propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, odupri se ludilu said: Jesu li placevi pošumljeni? Kad je to bio problem? 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sava na keca, to je situacija za njega, kao u KLS prošle godine. 5
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 44 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da on jednostavno nije toliko dobar igrač kako je izgledao u većem delu prošle sezone. Odigrao je kao elitni EL bek što mislim da nije. A ko zna koliko igraca nikad ni nije svoj potencijal maksimalno otkljucalo, ili ako jeste to je bio kratak period u njihovim karijerama. Efes je postao strasno dobra sredina da se od njih uzimaju igraci kod kojih se vidi potencijal, ali jednostavno koji su tamo uguseni, Nwora i Tajrik su odlični primeri toga. 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braun je sve vreme klasni trpac i prodordzija, ali je usporio dribling iz nekog razloga i postao laksi plen da mu se otme lopta. Mozda se zamastio i zapustio, iako deluje isto na oko sve vreme otkako je ovde.
Dzep Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) 47 minutes ago, fradler said: Koja 4 stranca očekujete u Nišu? Da moram da se kladim - rekao bih Pejn, Braun, Bonga i Fernando. Ali kontam da nije isključeno da upadnu Kalates i/ili Vašington umesto nekog od prve dvojice. Mislim da će neko dobiti poštedu, ili Brown ili Bonga. Tipujem na Browna, a što znači da očekujem Wash Bonga Bruno sigurno a jedan od dua Jekiri / Pejn ide. Ukoliko misle da ikako igraju konkurentni protiv komšija ipak mora Jekiri. Edited 50 minutes ago by Dzep
rodriguez Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Bongi ne treba pošteda, on kao Sladža džuska i kad dobije 🤩
Recommended Posts