JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na koji period je potpisan Tajson Karter? Mislim da svaki sledeći potez vezan za roster tima treba biti u pravcu sklapanja ekipe oko njega. Deluje mi kao neko ko ima veliku želju za dokazivanjem a ima bogami i baš dobru košarkašku veštinu. 8
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Zadnji vezni said: Luka Mitrović nema šta da ponudi na ovom nivou. Nemojte još njega prizivati kumim vas Bogom? 🙂 A Plavsic ima? 🙂 Shvatas da necemo dovesti centra sutra, a Rivero ocigledno nece skoro na teren? Jbg, ni meni se ne svidja resenje ali je jedino brzo. Svakako nam treba i dugorocno nesto, da ne ostaje Luka do kraja...
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: A Plavsic ima? 🙂 Shvatas da necemo dovesti centra sutra, a Rivero ocigledno nece skoro na teren? Jbg, ni meni se ne svidja resenje ali je jedino brzo. Svakako nam treba i dugorocno nesto, da ne ostaje Luka do kraja... Plavšića niko nije pominjao. Ovde se pominje Luka Mitrović. Šta ima on da ponudi ovoj ekipi CZ leta 2025 god u EL? Ako ćemo logikom daj šta daš da nas ima na broju onda daj Luku nema veze.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Zadnji vezni said: Plavšića niko nije pominjao. Ovde se pominje Luka Mitrović. Šta ima on da ponudi ovoj ekipi CZ leta 2025 god u EL? Ako ćemo logikom daj šta daš da nas ima na broju onda daj Luku nema veze. OK ako ne Plavsic i ako ne Luka, onda treba Izundu da izgine 40min ili da igramo small-ball dok se on odmara? Pa da i njega izgubimo. To je poenta. Najbolje bi bilo da postoji neki igrac koji ce doci na par meseci a da ima kvalitet. Ali i da ima takvog ne moze sutra da dodje. Luka moze. Ako ga ne uzme Makabi. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, VISOKOLETAC said: I da onda ne dobije vise nikada novi ugovor, a nije kao da je nesto preterano tarzen. Njegova jedina sansa da nastavi da igra u EL je da sabije ovo dok se ne vrati Devonte, pa da onda do Januara nadje neki EL klub. Sve ok i sve razumem. Ali da bi isti bio produktivan i da bi dao najbolje od sebe mora imati ulogu iz Ulma ili Brazilske reprezentacije. A svi znamo da pored živog CMM kod Janisa to neće biti slučaj. Tako da mi se priviđa onja Yago od prošle sezone.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Don Dusko said: Opste je poznato da je ovo igrica i da je igrac eto odmah u top formi cim kroci na parket. Zamolio bih te da me ne citiras pogresno. Gde sam pisao o njegovoj formi? To kako ce igrati niko ne zna, mozda i sabije celu sezonu, a mozda bude tropa. Ja sam napisao da mu je jedina sansa da nadje neki EL klub (a posto zarko zeli da igra EL) da odigra vrhunski do povratka Devontea.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Ja sam taj. Najgore sto neko može da uradi je da uperi prstom u Miljenovića kao glavnog krivca. Momak moze da bude koristan u odbrani, bukvalno da bude nas novi “Branko “Lazic” sa tom nekom ulogom. Ali da bude naš drugi plej (iako je pre svega “2”) i to odmah na startu sezone.. Nije do tog momka.. Evo vam ovi milionsko plaćeni crnci pa počnite da trazite krivce pre svega u njima.. Nisam ja ni reko da je on glavni krivav, kriv je trener sto ga je uveo u igru kad sve ide niz vodu. A on moze da bude Branko Lazic jedino ako igrami protiv nekih Kls ekipa, ne znam dal si ti gledao mec pa on jedan duel nije izdrzao. Nije za ovaj nivo kosarke i to se vidi jasno. Nisam ja uperio prstom u njega, samo mi pun.. tih bajki vise, posle jedne dobre pripremne Rivero je Hakim, Miljenovic novi Jovic... A isti ti koji njih dizu u nebesa pljuvali su ovde kad su nas povezivali sa Hall-om, XRM, Lo-om. .
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, keli165 said: Ja se nadam da je dezinformacija ovo vraćanje Jaga. To bi bio cirkus na više nivoa i potez zbog koga ostavku ne treba da da samo trener, nego i ceo sportski sektor i predsednik kluba i upravni odbor. Jesi li to mislio i kad je Radonjić vraćao igrača koga je otpisao i to zbog nediscipline, zbog manjka igrača? 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Sigurno da će biti pojačanja. Potrebno nam je pojačanje na bekovskoj liniji, imamo četiri povređena igrača. Kenan je povredio koleno, sa Devonte Grejemom imamo određeni problem, Dobrić ima problem sa leđima koji ga muči od reprezentacije, Plavšić neće biti u timu... Na tržištu smo, jer moramo da budemo vrlo pažljivi, jer taj igrač mora da bude dobar i ne smemo da potpišemo igrača samo da bismo ga potpisali", rekao je Tomić za klupski Jutjub kanal. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/168443/milan-tomic-kaze-da-crvena-zvezda-trazi-jos-pojacanja/vest
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opusteno ljudi, sad kad se ovde Sfero zakljuca sa ekipom pa skuva taktiku ima da letimo. Jos smo i kupili onu masinu za sut znaci svi preduslovi su tu da pokidamo ove sezone, samo podrska ekipi i velikom strucnjaku na klupi.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Idalje nije doveden bek? Zanimljivo Plavšić neće biti u timu. Kaze Tomic,mislim bolje za nas ali zasto je vracen?
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Igor_ said: Nisam ja ni reko da je on glavni krivav, kriv je trener sto ga je uveo u igru kad sve ide niz vodu. A on moze da bude Branko Lazic jedino ako igrami protiv nekih Kls ekipa, ne znam dal si ti gledao mec pa on jedan duel nije izdrzao. Nije za ovaj nivo kosarke i to se vidi jasno. Nisam ja uperio prstom u njega, samo mi pun.. tih bajki vise, posle jedne dobre pripremne Rivero je Hakim, Miljenovic novi Jovic... A isti ti koji njih dizu u nebesa pljuvali su ovde kad su nas povezivali sa Hall-om, XRM, Lo-om. . Dobro, sinoc je igrao lose. Meni je neki utisak da ga je bukvalno pojela trema, delovao je bas uplaseno. Ono sto sam gledao na pripremnim utakmicama jeste da itekako moze da pomogne. Ume bas agresivno da igra na lopti, (neće se dešavati da nas igrači tipa Karlik nabijaju do iznemoglosti) u napadu treba da igra “2” , ume da iskreira za sebe, solidan je šuter, solidna kontrola lopte. Sviđala mi se i pik igra, pogotovo sa Riverom sa bas dobro kapirao.. Nije on problem ove ekipe. 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Igor_ said: Nisam ja ni reko da je on glavni krivav, kriv je trener sto ga je uveo u igru kad sve ide niz vodu. A on moze da bude Branko Lazic jedino ako igrami protiv nekih Kls ekipa, ne znam dal si ti gledao mec pa on jedan duel nije izdrzao. Nije za ovaj nivo kosarke i to se vidi jasno. Nisam ja uperio prstom u njega, samo mi pun.. tih bajki vise, posle jedne dobre pripremne Rivero je Hakim, Miljenovic novi Jovic... A isti ti koji njih dizu u nebesa pljuvali su ovde kad su nas povezivali sa Hall-om, XRM, Lo-om. . Slazem se da Miljenovic nije za EL, jos. Da bi neko bio za EL mora ipak da je igra i da stekne iskustvo. Tesko je i igracima sa NBA iskustvom prvih meseci, a ne njemu. Samo je pitanje da li smo dovoljno strpljivi da probamo sa njim ili Radosicem ili Stojkovicem. Podsetio bih da imamo 3 godine licencu, a najglavniji u EL litvanac izjavljuje da nas vidi u EL zauvek. Just now, Nini3112 said: Idalje nije doveden bek? Zanimljivo Last kat je valjda 5 oktobar, pa ce tada biti vise da se probere. Dovesti nekoga radi reda nije bas pametno, jer se vezes ugovorom, a imas isti problem kao da taj i nije tu. 2
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sokmeniki said: Evo Sferopulos je ovde vec dvije godine. Moze li iko reci za te dvije godine u kojem smo mi periodu najbolje izgledali? Jel postoji neki period u sezoni da smo povezali 7-8-9 pobjeda u svim takmicenjima, da smo igrali odlicnu kosarku mjesec dana? Evo meni jedino na pamet pada januar ove godine, ali pogledam i vidim da nas je Makabi nabio, da nas je kuci Dubai zgazio, ubacio 107 poena. Bilo je pobjeda ali su igre blao receno bile ispod nivoa. Sjecate se utakmica protiv Asvela kuci i Albe u gostima, na sta je to licilo, ali se pravdalo izrekom: pobjedu pisi igru brisi, iako su svi vidjeli da to ni na sta ne lici. U vise perioda, ne znam kako zamisljas da smo bili nadomak top6, koji nam je promakao zbog par poraza na jednu loptu. Ili cak od top4, ako u matematiku stavis i par utakmica izgubljenih zbog sudija na pocetku sezone... Covek je izvukao maltene maksimum prosle godine s obzirom na roster i povrede. Tim nije bio najbolji a on je uspeo da tim koristi svoje prednosti, a sakriva mane, pa barem u 80,90% dela Evrolige. ABA me zaista ne zanima, jer da ponovim proslogodisnji tim nije sastavljen da energetski izgura jedno takmicenje, kamoli 2. ---- Ne znam po koji put sam frapiran kolektivnim mentalitetom KKCZ navijaca. Valjda cu jednog dana prestati da se cudim... Da se niko ne uvredi, i nije protiv nikog licno, ali je sinergija navijaca KKCZ, tj ono kako se medjusobno navijaci podsticu i ista izvlace jedni iz drugog.... dzukacka. Bukvalno ne mogu da zamisli scenario i realnost u kome Zvezdini navijaci provedu manje od 80% necijeg trenerskog mandata necekajuci prvu sansu da opljunu trenera. Naravno s stavom da klub kakav je KKCZ prirodno zasluzje i trebalo bi da ima na klupi bord mozgova, Greg Popovic-Spoelstra-Ataman-Obradovic-Saras .... 32 minutes ago, Kooineeperk said: Yago ako hoce da ispadne pametan, treba sada klubu da da ultimatum - dolazim, igram na max, ispostovacu svoje obaveze, ali mi dajete odresene ruke da odem kad hocu i gde hocu, bez obestecenja. I to da stavi u aneks ugovora koji ce potpisati po sletanju u Beograd. Sto bi to njemu odgovaralo? Lik ima zagarantovan ugovor i to sto ce primati do kraja ove sezone ne moze nigde drugde da dobije ako dobije ponudu. 4 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 43 minutes ago, Sokmeniki said: Cilj opravdava sredstvo. A cilj su trofeji. A i ova prica da zli Covic smjenjuje trenere svake godine ne pije vodu. Radonjica je pored svih pritisaka zadrzao 2014, a 2016 je Radonja sam otisao. Alimpijevic je smijenjen zbog nenormalnog pritiska navijaca, inace ne bi bio. Tomic je sam ponudio ostavku, iako je do zadnjeg trenutka ubjedjivan da ostane. Sasa O je izgubio svlacionicu i tu nije bilo povratka. Jedine greske su postavljanje Vlade Joa i otpustanje Duska Ivanovica. Za sve ostalo je postojalo logicno objasnjenje. Jos jedna stvar koja nije popularna i ne spominje se dovoljno kod navijaca Crvene zvezde je plej of ABA lige 2024. godine. Mislite da je slucajno da nakon poraza od 45 razlike od Efesa odigramo plej of onako i bez poraza osvojimo ABA ligu? Ja mislim da nije. Brt KKP se raspao posle neuspeha u EL kao mi prošle godine, pa možda i još gore. Jednostavno je pukla svlačionica i tu nema povratka. Nema to nikakve veze sa drmr mašinstva i košarke. Edit: Čović mžd jeste zadržao Radonju ali je oba puta bio glavni i jedini krivac za njegov odlazak. Edited 1 hour ago by Урош19 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Sokmeniki said: Cilj opravdava sredstvo. A cilj su trofeji. A i ova prica da zli Covic smjenjuje trenere svake godine ne pije vodu. Radonjica je pored svih pritisaka zadrzao 2014, a 2016 je Radonja sam otisao. Alimpijevic je smijenjen zbog nenormalnog pritiska navijaca, inace ne bi bio. Tomic je sam ponudio ostavku, iako je do zadnjeg trenutka ubjedjivan da ostane. Sasa O je izgubio svlacionicu i tu nije bilo povratka. Jedine greske su postavljanje Vlade Joa i otpustanje Duska Ivanovica. Za sve ostalo je postojalo logicno objasnjenje. Jos jedna stvar koja nije popularna i ne spominje se dovoljno kod navijaca Crvene zvezde je plej of ABA lige 2024. godine. Mislite da je slucajno da nakon poraza od 45 razlike od Efesa odigramo plej of onako i bez poraza osvojimo ABA ligu? Ja mislim da nije. Milivoje Lazić, Vladan Vukoičić, Andrija Gavrilović, Dragan Šakota... Tomiću je ubacio sina kao drugog plejmejkera, pa nakon Tomićevog odlaska nijedan ozbiljni trener nije hteo ni da razgovara sa njim. Bukvalno je neznalica Čović redovno menjao trenere kako bi prinosio žrtvu navijačima za svoje postupke. Saša Obradović je smenjen jer je "domaća osnova" bila nezadovoljna, a nakon te smene kao i svake prethodne i buduće ništa nije urađeno u EL. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Урош19 said: Čović mžd jeste zadržao Radonju ali je oba puta bio glavni i jedini krivac za njegov odlazak. Više puta prežvakano. Ćović je zadržao Radonju jer je druga strana koja je tad bila u klubu želela da dovede drugog trenera, a Čović je smatrao da treba da podrži relativno neafirmisanog trenera, kako bi mu posle bio večno zahvalan. Zato su posle i bile redovne prozivke kad je otišao.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Don Dusko said: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/168443/milan-tomic-kaze-da-crvena-zvezda-trazi-jos-pojacanja/vest Eto, sad su počeli da pričaju jer su svi videli da Graham nosi čizmu. Baš bezobrazno ponašanje prema ljudima koji navijaju za Zvezdu.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam sinoc rekao sebi da vise ne idem na utakmice ako u protivnickom timu ima bivsih igraca partizana a vrlo sam blizu da ne idem i na ostale. Pusi kurac zek ledej i ti fazoni nisu za mene. Isto i smajli kad je dosao prosle sezone. Klasika, napumpali nas obojica. O fak ju referi da ne pricam. Ode mi pola dana zbog utakmice da bi slusao one retarde sa kopa i likove oko mene kako se ponasaju kao kromanjonci. Juce lik iza mene proziva rivera a on uopste nije u igri. 7 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago hoce li biti spreman urke za bajern, zna li se sta?
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, perikle said: Ja sam sinoc rekao sebi da vise ne idem na utakmice ako u protivnickom timu ima bivsih igraca partizana a vrlo sam blizu da ne idem i na ostale. Pusi kurac zek ledej i ti fazoni nisu za mene. Isto i smajli kad je dosao prosle sezone. Klasika, napumpali nas obojica. O fak ju referi da ne pricam. Ode mi pola dana zbog utakmice da bi slusao one retarde sa kopa i likove oko mene kako se ponasaju kao kromanjonci. Juce lik iza mene proziva rivera a on uopste nije u igri. Po svim ovim svedočenjima sa utakmice, čovek bi pomislio da se na naše utakmice vode na dnevni izlet likovi iz duševne bolnice. Toliko odvratne toksičnosti nisam nigde video. Šta ti ljudi očekuju? Zašto dolaze uopšte? Ako im je motiv samo da se istresu na nekoga...ja ne vidim zašto bi neko dolazio da od prvog minuta sere po igračima svog tima. Sećam se kad sam bio klinac, ćale me vodio na utakmice Jastrepca, Ivica Kralj je branio za Jastrebac dok je bio u vojsci u Nišu, i sad, bio je tu jedan lik koji pre početka utakmice krene da se najebava majke sudiji, a kad krene utakmica počne da se dere "OPSAJ" (ofsajd prim. prev.) i tako u nedogled. Slično kao onaj lik na utakmicama Obilića što se uvek čuo u prenosu BABEU BABEU za onog Kuzmana Babeua. Ja čisto sumnjam da su ti ljudi "u vinklu". 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Урош19 said: Brt KKP se raspao posle neuspeha u EL kao mi prošle godine, pa možda i još gore. Jednostavno je pukla svlačionica i tu nema povratka. Nema to nikakve veze sa drmr mašinstva i košarke. Edit: Čović mžd jeste zadržao Radonju ali je oba puta bio glavni i jedini krivac za njegov odlazak. Nisam ni rekao da je Coviceva zasluga. Janis je odradio taj plej of maestralno, ali zasto je to tako? Kao sto trener igracu pogodi ulogu da najbolje izvuce iz njega tako se i trener mora dovesti u situaciju da se izvuce maksimalno iz njega. Iz Sferopulosa se maksimalno izvlaci kad je prijetnja da ostane bez posla na kraju sezone. Covic je vrlo otvoreno prije pocetka plej ofa naglasio da je Sferopulos bivsi ako ne osvoji ABA ligu i vidili smo kako je prosao plej of. A ovako kad je potpisao produzetak lagan je, i da dobije otkaz naplatice svaki dinar. Uostalom ista preslikana situacija je bila i u Olimpijakosu i u Makabiju gdje nakon produzenja ugocora naredne sezone obavezno ide rasulo i otkaz. 1
Nini3112 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Inace ozbiljna povreda Rivera,nema ga do NG. 3 2
aleksa7 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Саша Обрадовић вапи за повратком у Евролигу и ако се мало испегла тај однос са Монекеом, ако је уопште и био проблематичан, не видим ниједну препреку да буде следећи тренер Звезде, посебно ако има истине у оним причама да нови и стари председник клуба нису на истим таласним дужинама. Реч је о стручњаку који је близу тога да понесе статус елитног евролигашког и иако и он има своје мане, мислим да би било једноставно довести га. Или сам нешто пропустио? Звезда има врло солидан тим, са здравим Боломбојем и Девонтеом би то био врхунски тим и не верујем да би Обрадовић ценио да вреди за много више. Осим тога, нека боља опција тешко да ће се појавити јер Големац лепо гура са Дубаијем, а геронтолошки центар у Барселони ми не иде уз Сашу. Овде би био лепо дочекан од свих који не воле Човића, од свих који су носталгичари, од свих који желе више српског у Звезди и од свих који по сваку цену хоће да виде леђа Јанису. То је сасвим довољно људи да реакција на промену буде позитивна. Можда би неко и негодовао због детаља из прошлости, али мислим да је приличан зицер да је он следеће решење, ако се крене у потрагу за истим. Отерати Сферопулоса у тренутку кад не може да састави две поштене петорке јесте безобразно и неморално, али они који доносе велике одлуке у Звезди или било где другде на свету воле да зажмуре на такве детаље и да се праве блесави кад им се отвори прилика да обаве неки популистички потез и умире своје купце/клијенте/муштерије... навијаче. Да су интегритет и одговорност нешто о чему се бринемо, или би га оставили до краја сезоне кад су га већ задржали после Будућности и Спартака, или би сви заједно са њим поднели оставке сутра и дали неком другом да води клуб. Ипак, мислим да нека идеја о напретку клуба постоји и да се на томе током лета радило, тако да у случају још већег незадовољства навијача јесте реално да само њега принесу као жртвено јагње, доведу два играча и наставе даље. Да је људски - вероватно није, али неће то ни њему претешко пасти кад легне отпремнина на рачун кроз пар дана. 3
Recommended Posts