Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sumnjam da će Obradović ponovo dolaziti. I sa njim je bio raspad, igrali smo slično ovako, ne treba to ni njemu ni nama... Nisam pametan... 

• Like 17
Posted

Bilo je kosarke i Zvezde i pre SNS-a i Vucicevih miliona a bice je i posle njih.

Ja cu sacekati to posle, sacu malo da apstiniram.

• Like 4
  • Pumpaj! 4
Posted

Koliko shvatam, Sasa Obradovic je poprilicno konfliktan lik, hodajuca tenzija. Takodje, neozbiljno mi zvuci da direktor postane trener (Tomic). Ono, zvuci bas, u dugorocnom smislu, kao da smo cirkus.

Posted
2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Што њих двојица а не Милан Томић?

jer bi smo i njega do kraja decembra poslali nazad u Armani kao pomoćnika izlapelom Mesini…

Posted
7 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ja ne bih ni Deja ni Sašu. Valjda ima neki treći trener. 

ne bih ni ja ali znajući kkcz.... nema ko drugi.

• Like 3
Posted

Najbolje bi bilo da Janis uspe da preokrene stvar. Ali ne vidim kako moze. Pokusavam po reakcijama i njegovim i igraca kad im se obraca, da provalim o cemu se tu radi. Deluje kao da ekipa nema definisane uloge, gotovo svi igraju za sebe. Kao da nisu definisane uloge, kao da je svima obecao da ce biti lideri a mnogi od igraca i ne mogu da budu lideri. Dakle jedno opste ludilo i konfuzija. I kako onda moze on da preokrene ovo?

Prosto, mora neki rez. Mora neki "clear cookies, cache, browsing history" i da se krene sa novim uspostavljanjem uloga a to moze samo novi trener. Bilo koji samo da nije neki kvazi trener nedorastao EL ekipi. 

Ja drugu ideju nemam... I drugo resenje ne vidim. 

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Issey said:

Sumnjam da će Obradović ponovo dolaziti. I sa njim je bio raspad, igrali smo slično ovako, ne treba to ni njemu ni nama... Nisam pametan... 

Malo se o tome prica. Tada smo izgledali isto ovako kao sa Sferom. Alibi mu je pravljen da je korona kriva a ono je bilo negledljivo isto koliko i ovo veceras. 

• Like 14
Posted (edited)

Evo ga besramnik se vadi na povredjene igrače a izgubio kući od jadnog Zadra ,gde nije bio ni blizu pobede.

Ljudi nas rutinirali.

Nije te sramota da pričaš o povredama ?Nisi igrao protiv Denvera nego protiv Zadra ejjj?

Sram te bilo!!!

Baš sam odlepio.

Prošli tekmu je rekao igrači se borili ali na  pogrešan način.Bruka!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted (edited)
28 minutes ago, Don Dusko said:

Janis bye bye.

Dule jel si to konacno presao na tamnu stranu? Do sad je bilo polako cigani.

Elem, nisam gledao ni ispratio, po prvih par komentara deluje mi da smo pukli veceras.

Edited by Cavani
Posted

Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. 

• Ha-ha 1
Posted

Nema taj obraza. Marioneta obična. Prvo Čoviću ljubio dupe a sad moleru sa građevine. Alibi trener. Prvo mu Dubai( pumpaj) bio kriv a sad povređeni igrači. Kad sam u startu to govorio o njemu da je obična podguzna muva ovde mi se smejali. 

• Like 9