Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Kakva će gužva da nastane tamo neđe oko praznika ako stvarno dovedemo centra. Bolomboj, Rivero, Izundu, Plavšić i taj novi lik. Ima da se biju ka u opštinu za mjesto. Rivero očigledno ne može da sastavi 5 utakmica. Plavšić neće tu biti do nove godine. Bolomboy neće prije februara, mada mislim da se on više neće vraćati u kkcz (samo lični osjećaj). A pitanje koliko će i Izundu izdržati u ovom tempu, s obzirom da je jedini centar i da će morati mnogo da guli. Svaka čast stvarno kakav trust mozgova nam upravlja klubom. Za ove su Žika Pauk, Opačić, Drakulić spejs šatl u svakom smislu. Bagra koja je tu upala preko stranačke knjižice i preko kumovsko-burazerskih veza. Nemaju blage veze. Nikad više love a vidimo efekat. Kad neko ne zna dzaba i 200 miliona budzet, a kamoli 20. 4 1
Azazelkg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Don Dusko said: To ti je ono Luka je treci centar al uvek nekako zavrsi kao prvi. Samo podignuto na next level. Što mi ovo poznato.... Samo umesto Luka i centar, ubaciš Jago i plej 👍
kuraMochi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, JPM said: To je jedna veoma mala koščica u stopalu koja je pain in the ass da zaraste. Wayne Rooney je imao tu povredu i odsustvovao je pola godine. Neko je Bekam, neko je Rooney... 🙂
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Kakva će gužva da nastane tamo neđe oko praznika ako stvarno dovedemo centra. Bolomboj, Rivero, Izundu, Plavšić i taj novi lik. Ima da se biju ka u opštinu za mjesto. Ne sekiraj se, večito imamo 2-3 povredjena na svakoj poziciji, a ako kojim slučajem i bude gužve, to je must za Sveropulosa da izvede svoj fetiš i raspodeli minute da se svi igraju I niko ne naljuti...Svaki centar po 7 min i mirna bačka. Na egal trećoj četvrtini izvodi sinoć Monekeea, I uvodi onog starca Davidovca i ide serija u minus. Umesto posle dve trojke Marka finta šuta Gudurica, da vrati Monekeea, on ostavlja dedu , a sve to zacinjeno sa pogubljenim Miljenovicem. Koliko je sranja u stanju da napravi ono dete to treba da zabeleži knjiga rekorda. Pa svako bi se od nas zajebao i uradio nešto korisno, a on covek nista. Udje momak , osakati nas za tren, ode na klupu i boli ga paja. Bravo...to sto je on uradio mogao je bilo ko od nas i za džabe. Ako Sveropulos do sad nije dokazao da nema pojma i da nije autoritet ni u svojoj kući, onda nemam nista protiv da nam dokaze još koji put , tačno da ukopa tim sa tipa 1-7, pa će možda doći u glavu telecim sns glavama u upravi da mu se da šut karta i put u Solun. Samo da tad ne bude kasno. Da smo na vreme mu uručili otkaz jer je dovoljno pokazao , I njemu i kamenom Milleru druga bi pesma bila. Sad očekuješ da on naprasno nauci da vodi tim je u domenu fantastike. P.s da sam na mestu Yaga davao bi auto koševe. Nista manje nisu zaslužili. 1
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bez ulaženja u sve probleme sa kojima se trenutno kao klub suočavamo, mislim da i ovim likovima u upravi, ma kakvi oni bili, nije baš tako lako da bace 20miliona u još jednu tešku propast koja nas očekuje ako krenemo sa nekih 0:5 u EL. Nije da nisu navikli da bacaju pare, ali vjerujem da i kod njih dobar dio voli Zvezdu, a možda ima i malo sujete koja će ih pokrenuti da naprave neke promjene koje mogu donijeti dobro timu. Ako je Jago na plati još uvijek, odmah ga dovesti i to je jedna zakrpa, dok drugu mora činiti bek pogađač koji se možda može malo i sačekati ako postoji ideja kod Tomića ko bi to mogao biti. Ono što je činjenica jeste da nam je sada i centar neophodan, pa makar na tromjesečni ugovor i to neko ko može donijeti instant kvalitet, pa računam da se neko raspita za zdravlje Ibake ili Motejunasa, da konačno dobijemo i centra koji u napadu može da isporuči ili makar vrati loptu nekom na otvoreni šut. Što se tiče trenera, Sfero dok traje - traje, posle je tu svakako Tomić. Čini mi se da je to plan od momenta kada je Milan vraćen u klub. Edited 1 hour ago by Erik Kartmen 3 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Taki said: Nisam nešto obraćao pažnju ranije ali sada je stvarno primetno jer je u manjini da pokušava bit pozitivan sto je pohvalno. Ali u zadnjim postovima vidim da je imao veliku netrpeljivost prema Čoviću a i po malo domaćim igračima. Samo da ova njegova pozitiva nije ono glavom kroz zid samo da dokaže da je ovo sad bolje od prethodnog Sto bih imao prema domacim igracima? To su igraci moje zemlje i u nekom trenutku i moje reprezentacije (koju, svi ovde znaju, volim kao Zvezdu). Ja sam ovde napusavao ljude kad su Nedu vredjali sa menstruacija i ostalim slaboumnim epitetima. Nije tu pitanje tih igraca nego pitanje tih igraca u Zvezdi u nekoj godini. Bez sumnje - svaki od njih je dao nesto Zvezdi. Neki bas bas mnogo, samo su neki ostajali u Zvezdi godinama a da im igracki u tom trenutku tu nije mesto. Zasto? Pa, reklo bi se jer neko ima interes. Lako je pogoditi o kome se radi. Deo za Covica si u pravu, netrpeljivost uvek prema takvim likovima (cemu je svakako doprinela i onakva politicka karijera). 2
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Erik Kartmen said: Bez ulaženja u sve probleme sa kojima se trenutno kao klub suočavamo, mislim da i ovim likovima u upravi, ma kakvi oni bili, nije baš tako lako da bace 20miliona u još jednu tešku propast koja nas očekuje ako krenemo sa nekih 0:5 u EL. Nije da nisu navikli da bacaju pare, ali vjerujem da i kod njih dobar dio voli Zvezdu, a možda ima i malo sujete koja će ih pokrenuti da naprrave neke promjene koje mogu donijeti dobro timu. Ako je Jago na plati još uvijek, odmah ga dovesti i to je jedna zakrpa, dok drugu mora činiti bek pogađač koji se možda može malo i sačekati ako postoji ideja kod Tomića ko bi to mogao biti. Ono što je činjenica jeste da nam je sada i centar neophodan, pa makar na tromjesečni ugovor i to neko ko može donijeti instant kvalitet, pa računam da se neko raspita za zdravlje Ibake ili Motejunasa, da konačno dobijemo i centra koji u napadu može da isporuči ili makar vrati loptu nekom na otvoreni šut. Što se tiče trenera, Sfero dok traje - traje, posle je tu svakako Tomić. Čini mi se da je to plan od momenta kada je Milan vraćen u klub. Onda ne pratis dovoljno KK,ovi ce pre pustiti da propadne sezona nego da urade nesto pametno. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, kuraMochi said: Neko je Bekam, neko je Rooney... 🙂 Moguće da je Bekam bio... zajebana povreda. Inače ta povreda se dobije bez kontakta sa protivnikom, kada previše "ravno" padnete na stopalo nakon skoka. @Erik Kartmen tuđe pare se mnogo lako troše. Elem, apropo ove priče o tome kako "nećemo dovoditi samo da bismo doveli", to neka pričaju svojim kevama. Svaki ozbiljan klub u svakom trenutku zna ko je dostupan i za čas reaguju. Mi ćemo da "tražimo beka" kojih ima kao kusih pasa, do nove godine i onda će biti "nismo našli". 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Dzo23 said: Ovo prosto nije istina. Sferopulos je tu već 2 godine pune. Za to vrijeme, nije me mrzilo da na brzinu bacim pogled, 14 od 20 evroligaških ekipa je promjenilo trenera. Promjena trenera je sasvim normalna stvar. Ok, uvijek sam za kontinuitet ali kad vidiš da nešto već duže vrijeme ne funkcioniše prosto moraš da se odlučiš za taj korak. Promenilo ili smenilo trenera? Pošto nije isto isto kad neko smeni trenera ili mu ne produži ugovor nakon isteka, ili trener sam odluči u drugi klub. Sveropulos je možda tu dve godine pune (biće ako ostane do kraja oktobra), ali nije i dve cele takmičarske sezone. Koliko EL klubova može da se pohvali da od 2017. godine nema trenera koji je izdržao dve cele sezone u klubu i koliko klubova može da se pohvali da je u poslednjih pet godina tri puta su promenili trenera pre nove godine? I koliko klubova može da se pohvali time što bukvalno nijedna promena trenera nije donela rezultat u EL?
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo se nadam da ćemo izbeći populistički metak zvani Saša Obradović. Užasno sujetna, nadmena i teška osoba, jako diskutabilnih trenerskih kvaliteta, pa još i u lošim odnosima sa Monekeom. 2
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 minute ago, fradler said: Užasno sujetna, nadmena i teška osoba, jako diskutabilnih trenerskih kvaliteta, pa još i u lošim odnosima sa Monekeom. Dozet: ,,Pakuj". 😂 Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC 1
MarioKempes Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, JPM said: I aj sad, da pitaš Janisa, što mu je Plavšić u rosteru? Ali onako iskreno da ga ljudski pitaš bez osude? Ako ni u ovakvoj situaciji one ne može da igra, ako je čak i od Miljenovića manje koristan, šta smo mi? Poligon za taljenje sa menadžerima? Povređen je Plavšić, odsustvo mesec dana, zato juče nije bio u timu. Uz to, vraćen je isključivo zato što je Srbin i da popuni broj u ABA, da bude 15. igrač u rotaciji. Sigurno ga nije Sferopulos tražio niti nešto ozbiljno planirao s njim. 3
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Znao je Tomic da izbunari dobre igrače ispod radara, prvi mi na pameti Mo Fajee....on je bio pun pogodak. Samo preduslov svih uslova je da ode Sveropulos...Taj čovek je pogubljen...Njemu Doncica da dovedes redukovao bi ga na 22-23 min, a ostatak raspodelio. Covek nema apsolutno nikakav osećaj za tok utakmica. Njega utakmica vodi a ne on nju. On mora dobiti otkaz ako želimo da se trgnemo. Uništio nas je prošlu sezonu, I onu pre toga je bio fijasko u EL, samo ga je izvadio KKP koji se raspao pa smo uzeli titule u domaćici, a i mi smo bili katastrofa, pa se zamaskirao loš rezultat...Sad na pripremama totalni minus, evo krenuo je ponovo loše u EL....Ako nekom ovo nije dovoljno onda neka nas kanali i dalje ...on sam nece otići. Nije sam otišao ni iz Makabija, već je najuren...nece ni ovde otići, jer mu je jedini cilj bio novi ugovor za koji se izborio ... I jos nesto, apsolutno me zabole šta će ko da kaže o smeni , I da li će biti pohvale ako je ovde 2 i vise godina...Treba gledati šta je dobro za klub a ne šta će ko da kaže. Ako radi dobro, nikakav problem, ako ne onda doviđenja. Edited 1 hour ago by No name
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, JPM said: Nije Obradović čudan nego smo mi čudni. Mi se ponašamo kao da smo Real Madrid, kao da smo jednom u proteklih 15 godina propustili F4 turnir. Takva su nam očekivanja. Nešto baš nije u redu sa nama, ko god da dođe biće pljuvan i teran posle dva poraza. Nešto debelo ne valja. Pogle onog Golemca u Dubaiu, radi čovek posao, ekipica mu izgleda fino. Jes, imaju velike pare ali imamo i mi. Oni doveli Kabengelea i sa Šanlia. Mi doveli Rivera i Izundua. A cenim da je za slične pare. Nešto kod nas ne valja. Ili struka ne postoji ili se tu neko nešto ugrađuje ili nešto peto. Ali opet, da ne odlutam, MI kao navijači moramo prvo sebe da pogledamo u oči, jer ovako raditi je neizdrživo. Cudan je Sasa Obradovic, ne pricam to kao nesto mnogo lose (iako mi je nepoverljivo to kako prica i sta prica...), ali je bukvalno idealan da ga navijaci docekaju na noz, a eto priziva se njegovog dolazak. I taj Dubai za pocetak ne dovodi igrace za isti novac. Mozda za isti neto novac, ali tamo je porez manji, tako da ne placamo isto za istog igraca. Drugo, ljudi mora da shvate da ako igraci gledaju neke benefite igranja za neki klub mnogo im je bitnije to sto je Dubai grad kakav je u odnosu na Bg. A takvi su kosarkasi, Dubai im pruza neke stvari. Da se razumemo sam ne delim taj sentiment, i kad sam imao priliki da se preselim u isti za 4 puta vecu platu nego sto imam ovde, odbio sam je. Ali meni se ne ide tamo, vecini se ide, tako da ko me jebe, nebitan sam iz toga ugla... Mnogo je igracima bitnije to sto Dubai "ima sve" nego te mantre "puna arena, navijaci bla bla. 3
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, TB Told said: Šta ima njega da pitaju, Čović mu je dao trogodišnji ugovor, niko neće da ga preuzme i šta da radiš sa takvim igračem? 17.12.2024. Zeljko Drcelic zvanicno postao predsjednik kluba (verifikovana ostavka Nebojse Covica od 01.10.2024.) 06.01.2025 Janis Sferopulos produzio ugovor sa KKCZ. Opet izvrces neke stvari i pises dezinformacije. 1 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Dzo23 said: Za ove su Žika Pauk, Opačić, Drakulić spejs šatl u svakom smislu. Bagra koja je tu upala preko stranačke knjižice i preko kumovsko-burazerskih veza. Dok su Zivorad Andjelkovic i Goran Vesic, visoki funkcioneri DS i savetnici premijera (danas obojica u SNS, naravno) tu dosli preko knjizice Zavoda za transfuziju krvi i crvenog krsta? Malo su nam zbog njih posle nosili koseve, gasili racune a posledicno i klub ali da ne ulazimo u te sitnice. Daleko bilo da branim ikoga iz sns uprave, samo me zanima - kako su tacno oni krivi sto nam se povredilo (mahom tesko) 5 igraca, pritom svi bez kontakta i uz cisto mehanicke povrede koje nisu hronicne? Jel su ostavili neku poziciju nepopunjenom? Ili je trebalo da dovedemo po 5 top igraca na svaku poziciju i imamo roster kao Denver ali Broncos? 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sokmeniki said: 17.12.2024. Zeljko Drcelic zvanicno postao predsjednik kluba (verifikovana ostavka Nebojse Covica od 01.10.2024.) 06.01.2025 Janis Sferopulos produzio ugovor sa KKCZ. Opet izvrces neke stvari i pises dezinformacije. Mislio je na Plavšićev ugovor.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sokmeniki said: 17.12.2024. Zeljko Drcelic zvanicno postao predsjednik kluba (verifikovana ostavka Nebojse Covica od 01.10.2024.) 06.01.2025 Janis Sferopulos produzio ugovor sa KKCZ. Opet izvrces neke stvari i pises dezinformacije. Brt, Janis nije igrac Mada kako je krenulo sa povredama uskoro ce on na keca
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Dzo23 said: Rivero očigledno ne može da sastavi 5 utakmica. Plavšić neće tu biti do nove godine. Bolomboy neće prije februara, mada mislim da se on više neće vraćati u kkcz (samo lični osjećaj). A pitanje koliko će i Izundu izdržati u ovom tempu, s obzirom da je jedini centar i da će morati mnogo da guli. Svaka čast stvarno kakav trust mozgova nam upravlja klubom. Za ove su Žika Pauk, Opačić, Drakulić spejs šatl u svakom smislu. Bagra koja je tu upala preko stranačke knjižice i preko kumovsko-burazerskih veza. Nemaju blage veze. Nikad više love a vidimo efekat. Kad neko ne zna dzaba i 200 miliona budzet, a kamoli 20. Само мала исправка, ово није улазак преко партијске књижице, ово је мафијашка узурпација зарад прања имена, превелике жеље за друштвеним признањем оба председника и враћање малог дела капитала стеченог повластицама и криминалним делатностима. По ком основу је Дрчелић адаптирао Пионир и направио тренинг центар? Да ли је КК формално власник или закупац хале у наредних 10-50-100 година?
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, fradler said: Plavsic nije kosarkas, a i valjda je mesec dana aut, tako da ce morati po hitnom postupku da potpisu centra. Mitrovic, Motiejunas, Koumadje, Ibaka... ne vidim petu opciju. Bez Mitrovića i Kumadja molim te. Ibaka i Motejunas, uf ni sam ne znam šta izabrati...možda Motejunas. A nešto mišićavo iz G lige?? Nešto u Kini, Japanu? EK? Jel mora baš islužene rage stalno za doselekciju...
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, fradler said: Plavsic nije kosarkas, a i valjda je mesec dana aut, tako da ce morati po hitnom postupku da potpisu centra. Mitrovic, Motiejunas, Koumadje, Ibaka... ne vidim petu opciju. Od slabijih a da bez problema moze da se izadje iz ugovora : Kaboklo (mada petarda u glavi) Bogoljub Marković ( Talentovan, ali..) Tibor Plajs ( ume i trojke da odapne, visok, ali uzasno spor i mator) Cimeze Metu ( ne znam u kakvom je statusu, mislim da je blizu odlaska) I to bi bilo to..
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Cimeze Metu ( ne znam u kakvom je statusu, mislim da je blizu odlaska) U istom kao i Rivero od sinoć. 4 2
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Od slabijih a da bez problema moze da se izadje iz ugovora : Kaboklo (mada petarda u glavi) Bogoljub Marković ( Talentovan, ali..) Tibor Plajs ( ume i trojke da odapne, visok, ali uzasno spor i mator) Cimeze Metu ( ne znam u kakvom je statusu, mislim da je blizu odlaska) I to bi bilo to.. Metu je koliko znam povredjen? i to je bila neka ozbiljna povreda. Kaboklo je ok, ali ko opet novi krug sa onim ludakom iz Hapoela... 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, JPM said: Mislio je na Plavšićev ugovor. Onda moja greska. Kad vidim njegov username odmah mi je prva asocijacija Sferopulos. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Izgleda da je neko odavde bio u pravu u vezi Rivera (ja), da sezonu ulazimo sa Plavšićem i Izunduom. S tim što se i Plavša povredio u međuvremenu 🤦🏼♂️😭 Edited 1 hour ago by Summerfunk 1
Recommended Posts