Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sve najbolje Sferu u nastavku karijere. Pamtim mu onih 7-8 pobeda nad najvećim trenerom univerzuma od poslednjeg velikog praska i one 2/3 sjajne EL sezone. No, u poslednjih 6 meseci nije išlo. Svaki dan gori od predhodnog. Šta je razlog, ne znam. Srećno brate Janise. 6
Dropkick Murphys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 26 minutes ago, Brajant Danston said: Jako lošu košarku smo igrali kada je Obradović bio trener, još lošija je bila selekcija i odabir igrača. Nisam nešto opčinjen trenerskim znanjem Obradovića, ali moram da napišem, jer ima već nekoliko sličnih postova oko selekcije te sezone. Prošlo je 5 godina, pa ljudi prosto zaborave kakav je haos napravio kovid u to vreme. Mnogi američki igrači prosto nisu hteli da dolaze u Evropu, a pouzdano znam da su mu dovođene 5. ili čak 6. opcije, nakon neostvarenih želja. Verovatno najgori mogući trenutak je bio za njegov dolazak tada. Opet, mislim da nema tu trenersku "žicu" koja nam je potrebna. 1 1
MV91 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago И Спорт Клуб пише о ономе о чему се прича у звездашким круговима, да је Саша Обрадовић први избор управе. Са друге стране навијачка група и одређени део људи који се питају су дигли обе руке за Радоњића.
tejlor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, MV91 said: Са друге стране навијачка група и одређени део људи који се питају су дигли обе руке за Радоњића. I od njih nesto pametno. 12
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Moja prva asocijacija na Sašu je onaj hodajuća španska krtola koju je on čekao skoro dva meseca da nam se smiluje i izvuče nas iz kanala. Gipsy's wake up screaming ultimative nightmares: 1. FC3 2. SHAHBAZ 3. KOLOM 4. TEMU BJELICA. Edited 7 hours ago by Wingwalker 1
MGinobili20 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Цео тај његов први мандат је некако био горког укуса. Сезона без навијача, ростер скроман осим Лојда, његов лош однос са играчима и ружан растанак уз ужасну игру и резултате... Он сигурно није исти човек и тренер као тада, издигао је и унапредио Монако у озбиљан клуб, по мом скромном мишљењу прилично добро је је хендловао дивљаштину попут Џејмса и Окоба. "Узети су ми снови неки. Није важно. Остаћу у овоме, ово је Звездино одело, са њим ћу у топ 8 да идем." Сада имаш прилику да испуниш сан Сале, и наш и свој, ако Бог да и на Ф4 да нас одведеш као Монако. 2
Gilmour Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koja Obradovićeva ekipa, ikada, je imala konkretnu timsku igru gde se znaju akcije? Previše se ovde poznaje košarka i previše je uporedjivanjima sa velikim trenerima koji su imali prepoznatljiv uticaj na igru da bi 2K košarka prošla uspešno na srednji ili duži rok. Samo ne Saša Obradović. Ne želim da gledam "sad ja, pa ćeš ti sledeći napad" i tako u krug. 3
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedno je sigurno tko god došao neće mu biti lako. Ali želim mu puno sreće. 2
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što se men tiče, za sve zasluge do sada, sve trofeje, gospodsko ponašanje, lepe uspomene… Dejo pa 10 praznih mesta. Ali, iskreno mislim da sa njegovom igrom koja se zasniva isključivo na odbrani ne možemo ništa da uradimo. Jago, Kenan i Nwora bi posle celih 3-4 minuta završili u svlačionici i na tribinama kada bi pripalili neki nerezonski šut u petoj sekundi napada. Jedno je sigurno, a to je da bi od Izundua napravio Patrik Juinga. 2
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jasno je bilo od pocetka da ce biti Obradovic. Uzasan izbor. Posle korone sad ce igracki kadar verovatno biti izgovor. Ne vidim sta on moze da unapredi u odnosu na Sfera. 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve najbolje Sferu u nastavku karijere. Simpatičan lik ali nije išlo, predugo je trajala ova agonija bez igre i rezultata. Što se tiče zamjene, nisam zadovoljan ni Sašom ni Radonjom tako da ne očekujem ništa od nastavka sezone. 10
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 17 minutes ago, Sector said: Sve najbolje Sferu u nastavku karijere. Simpatičan lik ali nije išlo, predugo je trajala ova agonija bez igre i rezultata. Što se tiče zamjene, nisam zadovoljan ni Sašom ni Radonjom tako da ne očekujem ništa od nastavka sezone. I meni je možda krivo da se nisu ozbiljnije razmotrile i neke druge opcije. Ili možda i jesu tko to zna. Ali i tko bi realno mogao zadovoljiti sve navijačke želje. "Per aspera ad astra" je sve šta mogu poželjeti novom treneru. Edited 1 hour ago by bodo
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, Cavani said: @NMX opet etiketira kao deo frustiranog naroda koji sipa otrov Kad etiketiras ljude da cuvanjem vatre cine temu toksicnom, ne znam kako ocekujes da se ne ukaze da se tema zapravo cini toksicnom besomucnim pljuvanjem po treneru, trazenjem smene, kukanjem i prosipanjem otrova svako malo. I onda ce tema biti citljivija. Evo vidim, nema cuvara vatre ali zato tema gori nesmanjenom zestinom sa identicnim postovima pljuvanja i kukanja. Bice da je do cuvara vatre. I bice do cuvara vatre to sto se vec avansno pljuje po Sasi Obradovicu. 1
DameTime Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Prilično mi je iznenađujuće da neko neironično smatra Radonju boljim trenerom od Saše, u 2025. godini.
Zadnji vezni Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Čitajući upise o eventualnom dolasku Saše Obradovića kao novom treneru KK CZ,može se steći utisak i zaključak da je čovek psiho,teški namćor,jako težak za saradnju.Onaj koji maltretira igrače,ima očajnu selekciju istih,čije ekipe ne igraju ništa posebno tj. prijemčivo navijačkom oku. Trener čije ekipe nisu imale nikakvu igru,bez napadačkih setova i akcija i na sve to je na VI sa poznavanjem engleskog jezika. Nisam advokat niti držim stranu S.Obradoviću nego me stvarno zanima jel on toliko loš čovek,ego manijak sa kojim ne može da se radi i unapređuje? I koji kao trener nema šta da ponudi sem lošeg znanja engleskog i izderavanja na pojedine igrače? Da se ogradim,ovo sve pitam u cilju da neko napravi neki trenerski profil Saše Obradovića i da nam kaže šta su njegovi kvaliteti kao trenera a šta je ono gde njegove ekipe nisu bile dobre i gde je škripalo. To da li je dobar ili loš čovek me zabole kita,ovde je pitanje kakav je trener i da li to njegovo trenerske znanje može pomoći KKCZ?
liv7 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Radonjic ce svakako doci.Ostaje da se vidi da li odmah,ili kao prosli put kad Sasa Obradovic dokusuri ekipu.Tesko je poverovati da neko ko voli Zvezdu moze da da prednost jednom od najneuspesnijih trenera u novijoj istoriji Zvezde,u odnosu na najuspesnijeg.. 2
NMX Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Oh, well. Krenulo pljuvanje po Sasi iako jos nije potpisao niti se zna da li ce. Ko je mogao da pretpostavi da ce se to desiti 4 1
Small Owl Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago (edited) @Zadnji vezniDruže, napišeš "nego me stvarno zanima jel on toliko loš čovek,ego manijak sa kojim ne može da se radi i unapređuje?" a 2 reda ispod toga "To da li je dobar ili loš čovek me zabole kita". Ne kontam šta očekuješ da ti napiše i onaj ko zna odgovore... Edited 51 minutes ago by Small Owl . 1
keli165 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 6 minutes ago, DameTime said: Prilično mi je iznenađujuće da neko neironično smatra Radonju boljim trenerom od Saše, u 2025. godini. Meni je iznenađujuće da ovaj komentar, doduše u par različitih formi, čitam već stoti put, ali još uvek nisam pročitao nijedan argument. I ne kažem da je Radonjić bolji trener ( jer se zaista ne razumem), samo bih voleo da znam zašto je Radonjić tolika kanta jer nisam stekao takav utisak. 2
Zadnji vezni Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) 8 minutes ago, Small Owl said: @Zadnji vezniDruže, napišeš "nego me stvarno zanima jel on toliko loš čovek,ego manijak sa kojim ne može da se radi i unapređuje?" a 2 reda ispod toga "To da li je dobar ili loš čovek me zabole kita". Ne kontam šta očekuješ da ti napiše i onaj ko zna odgovore... Ako si shvatio suštinu mog upisa onda je ova "packa" bila apsolutno nepotrebna.Pa da ti objasnim,možda budem jasniji. Zanima me da li on stvarno takav kao što sam naveo u tvom prvom boldu ili su to samo čaršijska naklapanja? A drugi Bold je moj zaključak ,da me boli K kakav je čovek ako će kao trener doneti klubu dobru igru,uspehe i ostvarenje ciljeva. Edited 43 minutes ago by Zadnji vezni
Dzo23 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Najgore od svega je repeticija istih grešaka sa nadom u drugačiji ishod. Sad ćemo opet izabrati Sašu prije Deja, pa će onda doći Dejo umesto njega da vadi kestenje iz vatre. Posle ide Dejo, pa dolazi neko, ali prvo mu daju da uradi selekciju. Onda tog nekog na početku mjenja neki novi Sferopulos. Završava sezonu, daju mu da odradi selekciju, i onda tjeraj Sferopulosa. Cirkuzantski klub. Umesto da uzmemo Jaku Lakovića ili tog Šilera, potpišemo dugoročnu saradnju, i nema mjenjanja trenera bar 3-4 godine.
Dzonii Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Godine prolaze, treneri se menjaju, ali ova dva klovna nikako... 1
bodo Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Dzonii said: Godine prolaze, treneri se menjaju, ali ova dva klovna nikako... For better or for worse. Edited 39 minutes ago by bodo
Урош19 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Kao što sam već i pisao zadovoljniji bih bio sa Radonjom jer je Radonja i voleo bih da ga vidim kod nas sad kad imamo konkurentniji budžet, ali daleko od toga da je Saša loš trener. Ako je mogao da izdrži sa Džejmsom 2-3 godine vala će moći i da ispegla odnos sa Dobrićem i Monekeom, pošto vidim da dosta forumaša brine oko toga. Sve u svemu, ko god od njih 2 došao srećno mu i nadam se da će pojedini forumaši uspeti da se strpe sa teranjem trenera duže od 4 EL utakmice. Edited 33 minutes ago by Урош19 1
Recommended Posts