Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa ne znam šta ste očekivali, nama je pod hitno trebao centar da premostimo tako da smo morali potpisati nekog igrača koji poznaje EL. Potpis nekog igrača ispod radara koji nikad nije ni igrao EL nam ne bi rešio ništa jer bi mu trebalo vremena da se privikne, a već imamo jednog takvog. Motiejunas možda nije neka bomba od igrača ali barem znamo šta dobijamo od njega. Po meni ok kratkoročni potpis. 33 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 19 minutes ago, GameChanger said: Hoces Mitrovica? U stvari, dobices i Mitrovica Vuk u jagnjecoj kozi Mitrovic u stranoj kozi. Svakako u ovoj situaciji ce nam znaciti Montejunas. Edited 2 hours ago by Don Dusko 3
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čovjek je bukvalno nepokretan. Ne može ni do hoda a kamoli da trči. Veći krater i od Rivera. Bacanja su mu nešto preko 50. Ima domet za 3p. Na ne tako velikom uzorku imao je prošle sezone 47%. Sve u svemu standardno kad je naša sportska politika u pitanju... Dovode se djuturumi ili rekonvalescenti, a nerjetko to dobijamo u paketu. Strahota 3 1
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 10/1/2025 at 10:08 AM, GameChanger said: Motejunas bi bio koliko-toliko prirodna zamena za Rivera, iz razloga sto je jednako ili inteligentniji od ovog, snalazi se ledjima i ima povratni pas, na sve to moze i da rasiri igru sto nam i sa Riverom i Bockom fali na toj poziciji. U odbrani je zbog godina i tromosti sve veca rupa, dakle, u poredjenju sa RIverom i tu su pata karte. Kako bilo, kljucna stvar ovde je vreme kojeg nema, sto znaci da je najbitnije da se reaguje odmah. Napisah juce, ne znam sta se ljudi cude, mnogo bolje zamene za Rivera od Motejunasa nema niti ce ih biti. Druga je stvar sto mi placemo za pnr defanzivnim centrom, tu smo resili da guramo Izundua i cekamo Bolomboja. Dobra stvar je sto je Motejunas prosao pripreme i moze odmah da uskoci u igru. 4
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) https://imgur.com/a/D5uX2rX Pre 9 meseci nam spakovao u BG 16 p. Dobra preporuka. Zli jezici bi rekli,i ovde je kontinuitet prisutan.😁 Edited 1 hour ago by Zadnji vezni 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Nikako nemoj slucajno da rizikuju sa nekim prospectom nego samo daj veterancine. Nema tog prospekta na tržištu koji nama sad može pomoći a Litvanac ima kakav takav kvalitet i valjda će pomoći bar nešto. Kad je moglo da se bira, nismo dobro izabrali, sad je daj šta daš. 5
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ma opustite se. Najbitnije da komšije crknu od muke. Mi imamo pet centara a oni jednog. Edited 2 hours ago by Čočo 1 1
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Motejunasa sam juce I prizeljkivao, njega smo i dobili. Najbolje sto moze y ovakvoj situaciji, ne treba mu previse privikavanja, znamo sta moze na low postu a vala i tacno i na koji nacin zavrsava, znamo da moze malo I da rasiri zbog toga dometa...doduse znamo I sta sve ne moze da odbrani. 6
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbg, nema neki izbor ocigledno a da moze odmah da pomogne bez privikavanja na evropsku kosarku... Bolji od Kumadjea losiji od Ibake, po meni otkud znam... Mada je i Ibaka bas u padu.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Sector said: Nema tog prospekta na tržištu koji nama sad može pomoći a Litvanac ima kakav takav kvalitet i valjda će pomoći bar nešto. Kad je moglo da se bira, nismo dobro izabrali, sad je daj šta daš. Ne znam,pricaju ljudi o nekim dometu za 3,kom? Coveku variraju procenti od 20-50 posto na 0.8 sutnutih po mecu,nije to neka opasnost,trom i spor kao puz ne znam sta nam donosi
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realno, u ovom trenutku bolje nije moglo. Dobar potpis.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako i na beku bude ovakav potpis onda bolje nista da ni ne dovodimo
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opaaa dobrodoslica Motejunasu. Yago i on, ozb prica. Sad samo da se to skocka ali ne sumnjam u Sfera💪 2 12 2
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Vuk u jagnjecoj kozi Mitrovic u stranoj kozi. Svakako u ovoj situaciji ce nam znaciti Montejunas. Naročito u načinu odbrane koju Janis preferira i od koje ne odstupa po ceni smrti,reklo bi se. U toj odbrani u konstantnom preuzimanju čovek je gori od Rivera i apsolutno ništa ne donosi.
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Ako i na beku bude ovakav potpis onda bolje nista da ni ne dovodimo Mislim da ce tu najvise cekati, jer za tako nesto ima vremena, tu def ocekujem igraca iz USA... 3
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Nini3112 said: Ne znam,pricaju ljudi o nekim dometu za 3,kom? Coveku variraju procenti od 20-50 posto na 0.8 sutnutih po mecu,nije to neka opasnost,trom i spor kao puz ne znam sta nam donosi Šta će nam brzina, ne furamo taj stil..
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad dovedes sebe u poziciju da je 35-godisnji Motejunas najbolje resenje....😒 dobro je sto smo izbegli Ibaku,imam utisak,na osnovu poslednjih par sezona,da se njemu kosarka igra koliko i Grejemu.. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prirodna zamena za Rivera - spor, ne odvaja se od parketa i ne pipa odbranu. Kazu da se biralo izmedju njega i Kumadjea, ja bih radije gledao Kumadjea. Ovih 47% za 3 prosle sezone nije realan procenat, u francuskom prvenstvu je bio na 20%. Karijerno na oko 33%. Moze da pogodi, ali daleko od toga da je pouzdan. Sa bacanja je vec pouzdano ocajan. 9
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, Nini3112 said: Nikako nemoj slucajno da rizikuju sa nekim prospectom nego samo daj veterancine. Pa izundu je prospekt, valjda je logicno da ga stavis na 25 minuta i dovedes veterana iza njega za 10-15 da daje stabilne minute? Koliko prospekta treba da bude na istoj poziciji? 28 minutes ago, Taki said: Uh to nam je baš najveći problem, problem je što mi jednu defanzivnu rupu mijenjamo većom Rivero i Motiejunas su otprilike isti u odbrani samo nam ovaj donosi sut za 3 sa pozicije 5 sto nam je falilo previse da otkljuca Monekea.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Koumadje je baš teško drvo tako da bolje Litvanski kamenonogi. Nije lud valjda Sfero da igra switch sa njim, nije igrao ni sa Riverom na pripremama. Izundu će igrati switch kad je na parketu. Nije neki šuter D Mo ali ipak može da raširi što dobro dođe za ulaze Monekea u reket, guzičenje Kaline i slično. Jbga, u kurcu smo i trebalo nam je neko brzinsko rešenje koje je relativno plug n play, po principu kad nema devojke dobra je i baba. 12
Milos 3.14 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, Čočo said: Kažu na kratkom ugovoru dok se ne vrate Rivero i Bolomboj što je jedino dobro u celoj priči. Bolje išta nego ništa. Inače još jedan igrač krater u odbrani i skroz suprotno od onoga šta nam treba. Ali jednom ćemo se valjda navići na našu transfer politiku. Samo da ozvaniče da je ugovor na 3 meseca a ne na godinu dana. Motejunas napadački je bolji fit nego Rivero. Ima solidan šut za tri, odnosno dovoljno dobar da mora defanzivno da se ispoštuje, nije operisan od post igre , naprotiv. Tako da napadčki za 10-15 minuta nije loše rešenje. Defanzivno je krater, pa će morati Sfero da povede računa s kim će da igra, ali recimo on je dobar fit sa Monekeom koji nije šuter i voli prodor. On 10-15 minuta , Izundu 20 i ostalo smol bol , pa da pokrpimo tu poziciju sad kad je urgentno 7
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma kakav Kumadje, on ne zna ni da hoda kukavac, da nije 2 ipo metra visok bio bi moler 5
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, vinogradskaopera said: Ma kakav Kumadje, on ne zna ni da hoda kukavac, da nije 2 ipo metra visok bio bi moler Zapravo sa dva i po metra si odličan za molera. 4 7
Recommended Posts