Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, NMX said:

I ostavio sve slike iz Unikahe.

Verovatno je momak zavrsio sezonu a i sa nama. Je l se zna na koliko je bio ugovor btw?

Iskreno se nadam da nista nismo zasrali

Na dve godine. Prvi normalan potpis. 

• Like 1
Posted (edited)

Koliko sam citao jako tesko moze da se ustanovi da li je plucna embolija. Mogu da pretpostave i verovatnoca je velika da jeste, pogotovu kod sportista. Sto se Karterovog zivota tice koliko sam procitao o emboliji, on je van opasnosti, posto su umrli oni koji na vreme nisu otkrili da je imaju.  Ako je blaza plucna embolija u pitanju, a tako pisu da je za Kartera onda je pauza 2 meseca (Serena je posle par meseci osvojila i Vimbledon). Nisam doktor, pa su ovo mozda lupetanja, ali ako ima ovde takvih da nam pomognu, bilo bi lepo.

U svakom slucaju sada mora vec 2 beka, a cini mi se da je o 2 beka bila prica i pre njegove povrede. James Palmer Junior se pominje da je vec zavrsen.

Edited by VISOKOLETAC
2 meseca umesto 32
  • Like 2
Posted

znaci na zalgiris i real skrpljeni moracemo ovako vrv....kodi i jago na keca..na dvojku nwora i miljenovic..na tri kalina i deda..na cetvorci moneke i odzelej..na pet litvanac i izundu..najveci problem naravno dvojka..

Posted

Nadam se da smo imali neke igrače blizu realizacije i prije ovog sa Karterom i da nećemo imati sad neke panične potpise samo da se popuni broj, jer tako dugoročno ništa nećemo napraviti.. 

Posted

Taj jedan bek je sigurno pred potpisom a za drugog ne treba žuriti već naći dobro rešenje. Čak i da potpišemo nekog u novembru nije kasno ako je dobar igrač jer i ovakvi možemo pobediti neke utakmice, a nekoliko vezanih pobeda vraća u aktivnu borbu za plej of.

• Like 2
Posted

Može li ko sta reci o povredi Dobrica? Sta je on povredio? Ili je i to deo misterije. 

Naprasno se uhvate za ledja, nogu, i nestanu doslovno nedeljama, ...

• Like 1
Posted

Kako može da se sumnja na plućnu tromboemboliju. Nema tu šta da se sumnja. To je stanje koje je jedno od urgentnijih u medicini, i jako brzo se dijagnostikuje. Ako nije sasvim jasno na osnovu d-dimera, gasnih analiza i ekg-a radi se ct pulmoangiografija koja daje 100% uvid u to da li jeste ili nije. Taj pregled traje 2min.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
Just now, keli165 said:

Kako može da se sumnja na plućnu tromboemboliju. Nema tu šta da se sumnja. To je stanje koje je jedno od urgentnijih u medicini, i jako brzo se dijagnostikuje. Ako nije sasvim jasno na osnovu d-dimera, gasnih analiza i ekg-a radi se ct pulmoangiografija koja daje 100% uvid u to da li jeste ili nije. Taj pregled traje 2min.

Pa ocigledno da jeste to u pitanju samo je pitanje u kakvom je stanju bolest i da li je uznapredovala

Posted
6 minutes ago, keli165 said:

Ja ovde citao, pa kako procitao tako i prodao 🙂

https://www.072info.com/prof-dr-mujanovic-zasto-je-plucna-embolija-sve-cesca-kod-sportista/

Posted

Imao kovid, dobio dozvolu da igra.. 

Nasi se nadaju povratku do januara. 

Narednih dana je na posmatranjima i nekoj meni terapiji pa ce znati tacno sve. 

• Like 1
  • Tuzno 5
Posted

Dozvola se daje posle kovida, bez problema NAKON pregleda (i analiza). Ja se zaista nadam da niko od onih nasih vračeva nije na trust me bro pustio igraca da igra bez da su sve analize uradjene

Posted
1 minute ago, Amigo21 said:

Uprava je htela da dovede jednog Turskog igraca, navijaci nisu dali. 

Zašto?

ZATO!