Урош19 Posted Thursday at 04:31 PM Posted Thursday at 04:31 PM (edited) 1 minute ago, DameTime said: Vanja ne koristi društvene mreže. Osim što skroluje TikTok. Ovo ti je story na whatsappu, ne verujem da je fejk. Edited Thursday at 04:31 PM by Урош19 1
NikadProtivŽelimira Posted Thursday at 04:31 PM Posted Thursday at 04:31 PM Otvorite komšijama live temu za doček Obradovića, ako može i play-by-play šta se skandira. 9 2 12
DameTime Posted Thursday at 04:33 PM Posted Thursday at 04:33 PM @fillam @Урош19 Uu, my bad! Toooo, Vanja!!! 1
Elevator Operater Posted Thursday at 04:39 PM Posted Thursday at 04:39 PM (edited) Prelepo raspevavanje na doceku 🖤🖤🖤 Edit - o ostoji i vucicu. Ovo sto citam da su o zvezdi pre toga je apsolutno debilno i cemu jebote!? Ponekad se zapitati jel mi zapravo zasluzujemo lepe stvari... Edited Thursday at 04:42 PM by Elevator Operater 1
Elevator Operater Posted Thursday at 04:40 PM Posted Thursday at 04:40 PM 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Otvorite komšijama live temu za doček Obradovića, ako može i play-by-play šta se skandira. Ja sam od juce u ubedjenju da je ovo njihova tema jer uvek moraju da imaju najmanje dve. Zar to nije pravilo? 2 1
Mile1 Posted Thursday at 04:40 PM Posted Thursday at 04:40 PM 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Otvorite komšijama live temu za doček Obradovića, ako može i play-by-play šta se skandira. Drugar koji je na aerodromu kaze da je zakrceno sve od autobusa koji su se iznenada pojavili. Bas dosta ljudi ima 1
DameTime Posted Thursday at 04:43 PM Posted Thursday at 04:43 PM 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ja sam od juce u ubedjenju da je ovo njihova tema jer uvek moraju da imaju najmanje dve. Zar to nije pravilo? Ja ovo shvatam kao kompliment, aktivni su skoro kao na svojoj temi dok su najbolji tim EL. Hence, priznaju da je Želimir GOAT 😎 5 2
Son_of_a_gun Posted Thursday at 04:44 PM Posted Thursday at 04:44 PM Ostao Željko ili ne, Džabula, Dujan i Tajrik treba da lete iz kluba za primjer. Ovi ostali žuti karton. 5 1
Elevator Operater Posted Thursday at 04:44 PM Posted Thursday at 04:44 PM (edited) @DameTime To da, nikad nisam video toliko komsijskih upisa koje lajkuju samo komsije. 😁 Kao pre 2 godine kada su rusi organizovali Little Big koncert za ruse u sred Bg 🤣 Edited Thursday at 04:45 PM by Elevator Operater 1
NMX Posted Thursday at 04:45 PM Posted Thursday at 04:45 PM Ne dajte Meku da vam komentariše let aviona 25
NikadProtivŽelimira Posted Thursday at 04:47 PM Posted Thursday at 04:47 PM 2 minutes ago, Elevator Operater said: Kao pre 2 godine kada su rusi organizovali Little Big koncert za ruse u sred Bg 🤣 Što ne bi napravili svoju temu unutar naše teme. Komšilulend. 1
Kooineeperk Posted Thursday at 04:48 PM Posted Thursday at 04:48 PM Just now, Son_of_a_gun said: Ostao Željko ili ne, Džabula, Dujan i Tajrik treba da lete iz kluba za primjer. Ovi ostali žuti karton. Ovo sam hteo da napisem ali je tema postala neozbiljna. Istog sam razmisljanja. Osim za Tajrika, on moze i sa zutim da prodje. Postoji prostor i za doselekciju ko god bio trener. I davanje vece uloge mladjim igracima. Ako je vec neki stav da od ove sezone nema nista, da ABA nije toliko bitna jer je tu 3-godisnja EL licenca, zasto da ne onda? Ono sto bi, po mom misljenju bilo nekako najgore, jeste da se dovede neki caci trener i da mu se ostave svi ovi podivljali igraci.
fillam Posted Thursday at 04:49 PM Posted Thursday at 04:49 PM Neki lik Vlahoviću: -Mare, vrati se da komentarišeš. -Ja vih voleo, ee... 1
Elevator Operater Posted Thursday at 04:50 PM Posted Thursday at 04:50 PM 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Nema Zoca 🤣 Avion nije ni sleteo. Znao to ili ne - ne zagadjuj. 1 1
Eddard Posted Thursday at 04:52 PM Posted Thursday at 04:52 PM 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nema Zoca 🤣 Nije još sleteo, ne pratiš avion 😏 1
DameTime Posted Thursday at 04:53 PM Posted Thursday at 04:53 PM 38 minutes ago, fillam said: Ima live... Broj ljudi koji prati live, skoro pa puna Arena... 1
VISOKOLETAC Posted Thursday at 04:54 PM Posted Thursday at 04:54 PM 1 minute ago, Eddard said: Nije još sleteo, ne pratiš avion 😏 Jok, mislio sam da je u 17H15, a kolega odmah ruzno.
Don Dusko Posted Thursday at 04:54 PM Posted Thursday at 04:54 PM 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nema Zoca 🤣 Brate mene je sramota.
Kooineeperk Posted Thursday at 04:55 PM Posted Thursday at 04:55 PM Just now, DameTime said: Broj ljudi koji prati live, skoro pa puna Arena... 2/3 navijaci Zvezde 🙂
le piaf Posted Thursday at 04:55 PM Posted Thursday at 04:55 PM Kao u košnici je. Ipak, teško je slušati ovo. 1
DameTime Posted Thursday at 04:56 PM Posted Thursday at 04:56 PM 1 minute ago, Kooineeperk said: 2/3 navijaci Zvezde 🙂 Naravno, najveći klubovi privlače i pažnju protivnika. 😊 1
Eddard Posted Thursday at 04:56 PM Posted Thursday at 04:56 PM Avion zajebava, obrće oko Bg. Pilot Cigan. 5
Don Dusko Posted Thursday at 04:57 PM Posted Thursday at 04:57 PM Just now, Eddard said: Avion zajebava, obrće oko Bg. Pilot Cigan. Samo da ne nestane goriva...Sankicije bato.
Recommended Posts