NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 40 minutes ago, MarkoKep said: Godinama se provlači ovaj mit među navijačima da samo dovodimo defanzivne specijalce. To je možda važilo do sezone 22/23 ali od tada nam je daleko veći problem odbrana nego napad. Od sezone 22/23 smo u 2 od 3 sezone bili u top5 odbrana evrolige i nijednom nismo bili ni blizu plejofa. I kazes, odbrana problem? Edited 4 hours ago by NMX 2
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Citao sam negde ne znam jel istina.. da nece moci da igra protiv Monaka, kao onomad Filip protiv Oly?
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nama je trenutno problem i jedno i drugo. Protiv Armanija nam se odbrana svodila na slučajnost a napad sve na Kartera. Nama u napadu ako ne isporuče Karter i Nwora po 15p granica poena nam je 60. Edited 4 hours ago by Čočo 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dajte pijanog Rajka i polupanu Radu da najavljuju utakmice, ne moze gore od Vlade Djurovica. Dve kile kose ima Moneke, kazite mi nekog igraca koji ima toliku kosu 2 7 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, NMX said: Dajte pijanog Rajka i polupanu Radu da najavljuju utakmice, ne moze gore od Vlade Djurovica. Dve kile kose ima Moneke, kazite mi nekog igraca koji ima toliku kosu Caci televizija caci analiticar. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 25 minutes ago, božija noga said: Monako promovisao Motiejunasa kao našeg novog igrača. Pre kkcz 🙂 Sjajno. Jos jednom dobrodoslica 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @NMX@Losmi17 zasto 😃? Posle poraza od jbn Finske sam se spustio na zemlju. Srbija, Zvezda, Man Utd nista ne ide. Jbg 2 2
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: @NMX@Losmi17 zasto 😃? Posle poraza od jbn Finske sam se spustio na zemlju. Srbija, Zvezda, Man Utd nista ne ide. Jbg Zato sto ti je svaki post jaka ironija 😂 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Povrede nisu alibi. Ovo na šta mi ličimo je nivo EC ekipe. U dve utakmice u odbrani možemo samo slučajno da odbranimo nešto. Ako je letos bila šok terapija menjanje cele ekipe sad treba šok terapija da se Janisu kupi karta u jednom smeru. Izgubio je sve kompase. Ne zna gde bije. 12
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Čočo said: Povrede nisu alibi. Ovo na šta mi ličimo je nivo EC ekipe. U dve utakmice u odbrani možemo samo slučajno da odbranimo nešto. Ako je letos bila šok terapija menjanje cele ekipe sad treba šok terapija da se Janisu kupi karta u jednom smeru. Izgubio je sve kompase. Ne zna gde bije. Izvini ali kako povrede nisu alibi?Da je jedna slozio bih se al kad ti je pola tima skoro povredjeno onda jbg jesu alibi. 4
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tesko je zameriti ekipi bilo sta u ovoj situaciji, ali ovaj visok prosek primljenih poena po mecu je boljka od prosle godine. Sta bi dao za trenera kao sto je Bajernov. Lik je tata sa mnogo jeftinijom ekipom. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odgledao sam utakmicu bez ikakve emocije praktično. Potonuli smo praktično dok još nismo ni krenuli. Povrede, loše vođenje, loša atmosfera oko kluba, sve se skupilo a nije ni krenulo. Igrači se trude, vidljivo je. Ali ovo je baš loše i u narednih nekoliko kola treba imati čelične živce jer će biti samo gore. Onda, možda bude i neček na kraju tunela, nadamo se. Trud je postojao. Sve ostalo ne. 1
Dragon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Janis nema nikakav uticaj na ekipu, igra se bez odgovornosti, sto pre to bolje, novi trener je neminovan.
Mario1563 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najgora smo ekipa u evroligi, sve dok Sferopulos bude trener dzabe gledamo i kidamo zivce 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva tuga od drugog poluvremena Ovakva nemoc preslikana situacija iz plejofa Sfero da se ne ljubimo, dok nije kasno 4
Bogoljub Gagic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Сезону смо завршили са поразом од Будућности и два пораза од Спартака, ову смо почели са 0-2, дакле 5 узастопних пораза. Носи се гирос да продајеш.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najbitniji je kontinuitet trenera u ekipnom sportu. Imamo kontinuitet 92,97....idemo dalje...kontinuitet je bitan. Bravo za trenera bravo za kontinuitet. 1
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Povrede jesu alibi za skracenu rotaciju...ali povrede ne mogu da budu alibi za verovatno najgore branjenje Obsta u istoriji...i za stihijsku igru, iso kosarku bez bilo kakvog sistema i ideje sta se i kada napada 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Izvini ali kako povrede nisu alibi?Da je jedna slozio bih se al kad ti je pola tima skoro povredjeno onda jbg jesu alibi. Malokrvna odbrana, pogubljenost na terenu, bez uloga igrača i ideja u napadu. Bez smislene akcije a da nije igra 1 na 1. To nema veze sa povredama. A to sve gledamo od aprila meseca ove godine.
Mario1563 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja veceras nisam nijednu akciju video od strane tima koji vodi ova zalizana prevara 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Čočo said: Malokrvna odbrana, pogubljenost na terenu, bez uloga igrača i ideja u napadu. Bez smislene akcije a da nije igra 1 na 1. To nema veze sa povredama. A to sve gledamo od aprila meseca ove godine. I sta jos Coco?Navedimi sta jos?
Recommended Posts