Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
15 minutes ago, Sector said:

Graham iz predostrožnosti propušta i Dubai.

Kkcz i predostroznost = teža povreda 

Edited by K.Dot
Posted

Bitno je da Graham bude spreman za Armani, jebeš ti ove pripremne. Bezveze se tripujete. 

Baš me zanima kako ćemo izgledati danas, Dubai prangija iz svih pozicija, igraće na veliki broj poena.

• Like 1
Posted

Iskreno me bas briga za bilo koji rezultat sa priprema.  Ocigledno kad gubimo onda gubimo sa stilom. Juce sam prokomentarisao u areni, a evo i sada cu ovde. Onaj ko je dozvolio da se na 5 dana pred EL igra sa onim balon loptama nije normalan. Mogli su da insistiraju da se igra EL loptama. Nije to neki veliki problem, ali za prvu utakmicu moze biti.

Posted
6 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Iskreno me bas briga za bilo koji rezultat sa priprema.  Ocigledno kad gubimo onda gubimo sa stilom. Juce sam prokomentarisao u areni, a evo i sada cu ovde. Onaj ko je dozvolio da se na 5 dana pred EL igra sa onim balon loptama nije normalan. Mogli su da insistiraju da se igra EL loptama. Nije to neki veliki problem, ali za prvu utakmicu moze biti.

Onaj ko daje pare - odlucuje.

Ako su Rusi kesirali za ovu organizaciju, skroz je legitimno da se igra po njihovom, narocito sto oni ovaj turnir posmatraju kao pocetak sezone.

Ono sto smo mi mogli da ucinimo jeste da jednostavno ne ucestvujemo u tome.

• Like 4
Posted

A ne, mora da se ispoštuje "bratski" narod. Nebitno što na 5 dana od početka sezone nam i ne trebaju takve pripremne utakmice, ali koga briga za logiku kad su takve stvari u pitanju. Sreća pa nismo otišli opet Rusiju.

• Like 2
Posted
58 minutes ago, forumko topic said:

Mislim da smo i mi i Dubai namerno izgubili od rusa, da bismo se međusobno ogledali u evroligaškoj proveri. 

Možda oni i jesu, da bi igrali sa nama. Mi nismo sigurno. Njima je i bolje da igraju sa nama, nego sa trenutno nebitnim CSKA, bar sa njihove tačke gledišta. I nama je bolje, ali nama nema pomoći pa nam je svejedno...

Posted

Ne znam cemu ovo pominjanje lopti opet kad igramo celu sezonu sa dve razlicite lopte i jos dva takmicenja sa trecom, nismo bili blizu da prebacimo 30% za tri cele pripreme i sad je lopta problem..

Nisam neko ko ocenjuje sezonu na osnovu pripremnih utakmica ali moram reci da bas brine to sto smo u dva navrata igrali bas agresivnu odbranu, polomili se da ih stignemo, digli publiku na noge i oni se kao od sale odlepe oba puta. Janis isto zabrinjavajuce deluje i to ne samo njegova tvrdoglavost koja se sad definitivno nece promeniti nego i nekako njegov izraz lica, ton na tajmautu i ostalo bas deluje kao da nema zivota u njemu.

Ne verujem da ve se uprava odluciti za smenu trenera dok ne prodje bar mesec dana u sezoni ali i da se desi to rano meni nekako deluje da ce se odluciti pre da ubede Tomica da vodi ekipu nego da nekoga drugog koji nije uticao na selekciju. 

Posted

Dobar dan svima. Vidim da se interesantne diskusije vode, vezano za tim za koji svi navijamo, pa bih voleo i ja sa vremena na vreme da napisem nesto. Redovno vas citam, odavno registrovan na forumu, ali nazalost nisam imao toliko vremena da pisem. U svakom slucaju srecna nam nova sezona i da konacno uzmemo taj trofej.

Sto se tice same ekipe, mislim da je jos uvek rano za neku jasniju sliku, novi je tim. Da ima potencijala, smatram da ima. Da li ce se to videti na terenu, dosta ce zavisiti od trenera i njegove vizije. Svakako imace podrsku sa moje strane u tim uvodnim utakmicama, pa kako bude....

• Like 1
Posted

Sad čitam da je trener pobjegao od novinara posle utakmice. 😄

Krenulo je sa žučnim raspravama na konferenciji kad je energično pokušavao da nam stavi do znanja da mi nikad nismo igrali top 8 i da smo nezahvalni i nerealni. Potom je ugasio tviter zbog salve kritika koje je dobijao na toj mreži. Sad bježi od "predstavnika sedme sile", pa se negdje pitam šta je sledeće? 🤔

Posted

pitam samo, više retorički kad je najbolji tajming za smenu trenera? u sred sezone nije u sred priprema nije u off sezoni nije. pa kad je onda.

Posted (edited)
10 minutes ago, bodo said:

pitam samo, više retorički kad je najbolji tajming za smenu trenera? u sred sezone nije u sred priprema nije u off sezoni nije. pa kad je onda.  

dok je utakmica jos u toku

po uzoru na kkcz live temu

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Ovde se pominje lopta kao jedan od razloga uzasnog suta,kao da smo se sa EL loptama proslavili, a u stvarnosti ni sa njima nismo 30% prebacili cele pripreme.