Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Molina23 said:

Trinkijeri je mnogo bliži nadrkanoj ego svađalici poput Saše O nego što ljudi misle. Jedino što ga vadi ta simpatična a folerska žvakica za kamere pa odaje utisak latino šarmera velikog srca. Nije slučajno popio pedalu praktično svuda, uz dosta ružnih priča sa igračima. 

Meni još u glavi ono džibersko podjebavanje novinarke Rade, koje su ljudi još dočekali sa odobravanjem. A tip ispao baš teški ljakser i sitna duša, šta god mislili o kvalitetu njenog radnog opusa i tih smaračkih pitanja. 

Ako se već razmišlja o strancu, neka pljunu za Paskvala ili Lasa i imaju trenerčinu na duži period. Ovog puta stvarno. 

Izvinjavam se kolega, ali moram "reagovati" na ovo, Rada je novinarka koliko i Dragan Vucicevic. Svako u svojoj tematici.

Posted
5 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako se to utvrdjuje?

Ja sam upisao osam trenera za koje sam procenio da su najbolji dostupni i zavrteo točak. Malo je falilo da ispadne Bogdan Karaičić ali ipak stade na Ćavija. 

• Like 1
Posted

Ne zbog ova 3 poraza, al ova sezona je unaprijed rekao bih bacena, i ne to zbog trenera ekipe itd.. jednostavno vlada jako jako negativna energija u i oko kluba, navijaci nikad (sa razlogom) nisu bili ovako podijeljeni, dzaba nama sad i Fil Dzekson da dodje kao trener, spasa u ovoj godini nema.. Nekada sam jbt znao citav dan vozim u jednom smjeru,odgledam utakmicu, nekad prespavam nekad ne i vratim se opet voznja citav dan, sad i kad imam karte ne zelim ovoj tugi da prisustvujem.Navijaci su dozvolili stansu dozvolili, da se vode parama, ostala "prosjecna" publika negoduje svemu a ne moze nista da uradi povodom ovoga... Nema nam spasa. Poslije se pitamo zasto nije dosao jedan Marko Guduric,Micic,kakav god sa je nije ostao Petrusev.. Ovo je cirkus sta se desava,iskreno se nadam da nece doci Dejan Radonjic ili tako nesto jer samo moze naskoditi sebi i posrati se na sve sto je dobro uradio, na kraj ce on biti glavni krivac ovog rasula..i tako do nekih srecnijih vremena, praticu sve ovo bez neke euforije srece,al docice i ovom kraj, Zvezda je jedna,govna su prolazna ❤️

• Like 1
Posted (edited)
48 minutes ago, avakss said:

Coco brate jel janis nece nidje i zasto pop dolazi da osvesta prije smjene trenera,iskreno nije mi jasno?

Ide on. Mislio sam na to da neće skoro novi trener. Ako je preživeo ono sinoć znači da naši do sada nisu ni jednom nikome ni opipali puls. Ima tu sad dosta posla oko toga. 

Pa da osvešta da stane više ovo ludilo sa odsustvom igrača. Još nam je ostalo da neko dobije sifilis i obrnuli smo sve. Povrede, dijarea, LOC...

Edited by Čočo
Posted

Bice Obradovic trener, 95%.

Misko je jos pre Zadra krenuo da priprema teren preko tipsnlipsa, a i Markos rece da je kontaktiran, sto zvuci znatno ozbiljnije od "zanimljiv nam je" (Laso) ili "razmislja se o njemu" (Paskval). A i pre svega, ubedljivo je najgore moguce resenje, pa samim tim i gotovo siguran izbor Drchele & Co.

Preostalih 5% ostavljam za mogucnost da nekim cudom iznenadimo Fener, pa da Sfero dobije jos jednu sansu.

• Like 5
Posted

Dajte Lasa prevaru, pa da pobegne iz ugovora cim mu se ukaze bolja prilika, kao prosle godine iz Bayerna kad je otisao u Baskoniju da bi radio u svojoj zemlji, jos covek selektirao tim. Herbert poludeo sto mu je pustio Bongu.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Kao i obicno bice to neko iznudjeno resenje kad nas svi odbiju. Ne mislim da je Obradovic to, ali sama ta prica da Moneke i on nisu u najboljim odnosima unapred nije dobar potez. Nama treba zesca pozitiva, a ne nova tenzija.
I kao i obicno, to ce tesko biti ono sto vecina navijaca zeli.
A ne bi bilo lose nekad poslusati te iste najvijace, jer oni ipak svom klubu zele najbolje, a nemaju nista od toga.

Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Jbt licitirate sa trenerima a Janis zvanicno i dalje trener.

I verovatno ce voditi ekipu i protiv Fenera, kada vec danas nije smenjen.

On protiv Fenera sigurno vodi ekipu,imam osecaj da ce ostati oo svaku cenu

Posted
13 minutes ago, Stefi88 said:

Jbt licitirate sa trenerima a Janis zvanicno i dalje trener.

I verovatno ce voditi ekipu i protiv Fenera, kada vec danas nije smenjen.

Nego, je l' ti sad jasnije brate sto se kukalo i mracilo zbog igre na prijateljskim mecevima? :s_d:

Cini mi se da si se ti smejao tim komentarima i pisao da sacekamo zvanicne utakmice. Evo sacekali smo ih i gle cuda, nismo naprasno zaigrali sjajnu kosarku, nego izgledamo isto kao na pripremama, ako ne i gore. Kukalo se i mracilo jer se videlo da ne znamo gde udaramo i mogao se naslutiti ovakav start sezone. 

• Like 4
Posted

Radonja je oteran jer je rekao da igracima kasne plate i jer je krao reflektore sa Covica koji je umislio da je on najzasluzniji za silne titule.

Gospodin i na terenu i van njega, uvek bih ga rado video kod nas, pogotovo jer je zasluzio ovakav budzet na steroidima.

Neuporediv sa SO koji je recimo jednom Milenku Topicu slomio nos i koji je zvezdas samo kada je u pitanju jeftina patetika.

• Like 8
Posted
2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako to mislis? Da li je ikada Dejan Radonjic imao budzet u KKCZ kao sto imamo sada?

Ova ekipa je kao nacrtana za Radonjića i sigurno bi nas on doveo na ivicu plej ofa, ali najiskrenije mislim da je od neke 2016/17 na ovamo košarka otišla u nekom drugom smeru i da je prilagodljivost dugoročno važna.

Kad kažem prilagodljivost mislim na nove načine na koje ekipe napadaju što onda zahteva nove načine odbrane, mislim na odnose sa novim generacijama i njihovim shvatanjima autoriteta, obaveza i slično.

Košarka se dosta promenila i koliko god Radonjić ili Sfero posećuju seminare , obrazju se i slično oni se i dalje u koru drže onoga što su prvo naučili i što im je donelo prve uspehe.

Poređenja radi seti se kako su igrale Žocove ekipe pre 10 -15-20 -30 godina i koliko je to stilova. Radonjić nije sposoban da se totalno ili bar 50% promeni u smislu pristpa igri te zato nije dobro rešenje dugoročno kao što nije ni Obradović koji je možda bolje rešenje ako gledamo samo trenerski cv , ali i stil igre.

Laso mislim da ne bi imao ni motiv ni energiju za ovo ovde osim eventualno love.

Mi možemo da dovedemo dobrog trenera koji želi da se etablira u evro ligi , da stekne ime radeći sa jednom ekipom koja ima podosta talenta, solidan budžet, licencu i sl. Možemo biti atraktivna udavača jer po meni  ako je poenta da dovedemo mladog igrača u prajmu koji želi da se nametne, ali je već dokazan na nekom visokom nivou i želi korak napred poput recimo Kartera, onda treba da tražimo i takvog trenera.

Lično bih pre doveo Žakelja nego Radonjića. Pri čemu nemoj da me pogrešno shvatiš, ja Radonjića obožavam i beskrajno sam zahvalan na svemu što je uradio za naš klub.

• Like 1
Posted

Nisam nešto upoznat sa karijerom Lasa, osim Reala i ova dva fijaska, Bajern i Baskonija.Nadam se da rezultati sa Realom nisu jedini razlog što se ovdje priželjkuje? 

Posted
2 minutes ago, Taki said:

Nisam nešto upoznat sa karijerom Lasa, osim Reala i ova dva fijaska, Bajern i Baskonija.Nadam se da rezultati sa Realom nisu jedini razlog što se ovdje priželjkuje? 

Mislis osim poslednjih 15 godina, nisi upoznat sa njegovom karijerom

Posted

Dva puta je publika progovorila protiv bahatih Cacija u zemlji i u upravi, prvo ono Pumpaj u Areni, zatim i Uprava napolje juce u Pioniru, gde je Janis postedjen kritika vec je bes usmeren na nestrucnu upravu.

Oba puta se nasao Janis da kritikuje navijace, za mene je to crvena linija koju je presao, da kritikuje hardkor fanove koji dodju da pogledaju klub i protiv Zadra.

Nikakva jezicka barijera nije opravdanje.

• Like 7
Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Zlo i naopako. Nadam se da mu ne pada na pamet da bude trener.

Sto? Dok je on crtao akcije bili smo drugi na SP i OI. 😀