NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Taki said: Sve dok ne promijenimo politiku i počnemo dovoditi prije svega dobre defanzivce pa onda sve ostalo rezultata neće biti. Da, bre. Evo komšije se ubiše da dovedu dobre defanzivce. Najveće pojačanje istovremeno najveća defanzivna rupetina ali to niko (s pravom) ne ističe ni u 5 problema koje imaju jer brat može da spakuje 20 poena bez da se oznoji. Prestanite da gledate košarku kao da je 1989. i da čekamo da nam dođu Dumars, Rodman i Thomas. To što smo mi navikli da u svakom trenutku imamo zadnjeg veznog u petorci i da napadamo 4 na 5 godinama, to je naš problem i to treba da se ispravi. Imaš dvosmerne igrače? Top. Malo ih je i koštaju. Imaš jednosmerne igrače? Onda gledaš da im je napad prioritet a da u odbrani nisu full time čunj. Imaš defanzivce? Onda gledaš da ne igraš 4 na 5 a tako nažalost bude u 99% slučajeva kada smo mi u pitanju. Samo smo mi patentirali izraz "defanzivni specijalista" i da akonto toga uvek imamo napad od koga krvare oči. 16 4
Erik Kartmen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Večeras svi mi kada Kodi promaši trojku, polaganje, pa bacanje... 10
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaki put kad vidim sliku Motijeunasa ja vidim Rasela Krou-a iz filma Gladiator. 6 17 1 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, NMX said: Da, bre. Evo komšije se ubiše da dovedu dobre defanzivce. Najveće pojačanje istovremeno najveća defanzivna rupetina ali to niko (s pravom) ne ističe ni u 5 problema koje imaju jer brat može da spakuje 20 poena bez da se oznoji. Prestanite da gledate košarku kao da je 1989. i da čekamo da nam dođu Dumars, Rodman i Thomas. To što smo mi navikli da u svakom trenutku imamo zadnjeg veznog u petorci i da napadamo 4 na 5 godinama, to je naš problem i to treba da se ispravi. Imaš dvosmerne igrače? Top. Malo ih je i koštaju. Imaš jednosmerne igrače? Onda gledaš da im je napad prioritet a da u odbrani nisu full time čunj. Imaš defanzivce? Onda gledaš da ne igraš 4 na 5 a tako nažalost bude u 99% slučajeva kada smo mi u pitanju. Samo smo mi patentirali izraz "defanzivni specijalista" i da akonto toga uvek imamo napad od koga krvare oči. A komšije imaju dobre rezultate? Ne kažem defanzivne specijalce a da u napadu ništa ne znaju nego igrače kojima je defanziva jača strana počevši od centara. A da imaš jednog dva vrhunska napadača, kao nekad što smo imali Wiliamsa pa da ih kriješ. Ali dobro,ako vi mislite da mi napadom možemo dobijati i primati kući preko 90p onda ok. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 40 minutes ago, NMX said: Da, bre. Evo komšije se ubiše da dovedu dobre defanzivce. Najveće pojačanje istovremeno najveća defanzivna rupetina ali to niko (s pravom) ne ističe ni u 5 problema koje imaju jer brat može da spakuje 20 poena bez da se oznoji. Prestanite da gledate košarku kao da je 1989. i da čekamo da nam dođu Dumars, Rodman i Thomas. To što smo mi navikli da u svakom trenutku imamo zadnjeg veznog u petorci i da napadamo 4 na 5 godinama, to je naš problem i to treba da se ispravi. Imaš dvosmerne igrače? Top. Malo ih je i koštaju. Imaš jednosmerne igrače? Onda gledaš da im je napad prioritet a da u odbrani nisu full time čunj. Imaš defanzivce? Onda gledaš da ne igraš 4 na 5 a tako nažalost bude u 99% slučajeva kada smo mi u pitanju. Samo smo mi patentirali izraz "defanzivni specijalista" i da akonto toga uvek imamo napad od koga krvare oči. Kojeg defanzivnog specijalca imamo u periodu posle Radonje? 3 1
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kojeg defanzivnog specijalca imamo u periodu posle Radonje? Dobrica 😀😀😀 3
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kojeg defanzivnog specijalca imamo u periodu posle Radonje? Pa Lazu smo slepali do prosle sezone. Dobrica treneri percipiraj kao defanzivnog specijalca i lepe ga na najbolje napadače (što se završi katastrofalno). Kuzmica smo imali u rosteru do pre dve godine... Ako imamo pare za 2way igrače, super. Samo em nemamo pare em takvi neće kod nas 2 1 1
phen33 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Svaki put kad vidim sliku Motijeunasa ja vidim Rasela Krou-a iz filma Gladiator. Na ovu nasu ekipu vise mi dodje kao neki Janjus 7
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, phen33 said: Na ovu nasu ekipu vise mi dodje kao neki Janjus Hahaahha a vidim i meni lici na nekoga... 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Vcrs ce vuk da ima DD partiju💪 20+ partija Kartera.
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, NMX said: Da, bre. Evo komšije se ubiše da dovedu dobre defanzivce. Najveće pojačanje istovremeno najveća defanzivna rupetina ali to niko (s pravom) ne ističe ni u 5 problema koje imaju jer brat može da spakuje 20 poena bez da se oznoji. Prestanite da gledate košarku kao da je 1989. i da čekamo da nam dođu Dumars, Rodman i Thomas. To što smo mi navikli da u svakom trenutku imamo zadnjeg veznog u petorci i da napadamo 4 na 5 godinama, to je naš problem i to treba da se ispravi. Imaš dvosmerne igrače? Top. Malo ih je i koštaju. Imaš jednosmerne igrače? Onda gledaš da im je napad prioritet a da u odbrani nisu full time čunj. Imaš defanzivce? Onda gledaš da ne igraš 4 na 5 a tako nažalost bude u 99% slučajeva kada smo mi u pitanju. Samo smo mi patentirali izraz "defanzivni specijalista" i da akonto toga uvek imamo napad od koga krvare oči. Слажем са постом свакако, само ми није јасан овај део позивања на комшије, јер шта су то они па урадили да би били било коме неки узор? 5 5
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Слажем са постом свакако, само ми није јасан овај део позивања на комшије, јер шта су то они па урадили да би били било коме неки узор? Čak je i Ledeju Tomić bolji trener od Žoca 🙂 3 2
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, GameChanger said: A mozda mene samo secanje vara... secanje te vara reba je oduvek bio beba i premali za cipele koje su mu (pogresno) projetkovane
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, NikadProtivKaline said: secanje te vara reba je oduvek bio beba i premali za cipele koje su mu (pogresno) projetkovane Ma to svakako, pricam o odnosu navijaca prema njemu, Guduri, Tejicu i narocito Simanicu. Nekako mi se cini da su sa mnogo vise ljubavi i podrske proveli vreme u Zvezdi. Mada je to generalno i odjek tadasnjeg trenutka, momenta u kom smo se kao klub nalazili. Sad klub predstavlja odraz skorojevstine pa su i navijaci prema tome podesili svoj odnos prema svima koji ne donose instant kvalitet. Davna proslost sve u svmeu, de mi da vidimo kako cemo da drknemo Svabe u stilu Tihog i Prleta (Prle je Jago, razume se).
Milos 3.14 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Tex_Willer said: Ne želim da vam serem, ali Montejunas je krater ala Kaminski, on sem dubokog dropa nista drugo ne moze, njemu je Petrusev 2x mvp kola bio prošle sezone uz jedno 70 zbirno index. Daleko je Rivero iznad njega u smislu brzine, agilnosti pa i mogućnosti igranja odbrane koju Janis praktikuje. Bolji je Rivero igrač, ali mi smo na 5 imali kao opcije Izundua koji ima potencijal, ali i dosta brejnfartova jer nema iskustva, Dedu/Čimu na smol bol i Plavšu. Motejunas jeste nekretnina, ali se ne povređuje ima , zavidnu i EL i NBA karijeru i na 10-15 minuta ovom timu znači, valjda će i tim njemu malo da pričuva bulju, a nije da nema ko
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Sinnerman said: Svaki put kad vidim sliku Motijeunasa ja vidim Rasela Krou-a iz filma Gladiator. Ovaj ce kod nas da gladijajator
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znači nama niko ako nema ko da ih iskoristi. A nema ko da ih iskoristi. Tj. ima ali ne zna. 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braco imate li neki dobar strim za EL kako se snalazite, RD live vise ne radi mani a ni livetv.ru ? Ako neko zna za dobar strim stavite ovde ili u PM prije utakmice bio bih zahvalan.
MarkoKep Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 3 hours ago, NMX said: Da, bre. Evo komšije se ubiše da dovedu dobre defanzivce. Najveće pojačanje istovremeno najveća defanzivna rupetina ali to niko (s pravom) ne ističe ni u 5 problema koje imaju jer brat može da spakuje 20 poena bez da se oznoji. Prestanite da gledate košarku kao da je 1989. i da čekamo da nam dođu Dumars, Rodman i Thomas. To što smo mi navikli da u svakom trenutku imamo zadnjeg veznog u petorci i da napadamo 4 na 5 godinama, to je naš problem i to treba da se ispravi. Imaš dvosmerne igrače? Top. Malo ih je i koštaju. Imaš jednosmerne igrače? Onda gledaš da im je napad prioritet a da u odbrani nisu full time čunj. Imaš defanzivce? Onda gledaš da ne igraš 4 na 5 a tako nažalost bude u 99% slučajeva kada smo mi u pitanju. Samo smo mi patentirali izraz "defanzivni specijalista" i da akonto toga uvek imamo napad od koga krvare oči. Godinama se provlači ovaj mit među navijačima da samo dovodimo defanzivne specijalce. To je možda važilo do sezone 22/23 ali od tada nam je daleko veći problem odbrana nego napad.
Don Dusko Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ajmo momci!Srecno!Kakvi god da ste moji ste! 6 1
Zvezdaš sa Temua Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Probaj ovde...ja sam tu prosle sezone pratio dok nisu presli na arenu.. https://uzivo.utakmica.rs/
Disfruto Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 18 minutes ago, MarkoKep said: Godinama se provlači ovaj mit među navijačima da samo dovodimo defanzivne specijalce. To je možda važilo do sezone 22/23 ali od tada nam je daleko veći problem odbrana nego napad. Tebi je napad bolji bio protiv Milana nego odbrana?
božija noga Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Monako promovisao Motiejunasa kao našeg novog igrača. Pre kkcz 🙂
liv7 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Iako mi deluje neverovatno,statisticki nama je odbrana poslednjih par sezona bolja od napada.Sto ne znaci da je dobra..Ako se dobro secam,Kampaco je dok.je bio.ovde,dao neku izjavu da ekipi fali "talenta"...a mogao bih da citiram sefa stanice-"u kosarci je najteze dati kos,odbrana je stvar volje"...
Recommended Posts