Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Bravo ćelavi, kakav takeover u 3/4. Bravo za uglavnom odlično drugo poluvreme, pogotovo defanzivno, a koje možda postaje i zaštitni znak ove ekipe. Bravo za petorku koja im je ubila ritam i iskontrolisala tempo u poslednjih par minuta treće, a bez Karlika i Bonge. Bravo za i dijasporu. 

I na kraju najveće bravo za sjajnog Penaroju. 

Pao je i taj Pariz uz 27 asistencija, zasluženo. 

• Like 4
Posted
5 minutes ago, Elevator Operater said:

3 EL meca za redom skoro pa rutinski privodimo kraju, ove divljake je bas sralo sa potpuno otkačenim pokušajima za 3 i opet se nismo oduzeli u nasem stilu. Penjaroja majstorski rotirao u vecem delu meca (minus Poku u 1/2).

Ovaj tim nema toliko veliki kvalitet, ali onaj sto imamo dolazi do izrazaja samo i jedino kada je borba ma max. 

Ne sprdaj se...

ovaj tim ima znacajan kvalitet...  

a to ce se nadam se videti do kraja sezone.. ovoj ekipi i ove sezone, na zalost, fali doprinos sa pozicije 4, a da to imamo, mogli bi sa svima da igramo...

• Like 1
Posted (edited)

Uvek je lepo pobediti u EL, a nacin na koji smo dosli do pobede mi je posebno drag.

Ostali smo prisebni i smireni gotovo tokom cele utakmice i izgrindovali smo ih, malo po malo, dok nismo napravili osetnu razliku. Probali su da se vrate, ubacili su nekoliko suteva iz ocaja, al i to smo odbili i rutinski pobedili.

Nema pauze, opak ritam se nastavlja. U nedelju gostovanje Zvezdi u ABA.

P.S. Kalatesu naklon do poda za ovu partiju veceras.

Edited by Xpert
  • Like 2
Posted

Ovaj tim ce u narednih mesec dana imati let do Podgorice, Ljubljane i Istanbula.

Ostatak vremena su u Beogradu i u EL ne igraju ni sa kim od favorita takmicenja.

Jbg, idealna pozicija da nismo na fakin 12-20.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, Volter said:

Iskreno, meni je najviše drago zbog vas ovde, posle svih dešavanja, nervoze, muka, konačno i malo osmeha. :smiley2:

Brat naš, da se zajedno radujemo posle derbija 🖤

Spoiler

😁

• Love 1
Posted

Meni je lek za dušu da vidim da igramo hebenu ODBRANU posle toliko godina.

Barem odbranu koju mogu da razumem. Nemaju više protivnici 70% šut za 3.

ps. Nik je bog košarke

• Like 4
Posted (edited)

Baš dobra utakmica. Pariz je u ok formi, od poslednjih 6 tekmi su dobili 4, uz poraze od Hapoela i Olimpijakosa.

Dosta dobre odbrane, dosta pametne borbe sa njihovim jurcanjem, 10 skokova više...

Najjači podatak 27 asistencija :Hail:

I jako mi je drago da smo dobili jednu tešku tekmu, bez da Karlik pokida. Ovaj put je red bio na Dr. Nika Rivijera.

Edited by realno *w
  • Like 3