radoje Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eh, da trener Zadra ima Zvezdine igrače...gde bi mu kraj bio.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sumnjam da će Obradović ponovo dolaziti. I sa njim je bio raspad, igrali smo slično ovako, ne treba to ni njemu ni nama... Nisam pametan... 17
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bilo je kosarke i Zvezde i pre SNS-a i Vucicevih miliona a bice je i posle njih. Ja cu sacekati to posle, sacu malo da apstiniram. 4 4
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko shvatam, Sasa Obradovic je poprilicno konfliktan lik, hodajuca tenzija. Takodje, neozbiljno mi zvuci da direktor postane trener (Tomic). Ono, zvuci bas, u dugorocnom smislu, kao da smo cirkus.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Celu jebenu tekmu nismo u stanju da odbranimo dva napada strašne ekipe Zadra koja vredi kao plata i obeštećenje za ciglara Vučinu.
drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Majstore, koliko god da si osakacen moras pobediti Zadar kod kuce. 22
mindgame Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Што њих двојица а не Милан Томић? jer bi smo i njega do kraja decembra poslali nazad u Armani kao pomoćnika izlapelom Mesini…
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ja ne bih ni Deja ni Sašu. Valjda ima neki treći trener. ne bih ni ja ali znajući kkcz.... nema ko drugi. 3
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najbolje bi bilo da Janis uspe da preokrene stvar. Ali ne vidim kako moze. Pokusavam po reakcijama i njegovim i igraca kad im se obraca, da provalim o cemu se tu radi. Deluje kao da ekipa nema definisane uloge, gotovo svi igraju za sebe. Kao da nisu definisane uloge, kao da je svima obecao da ce biti lideri a mnogi od igraca i ne mogu da budu lideri. Dakle jedno opste ludilo i konfuzija. I kako onda moze on da preokrene ovo? Prosto, mora neki rez. Mora neki "clear cookies, cache, browsing history" i da se krene sa novim uspostavljanjem uloga a to moze samo novi trener. Bilo koji samo da nije neki kvazi trener nedorastao EL ekipi. Ja drugu ideju nemam... I drugo resenje ne vidim. 5 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma kakva crna ostavka, evo nabraja redom ko je sve povredjen 2 1
drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisi ti u dobrom momentumu ne od pocetka ove sezone, nego od sredine prosle! Evo, ocekuje zagrljaje, a ne udarce.
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Podrska Janisu!!!!!!!💪💪❤️❤️👏👏 Spoiler U potrazi za novim klubom. 7
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Issey said: Sumnjam da će Obradović ponovo dolaziti. I sa njim je bio raspad, igrali smo slično ovako, ne treba to ni njemu ni nama... Nisam pametan... Malo se o tome prica. Tada smo izgledali isto ovako kao sa Sferom. Alibi mu je pravljen da je korona kriva a ono je bilo negledljivo isto koliko i ovo veceras. 14
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako je ista bilo pozitivno veceras, to su prozivanje uprave i narocito (za mene) aplauz za igrace Zadra. 16 1
Admiral Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Au Janise… ceo mandat si gospodin covek, nemoj se sad blamirati pobogu
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Evo ga besramnik se vadi na povredjene igrače a izgubio kući od jadnog Zadra ,gde nije bio ni blizu pobede. Ljudi nas rutinirali. Nije te sramota da pričaš o povredama ?Nisi igrao protiv Denvera nego protiv Zadra ejjj? Sram te bilo!!! Baš sam odlepio. Prošli tekmu je rekao igrači se borili ali na pogrešan način.Bruka! Edited 2 hours ago by Zadnji vezni 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 28 minutes ago, Don Dusko said: Janis bye bye. Dule jel si to konacno presao na tamnu stranu? Do sad je bilo polako cigani. Elem, nisam gledao ni ispratio, po prvih par komentara deluje mi da smo pukli veceras. Edited 2 hours ago by Cavani
professor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. 1
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, drakon1 said: Prognoza: Ne ide Sfero nigde. Izgleda.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema taj obraza. Marioneta obična. Prvo Čoviću ljubio dupe a sad moleru sa građevine. Alibi trener. Prvo mu Dubai( pumpaj) bio kriv a sad povređeni igrači. Kad sam u startu to govorio o njemu da je obična podguzna muva ovde mi se smejali. 9
Recommended Posts