TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, MV91 said: Не знам што се срдиш брате, човек ће нас коштати преко три киле са двогодишњом платом и обештећењем, а лик има мало мању улогу од Гедраитиса. U takve priče o obeštećenju i plati od 1.5 miliona godišnje ne veruju ni oni koji veruju u bajke braće Grim.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Thor said: Pa ja mislim na Sfera on je proveren EL trener koji bi trebalo da posloži ekipu koju je birao...doduše on je u slobodnom padu jos od finala kupa,februar 2025.godine, ne zna gde bije. Napisha gore ali ajde i tebi cu. Pa Zeljko je najtrofeniji ikada pa kad je promenio ceo roster, kako je izgledao do one Radine konferencije kad ga je pitala jel vreme da ode? Izabrao ekipu, igrali katastrofalno a da im istovremeno nije falilo ni 10% onoga sto nama fali. Ako je resenje svega ovoga smena Sfera, pa to je najlakse. Posle toga med i mleko. 1
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Нвора је баш Двејн Бејкон стил играча, приватна кошарка до максимума. Неоспоран индивидуални квалитет са ниским или непостојећим нивоом осећаја за тимску кошарку. 4 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NMX said: Moguce da ti logicki sled dogadjaja nije do kraja jasan ali da probam jos jednom. Trener ode? Ode. I taj koji dodje je ili malouman pa prihvata roster bez pola igraca ili je losiji trener od Sfera pa daj sta das. I sta cenis, kako se to zavrsava? Od njega losiji ne moze. Svi slobodni El treneri su bolji od njega. Pokusa da spase ovu sezonu i vidi sta mu treba za sledecu
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Crni said: Ne, ozbiljno, koga boli uvo za Olimpijakos, njihovog trenera, navijace...? A ovo, nema ko, to slusam od 2014, pre toga celo detinjstvo pa do 2000. Pa ne samo vam prenosim da samo Sfero ispusta i gubi dobijene utakmice, da daje malo poena po cetvrtinama. A Oly je dosta jaci tim od Zvezde(kao i Real od Bajerna) pa mu se eto opet desi da fejluje. I stvarno ja vas sad ozbiljno pitam ko bi hteo da vodi ovu Zvezdu sa sve povredama i zahtevnom publikom? Ajde da nisu povrede pa da kazes neko bi preuzeo al sad veruj mi prvi bih ja odbio da vodim tim kojem je pola tima povredjeno.
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, NMX said: pa dobices pojacanja kad se nadju odgovarajuca, ili trener ode na Kalenic pijacu pa dovede? Bukvalno su nam se u 20 minuta poslednje pripremne i 10 minuta prve takmicarske utakmice tesko povredili prvi centar i prvi bek. Uz povrede planiranog prvog pleja i dugorocno odsustvo Bolomboja. Ko to da poslozi da vi budete zadovoljni? Pa,nisu povrede Grejema,Rivera,i Kenana .elementarna nepogoda.Kako.d nam se bas povrede veteran,igrac koji je poslednjih par sezona zabatalio osarku,i Stakleni Kubanac?Karteru,Nwori,i Izunduu,odzeleju ne fali.nista. .evo,sad nam.stize .Motejunas od 35 godina,malo.kosarke i to lose u poslednje ,ne cima se mnogo..,mozda opovgrne teoriju..
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Liske said: Momak, pogubio si se već duže vreme... Lutaš i odišeš bezobrazlukom na ovom forumu. Sa objektivnošću si na Vi. Bolje predaj tu ulogu moderatora nekom poštenijem i časnijem čoveku od tebe. Obriši suze i slobodno me banuj. Šta drugo treba da se radi sa narikačama koje pokušavaju da budu duhoviti nego da budu predmet podsmeha.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Disfruto said: Od njega losiji ne moze. Svi slobodni El treneri su bolji od njega. Pokusa da spase ovu sezonu i vidi sta mu treba za sledecu Eh stvarno ne moze losije?Jbt.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Napisha gore ali ajde i tebi cu. Pa Zeljko je najtrofeniji ikada pa kad je promenio ceo roster, kako je izgledao do one Radine konferencije kad ga je pitala jel vreme da ode? Izabrao ekipu, igrali katastrofalno a da im istovremeno nije falilo ni 10% onoga sto nama fali. Ako je resenje svega ovoga smena Sfera, pa to je najlakse. Posle toga med i mleko. Pa Zeljko je trebao odavno da leti, al posto je on veci od kluba..a ni Ostoya nema herca. Uostalom ona tema je dobila naziv po njemu, ne po klubu. 4 2
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: U takve priče o obeštećenju i plati od 1.5 miliona godišnje ne veruju ni oni koji veruju u bajke braće Grim. Не верују, али чињенице су неумитне. Игром случаја имао сам прилике да сведочим не тако малом броју уговора у последњих 6-7 година са обе стране.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, BojanaCZV said: Da li smo jedan faul stigli da napravimo na Obsu? Nije dobro, a biće u ovom bližem periodu još i gore. Jbga, malo je i do trenera. Nisam sigurna da može ovo da preživi, iako brat NMX, kog bas bas gotivim, misli drugačije. Ma ja se samo trudim da ne budem sipkas navijac i klasican covicev lik kome je smena trenera resenje za sve. Bukvalno seljacki klub bili i ostali. Ako je smena resenje, da ce posle toga biti bolje, da se krene u pobede, teraj trenera. Samo je ovde problem daleko veci i ljudi to odbijaju da priznaju. I lazu sebe da je sve do trenera. Jer ako je sve do trenera, onda uprava koliko veceras ima lak zadatak i sve ce biti super ubrzo 1 1
Zli Coban Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: Je li navijaci Olimpijakosa teraju Barcokasa veceras? Od +16 u sred Madrida do poraza i u zadnjoj cetvrtini samo 6p? Da li ce ga terati? Olimpijakos je na f4, makar izgubio deset za redom, nemoj lupetati 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, L' Imperatore said: Najjače je što je Sfero najavljen kao neko ko goji Radonja stil igre. A primamo sto poena po utakmici... Haha kad procitam odgovara Sferinom stilu Jbt koji je to stil 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Je li navijaci Olimpijakosa teraju Barcokasa veceras? Od +16 u sred Madrida do poraza i u zadnjoj cetvrtini samo 6p? Da li ce ga terati? Jbg, znas i sam da su ovo totalno razlicite stvari i da upoređivati Oly i nas je neozbiljno. Problem koji vidi svako ko hoce da vidi je da mi izgledamo katastrofalno vec duze vreme. Od finala kupa pre 8 meseci pa do sada mi igramo sve gore i gore. Kao razbucana banda. Ne mogu da razumem vas nekoliko koji iz nekih samo vama znanih razloga branite ovog koji je uspeo da ispadne od Spartaka. Nekalvi izgovori da se borite protiv Coviceve zaostavštine, da bi sa drugim trenerom bilo isto sve a i još gore.. Pa neka ga onda tu dozivotno jer šta god uradio, pojedini ce ga braniti. Jeste, baš smo ozbiljan klub ako zadrzimo onog koga bi svaki evroligaš vec isterao. Neka ga tu 1 4
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Losmi17 said: Pa Zeljko je trebao odavno da leti, al posto je on veci od kluba..a ni Ostoya nema herca. Uostalom ona tema je dobila naziv po njemu, ne po klubu. Pa sad, ja se delom slazem, kod nas bi leteo. Verovatno i svugde drugo. Tamo nije leteo jer im donosi ono sto im nijedan drugi trener nece doneti. Samo je poenta bila da je zamenio ceo tim kao i mi i naravno da nije kliknuo odmah. A to je, jelte, najbolji trener.
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Eh stvarno ne moze losije?Jbt. Laso, Paskval, Trinkijeri(ne dolazi kao opcija), Banki, Obradovic, Radonjic, Djordjevic su svi do jednog bolji od njega.
Dr.J Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad bi prihvatio i Sakotu umesto ovog prevaranta sa sve Kalinom Lukasom.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, berti said: Jbg, znas i sam da su ovo totalno razlicite stvari i da upoređivati Oly i nas je neozbiljno. Problem koji vidi svako ko hoce da vidi je da mi izgledamo katastrofalno vec duze vreme. Od finala kupa pre 8 meseci pa do sada mi igramo sve gore i gore. Kao razbucana banda. Ne mogu da razumem vas nekoliko koji iz nekih samo vama znanih razloga branite ovog koji je uspeo da ispadne od Spartaka. Nekalvi izgovori da se borite protiv Coviceve zaostavštine, da bi sa drugim trenerom bilo isto sve a i još gore.. Pa neka ga onda tu dozivotno jer šta god uradio, pojedini ce ga braniti. Jeste, baš smo ozbiljan klub ako zadrzimo onog koga bi svaki evroligaš vec isterao. Neka ga tu Samo napisi koga cemo sledeceg da teramo pa necu braniti Sferopulosa. Just now, Disfruto said: Laso, Paskval, Trinkijeri(ne dolazi kao opcija), Banki, Obradovic, Radonjic, Djordjevic su svi do jednog bolji od njega. A od toga ces dobiti Filipa Covica kao trenera.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, NMX said: Ako je resenje svega ovoga smena Sfera, pa to je najlakse. Posle toga med i mleko. Niko ne tvrdi da ce biti med i mleko. Ja to nigde nisam video. Ali da li moze losije od ovoga? Pa moze, ako dodje neki Caci-trener. Ali to niko ne zagovara. Ne trazi se smena trenera zbog eto, da oteramo Sfera, nego da dodje neko ko ce da radi kako treba. Ja sam izgubio svako poverenje u Sfera, a mnogo sam mu ga davao. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, Losmi17 said: Uostalom ona tema je dobila naziv po njemu, ne po klubu. ✅ Hteo sam da napišem da mi je to nekako baš jadno, ali neko bi se istrigerovao pa kao aj nema veze. Edited 1 hour ago by JPM
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zvezda je kosarkaska sekcija SNS-a. I ne moze drugacije funkcionisati nego kao i sve SNS firme. Slupamo brdo para u autoput, sve sljasti na sve strane, sve je najbolje u istoriji Srbije, ne moze nam niko nista i onda zatvorimo tunele posle mesec dana jer nisu dobro uradjeni. Pteslikan obrazac u CZ. I to je tako. 21
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: A od toga ces dobiti Filipa Covica kao trenera. Nece doci takav
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Kooineeperk said: Pa moze, ako dodje neki Caci-trener. Ali to niko ne zagovara. Ne trazi se smena trenera zbog eto, da oteramo Sfera, nego da dodje neko ko ce da radi kako treba. Ja sam izgubio svako poverenje u Sfera, a mnogo sam mu ga davao. Pa upravo ce ti doci caci trener. Mi koji zagovaramo ostanak Janisa smo svesni da ce bas takav da dodje. Ili cemo dati enorme sume para nekom treneru koji je rang Janisa pa ce opet biti posle 3 meseca nece moci gore od xy trenera na nasoj klupi. Edited 1 hour ago by Don Dusko
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Kooineeperk said: Pa moze, ako dodje neki Caci-trener. Ali to niko ne zagovara. Ne trazi se smena trenera zbog eto, da oteramo Sfera, nego da dodje neko ko ce da radi kako treba. Ja sam izgubio svako poverenje u Sfera, a mnogo sam mu ga davao. Mahom se slazem. I onda opet na pitanje, ko ce da uzme ovakav roster a da nije "caci" trener (pocinjem da mrzim termin caci koliko ga raubujemo za sve bez ikakvog smisla)? Dodjes u klub, znas da imas instant pritisak rezultata, i prihvatas to znajuci da je ono sto imas na raspolaganju znacajno drugacije od onoga sto ces imati za mesec, dva ili tri? Ozbiljan trener bez pritiska da mora posao odmah - to nece prihvatiti. Rekoh danas, best case scenario - Milan Tomic. 2
Recommended Posts