Posts