Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, wrach said:

Evo npr ova prica da cemo izgubiti licencu ( @Wingwalker nista licno, samo si poslednji koji je to pomenuo).

Ja mislim da je ovde vise ljudi jedno 10x ponovilo da je okej izgubiti "benefite" EL po cenu ciscenja kluba.

Naveo si ovo kao opciju koju vam je neko već ponudio ili je realno izvodljiva u stvarnosti.

Nije čišćenje kluba završeno kada skinete Ostoju već kada nakon njega ne dođe Drčela a u upravnom odboru budu 5 Đorđevića i 5 Berića.

Ne kažem da je to loša ideja već sumnjam da je to nerealno očekivati.

Posted
1 minute ago, McLeod said:

prvo Zeljko nije stranac da ne zna sa kim ima posla.

Ok, moguće je da je Žoc naivno verovao da je Ostoja na njegovoj strani kao neko ko ima vezu u vrhu SNS i koji će da obezbedi novac. Šta ako nije ispalo tako? Šta ako je ovaj oduvek bio double agent? Meni je veoma lako da pretpostavim prevrtljivost nekoga ko je ime stekao prekucavavši brojeve šasija.

3 minutes ago, McLeod said:

potpuno je nevazno da li ih ima ili ih nema.

Kako brate nevažno. Nevažno je ako recimo imaš 50 miliona pa ti tražiš još 5 preko. Ali nije nevažno ako ti neko obeća 27, ti kreneš po tome da sklapaš ekipu sa najvišim ambicijama i onda završiš sa 15 miliona. Prosto nije isto. Ne možeš više da odgovaraš za (ne)postizanje zacrtanih ciljeva.

• Like 1
Posted
32 minutes ago, le piaf said:

Moram izraziti zabrinutost glede našeg teranja smeća iz kluba i busanje u grudi junačke; komšije se še'ire ovuda, ispiraju nam mozak i poturaju narative o skidanju krivice sa Želimira dan sedmi

Kluba ili… 😂

Posted
3 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Evo vam Dejm, dajte nam Montoju. 😁

"Nek nam vrate Elvisa, Haseta, Brus Lija...a evo im silikoni, atomska i CIA" - Edo Maajka.