Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Moraju se dovesti kombo, eto taj JD iz Trapanija je solidna opcija, mene podseca na Kartera od komšija, i 4/5 tip pa i neki Ndur bi čak legao... Nema leba od Dilana I Parkera, neće nikad mlohav igrac biti ni solidan kod nas, daj samo sajle i atlete jebo i šut i sve.
Ludi za Poli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Barkley#34 said: Lepo reče onaj tvit sa početka sezone, psihičko stanje će zavisiti od Dvejna Vašingtona. Čaša meda, balon žuči i tako to. Ja i dalje mislim da on ima poprilican plafon ako ga se pravilno koristi. Pick, handoffovi i otvaranja kroz blokove ko sto je veceras koristen otkako je usao u trecoj. Ne bih ga uopce klasifikovao kao nekog klasicnog divljaka koji ce potezat sve zivo sto mu dodje u ruke, puno je on vise od toga. Daj mu normalnog pleja koji nije grcki rahmetlija dok se Carlik ne vrati i moze tu svasta biti. 1
Ne sam Safete Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Matson prisutan, Noah je naš- ja zadovoljan 4 1
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Ja i dalje mislim da on ima poprilican plafon ako ga se pravilno koristi. Pick, handoffovi i otvaranja kroz blokove ko sto je veceras koristen otkako je usao u trecoj. Ne bih ga uopce klasifikovao kao nekog klasicnog divljaka koji ce potezat sve zivo sto mu dodje u ruke, puno je on vise od toga. Daj mu normalnog pleja koji nije grcki rahmetlija dok se Carlik ne vrati i moze tu svasta biti. Gledali smo ga, mani me recency bias-a. Ima on plafon ali i podrum, uglavnom je u nekoj od tih krajnosti. 3
Ludi za Poli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Barkley#34 said: Gledali smo ga, mani me recency bias-a. Ima on plafon ali i podrum, uglavnom je u nekoj od tih krajnosti. Nije recency bias, uvijek sam to mislio. Vidjet cemo uglavnom, mislim da on ima ozbiljan plafon ako je pravilno iskoristen.
Sector Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Čestitke komšiluk. U kakvom god da ste sranju, za nas iz predgrađa ste institucija u košarci. 3 6 1
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Boli me dakle rac. Abitnost kao takva. Cestitacu vama kojima nesto znaci, posto vidim da vas ima. Svima u upravi kevu, sestru i babu i dedu. 15 2
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Nije recency bias, uvijek sam to mislio. Vidjet cemo uglavnom, mislim da on ima ozbiljan plafon ako je pravilno iskoristen. Ima nešto i do toga što je CZ u ovom sastavu siromašna u reketu. Sećam se kako su ga lepili pre neku nedelju, a sa šutem 2/7 ga je tada lako čuvati.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Lep osecaj u vakuumu ali igra je i dalje kurton i to se nece previse popraviti sa ovom ekipom. Iz petnih zila se zapelo da bi bio preokret i uspelo je najvise zbog naseg size-a. 1 Moneke na terenu i rutinski bi nas odradili. 7
wrach Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, Ludi za Poli said: Nije recency bias, uvijek sam to mislio. Vidjet cemo uglavnom, mislim da on ima ozbiljan plafon ako je pravilno iskoristen. Pa s obzirom da ne igra hokej pa ne moze da se izvede napolje za odbranu, ne moze ni teoretski da bude ozbiljan igrac. Nebitna pobeda, nebitno je da pobede i narednih 10. Zao mi je sto se lako zaboravlja sustina: 1. Ostoja da pusi kurac 2. Aca da pusi kurac 3. Uprava da pusi kurac 4. Dzabari Parker da pusi kurac 9
Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bilo ko da dodje za trenera, sa ovom grupom igraca dzaba prica. Ostavio bih Ocokoljica. 8
Shonewizard Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 hours ago, Shonewizard said: Očekujem pobjedu, za ostalo ćemo vidjeti. 🙂 Možda je ekipa prepuna trulih jabuka, sigurno nam najplaćeniji igrač ima najgori output u cijeloj ligi, najvažnijeg igrača smo zamijenili likom koji je bliži penziji nego košarci na mnogo nižem nivou, ali ja stvarno ne prihvatam da je ovo kvalitetom i fizikom EC ekipa. Posebno ne kod kuće i posebno ne u derbiju (da zanemarimo trenutnu situaciju u i oko kluba i tribina). Čestitke treneru na pobjedi, sve na stranu, u ovoj izjavi nakon meča i na KZŠ se vidi iskrena radost i koliko je i njemu sve ovo zeznuto i emotivno. Čestitke i igračima. Ja bih rekao da je (sem Parkera) zalaganje bilo na nivou, da smo igrali dobru odbranu i da smo u onaj i onoliki kanal upali isključivo zbog individualnog kvaliteta Zvezdinog rostera. U nekim drugim okolnostima, ovo je tip pobjede koji okreće sezonu, ali sa nama ovakvima je to baš teško izreći. Iako, i dalje stojim pri onoj prognozi od 9-9. Daleko od toga da bilo kome želim povredu, ali da su Karlik i Džabari "zamijenili mjesta", mi bi sada bili na nekih .500, sa Željkom na klupi, i blagom euforijom što može biti samo bolje kad nam se vrati najbolji igrač. Možda ova pobjeda osokoli i predsjednika da se pojavi na sljedećem meču 🥰 5
Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I Milton nikako na pleju, to se iz aviona vidi. I kad bi neko stegao muda i oterao pundju pa da vidimo. 1
Pikac Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Iz Arene...ne znam kako je na tv ali uzivo(a pratio sam ga)Dzabari nema mesta u 12,Vanja takodje tuzan...po mom misljenju komsije trenutno kvalitetnije dok ne kupimo PG sa poenima(Kalates to nije)...posto od PG nema nista dok se Karlik ne vrati...tada cemo biti egal po mom misljenju...citao ovih dama forum i stekao utisak da komsije misle da su jace na krilima i centru...ocigledno grese jer Bonga je dve klase iznad Odzelaja a Tajrik iznad Izundua i Motijunasa...ovog trenera bi ostavio dok Hulja ne padne sa vlasti i Zeljko se ne vrati u septembru... 1 3
jedibojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Team @SteveFrancis#3 i @wrach, ali opet sam odgledao utakmicu do kraja. Oteli su i poslednju stvar koja mi znaci u ovoj tzv zemlji. Zelim da verujem da je ostalo ljudi voljnih da se posibaju za stvari koje im znace i da ih jedna pobeda u derbiju nece smiriti... 6 3
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nahvaliste vi dobrano Kodija na ovoj temi, a o Vašingtonu sve najgore. Aj makar sledeći put da ne pišemo gluposti. Kapiram ja jinxove i to... ali preteraste ga.
le piaf Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da ne ostane nezabeleženo i ovde da su navijači Partizana razočarali, upotrebio bih i težu reč ali da se neko ne uvredi; setiše se pedera i pošumljenog na - 15, Željka ubaciše između protokolarno. Velika ljubav, ali do prve pobede protiv cigana. Tada gutamo sve sa najvećom kašikom koju dovatimo. 7
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Znam da su svi naši problemi i dalje tu, ali barem večeras: 5 3 3
Patriota iz kauca Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 26 minutes ago, Angola said: Cestitke Bongi. Ostali stidite se Bez Vašingtona Partizan pobedu ne bi video bez Karlika. Bonga/Vašington/Tajrik hteli da priznamo ili ne Edited 17 hours ago by Patriota iz kauca 1
Tex_Willer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Tajrik 30 index u meču prepunom grešaka, ali da sem njih trojice svi drugi kanal su bili, zanimljivo je samo sto je Milton imao +15... 1
Pikac Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Tajrik na preuzimanjima odlican...vrlo lepo branio CMM nogama na pruzimanjima..podsetio me na Lesora...sem Vasingtona,Tajrika i Bonge dobili zahvaljujuci Sasi Obradovicu,Kalini i CMM...
Recommended Posts