Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne postoji nijedan sudija na svetu koji bi za ono sudio korake, pa još u poslednjoj sekundi.

Ne razumem...

Posted

Ekipa vam se def digla energetski i ponovo igra konkurentnu košarku ali problem je što bukvalno igrate sa manje od 50% kvalitativnog kapaciteta trenutno (Carlik, Shake, Džabula, Wash, Vanja) i jedino Sterling i Payne mogu da kreiraju nešto kad se ćelavom Grku protivnik povuče na 3 metra. Sjajna utakmica Fernanda sinoć koji je razgrnuo mekane centre Makabija, plus ova dvojica od čijih šuterskih eskapada morate da živite. Ne znam kad se poslednji put desilo da neka EL ekipa ima toliko mrtvog kapitala kao vi trenutno pa ste se od top 10 ekipe na papiru sveli na bottom 5 po suvom kvalitetu. Ok je što imate partizane poput Bonge za dubok i Lakića za plitak džep, ali oni sada moraju dobro da iskoče izvan svojih opanaka jer je usled raznoraznih problema kvalitet tima previše opao. Solidan posao radi Penjaroja, međutim za razilku od Žoca gde je problem bilo sve drugo, ovde je problem lako detektovati - nedostatak kvaliteta.

Posted
1 hour ago, Ne sam Safete said:

Nije bas da u ovom trenutku ima 12 upotrebljivih igrača.Čim izadje Brown pretvaramo se u kamenolom. Malo ih Osetkovski izvlači zadnjih par tekmi.

To je istina, sve bekovi su povredjeni, mada mislim da ni pod razno ne sme njih trojicu na parket da stavi u isto vreme, eventualno za neku odbranu u poslednjem napadu cetvrtine. Koliko sam ispratio juce su vezali bar 5 min zajedno u cugu, kad je Makabi i napravio jedno 10ak razlike sigurno, posle ste ih stigli. Ima spolja jos Pejna, Brown-a i Bongu pa nek kombinuje nekako.