Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Cavani said:

Da nije Zvezda, nikad ne bih nikad ispratio ovakvu ekipu.

Povrede i sve na stranu, nedopustivo je da smo sa nasim budzetom ovoliko tanki na pozicijama 1,2,5 i na klupi.

U napadu samo na izolacije, u odbrani sve na preuzimanje sto su naucili i vrapci na grani.

I ovaj Miljenovic, nije mi jasno koja je logika sa njim. Oteras Jaga, dovedes jos goreg igraca. 

Razmisljao sam sta da kazem, ali ovo je to. Ovakva selekcija na 1,2 i 5, plus ovakav trener... Pa stvarno jbg. I da, Miljenovic na stranu sto je mlad igrac, apsolutno ne pokazuje jednu kosarkasku vrlinu za ovaj nivo kosarke. Neserecni Izundu nije bukvalno znao gde udara u odbrani u drugom poluvremenu. Neka nas Bajern sabije, pa da se rastajemo sa ovim likom na klupi.

Posted (edited)

Rekao još tokom leta, ne mogu da se srodim nikako sa ovom ekipom. Ni da me dirne poraz.

Sledeću ću da pratim na rezultatima. Srećno svima koji će imati strpljenja sa ovom sezonom.

Pričali su neki o nekom frankeštajnu, e pa ovo vam je frankeštajn tim, one sezone je to još i ličilo na nešto.

A najjače mi je ubedljivo što se pominje minutaža Davidovca kao nekakav problem. Sigurno je baš njegovo igranje uzrok poraza, ali volite da udarite ovde po domaćim igračima pa to je, ne znam samo na koga će da se kuka kad vidimo da ni ovaj novi koncept neće ništa da nam donese. Iz aviona se vidi da je ekipa očajno selektirana, to je bilo jasno još tokom leta. Maksimum deset pobeda ove sezone za nas u Evroligi.

Edited by Brajant Danston
  • Like 1
Posted

U danasnjoj kosarci se ne produzuje trener na dve godine, ukoliko nije neki ekstrem u pitanju. Plasim se da nas preskupo kosta ona pobeda u Barseloni.

Toliko se sve brzo odvija da se atmosfera i svlacionica izgubi za nedelju dana u danasnjoj kosarci.

Nije Sfero smeo da prezivi Spartak.

• Like 12
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Sfero ima mana ali nije caci trener.

Odsad svaka relativizacija ovog pojma ce biti kaznjavana kratkim banom.

Znam ja zasto sam napisao ovaj komentar, a nije zbog Sfera. 

Samo sam htio vidjeti da li vaze isti uslovi za sve ili rade dvostruki arsini.

Posto se nas trener u jednom drugom sportu naziva ćaci, a to prolazi nekaznjeno.

Ali neka, sad mi je sve jasno kako to biva.

• Like 1
Posted

Čestitke za Janisa preuzimanje do besvesti Sferopulosa.

Svaka utakmica preslikana još od prošle godine nakon kupa.Iskreno meni je Zvezda pod ovim trenerom neglwdljiva.Kurčimo se nekom odbranom a trpa nam preko 90 ko stigne.Otvorenih trojki malo milion dajemo usled ovog famoznog svičovanja.Ko je gledao pripreme mogao je ovako nešto i da nasluti.

Jajarenje pri selekciji,teranje pola ekipe ali ne i trenera će nas koštati nekoliko poraza do njegove smene.

Ali petorke koje lik sačini na početku 4/4 (što mu nije prvi put) je za verovali ili ne rubriku.Kao što rekoh na live,divna petorka da se protivnik odlepi na +15.

Momci su se borili i dali sve od sebe i tu nema šta zameriti,ali kod ovih situacija se treba setiti priče o Generalima i vojskama Lava i Magarca.

Možda bude bolje ako uprava pravilno reaguje.

• Like 3
Posted

Tacno kao da se nije ni prekidala prošla sezona. Sve isto, da se igralo 100 dana, ne bismo ovo dobili. Žali boze skurcanih para.

A sveta krava se ne sme pomenuti. Ko li mu je sada birao igrače. Drčela? Neka ga tu do kraja sezone, da pokazemo da smo postali ozbiljan klub koji ne menja trenere ma koliko mu tim igra uzasno.

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, BattleBender said:

Bice bolje. Nov tim. 

Previse dramite, Armani je odigrao dobro, sa nekim of skokovima su i imali srece. 

Sva pojačanja su dosla na vreme, pripreme su tu da uigras tim. Hapoel i Dubai prvi put igraju Evroligu i takodje su znacajno promenili tim i izgledaju mnogo, mnogo bolje i uigranije. 

Posted

Ogromna sramota na toliko mnogo nivoa da ne znam odakle bih krenuo i da li ima uopšte svrhe bilo šta i pisati. I to ponajmanje mislim na sam poraz...

Dok ne padne ovo zlo neće nam krenuti. Toliko

Posted (edited)

Armani je prejak za nas ovako osakacene povredama .Nista ovo ne mora da znaci ,mozemo dobiti  sledeću u gostima .

Ni prošle godine nismo dobro igrali kući i bolje i rasterecenije je delovalo u gostima .

Da smo u puno sastavu igrali i ovo izgubili bio bih nezadovoljan ,u ovakvom sastavu teško .

Ne znam šta menja ovaj poraz ,ranije smo kretali pobedama pa ništa ,nebitna stvar ,ima ogroman broj utakmica .

Edited by Khal Drogo
Posted

A kao nadamo se da će biti nešto bolje kad se vrate pazsad , Dobrić i Kenan koje je većina govnjivom motkom htela da otera.

I sa Grejemom koji izgleda kao da je pao sa planete Melmak.

Biće đoku.

Ova ekipa je limitirana i kompletna, a kad se povredi neko, to će izgledati kao putujući cirkus Montija Pajtona.

Sad su još i grizli, prvo kolo, kod kuće, čekaj da ih opali malodušnost...

To je Drkonja u svom elementu, to je Drkonja u svom punom sjaju.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Igor_ said:

Gde si video to? 

Bilo kad se zavrsila utakmica, kad su igraci pozdravljali navijace na severu, odmah do Kenana bio

• Like 1
Posted

Nisam pametan. Sve kreče i završava sa neozbiljnošču sportskog sektora, koji več x godina za redom sastavlja roster bez ikakve logike. Slika i prilika je dovođenje Nwore sa idejom da je to naslednik Kobea, koji če na dvici sa svojih 203 cm i 105kg, da izdominira EL

• Like 1
Posted

Ne može se ništa na silu

A iz aviona se vidi da naša uprava, menadzment i sve te glavice u klubu veštački prave atmosferu...ovo nije naša zvezda !!!

• Like 1
Posted
1 minute ago, bodo said:

Previše se mrači ovde. Mi bez tri igrača a Milano sastavio tim za napad za F4

Ako racunamo Rivera i Bolomboja bez 5.

• Thanks 1
Posted

Malo jači trening za Armani. Biće ovo najmučnija sezona do sad.

Zasigurno smo poslednji evroligaški angažman u karijeri Janisa Sferopulosa, ostaje da se vidi da li će 0-5 biti dovoljno da taj trenerski krmelj napokon bude katapultiran iz kluba.

• Like 8
Posted

Pogledati Baskionia -Oly, kako izgleda izbalansirana ekipa, sa trenerom na klupi. Bez obzira kako se zavrsi utakmica. 

Ono sto smo mi videli veceras, je da igramo na halabuku, na energiju i inspiraciju pojedinaca, bez alternativne odbrane (gde se izgubi onaj hedge sa Krita). Izuzetno neozbiljno sve ovo deluje, plus povrede. Nisam optimista

Posted

Pa dobro, ovde se nista ne menja u odnosu na proslu godinu.

Treba videti koliko ce jos uprava biti tvrdoglava sa ovom nesretnikom na klupi Zvezde.

Ne bi bilo drugacije i da su Grejem i Kenan bili na parketu.

No, dezavi po pitanju svega, ulazak u sezonu nekompletan, doselekcije, silbovanja...

Treba biti posten, nemamo se cemu nadati.

Mislim da od Lipovija nisam video bezveznijeg igraca od Miljenovica.

• Like 2
Posted

Pogledati Baskionia -Oly, kako izgleda izbalansirana ekipa, sa trenerom na klupi. Bez obzira kako se zavrsi utakmica. 

Ono sto smo mi videli veceras, je da igramo na halabuku, na energiju i inspiraciju pojedinaca, bez alternativne odbrane (gde se izgubi onaj hedge sa Krita). Izuzetno neozbiljno sve ovo deluje, plus povrede. Nisam optimista