Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, fradler said: Ali koji su to mozgovi... Ne smene coveka posle onog groznog sramocenja protiv Spartaka (i Buducnosti pre toga), nego ga puste da odradi selekciju, prodje pripreme, pocne sezonu... I onda kad, gle cuda, sa potpuno novim rosterom i bez pola tima izgubi prva dva el kola (koja ne bismo dobili ni da nas je vodio trojac Zelimir Obradovic - Greg Popovic - Sveti Petar) onda rese da ga sutnu. Pritom sam jedan od zescih kriticara Sferopulosa ovde, ali ne postoji ludji momenat da ga najure od ovog. I ne postoji ludji izbor za zamenu od Sase Obradovica koga ne moze ocima da gleda niko ko provede duze od 5 minuta s njim u istoj prostoriji. Ponekad pomislim da nas neko namerno zajebava, prosto ne mogu da pojmim da bas toliko nesposobni i maloumni ljudi vode ovaj baksuzni klub. Upravo i ja kažem. Obrukao se protiv Spartaka, Budućnosti... I kažeš mu da će imati poverenje uprave da radi šta želi. Super. Doveo je koga je hteo, liferovao takođe (i hvala mu na tome, kao i Baraku u FK-u). I onda mu se povredi dobar broj igrača (za to bi mu recimo odbio od plate jer je doveo staklene igrače) i u novu sezonu ulaziš sa -6 igrača gde imaš dvojicu klinaca + Miljenovića. Ajde da je ovo došlo posle Spartaka, pa i da svi živi podrže nakon one blamaže. Ali sad, tek gotovo prvo kolo EL, mi dajemo čoveku šut kartu iz tima koji je LIČNO ON sastavio i uigravao. I to uvaljuješ Saši, koji je navodno "miljenik" Zvezdaša, gde ako i on kojim slučajem veže par poraza, osuće se drvlje i kamenje po čoveku. A onda, ima i on da leti do kraja EL. Ili isto ko sa Sverom. Daš mu potpunu slobodu, kola zaređaju se porazi jer imaš poptuno novu ekipu... i bum. Novi trener dolazi. Ali šta te čudi više. Naša uprava. Baš su uboli tajming kad će da ga smene. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 51 minutes ago, No name said: Jel treba da budemo na 0-7 da bi menjali. Sa čim si tačno zadovoljan? Jedan mec primili 92 poena drugi 97... Pa i sa Saletom ces isto imati 0-7. Pa ces ovako izdvajati da li treba da primi 90-80-90.... Pa ces pricati kako Sale nikad nije bio blizi zvizducima horski.... 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Polako ljudi sa pricama o smeni, za sad su to lupetanja sa Instagrama. Taj profil je ovog leta precizan kao brat Odzelej od priprema do sad
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Don Dusko said: Pa i sa Saletom ces isto imati 0-7. Pa ces ovako izdvajati da li treba da primi 90-80-90.... Pa ces pricati kako Sale nikad nije bio blizi zvizducima horski.... Da li je moguce da i dalje neko opravdava grka?
Čvarkov Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Saša Obradović Pozitivno: imaće dosta stranaca da ih miluje. Negativno: nema dovoljan broj domaćih igrača na koje će da izbaci bes.
Maverick88 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) Bez obzira što bi me jako obradovalo da je sve istina oko ovog da prevara od grka konacno odlazi. Mislim da ste malo pozurili i da od toga bar za sada nece biti ništa ne zalost. A doticni lik sa instagrama pise svoja misljenja i to se uzimaju kao relevantne informacije. Nije cak ni stavio zavrsneo ili gotovo. Nego njegovo misljenje je da bi trebalo Sasa da dodje. Da dodje sasa mora prvo ova prevara da ode, ali to ce se jako tesko desiti osim ako se bas ne raspadnemo i sa povratkom Jaga i dolaskom Montejunasa sto nije iskljuceno Edited 6 minutes ago by Maverick88
Recommended Posts