Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 11 hours ago, Chaos Is Me said: Moja želja su Badi pas košarkaš i mladi vukodlak Gde je i šta radi Timo Kruz? A ni kenguri košarkaši nisu za baciti Edited 2 hours ago by Урош19
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako je Kenan bio predviđen da uz Kartera pokriva poziciju 2 a ozbiljno se povrijedio, valjda je logično zaključiti da nam sad treba jedan bek. Nema potreba za ironijom i sarkazmom. Meni je bilo ok da Karter dobije više minuta a da Kenan krpi to iza njega. Okolnosti su se promijenile i treba reagovati što prije. 12
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta I koliko Dobric moze na dvojci videli smo mnogo puta. Nista. 12
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Mile1 said: Imamo roster ali nemamo igrace koji ce da igraju EL Zar stvarno mislis da Radosic, Dobric mogu bilo sta u evroligi da naprave ili da Nwora bude na poziciji 2? Srecom pa uprava ne misli kao vecina na forumu pa ce se dovesti zamena za Kenana Za mene je ovaj tvoj post glas razuma. 6
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kenan je možda bio među najgorima prošle god, ali to samo spram nerealnih želja navijača koji su ga slabo pratili ranije i zamišljali kao čoveka koji dolazi i rešava sve naše probleme spolja, uzima loptu i trpa redovno 15+. U realnosti, on je manje-više odigrao sezonu na nivou svog EL proseka, i poenterski i po procentima (40.2% za tri karijerno, 38.3% prošlu, nije neki sunovrat) i minutažom. Ljudski, navijački, baš mi je žao što se momak povredio, želim mu brz oporavak i nastavak karijere. Što se tiče uticaja na tim - slušali smo celo leto da klub želi da ga se otarasi, ali da on neće da ide i da je ostao skoro pa na silu. Pa, evo sad prilike da se mesto popuni igračem profila kakav trener želi i kakav, možda, i više odgovara ovom timu. Kenan je čista haubica i ništa drugo, a mislim da se u ovom timu čist šuter neće mnogo 'leba najesti. Koliko sam video na pripremama, naš primarni napad će biti igra na nepostavljenu odbranu (posle dobre naše odbrane ili skoka u napadu). U pozicionom ćemo igledati iso Nvore i Kartera, solo Monekea ili guzičenje Štimbeta. S tim u vezi, možda nije neophodan igrač baš tipa Kenana, može i nešto drugo. Nemam ništa protiv ni ako se nađe neki 3&D, ali da tu akcenat bude na D. A može i mačka u džaku, treba nam za maks 10-15min, da odmeni. I dalje mislim da je ključ kod Grejema, ako on bude dobar - nećemo rezultatski previše patiti za Ajzejom, ako ne bude - tu ne pomažu ni dva Kenana. 6 1
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema sanse da izvucemo sezonu sa CMM, Karterom, Miljenocicem I neprilagodjenim Devonteom kao ballhandlerima. Sigurno ce se dovesti zamena, mozemo da kritikujemo upravu, ali nisu bas toliko slepi pa da guraju Dobrica I Nworu kao legit ballhandlere. 2
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Smejaćete se, ali: hajde prvo da sačekamo vesti o stepenu povrede. Duže odsustvo - da pričamo o mogućem pojačanju. Relativno kraće odsustvo: ljudi, nije CZV prvi tim u istoriji kome se povredio igrač (koji čak nije ni predviđen za nosioca) pa se mora skrpiti sa onim što imamo dok se ne vrati. Dešava se redovno i drugim ekipama. 3 1
nik_nurse Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: Smejaćete se, ali: hajde prvo da sačekamo vesti o stepenu povrede. Duže odsustvo - da pričamo o mogućem pojačanju. Relativno kraće odsustvo: ljudi, nije CZV prvi tim u istoriji kome se povredio igrač (koji čak nije ni predviđen za nosioca) pa se mora skrpiti sa onim što imamo dok se ne vrati. Dešava se redovno i drugim ekipama. Prijatelju jel čitaš vesti,izbacio klub sinoc saopstenje,otišli prednji ukrsteni ligamenti,verovatno kraj sezone za njega. 1
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Smejaćete se, ali: hajde prvo da sačekamo vesti o stepenu povrede. Duže odsustvo - da pričamo o mogućem pojačanju. Relativno kraće odsustvo: ljudi, nije CZV prvi tim u istoriji kome se povredio igrač (koji čak nije ni predviđen za nosioca) pa se mora skrpiti sa onim što imamo dok se ne vrati. Dešava se redovno i drugim ekipama. 4-6 nedelja
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, nik_nurse said: Prijatelju jel čitaš vesti,izbacio klub sinoc saopstenje,otišli prednji ukrsteni ligamenti,verovatno kraj sezone za njega. Klub je objavio da su povredjeni prednji ukrsteni ligamenti. Pod tom povredom se podrazumeva 3 nivoa ostecenja o cemu klub nije izvestio javnost. 1. Istegnuce ( nekoliko nedelja pauze) 2. Parcijalno kidanje ( nekoliko meseci) 3. Kidanje ( operacija i cela sezona). Ne lupetajte, patetisete i prizivate prelazni rok dok se ne sazna koliko je tacno odsustvo. Edited 1 hour ago by Čočo P. S. Nece doci niko do promene trenera. 4 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I s Kenanom je bila dilema da li treba još jedan igrač spolja, a sad je faktički no brainer. Sve i da je najlakša povreda od ove tri moguće, što se nadam da jeste, opet je bar mjesec-mjesec ipo vani. Nije samo što si bez igrača koji ima projektovanih 15-ak minuta, nego što je sad veće opterećenje na ovim drugim igračima, i veći rizik da dođe do nove povrede. Očekujem pojačanje u naredna 2-3 dana i da ćemo tako pokazati da smo ozbiljan i veliki klub, što reče Dr Chela. 5
dunaj95 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago U tekstu piše "tore his ACL" i da Kenana čeka duga pauza... 1
bodo Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 7 minutes ago, dunaj95 said: U tekstu piše "tore his ACL" i da Kenana čeka duga pauza... Sve je jasno. Znači nije sprain nego kidanje.
Dropkick Murphys Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 24 minutes ago, Čočo said: Klub je objavio da su povredjeni prednji ukrsteni ligamenti. Pod tom povredom se podrazumeva 3 nivoa ostecenja o cemu klub nije izvestio javnost. 1. Istegnuce ( nekoliko nedelja pauze) 2. Parcijalno kidanje ( nekoliko meseci) 3. Kidanje ( operacija i cela sezona). 4. Otišli ligamenti. To nas zanima, a nisi napisao.
Čočo Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 minute ago, Dropkick Murphys said: 4. Otišli ligamenti. To nas zanima, a nisi napisao. Povredjeni su svakako. Da li ce doci novi bek? Nece. Novog beka ce izabrati novi trener. 1
TB Told Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 14 minutes ago, Čočo said: Povredjeni su svakako. Da li ce doci novi bek? Nece. Novog beka ce izabrati novi trener. To možda u vašem FMP-u kako reče @NMX. 1
leki bg Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 29 minutes ago, dunaj95 said: U tekstu piše "tore his ACL" i da Kenana čeka duga pauza... Lose su preneli/preveli vest sa sajta KKCZ. Ja se I dalje nadam da je sprain, not tore...sto ne menja fekt da nam treba bek. Keon jeste klasicna dvojka, nije cist suter kako se prizeljkuje, vec atraktivan i zabavan za gledanje, realno ne vidim zbog cega bi on zab'o ugovor u NBA...bolji bekovi od njega ga jos uvek nemaju.
zvezdale Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Totalno mi je nerealno da pregovaramo sa Keon-om. Covek je bio starter u bruklinu prosle sezone, odigrao 79 utakmica i pritom je mlad igrac.
Sector Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ma, love insajderi, koriste novonastalu situaciju za malo pažnje i klikova. 5
NMX Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Paradoksalno, uz ovako tešku povredu, nama je trenutno veći problem što napredna uprava reč nije rekla za Grahama. Ako pođemo od pretpostavke da su za Kenana saopštili jer je teška povreda, za Kalinu nakon povrede nisu jer je laka i brzo se vratio, ostaje mi samo da se nadam da je i Graham lakše povređen i da će biti brzo na terenu. E sad, jel ga video neko na ovom ubogom turniru u Beogradu, da je sa ekipom, makar na tribinama?
Recommended Posts